Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Tο xboom Bounce Tο xboom Bounce
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
13/01/2025 · 10:41

Νέα σειρά έξυπνων ηχείων XBOOM της LG με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Όλα τα προϊόντα ήχου της σειράς «xboom by will.i.am» έχουν την επαγγελματική υπογραφή του will.i.am, προσφέροντας τον χαρακτηριστικό ήχο xboom με ισορροπία και ζεστούς τόνους.

Η LG παρουσίασε στη CES 2025 τη νέα σειρά προϊόντων ήχου «xboom by will.i.am», η οποία περιλαμβάνει ηχεία Bluetooth και ακουστικά. Η νέα σειρά αποτελεί την πρώτη συνεργασία της LG με τον πολυπλατινένιο μουσικό και tech επιχειρηματία will.i.am, που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2024.

Η LG επέλεξε πρόσφατα τον will.i.am ως “Experiential Architect” της σειράς LG xboom, με στόχο να καθιερωθεί ως πολιτισμικό και πρωτοπόρο brand που αναβαθμίζει την εμπειρία ακρόασης μέσα από τον καινοτόμο ήχο και τον σχεδιασμό του. Όλα τα προϊόντα ήχου της σειράς «xboom by will.i.am» έχουν την επαγγελματική υπογραφή του will.i.am, προσφέροντας τον χαρακτηριστικό ήχο xboom με ισορροπία και ζεστούς τόνους. Ο compact σχεδιασμός των προϊόντων είναι αρκετά σύγχρονος και αντικατοπτρίζει τη δημιουργική καλλιτεχνική ματιά του will.i.am, που εμπνέεται από την εμπειρία του στην pop κουλτούρα. Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία του στο κοινό και στην τεχνολογία για δημιουργούς, ο will.i.am εμπνέει ουσιαστικά την ανάπτυξη των προϊόντων, τον σχεδιασμό και το μάρκετινγκ του xboom.

Η σειρά περιλαμβάνει μια γκάμα έξυπνων ηχείων Bluetooth – τα xboom Bounce, Grab, και Stage 301 με ευέλικτες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που ανεβάζουν την εμπειρία ακρόασης σε νέο επίπεδο. Τα ηχεία xboom αξιοποιούν το AI Sound για την ανάλυση του περιεχομένου και την αυτόματη προσαρμογή του ήχου, τονίζοντας μελωδίες, ρυθμούς ή φωνές. Η λειτουργία AI Lighting συγχρονίζει τον πολύχρωμο φωτισμό των ηχείων με τη μουσική, δημιουργώντας μια πιο ζωντανή ατμόσφαιρα. Με το AI Calibration, τα ηχεία προσαρμόζουν αυτόματα τον ήχο τους στον περιβάλλοντα χώρο, γεμίζοντας εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με πλούσιο ήχο. Επίσης, τα ηχεία xboom διαθέτουν για πρώτη φορά ένα ειδικό κουμπί που συνδέει τους χρήστες άμεσα με την πλατφόρμα RAiDiO.FYI του will.i.am, ώστε να απολαμβάνουν infotainment περιεχόμενο που προσαρμόζεται σε κάθε ακροατή μέσω του AI Radio Host.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ενισχυμένο ήχο μέσω της λειτουργίας LE Audio Auracast, που συνδέει πολλαπλά ηχεία xboom, προσφέροντας συγχρονισμένη απόδοση ήχου. Ακόμη και δίχως την υποστήριξη Auracast στις συσκευές τους, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν πολλαπλά ηχεία xboom, με το κύριο ηχείο να λειτουργεί ως κύρια μονάδα αναφοράς. Τα ηχεία διαθέτουν tweeters και full-range μονάδες από τη Peerless, μιας premium εταιρίας που κατασκευάζει μετατροπείς από τη Δανία, που εξασφαλίζουν καθαρό ήχο υψηλής πιστότητας.

Στο επίκεντρο της νέας σειράς 2025 βρίσκεται το xboom Bounce, το οποίο συνδυάζει εκλεπτυσμένη ποιότητα ήχου με μοντέρνα αισθητική. Διαθέτει up-bouncing passive radiators, διπλά tweeters και woofer τύπου track, προσφέροντας καθαρό υψηλόφωνο ήχο και διευρυμένο ηχητικό πεδίο. Η ονομασία «Bounce» προέρχεται από τους up-bouncing passive radiators που φωτίζονται ανάλογα με τον ρυθμό της μουσικής. Ενσωματώνει έναν ευέλικτο ιμάντα που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν το ηχείο με ασφάλεια στο ένα χέρι, να το κρεμούν ή να το τοποθετούν σε ένα τραπέζι. Με πιστοποίηση IP67 για αντοχή σε νερό και σκόνη, καθώς και μπαταρία διάρκειας έως 30 ώρες, το Bounce είναι σχεδιασμένο για φορητότητα και στιλ.

LG xboom by will.i.am Grab

Το xboom Grab είναι ιδανικό για ακρόαση εν κινήσει και για ταξίδια, καθώς διαθέτει compact σχεδιασμό και δυναμικό ήχο, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία ήχου παντού. Παρά το σχετικά slim μέγεθός του, το Grab ενσωματώνει δύο passive radiators τοποθετημένους και στις δύο πλευρές του ηχείου, προσφέροντας δυναμικό μπάσο και ζωντανό ήχο. Όπως υποδηλώνει και το όνομα «Grab», αυτό το ηχείο είναι ιδανικό για να το κρατάτε στο ένα χέρι και να το χρησιμοποιείτε εν κινήσει. Μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά σημεία και με διάφορους τρόπους - όρθιο, στο πλάι, ή στη θήκη ποτηριού ενός αυτοκινήτου ή μιας καρέκλας κάμπινγκ, ή ακόμη και στο ποδήλατο. Επίσης, διαθέτει ευέλικτους ιμάντες για να στερεώνεται άνετα στο μπράτσο, σε γάντζους και χειρολαβές. Έχει βάρος 2.5kg, βαθμό αντοχής στο νερό και τη σκόνη IP67 και Military Standard 810G, ενώ η μπαταρία του έχει έως 20 ώρες διάρκεια ζωής.

LG xboom by will.i.am Stage 301

Το xboom Stage 301 έχει σχεδιαστεί για όσους αγαπούν να μετατρέπουν κάθε χώρο σε μια ζωντανή σκηνή, γι’ αυτό ονομάστηκε και “Stage”. Ιδανικό για busking, βραδιά καραόκε ή κάθε είδους συγκέντρωση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, το ηχείο αυτό γεμίζει μεγάλους χώρους με ισχυρό ήχο. Το μοντέλο αυτό διαθέτει woofer 6,5 ιντσών και dual midrange drivers 2,5 ιντσών, παρέχοντας πλούσιο και γεμάτο ήχο. Το Stage 301 διαθέτει μια ενσωματωμένη λαβή για εύκολη μεταφορά και μια έξυπνη σχεδίαση που επιτρέπει την ευέλικτη τοποθέτηση του με διάφορες ρυθμίσεις - επίπεδη στη βάση του, με κλίση προς τα πίσω ή πάνω σε τρίποδο. Το xboom Stage 301 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, καθώς διαθέτει βαθμό αντοχής στο νερό IPX4, αντικαταστάσιμη μπαταρία που διαρκεί έως και 11 ώρες, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία και αδιάλειπτη απόλαυση ακρόασης.

LG xboom by will.i.am Buds

Τα xboom Buds αξιοποιούν drivers γραφενίου, οι οποίοι είναι το κλειδί για την παροχή καθαρού, ισορροπημένου ήχου με πλούσια μπάσα. Λεπτό σαν χαρτί αλλά ισχυρό σαν ατσάλι, το γραφένιο ενισχύει την ανθεκτικότητα, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία Active Noise Canceling της LG, παρέχοντας μια πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Διαθέτοντας LE Audio Auracast, τα Buds επιτρέπουν στους χρήστες να ακούνε open audio stream σε δημόσιο χώρο και επιτρέπουν πολλαπλές συνδέσεις συσκευών, ώστε αρκετοί χρήστες να απολαμβάνουν ταυτόχρονα τον ίδιο ήχο. Σχεδιασμένα με άξονα την άνεση και τη σταθερότητα, τα εργονομικά άκρα αυτιών προσαρμόζονται σε διάφορα σχήματα, ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός γάντζου αυτιού παρέχει άνετη και σταθερή εφαρμογή εν κινήσει. Προσφέρει χρόνο ακρόασης έως και 30 ώρες με την υποστήριξη της θήκης φόρτισης, καθώς και αντοχή στο νερό IPX4.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την LG, δημιουργούμε πρωτοποριακές εμπειρίες που απευθύνονται σε μια ευρύτερη κοινότητα μουσικόφιλων,» δήλωσε ο will.i.am. «Με την τεχνολογία μας και τις δημιουργικές ιδέες μας, θέλουμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να εξερευνήσουν τη μουσική τους με πάθος και με μοναδικούς τρόπους».

«Η σειρά xboom by will.i.am σηματοδοτεί την αρχή μιας δυναμικής συνεργασίας μεταξύ του brand xboom και του will.i.am και είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε τους πρώτους καρπούς αυτής της συνεργασίας μας στη φετινή CES», δήλωσε ο Lee Jeong-seok, Επικεφαλής του τμήματος ήχου της LG Media Entertainment Solution Company. «Ξεκινώντας με τη νέα σειρά xboom, θα επιδιώκουμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε κάθε πτυχή της εμπειρίας ακρόασης».

Τα νέα προϊόντα ήχου «xboom by will.i.am», τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2025 σε όλες τις αγορές, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της CES 2025 από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου στο περίπτερο της LG.

  • XBOOM
  • ·
  • LG
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ANGT: Τρίτη ήττα για τον Ολυμπιακό, 83-101 από τη Μανρέσα

All Content

NCAA: Θετικός ο Αβδάλας στην ήττα του Βιρτζίνια Τεκ από το Νορθ Καρολάινα Στέιτ

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

ΑΕΚ-Μαρούσι 83-74: Τα highlights του αγώνα και οι δηλώσεις (vids)

All Content

Ξανθόπουλος: «Ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα» - Λούκιτς: «Πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση»

All Content - BusinessNews.gr

Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

TikTok: Kοντά σε απαγόρευση στις ΗΠΑ - Βρείτε μας σε άλλες πλατφόρμες, λένε οι δημιουργοί στους ακολούθους
TikTok: Kοντά σε απαγόρευση στις ΗΠΑ - Βρείτε μας σε άλλες πλατφόρμες, λένε οι δημιουργοί στους ακολούθους 13/01/2025 - 08:01
Η Samsung αυξάνει το μερίδιό της στην Rainbow Robotics - Στόχος η ταχύτερη ανάπτυξη ανθρωποειδών ρομπότ 13/01/2025 - 10:52
Η Samsung αυξάνει το μερίδιό της στην Rainbow Robotics - Στόχος η ταχύτερη ανάπτυξη ανθρωποειδών ρομπότ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    07/02/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Νέες επενδύσεις και είσοδος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού
    07/02/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
    07/02/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα
    07/02/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη
    07/02/2026 - 11:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ουκρανία: Το ενεργειακό δίκτυο έγινε στόχος μεγάλης ρωσικής επίθεσης
    07/02/2026 - 11:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο
    07/02/2026 - 10:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο
    07/02/2026 - 10:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα
    07/02/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη
    07/02/2026 - 11:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Νέες επενδύσεις και είσοδος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού
    07/02/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
    07/02/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ANGT: Τρίτη ήττα για τον Ολυμπιακό, 83-101 από τη Μανρέσα

07/02/2026 - 21:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NCAA: Θετικός ο Αβδάλας στην ήττα του Βιρτζίνια Τεκ από το Νορθ Καρολάινα Στέιτ

07/02/2026 - 20:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo