Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Φεντερίκο Μένα, CEO του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας (EIT Digital). Φεντερίκο Μένα,  CEO του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας (EIT Digital).
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
09/03/2024 · 12:00

Σημαντική η εξέλιξη στον τομέα της ρομποτικής στη Θεσσαλονίκη

Τι λέει για το οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης ο Φεντερίκο Μένα, CEO του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας (EIT Digital).
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Θα μπορούσαν άραγε στη νέα εποχή του τυφώνα της Τεχνητής Νοημοσύνης, η Ελλάδα αλλά και η Θεσσαλονίκη να ταράξουν τα νερά σε τομείς υψηλής τεχνολογίας; Είναι όνειρο το να φτάσουμε πέρα από τα συστήματα ρομποτικής «made in Japan», να βλέπουμε «made in Thessaloniki» εταιρείες ρομποτικής να διαφημίζουν την πόλη εκτός συνόρων;

«Ανοίξαμε το πρώτο γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη πέρσι τον Σεπτέμβριο, υπάρχει ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο στην πόλη, ο κύριος συνεργάτης μας είναι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχετε να εξαιρετικό κέντρο ερευνών. Έχουμε υποστηρίξει ήδη κάποιες εταιρείες startups που έχουν βγει από αυτό το οικοσύστημα. Για παράδειγμα, σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της ρομποτικής, κατηγορία που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής» απαντά, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Φεντερίκο Μένα, διευθύνων σύμβουλος (CEO) του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας (EIT Digital). Όπως, μάλιστα, τονίζει, η Θεσσαλονίκη εμφανίζει σημαντικές δυνατότητες στον τομέα της ρομποτικής.

«Εκτιμώ πως το οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης είναι ένα εξαιρετικό οικοσύστημα και από την οπτική της τεχνολογίας, αλλά και σε ό,τι αφορά το κομμάτι του επιχειρείν, γιατί υπάρχουν και πολλές εταιρικές παρουσίες που φτάνουν στην πόλη, υπάρχουν και κάποιες νέες πρωτοβουλίες, κάποια τοπικά συστήματα incubators, ενώ βλέπουμε ιδιαίτερη όρεξη στην πόλη» εξηγεί ο κ. Μένα.

Υπογραμμίζει, δε, πως αυτό που κάνει η Θεσσαλονίκη στον τομέα της τεχνολογίας είναι «πολύ σημαντικό για την Ελλάδα» αλλά και για τη σύνδεση της πόλης με τα Βαλκάνια, κάτι εξίσου σημαντικό. Η σύνδεση, μάλιστα, σε επίπεδο τεχνολογίας της πόλης με τη Βουλγαρία, κατά την άποψη του CEO του EIT Digital, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Όπως αναφέρει ο κ. Μένα, τα ψηφιακά ταλέντα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλά ανεπτυγμένα στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όπως έχει παρατηρήσει, στην πόλη υπάρχει σημαντική εξέλιξη στις startups, με το κομμάτι της ρομποτικής να είναι αυτό στο οποίο υπάρχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη. «Σε γενικές γραμμές η Ελλάδα είναι -εκτιμώ- δυνατή και στο κομμάτι του fintech, αλλά και στο κομμάτι της ρομποτικής βλέπουμε πολύ καλά παραδείγματα εταιρειών, οι οποίες βγαίνουν από την έρευνα που γίνεται στην πόλη» τόνισε ο CEO του EIT Digital.

Ο κ. Μένα εξηγεί, μάλιστα, πως η πανδημία της Covid έδειξε πως δεν χρειάζεται «να είσαι στη Σίλικον Βάλεϊ για να γίνεις η επόμενη unicorn εταιρεία» και τονίζει πως υπάρχει σημαντική παρουσία αριστείας στην Ευρώπη, αριστεία που λάμπει όχι σε εθνικό αλλά σε τοπικό επίπεδο, όπως συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη. «Σε κάποιο βαθμό επιστρέφουμε αυτή την περίοδο στις συνεργασίες face to face αλλά υπάρχουν πολλά μαθήματα, τα οποία πήραμε μέσα από την πανδημία και ισχύουν ακόμη. Αν έχεις να μεταφέρεις την επαγγελματική πρότασή σου online μπορεί να βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, στο Σαν Φρανσίσκο ή στο Βερολίνο αλλά στην τελική, αυτό που μετράει είναι το pitch! Το να μεταφέρεις, δηλαδή, την ιδέα σου με καλό τρόπο. Αν είναι καλή, αν υπάρχει από πίσω περιεχόμενο, αυτή μπορεί να ταξιδέψει» επισημαίνει, στο μήνυμά του στους ανθρώπους τεχνολογίας της πόλης, ο CEO του EIT Digital.

«Υπάρχει», προσθέτει, «και μία καινούργια γενιά που έρχεται και δεν θέλουμε αυτή η γενιά να αφήσει τη χώρα».

Ευρώπη: η μόνη ήπειρος όπου «αναμειγνύονται» η τεχνολογία και τα ανθρώπινα δικαιώματα

Την Ευρώπη όμως δεν την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό άλλων οικονομικών δυνάμεων μόνο η τεχνολογία. «Ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι κάτι στο οποίο αυτή η Ευρώπη μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο. Είμαστε η μόνη ήπειρος όπου "αναμειγνύονται" η τεχνολογία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ιδιωτικότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη, όλες αυτές είναι λέξεις - κλειδιά σε ό,τι αφορά την τεχνολογία [...] Πρέπει, όμως, να διαβεβαιώσουμε πως η Ευρώπη δεν θα μείνει πίσω σε όλα αυτά. Κατά την άποψή μου, η Ευρώπη έχει μια μεγάλη ευκαιρία καθώς έχουμε την καλύτερη επιστήμη, την καλύτερη τεχνολογία, την καλύτερη έρευνα στον κόσμο και αυτό συνέβαινε και στο παρελθόν. Από την άλλη, ωστόσο, χάναμε τις ευκαιρίες στο πώς να μεταμορφώνουμε αυτή την εξαιρετική επιστήμη σε εμπορική επιτυχία. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές πρωτοβουλίες, όπως στην περίπτωση του ΕΙΤ, το οποίο αντιπροσωπεύω, που πραγματικά γεφυρώνουν αυτό το κενό. Και για το κοινό, υπάρχουν και εθνικές πρωτοβουλίες. Πιθανότατα, λοιπόν, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια συνεκτική προσέγγιση, ώστε να φέρουμε κοντά τις προσπάθειες και να δημιουργήσουμε συνέργειες αλλά και ανταγωνισμό» σημειώνει ο κ. Μένα εκφράζοντας τη μεγάλη αισιοδοξία του για τις δυνατότητες της ευρωπαϊκής καινοτομίας.

«Φυσικά, ο υπόλοιπος κόσμος επίσης λειτουργεί έτσι και δεν λέω ότι π.χ. στις ΗΠΑ αναπτύσσονται τεχνολογίες χωρίς να υπάρχει σεβασμός προς τις αξίες, από την άλλη όμως αυτό γίνεται εκεί με μία προσέγγιση πελατοκεντρική. Στην Ευρώπη έχουμε μία προσέγγιση περισσότερο με κάτι που αφορά και βάζει στο κέντρο τον χρήστη. Αυτή είναι μία ακόμα ιδιαίτερη διαφορά, η οποία μου έρχεται στο νου, ανάμεσα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο» εξηγεί ο CEO του EIT Digital.

Το αύριο της Τεχνητής Νοημοσύνης και η «Τεχνητή Νοημοσύνη των Συναισθημάτων»

Ο κ. Μέτα εκτιμά ακόμη πως η Ευρώπη θα πρέπει να ανταγωνιστεί καλύτερα. «Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Για παράδειγμα σε ό,τι την πλατφόρμα. Είχαμε (σ.σ παλαιότερα) σε πάρα πολλές χώρες κάποιες πλατφόρμες social media, οι οποίες δεν "ανέβηκαν" σε μέγεθος, οπότε εξαφανίστηκαν με την εμφάνιση του Facebook που πήρε όλη την αγορά. Αυτό είναι που πρέπει να αποφύγουμε να συμβεί με την Τεχνητή Νοημοσύνη, αυτό που συνέβη με τις πλατφόρμες» τονίζει ο κ. Μένα και εξηγεί πως στην ΤΝ έχουμε θετικά ευρωπαϊκά μηνύματα.

«Είναι ενθαρρυντικό πως έχουμε περισσότερες εταιρείες Generative AI να γεννιούνται μέσα από την Ευρώπη, που τα καταφέρνουν στο παγκόσμιο επίπεδο -μία από αυτές είναι η Mistral AI όπως και η ElevenLabs. Νομίζω, λοιπόν, πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε με καλύτερο τρόπο την εξαιρετική επιστήμη που έχουμε εδώ στην Ευρώπη και με αυτό τον τρόπο να γινόμαστε παίκτες σε παγκόσμια επίπεδο. Το δεύτερο ατού μας είναι το ταλέντο, νομίζω ότι έχουμε τα καλύτερα ταλέντα. Κάναμε μία έρευνα στο ΕΙΤ Digital, όπου αναζητήσαμε να βρούμε ποιο ποσοστό των παγκόσμιο ταλέντων έχουν γεννηθεί στην Ευρώπη κι εδώ είναι περισσότερα από όσα έχουν γεννηθεί στις Ηνωμένες πολιτείες και στην Κίνα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε στην Ευρώπη ή να προσελκύσουμε αλλά ταλέντα εδώ» εξηγεί ο κ. Μένα κάνοντας πολλαπλή αναφορά στο ζήτημα των αξιών.

«Είναι σημαντικό σε ό,τι αφορά τις αξίες, η τεχνολογία η οποία αναπτύσσεται με έναν τρόπο, αυτό να γίνεται ταυτόχρονα με τον σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, είναι κάτι που έχουμε στην Ευρώπη» υπογραμμίζει ο CEO του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας (EIT) Digital για να καταλήξει και σε μια «υποχρέωση» την Ευρωπαίων πολιτών που κοινωνικοποιούνται στη σύγχρονη εποχή: «πρέπει να καταστήσουμε βέβαιο πως υπάρχει μια γενική κατανόηση των βασικών ψηφιακών τεχνολογιών (σ.σ από το ευρύ κοινό). Όλοι θα πρέπει να κατανοούν κάποια βασικά ζητήματα που αφορούν την κυβερνοασφάλεια, την ΤΝ, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούν να ζήσουν στον σημερινό κόσμο...» σημειώνει με έμφαση ο κ. Μένα.

Ο CEO του EIT Digital τονίζει, τέλος, πως στην Ευρώπη υπάρχει μια ευκαιρία και δεν πρέπει να χαθεί κι αυτός είναι ο τομέας του Emotion AI. «Αυτό μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, π.χ στον τομέα της φροντίδας υγείας ή μπορεί να πολύ σημαντικό και στον κομμάτι των οικονομικών, εάν για παράδειγμα κάποιος είναι ιδιαίτερα αγχωμένος εξαιτίας των οικονομικών του, ή να εφαρμοστεί και στις έξυπνες πόλεις, εάν για παράδειγμα οδηγώ και υπάρχει αντίληψη πως είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος γιατί το όχημα τρέχει με μεγάλη ταχύτητα κ.ο.κ. Είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας τεχνολογίας, στον οποίο η Ευρώπη έχει κάτι το οποίο συνδέεται ιδιαίτερα σε μεγάλο βαθμό με τις αξίες μας» καταλήγει ο κ. Μένα.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ·
  • ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
  • ·
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ομπράντοβιτς: «Το παιχνίδι δεν είναι Ομπράντοβιτς εναντίον Ιτούδης» (gallery)

All Content

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης: Αύξηση τζίρου 22% στα 55,5 εκατ. ευρώ– Οι επενδύσεις και τα πλάνα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Milestone: Ξεπέρασε τα 21 εκατ. ευρώ ο τζίρος της εταιρείας της METRO- Προβληματισμός πλέον για το HORECA

All Content - BusinessNews.gr

ElvalHalcor: Δύο επενδύσεις αναγνωρίζονται ως στρατηγικά έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

All Content

ΕΡΤ: Νέοι γενικοί διευθυντές Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

All Content

Η EON μετατρέπεται σε Nova TV

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Φαλ: «Από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον δωδέκατο όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα»

All Content

ΠΑΟΚ: Μοτιεγιούνας αντί Ομορούγι στην οκτάδα ξένων της GBL

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% το 2026 και 1,9% το 2027 - Στο 4% ο πληθωρισμός

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 7,6 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Υπέρβαση 340 εκατ. έναντι στόχου

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ανοίγει τον δρόμο για τις διεθνείς αγορές ομολόγων – Στα 500 εκατ. ευρώ εκτιμάται η πρώτη έκδοση

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

CSRΝews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Οδική Ασφάλεια: Ισχυρή θεσμική παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην ημερίδα του Newsbomb.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο AI Hackathon στην Ελλάδα
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο AI Hackathon στην Ελλάδα 08/03/2024 - 17:03
Microsoft: Επίθεση από Ρώσους χάκερ που συνδέονται με μυστικές υπηρεσίες 11/03/2024 - 12:50
Microsoft: Επίθεση από Ρώσους χάκερ που συνδέονται με μυστικές υπηρεσίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil – Πληροφορίες για δύο τραυματίες
    15/10/2026 - 17:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΦΕΤ: Ανάκληση πόσιμου τζελ κρητικής αλόης βιολογικής καλλιέργειας
    15/10/2026 - 17:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Prodexpo 2026: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει το real estate, αλλά ο άνθρωπος παραμένει στο επίκεντρο
    15/10/2026 - 17:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Πτώση 0,83%, στα 343,39 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    15/10/2026 - 17:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Capital Maritime Finance: Έκλεισε το βιβλίο της IPO με προσφορές 1,1 δισ. ευρώ
    15/10/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τραμπ: Ακυρώνεται η ζωντανή μετάδοση της εκτέλεσης του δράστη της επίθεσης στο Φορτ Χουντ
    15/10/2026 - 17:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα
    15/10/2026 - 17:27 ESG
  • ΗΠΑ: Οκτώ στους δέκα Αμερικανούς αντιτίθενται στην απευθείας μετάδοση μιας εκτέλεσης
    15/10/2026 - 17:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ν Χριστοδουλίδης: Ζήτησε ευελιξία για την ενέργεια, αναστολή του ETS 2 και ένταξη στο Σένγκεν
    15/10/2026 - 17:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΕΚ BC: Συνεργασία με την Conartia για την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης στην προπόνηση
    15/10/2026 - 16:55 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Milestone: Ξεπέρασε τα 21 εκατ. ευρώ ο τζίρος της εταιρείας της METRO- Προβληματισμός πλέον για το HORECA
    15/10/2026 - 01:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ν. Δένδιας: Γερμανία και Ελλάδα βρίσκονται στον πυρήνα των εξελίξεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
    14/10/2026 - 20:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Απλουστεύονται οι διαδικασίες τήρησης και λειτουργίας του Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών
    14/10/2026 - 18:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • FARIA Renewables: Επίσημα εγκαίνια για το έργο αποθήκευσης ενέργειας FARIA GALANI BESS στην Ελασσόνα
    14/10/2026 - 17:55 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Schneider Electric: Οι ελλείψεις νερού θα απειλήσουν την ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
    14/10/2026 - 18:37 ESG

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

15/10/2026 - 14:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

15/10/2026 - 14:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φαλ: «Από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον δωδέκατο όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα»

15/10/2026 - 14:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ομπράντοβιτς: «Το παιχνίδι δεν είναι Ομπράντοβιτς εναντίον Ιτούδης» (gallery)

15/10/2026 - 14:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

NielsenIQ: Οι τάσεις που επαναπροσδιορίζουν τον Έλληνα καταναλωτή

15/10/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Radio Sounds Festival - «ΑΙ or not AI?»: Ένα ανοιχτό πάνελ για την τεχνητή νοημοσύνη και την καλλιτεχνική δημιουργία

15/10/2026 - 13:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo