Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Έναρξη για το Παγκόσμιο Συνέδριο IGARSS 2024
newsroom newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
10/07/2024 · 11:30

Έναρξη για το Παγκόσμιο Συνέδριο IGARSS 2024

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο: «Συμμαχία Ψηφιακών Τεχνολογιών Αιχμής, Γεωεπιστημών και Πολιτικής Βούλησης για την υπεράσπιση της βιωσιμότητας του Πλανήτη».

Το Συνέδριο IGARSS ΙΕΕΕ 2024 International Geoscience and Remote Sensing Symposium (Διεθνές Συμπόσιο Γεωεπιστημών και Τηλεπισκόπησης) το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τις 7-12 Ιουλίου 2024, έφερε την Αθήνα στο παγκόσμιο επίκεντρο των εξελίξεων αναφορικά με τη βιωσιμότητα και την αντοχή του πλανήτη απέναντι στις απειλές της κλιματικής αλλαγής.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου έλαβε χώρα τη Δευτέρα 8/7/2024 με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αλλά και διακεκριμένων ακαδημαϊκών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, οι Προεδρεύοντες του Συνεδρίου Δρ Χάρης Κοντοές και ο Καθ. Vito Pascazio, καλωσόρισαν τους περισσότερους από 3000 συνέδρους από όλο τον κόσμο και τόνισαν τη συμβολική σημασία του γεγονότος ότι το Συνέδριο διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα η οποία από την αρχαία εποχή δίδαξε ότι η γνώση έρχεται μέσα από την έρευνα και την πειραματική παρατήρηση.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ευχαριστώντας εκ μέρους του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόσκληση, αναφέρθηκε συνολικά στο έργο της κυβέρνησης για την ψηφιακή μετάβαση της χώρας, ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα η χώρα μας θα αποκτήσει σύστημα μικροδορυφόρων για την έγκαιρη πρόληψη ακραίων φαινομένων, τη μέτρηση της ανόδου της θάλασσας, την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών, αλλά και ακριβέστερων μετεωρολογικών προβλέψεων. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ Παπαστεργίου: «Ο ουρανός δεν είναι για εμάς το όριο, είναι μια καλή αρχή».

Με τη σειρά του ο κ. Αθανάσιος Κυριαζής, Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας έκανε τη σύνδεση της θεματολογίας του Συνεδρίου με τις φιλοσοφικές ιδέες της Αρχαίας Ελλάδας που βοήθησαν τη μετάβαση από τη μυθολογία στην παρατήρηση. «Το διάστημα αποτελεί πλέον το εργαστήριο στην υπηρεσία της κοινωνίας, μέσα από την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων και πολιτικών με εφαρμογές στην υγεία την γεωργία τη ναυτιλία κλπ.» ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Σταμάτης Κριμιζής καλωσορίζοντας τους Συνέδρους, τόνισε την συμβολή της έρευνας και της παρατήρησης στην αρχαία Ελλάδα συνέβαλαν στην ενίσχυση της επιστήμης και ότι η παράδοση του Αρχιμήδη, του Πυθαγόρα και του Αρίσταρχου αποτελεί οδηγό για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Γεωδαισίας και Γεωφυσικής (IUGG) και Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητής Χρήστος Ζερεφός, αφού τόνισε τη σπουδαιότητα της παρατήρησης από την εποχή του Ερατοσθένη, ο οποίος υπολόγισε τη διάμετρο Γης και Σελήνης χρησιμοποιώντας τη σκιά του ήλιου και ένα ραβδί, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κλιματική αλλαγή έχει λειτουργήσει ως επιταχυντής για την ανάπτυξη της τηλεπισκόπησης, ενώ υπάρχει ανάγκη να χαρτογραφήσουμε ακόμα και τον τελευταίο εκατοστό του πλανήτη, καθώς δεν πρέπει να σταματάμε να ανησυχούμε για την κατάστασή του».

Κατόπιν το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Καθ. Μανώλης Πλειώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο συνεχές και επίμονο έργο του Αστεροσκοπείου Αθηνών απέναντι στην κλιματική αλλαγή και στις υπηρεσίες που παρέχει αναφορικά με το κλίμα και τις επιπτώσεις στην πολιτική προστασία, την γεωργία, και την υγεία, τονίζοντας ότι πρέπει να σκεφτόμαστε δημιουργικά και να ενεργούμε υπεύθυνα.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού ΙΕΕΕ κ. Thomas Coughlin ευχαριστώντας για την παρουσία του στη χώρα που ξεκίνησε η επιστημονική παρατήρηση και οι τεχνολογική αντίληψη, αναφέρθηκε στο έργο των συλλόγων του Οργανισμού, την ανάγκη συντονισμού, και το γεγονός ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας είναι μόνο για το καλό της ανθρωπότητας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου IGARSS IEEE 2024, έλαβε χώρα την Τρίτη 9 Ιουλίου, 2024 από τις 12:00-14:00 στην Αίθουσα MusixLab, στην πτέρυγα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με τίτλο «Συμμαχία Ψηφιακών Τεχνολογιών Αιχμής, Γεωεπιστημών και Πολιτικής Βούλησης για την υπεράσπιση της βιωσιμότητας του Πλανήτη», με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό χώρο, το χώρο της έρευνας, αλλά και την βιομηχανίας και της πολιτικής.

Η συζήτηση ανέδειξε την ανάγκη δημιουργίας μιας τριπλής συμμαχίας για ανάδειξη προτάσεων. Συγκεκριμένα, η πολύτιμη συνεισφορά των τεχνολογικών εξελίξεων, μαζί με την καταλυτική συμβολή των Γεωεπιστημών και της Τηλεπισκόπησης μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους για την προστασία του πλανήτη από την απειλή της κλιματικής αλλαγής και τις συνέπειές της σε περιβάλλον, πολιτική προστασία, πρωτογενή τομέα, υγεία, πολιτισμό και ασφάλεια. Και ασφαλώς ένα τρίπτυχο επιτυχίας δεν θα μπορούσε να λείπει και η πολιτική βούληση των ηγετών του πλανήτη, προκειμένου να ληφθεί υπόψη η συμβολή Τεχνολογίας και Επιστήμης προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Χαράλαμπος Κοντοές, Πρόεδρος του Συνεδρίου IGARSS ΙΕΕΕ 2024 και Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Αστρονομίας Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ), έλαβε το λόγο προκειμένου να καλωσορίσει, να περιγράψει και να αναλύσει τη σπουδαιότητα της διοργάνωση του Συνεδρίου IGARSS ΙΕΕΕ 2024. «Σήμερα η τεχνολογία του διαστήματος και η παρακολούθηση του πλανήτη για ειρηνικούς λόγους αλλά και του όγκου δεδομένων μας δίνει απαντήσεις για συστήματα και λύσεις για φυσικές καταστροφές και καιρικά φαινόμενα και μόλυνση τα οποία μπορούν να δώσουν πληροφορία για έγκυρες και έγκαιρες αποφάσεις στο πολιτικό προσωπικό». Και κατέληξε: «Το συνέδριο θα αλλάξει τη γνώση στο τι μπορεί να προσφέρει η διαστημική τεχνολογία για την κοινωνία και την καθημερινότητά μας».

Στη συνέχεια ο διαπρεπής Έλληνα Φυσικός κ. Χρήστος Ζερεφός, ΓΓ και Επόπτης του Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιµατολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, έλαβε το λόγο αναφορικά με την Κλιματική Αλλαγή και Έρευνα. Συγκεκριμένα ο κ. Ζερεφός ανέφερε τα εξής: «Σήμερα έχουμε γίνει όλοι κλιματολόγοι γιατί το κλίμα είναι πια τόσο σημαντικό. Δεν μπορούμε να ζήσουμε σε ένα κλίμα στο οποίο δεν έχουμε γεννηθεί. Και το κλίμα έχει αλλάξει εξαιτίας του μοιραίου λάθους της ανθρωπότητας να επιλέξει τα ορυκτά καύσιμα αντί ηλεκτρισμού ή υδρογόνου. Πρέπει να αλλάξουμε ρότα. Χαρακτηριστικό είναι ότι επί COVID-19 οι ρύποι έπεσαν 40%. Η Ευρώπη μπορεί να αποκτήσει ενεργειακή αυτοδυναμία κατά 80% μία χρησιμοποιώντας Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Σήμερα έχουμε και την τεχνολογία και τις πηγές ενέργειας προκειμένου να κάνουμε τη Γη πιο ανθρώπινη». Τέλος τόνισε τη σπουδαιότητα του Συνεδρίου αναφορικά με την προσέλκυση νεών επιστημόνων και των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων κάτι το οποίο και αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον.

Αμέσως μετά ο Χημικός, διδάκτωρ φυσικοχημείας, ερευνητής, εφευρέτης, επιχειρηματίας τεχνολογιών. Συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Advent Technologies κ. Βασίλειος Γρηγορίου, αναφέρθηκε στην Κλιματική Αλλαγή και τις Τεχνολογικές Εξελίξεις, λέγοντας ότι «η αύξηση θερμοκρασίας οφείλεται άμεσα στη χρήση ορυκτών καυσίμων. Αυτό το παραδέχονται όλοι σήμερα, αυτό αποδεικνύουν και τα data του διαστήματος. Οι ανανεώσιμες πηγές δεν αφορούν μόνο την οικονομία αλλά και την ασφάλεια και αυτονομία της Ευρώπης. Η Ευρώπη πρέπει να γίνει αυτόνομη και να ‘κρατήσει’ τόσο σε θέσεις εργασίας όσο και σε έρευνα και τεχνολογία. Η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρώπης και η Ευρώπη κάνει το καθήκον της».

Τέλος ο κ. Γιώργος Κρεμλής, ο Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EE) για την προώθηση θεμάτων κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας, τ. Πρόεδρος της Σύμβασης Espoo και του Πρωτοκόλλου SEA, και μέλος του Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου (ESAC) της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD), τοποθετήθηκε στο ζήτημα της Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Βούλησης. «Ζούμε σε εποχή παραπληροφόρησης και fake news» είπε ο κ. Κρεμλής «η οποία επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων. Για να αποφύγει τη λήψη αποφάσεων κάτω από το βάρος των εντυπώσεων και όχι της χρησιμότητας, η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει αξιολόγηση επιπτώσεων σε συνεργασία με του stakeholders και την Κοινωνία των Πολιτών για λόγους κοινωνικής αποδοχής. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές προκειμένου να βρούμε λύσεις που ισορροπούν με την οικονομική δραστηριότητα τη βιοποικιλότητα αλλά και τη βιώσιμη ανάπτυξη». Και συμφώνησε με τους υπόλοιπους συνομιλητές αναφέροντας ότι: «Η αξιοπιστία της επιστήμης θα πρέπει να διαφωτίζει τις πολιτικές αποφάσεις. Πρέπει να γίνει διαβούλευση με επιστημονικούς φορείς σε μόνιμη βάση».

Συντονίστρια της Συζήτησης ήταν η Δημοσιογράφος/Συγγραφέας, κα Μαργαρίτα Πουρνάρα.

Την οργανωτική ευθύνη του IGARSS 2024 είχε η εταιρία Convin Professional Congress Organiser.

  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ·
  • IGARSS 2024
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια

All Content

Οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Χέις-Ντέιβις!

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό - Τι περιλαμβάνει

All Content - BusinessNews.gr

Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

All Content

Ogilvy: Νέα καμπάνια για τη Lacta και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Με Σαρίφ Κούπερ η έκπληξη των Γουίζαρντς 126-117 στο Ντιτρόιτ!

All Content

Μάβερικς-Σπερς 123-135: Ο Γουεμπανιάμα νίκησε τον Φλαγκ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΘΟ: Μέτρα για τον παράνομο τζόγο - Νέο αυστηρό πλαίσιο, φυλάκιση και βαριά πρόστιμα

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι υποβάλλουν για πρώτη φορά - Τι ισχύει για τους 18άρηδες

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Westnet ξεκινάει τη συνεργασία της με την OPPO σε προϊόντα τεχνολογίας
Η Westnet ξεκινάει τη συνεργασία της με την OPPO σε προϊόντα τεχνολογίας 10/07/2024 - 11:24
Παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή εφαρμογή «Digispect» 10/07/2024 - 12:00
Παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή εφαρμογή «Digispect»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κατεβαίνουν στην Αθήνα οι αγρότες – Με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα
    06/02/2026 - 11:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στ. Καφούνης– Επιστολή στον Πρωθυπουργό: Παρέμβαση της ΕΣΕΕ μαζί με την SMEunited υπέρ των ευρωπαϊκών ΜμΕ
    06/02/2026 - 11:52 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ρατσιστική ανάρτηση βίντεο από τον Τραμπ - Εμφανίζει το ζεύγος Ομπάμα ως... πιθήκους
    06/02/2026 - 11:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΣΠ: Η ηλεκτρονικη τιμολογηση δεν πρεπει να μεταταπεί από επιλογή σε έμμεση υποχρεωτικότητα
    06/02/2026 - 11:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • MUNICH FABRIC START 2026: Ιστορική πρώτη εθνική συμμετοχή για τον κλάδο ένδυσης
    06/02/2026 - 11:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στουρνάρας: Η ΕΚΤ παρακολουθεί το ράλι του ευρώ - Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας
    06/02/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελ.Ράπτη: Από τον Μάρτιο οι «Νταντάδες της Γειτονιάς» σε όλη τη χώρα – Καμπάνια για το «χάπι βιασμού»
    06/02/2026 - 11:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εξάρχου: Εγγύηση για την ενεργειακή ασφάλεια η αναβάθμιση του Κάθετου Διαδρόμου
    06/02/2026 - 11:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Austriacard: Ολοκλήρωσε έργο υψηλής σπουδαιότητας στην Αφρική
    06/02/2026 - 11:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.352,82 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,58%
    06/02/2026 - 11:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
    05/02/2026 - 17:03 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κόκκινα δάνεια: Δικαίωσε τους δανειολήπτες του Νόμου Κατσέλη ο Άρειος Πάγος
    05/02/2026 - 12:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση ΑΜΚ ύψους 1 δισ. ευρώ
    05/02/2026 - 16:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Με Βίρτους απόψε για την επιστροφή στη 2η θέση

06/02/2026 - 09:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ποιοι σφυρίζουν το επόμενο τριήμερο στην Elite League

06/02/2026 - 09:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Aboutnet: Ενισχύει το αποτύπωμά της στον χώρο του digital - Απορροφά μέρος του πελατολογίου και των στελεχών της TotalWeb

06/02/2026 - 09:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CrediaBank: Συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή

05/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το 60ο Super Bowl ζωντανά στην COSMOTE TV

05/02/2026 - 14:47
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

MG: Ισχυρή πορεία στην ελληνική αγορά – Αύξηση 43% στο μερίδιο αγοράς της το 2025

05/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Jeep Avenger 4xe τώρα από 29.990€

05/02/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo