Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οπτική δορυφορική απεικόνιση της φρεγάτας Belharra «ΚΙΜΩΝ» Οπτική δορυφορική απεικόνιση της φρεγάτας Belharra «ΚΙΜΩΝ»
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
18/01/2026 · 14:52

Οι μικροδορυφόροι της Ελλάδας ξεκίνησαν να παράγουν έργο - Οι πρώτες φωτογραφίες

H Ελλάδα χτίζει το ψηφιακό της «νευρικό σύστημα» από το Διάστημα: μια ενιαία, έξυπνη και ασφαλή υποδομή που συνδέει την τεχνολογία αιχμής με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα, την αποτελεσματικότητα του κράτους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τα δικά της μάτια στο διάστημα διαθέτει πλέον η Ελλάδα. Οι πέντε ελληνικοί δορυφόροι, που εκτοξεύτηκαν στα τέλη Νοεμβρίου του περασμένου έτους, βρίσκονται πλέον σε τροχιά γύρω από τη Γη, στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων» και ήδη ξεκίνησαν να παράγουν έργο. Γιατί, για την Ελλάδα πλέον, το διάστημα δεν αποτελεί... ανέκδοτο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι το project που έγινε κάτω από την «ομπρέλα» του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υλοποιήθηκε για να παράγει λύσεις, οδηγώντας τη δημόσια διοίκηση, την ασφάλεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας σε μια νέα εποχή, η οποία διαμορφώνεται μέσα από τη συστηματική αξιοποίηση των δορυφορικών δεδομένων που προέρχονται από το ελληνικό διαστημικό πρόγραμμα. Ήδη, δύο επιχειρησιακοί μικροδορυφόροι βρίσκονται στο αχανές διάστημα, όπως και τρεις πειραματικοί-ερευνητικοί μικροδορυφόροι τεχνολογικής επίδειξης, με στόχο να δοκιμάσουν νέες διαστημικές τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανίας. Πλέον, μέσα από τη συστηματική αξιοποίηση δορυφορικών δεδομένων, η χώρα εισέρχεται σε μια νέα εποχή που υπόσχεται σημαντικά οφέλη για τους πολίτες.

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες των μικροδορυφόρων: Η πρώτη λήφθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2025 και απεικονίζει το λιμάνι του Πειραιά και του Περάματος, ενώ η δεύτερη, υψηλής ανάλυσης οπτική δορυφορική απεικόνιση, έχει σημειολογικό χαρακτήρα, αφού έχει να κάνει με την φρεγάτα Belharra «ΚΙΜΩΝ» (15 Ιανουαρίου 2026) και την άφιξή της στη χώρα μας από την Γαλλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στη δύναμη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

«Η προοπτική παρουσίας της Ελλάδας στο διάστημα, κάποτε έμοιαζε, είτε αστείο, είτε ουτοπία. Ευτυχώς έχουμε αφήσει αυτές τις εποχές πίσω μας. Μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα από την εκτόξευσή τους, έχουμε στα χέρια μας τις πρώτες εικόνες των δορυφόρων του 'Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων'. Πρόκειται για ένα ορόσημο που επιβεβαιώνει ότι ως χώρα περνάμε από τον σχεδιασμό στην πράξη και αποκτούμε ουσιαστική παρουσία στο διάστημα, με άμεσο όφελος για το κράτος και τον πολίτη. Πέρα από την τεράστια συμβολική αξία της λήψης εικόνων ελληνικού εδάφους από ελληνικούς δορυφόρους στο διάστημα, έχει και τεράστια πρακτική», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως συνέχισε, «θα λαμβάνουμε συνεχώς, κρίσιμα δεδομένα, τα οποία θα χρησιμοποιούμε για την ενίσχυση της Δημόσιας Διοίκησης, τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων και τη χάραξη πιο αποτελεσματικών πολιτικών σε κομβικούς τομείς. Ενδεικτικά, στον αγροτικό τομέα συμβάλλουν στη διασφάλιση της διαφάνειας στις ενισχύσεις, ενώ προσφέρουν πολύτιμη πληροφόρηση στους παραγωγούς. Στην προστασία του περιβάλλοντος, επιτρέπουν συνεχή παρακολούθηση δασών, υδάτων και προστατευόμενων περιοχών. Στην πολιτική προστασία συμβάλλουν στην έγκαιρη πρόληψη, την ταχεία απόκριση και την τεκμηριωμένη αποτίμηση κρίσεων. Στην άμυνα διευκολύνουν την εποπτεία περιοχών ενδιαφέροντος. Παράλληλα, δημιουργούν νέες προοπτικές για την έρευνα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης επενδύουμε σε τεχνολογίες αιχμής και εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνει το διάστημα με στόχο την ανάπτυξη, την ασφάλεια και ένα βιώσιμο μέλλον για όλους».

Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε μια νέα εποχή στον τομέα της ψηφιακής και διαστημικής υποδομής με την υλοποίηση μιας ενιαίας, κεντρικής ψηφιακής πλατφόρμας, που θα συγκεντρώνει και θα αξιοποιεί δεδομένα από όλους τους ελληνικούς και διεθνείς δορυφόρους. Αυτή η υποδομή θα επιτρέπει τη μετατροπή της πληροφορίας που προέρχεται από το διάστημα, σε άμεσα εφαρμόσιμα εργαλεία πολιτικής, επιφέροντας σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η κεντρική υποδομή θα λειτουργεί ως ο κοινός επιχειρησιακός πυρήνας του κράτους, διαχειριζόμενη τη συλλογή, τον προγραμματισμό λήψεων, την αποθήκευση και την επεξεργασία δορυφορικών δεδομένων. Η δημιουργία αυτής της πλατφόρμας, επιτρέπει σε όλα τα υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστα και επικαιροποιημένα δεδομένα, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένης τεχνικής γνώσης. Ο κεντρικός κυβερνητικός κόμβος θα είναι εγκατεστημένος στην Αθήνα και θα συνεργαστεί με το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος, παρέχοντας ένα σημείο πρόσβασης στις δορυφορικές υπηρεσίες.

Στην πράξη, η χώρα αποκτά τη δυνατότητα συστηματικής χαρτογράφησης ολόκληρης της επικράτειας, αλλά και άμεσης ανταπόκρισης σε κρίσιμα γεγονότα. Οπτικά, θερμικά και ραντάρ δορυφορικά δεδομένα συνδυάζονται, ώστε να υπάρχει εικόνα ημέρα και νύχτα, ακόμη και με συννεφιά. Η ύπαρξη αστερισμών δορυφόρων, επιτρέπει πολλαπλές λήψεις μέσα στην ίδια ημέρα σε όλο τον ελλαδικό χώρο, δίνοντας συνεχή και επικαιροποιημένη εικόνα της χώρας. Τα δεδομένα φτάνουν σε ελάχιστο χρόνο στο σύστημα και μετατρέπονται αυτόματα σε «έτοιμα προς ανάλυση» προϊόντα, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο λήψης αποφάσεων.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η συμβολή στον αγροτικό τομέα. Μέσα από τις εφαρμογές, ο αγροτικός τομέας αποκτά ένα αξιόπιστο, αντικειμενικό εργαλείο ελέγχου και τεκμηρίωσης των αγροτικών ενισχύσεων. Τα δορυφορικά δεδομένα επιτρέπουν την ακριβή χαρτογράφηση των αγροτεμαχίων, την επιβεβαίωση του είδους και της έκτασης των καλλιεργειών, καθώς και τον εντοπισμό αλλαγών ή αποκλίσεων σε σχέση με τις δηλώσεις των παραγωγών. Με αυτόν τον τρόπο, οι έλεγχοι γίνονται ταχύτερα, δίκαια και με λιγότερη γραφειοκρατία, ενώ περιορίζονται σημαντικά τα λάθη. Παράλληλα, οι αγρότες επωφελούνται από πληροφορίες για την υγεία των καλλιεργειών τους, τις ανάγκες άρδευσης και τις επιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, μειώνοντας κόστος και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Στον τομέα του φυσικού περιβάλλοντος, οι δυνατότητες είναι εξίσου καθοριστικές. Η συνεχής παρακολούθηση προστατευόμενων περιοχών, η χαρτογράφηση και αποτίμηση των δασών, η καταγραφή αλλαγών στη χρήση γης και η αξιολόγηση της κατάστασης των υδάτων, παρέχουν στους αρμόδιους οργανισμούς ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο για τεκμηριωμένες πολιτικές. Οι περιοχές Natura παρακολουθούνται συστηματικά με οπτικά, θερμικά και ραντάρ δεδομένα, επιτρέποντας την έγκαιρη ανίχνευση πιέσεων, όπως παράνομες παρεμβάσεις, αλλαγές στη βλάστηση, ξηρασία ή υποβάθμιση οικοτόπων. Παράλληλα, περιοχές με υψηλή περιβαλλοντική πίεση, όπως παράκτιες ζώνες, τουριστικές περιοχές και δασικά οικοσυστήματα, παρακολουθούνται σε συνεχή βάση, ώστε οι αρμόδιες αρχές να παρεμβαίνουν πριν οι επιπτώσεις γίνουν μη αναστρέψιμες. Η κλιματική αλλαγή παύει να είναι μια αφηρημένη έννοια και μετατρέπεται σε μετρήσιμα δεδομένα.

Καθοριστικός είναι και ο ρόλος σε θέματα πολιτικής προστασίας και αποτίμησης της κλιματικής αλλαγής. Η έγκαιρη ανίχνευση δασικών πυρκαγιών, η παρακολούθηση της εξέλιξής τους, ο εντοπισμός πλημμυρικών φαινομένων και η αποτίμηση των ζημιών, πραγματοποιούνται με αυτοματοποιημένο τρόπο, με δεδομένα που φτάνουν απευθείας σε Πυροσβεστική και αρμόδιες αρχές, επιτρέποντας ταχύτερες εκκενώσεις, καλύτερη προστασία περιουσιών και τεκμηριωμένη αποτίμηση ζημιών. Τα θερμικά δεδομένα επιτρέπουν τον έγκαιρο εντοπισμό εστιών πυρκαγιάς, τα οπτικά τη χαρτογράφηση των πληγεισών περιοχών και τα ραντάρ την αποτύπωση πλημμυρών, ακόμη και όταν υπάρχουν σύννεφα ή σκοτάδι.

Στο θαλάσσιο χώρο, η Ελλάδα αποκτά πλήρη εικόνα σε όλο τον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου. Μέσω δορυφορικών δεδομένων, καθίσταται δυνατός ο εντοπισμός πλοιαρίων, σκαφών και αντικειμένων ενδιαφέροντος, ενισχύοντας την επιτήρηση των συνόρων, τη διαχείριση μεταναστευτικών ροών, την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την προστασία κρίσιμων υποδομών. Πιο συγκεκριμένα, τα ραντάρ δορυφορικά δεδομένα εντοπίζουν πλοία ανεξαρτήτως καιρού ή ώρας, ενώ τα οπτικά και θερμικά δεδομένα, συμβάλλουν στην παρακολούθηση ρύπανσης, θαλάσσιων καυσώνων και προστατευόμενων θαλάσσιων περιοχών,

Παράλληλα, η άμυνα και η εθνική ασφάλεια ενισχύονται ουσιαστικά. Η πολυαισθητήρια παρακολούθηση περιοχών ενδιαφέροντος, η προστασία κρίσιμων εγκαταστάσεων και η δυνατότητα ταχείας εκτίμησης καταστάσεων, δημιουργούν ένα νέο επίπεδο στρατηγικής αυτονομίας, με τα δεδομένα να παραμένουν υπό εθνικό έλεγχο και υψηλές προδιαγραφές κυβερνοασφάλειας.

Ακόμα, η ίδια υποδομή λειτουργεί ως ισχυρός μοχλός καινοτομίας και οικονομικής ανάπτυξης. Ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και επιχειρήσεις, αποκτούν πρόσβαση σε σύνολα δεδομένων υψηλής προστιθέμενης αξίας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών, προηγμένων ψηφιακών υπηρεσιών και λύσεων που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση. Οι εφαρμογές αυτές, μέσα από θεσμικές διαδικασίες που θα ανακοινωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα μπορούν να τύχουν εμπορικής αξιοποίησης σε διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο. 'Αλλωστε, τα δορυφορικά συστήματα δεν περιορίζονται γεωγραφικά μόνο πάνω από την Ελλάδα, αλλά καλύπτουν ολόκληρο τον πλανήτη, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες εξωστρέφειας, ανάπτυξης και διεθνούς ανταγωνιστικότητας για την ελληνική βιομηχανία και το οικοσύστημα διαστημικής και ψηφιακής τεχνολογίας της χώρας.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα χτίζει το ψηφιακό της «νευρικό σύστημα» από το Διάστημα: μια ενιαία, έξυπνη και ασφαλή υποδομή που συνδέει την τεχνολογία αιχμής με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα, την αποτελεσματικότητα του κράτους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

  • ΜΙΚΡΟΔΟΡΥΦΟΡΟΙ
  • ·
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με Μίχαϊλιουκ η Ουκρανία, 94-92 τη Λετονία πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα

All Content

Πήρε το «θρίλερ» και τη ρεβάνς η Γαλλία, 91-90 τη Σερβία με buzzer του Χορντ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος

All Content - BusinessNews.gr

Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Τι αλλάζει από 21 Σεπτεμβρίου - Ποιους αφορά και πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Με 31 πόντους του Τουμπέλις, η Λιθουανία 96-84 το Μίσιγκαν

All Content

Η Γεωργία νίκησε με 101-90 το Ισραήλ στην Τιφλίδα

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων

All Content - BusinessNews.gr

Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης

All Content - BusinessNews.gr

Γεραπετρίτης: Οποιαδήποτε απόπειρα προσβολής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται με κάθε μέσο

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Real Consulting: Απέκτησε επιπλέον 2% της Smart UX Development - Στις €260 χιλ. το τίμημα
Real Consulting: Απέκτησε επιπλέον 2% της Smart UX Development - Στις €260 χιλ. το τίμημα 16/01/2026 - 19:17
Τι υπόσχεται το εξατομικευμένο Gemini της Google – Όλα όσα ανακοινώθηκαν 19/01/2026 - 07:34
Τι υπόσχεται το εξατομικευμένο Gemini της Google – Όλα όσα ανακοινώθηκαν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σαφάρι της ΑΑΔΕ στα νησιά: Beach club στην Πάρο δεν είχε κόψει 174 αποδείξεις άνω των 10.000 ευρώ
    23/08/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαρινάκης: Όσα ακούσετε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα τα δείτε να γίνονται και πράξη
    23/08/2026 - 16:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία
    23/08/2026 - 14:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γεραπετρίτης: Οποιαδήποτε απόπειρα προσβολής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται με κάθε μέσο
    23/08/2026 - 14:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καύσιμα: Την επόμενη εβδομάδα αποφάσεις για παράταση επιδότησης
    23/08/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στενά του Ορμούζ: «Αμερικανικό έδαφος» επιμένει Τραμπ, σκληρή προειδοποίηση από την Τεχεράνη
    23/08/2026 - 13:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιός του Δυτικού Νείλου: Αναδεικνύεται σε σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας - Τι λένε οι ειδικοί
    23/08/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέα μελέτη: Μια μικρή αλλαγή στην ώρα έναρξης των σχολείων μπορεί να μειώσει το πρωινό μποτιλιάρισμα
    23/08/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Προσωπικός Βοηθός»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
    23/08/2026 - 11:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος
    23/08/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ιός του Δυτικού Νείλου: Αναδεικνύεται σε σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας - Τι λένε οι ειδικοί
    23/08/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πάνω από 41.000 έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας το πρώτο εξάμηνο του 2026
    23/08/2026 - 10:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πήρε το «θρίλερ» και τη ρεβάνς η Γαλλία, 91-90 τη Σερβία με buzzer του Χορντ (vids)

23/08/2026 - 18:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Γεωργία νίκησε με 101-90 το Ισραήλ στην Τιφλίδα

23/08/2026 - 17:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo