Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Samsung Electronics: Παρουσιάζει την σειρά The Wall for Virtual Production στο InfoComm 2023
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
15/06/2023 · 16:18

Samsung Electronics: Παρουσιάζει την σειρά The Wall for Virtual Production στο InfoComm 2023

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά virtual παραγωγής της οθόνης The Wall προβάλλονται στη μεγαλύτερη οπτικοακουστική εμπορική έκθεση της Β. Αμερικής

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη νέα σειρά ψηφιακής σήμανσης στο InfoComm 2023, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση οπτικοακουστικών μέσων της Βόρειας Αμερικής, που πραγματοποιείται στο Ορλάντο της Φλόριντα έως τις 16 Ιουνίου.

«Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο κάθε επιχείρησης και η καινοτόμος σειρά ψηφιακής σήμανσης που παρουσιάζουμε στο InfoComm δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες, από όλους τους τομείς, να αναπτυχθούν», δήλωσε ο Hoon Chung, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η τελευταία προσθήκη στη σειρά The Wall είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, κάνοντας την παραγωγή ταχύτερη και ευκολότερη στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και άλλους τομείς της δημιουργικής βιομηχανίας».

Παρουσιάζοντας τη σειρά The Wall for Virtual Production

Στο InfoComm, η Samsung παρουσίασε μια νέα αποκλειστική οθόνη, το The Wall for Virtual Production (IVC Model).

Τα στούντιο virtual production μπορούν να χρησιμοποιούν LED walls εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους για να δημιουργούν εικονικό περιεχόμενο, προβάλλοντας οπτικά εφέ σε πραγματικό χρόνο, για μείωση του χρόνου και του κόστους παραγωγής περιεχομένου. Το Wall for Virtual Production ηγείται της αγοράς στην εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας.

Η οθόνη LED the Wall for Virtual Production διαθέτει επιλογές pixel P1.68 και P2.1, refresh rate ειδικά για studio (23.976, 29.97 και 59.94Hz) και τεχνική genlocking, που μπορεί να συγχρονίσει την οθόνη με το σήμα βίντεο της κάμερας. Η οθόνη διαθέτει, επίσης, ρυθμό ανανέωσης έως και 12.288 Hz, μέγιστη φωτεινότητα 1.500 nits, σταθερό λόγο αντίθεσης 35.000:1 (για P2.1) και ευρείες γωνίες θέασης έως και 170 μοίρες. Όλες αυτές οι νέες δυνατότητες συνδυάζονται, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ποιότητας εικόνας για virtual περιεχόμενο.

H οθόνη The Wall for Virtual Production βασίζεται σε αρθρωτή τεχνολογία, επιτρέποντας ποικιλία επιλογών εγκατάστασης για διαφορετικά περιβάλλοντα και ανάγκες παραγωγής, που κυμαίνονται από μια τέλεια επίπεδη οθόνη έως και καμπυλότητα 6.000R. Μπορεί, επίσης, να κρεμαστεί ή να συνδυαστεί με άλλες οθόνες, ενώ χάρη στο σχεδιασμό της είναι ανθεκτική στη σκόνη και τα σωματίδια που συνήθως υπάρχουν σε χώρους παραγωγής.

Η ενσωματωμένη λύση Virtual Production Management (VPM) και το διαισθητικό user interface που διαθέτει, διευκολύνουν τη διαχείριση της οθόνης και χαρίζουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Για να εμφανίζονται τα χρώματα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, το The Wall for Virtual Production διαθέτει, επίσης, τρισδιάστατους πίνακες αναζήτησης (LUT) για διόρθωση χρώματος, επεξεργασία χρώματος HDR ευρείας γκάμας και ρύθμιση χρώματος μεταξύ μεμονωμένων στελεχών ή μονάδων. Το VPM είναι, επίσης, ικανό να ανιχνεύει και να επιλύει τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με τα LED.

Στην InfoComm, η Samsung συνεργάζεται με τη Lux Machina, πρωτοπόρο της εικονικής παραγωγής και του σύγχρονου ICVFX (In-Camera Visual Effects) παρουσιάζοντας το The Wall for Virtual Production σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Η Lux Machina έχει εφαρμόσει αντίστοιχη τεχνολογία σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "The Mandalorian" και το "House of the Dragon", καθώς και σε broadcast events όπως το League of Legends World Championship, το NFL Honors και τα Βραβεία ACM.

«Το Wall έχει σχεδιαστεί για virtual παραγωγή», δήλωσε ο Zach Alexander, Πρόεδρος της Lux Machina. «Με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, αληθινή αναπαράσταση χρωμάτων και ευρεία γωνία θέασης, πιστεύουμε ότι οι τεχνολογίες οθόνης όπως αυτή θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εισαγωγή της επόμενης γενιάς οπτικών εφέ, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο για τα στούντιο να προσφέρουν έργα εικονικής παραγωγής υψηλής ποιότητας».

Η Samsung συνεργάζεται, επίσης, με τη Wētā FX ως τεχνικός συνεργάτης. Η Wētā FX είναι μια εταιρεία ψηφιακών οπτικών εφέ με έδρα τη Νέα Ζηλανδία που έχει δημιουργήσει οπτικά εφέ για μερικές από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις που έχουν γυριστεί ποτέ, όπως το “The Lord of the Rings”, το “Avatar” και το “Avatar: The Way of Water”.

«Το The Wall for Virtual Production της Samsung παρέχει εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και ποιότητα εικόνας, ενώ χάρη στις λειτουργίες οθόνης και τα επίπεδα μαύρου μπορεί κανείς να ελέγξει την ακρίβεια του φωτός που στέλνει σε έναν όγκο με ευκολία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την καινοτόμο ομάδα της Samsung και να δούμε πώς οι νέες τεχνικές και οι δυνατότητες μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία για τους storytellers μας», είπε η Kimball Thurston, CTO για το Wētā FX.

Το ολοκαίνουργιο Samsung QxC Crystal UHD Signage

Εκτός από το The Wall, η Samsung παρουσιάζει μία πλήρη γκάμα 20 νέων μοντέλων της παγκοσμίως διαθέσιμης σειράς QxC Series Crystal UHD Digital Signage Series. Οι οθόνες διαθέτουν σημαντικές αναβαθμίσεις στο σχεδιασμό και την απόδοση, προσδίδοντας απαράμιλλα χαρακτηριστικά και υψηλή ποιότητα εικόνας σε οποιοδήποτε εμπορικό περιβάλλον.

Η σειρά QxC περιλαμβάνει πέντε οθόνες QHC με 700 nits φωτεινότητας (75”, 65”, 55”, 50”, 43”), οκτώ οθόνες QMC με 500 nits φωτεινότητας (98”, 85”, 75”, 65”, 55”, 50”, 43”, 32”) και επτά οθόνες QBC με 350 nits φωτεινότητας (98”, 85”, 75”, 65”, 55”, 50”, 43”).

Τα πλαίσια (bezels) της σειράς QxC είναι σταθερά και ομοιόμορφα και στις τέσσερις πλευρές της οθόνης, χρησιμοποιώντας ίδιο πάχος και διαστάσεις για να δημιουργήσουν ένα συμμετρικό σχέδιο. Οι οπές στερέωσης VESA βρίσκονται στο κέντρο των οθονών για να διασφαλιστεί η ασφαλής τοποθέτηση. Η σειρά έχει πάχος 28,5 mm, 40% πιο λεπτή από το προηγούμενο μοντέλο1.

Όλες οι οθόνες QxC διαθέτουν ένα νέο, εύκολο στη χρήση και διαισθητικό user interface, ανάλυση 4K UHD και το νέο λειτουργικό σύστημα Tizen 7.0 που προσφέρει ασφάλεια και αναβαθμισμένες λειτουργίες ψηφιακής σήμανσης.. Το SmartView+ συνδέει ασύρματα τις οθόνες σε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα, ενώ τα αντιανακλαστικά πάνελ ελαχιστοποιούν την αντανάκλαση του φωτός για μια ανεμπόδιστη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα QxC διαθέτουν αισθητήρα ECO που μπορεί να ανιχνεύσει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος και να βελτιστοποιήσει ανάλογα τη φωτεινότητα της οθόνης.

Η Samsung φέρνει την εποχή οθονών All-In-One LED

Η Samsung παρουσιάζει, επίσης, το LED All-in-One (Μοντέλο IAC), μια οθόνη LED Full HD 130 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:9. Το προσυναρμολογημένο κιτ πλαισίου επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν την οθόνη, απλώς κρεμώντας την στον τοίχο.

Το LED All-in-One διαθέτει έναν λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό 56 mm (έως 64 mm με τη βάση τοίχου Slim Fit). Με μέγιστη φωτεινότητα στα 1.000 nits και ρυθμό ανανέωσης 3.840 Hz, το αποτέλεσμα στην ποιότητα βίντεο είναι εκπληκτικό. Ακόμη, το ενσωματωμένο Samsung S-Box έχει υποστήριξη για ενσωματωμένη αναπαραγωγή πολυμέσων και Microsoft 365, παρέχοντας τα πιο πρόσφατα εμπορικά εργαλεία για πλήρη αξιοποίηση της μεγάλη οθόνης LED σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Πιστοποίηση Industry-First Carbon Footprint από την TUV Rheinland

Εκτός των νέων προιόντων ψηφιακής σήμανσης, η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι η σειρά Smart Signage του 2023 έχει κερδίσει μια σειρά από πιστοποιήσεις, από αναγνωρισμένα ινστιτούτα στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, ως προϊόντα φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Το 2023 Smart Signage (QMC Model) και The Wall All-in-One (IAB Model) έγιναν τα πρώτα μοντέλα σήμανσης που έλαβαν πιστοποίηση προϊόντος για αποτύπωμα άνθρακα από την TÜV Rheinland, τον παγκόσμιο οργανισμό δοκιμών. Η TÜV Rheinland, που ιδρύθηκε το 1872 και εδρεύει στην Κολωνία της Γερμανίας, παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης ποιότητας και ασφάλειας σε πολλές βιομηχανίες.

Ο οργανισμός υπολογίζει την πιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα αξιολογώντας την ποσότητα των αερίων του θερμοκηπίου που παράγονται σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος, από την παραγωγή έως τη διάθεση, με βάση διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα. Η πιστοποίηση από την TÜV Rheinland ακολουθεί μια άλλη πρόσφατη και αξιοσημείωτη αναγνώριση για τη Samsung από το Carbon Trust2.

Το 2023 Smart Signage (QMC Model) έχει λάβει επίσης την πιστοποίηση ENERGY STAR 8.0 από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος για την ενεργειακή του απόδοση και πιστοποίηση Ηλεκτρονικού Εργαλείου Περιβαλλοντικής Αξιολόγησης Προϊόντων (EPEAT) ως αναγνώριση των οικολογικών προσπαθειών, όπως η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού.

  • SAMSUNG ELECTRONICS
  • ·
  • THE WALL FOR VIRTUAL PRODUCTION
  • ·
  • INFOCOMM 2023
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Ο Κέντρικ Ναν δεν θα παίξει ούτε με τη Ρεάλ» - Τι είπε ο Γκραντ

All Content

Βεζένκοφ για Ντουμπάι: «Πολύ ταλαντούχα και απρόβλεπτη ομάδα»

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Πως έφτασαν σε τζίρο 14,1 δισ. το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Jysk Hellas: Θέλει να ξεπεράσει τα 145 εκατ. φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Πριν τις 15 Σεπτεμβρίου η συνάντηση με Ερντογάν - Στρατηγικός παίκτης η Ελλάδα σε Ευρώπη και ενέργεια

All Content

Spec 2,28 εκατ. ευρώ από τον ΑΠΣΙ Πίνδος

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Από τις 11 Φεβρουαρίου η πώληση εισιτηρίων για το Final-4 της Αθήνας (vid)

All Content

EuroLeague: H «Διαβολοβδομάδα» Νο8 στο παρκέ του Novasports!

All Content - BusinessNews.gr

Atlantic See (Αktor-ΔΕΠΑ Εμπορίας): Η πρώτη συμφωνία αμερικανικού LNG μέσω Ελλάδας προς Ουκρανία

All Content - BusinessNews.gr

Τέλος τα εικονικά τιμολόγια -Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Οι κρίσιμες προθεσμίες

All Content - BusinessNews.gr

ΜΙΔΑ: Στο «φως» η χρήση όλων των ακινήτων από 7 εκατ. φορολογούμενους

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Google: Διαφωνούμε με την θέση της Κομισιόν
Google: Διαφωνούμε με την θέση της Κομισιόν 15/06/2023 - 15:20
Profile Software: Θέτει σε λειτουργία τη λύση Treasury στην Diamond Trust Bank 15/06/2023 - 18:15
Profile Software: Θέτει σε λειτουργία τη λύση Treasury στην Diamond Trust Bank

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τι αλλάζει το 2026 για τις επιχειρήσεις - Οι κρίσιμες έξι προκλήσεις (ΝEPA)
    03/02/2026 - 07:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Πριν τις 15 Σεπτεμβρίου η συνάντηση με Ερντογάν - Στρατηγικός παίκτης η Ελλάδα σε Ευρώπη και ενέργεια
    02/02/2026 - 23:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αλλάζει παραγωγικό μοντέλο - Το 2026 θα κινηθούμε ακόμη πιο γρήγορα
    02/02/2026 - 21:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσκόπηση Alco: Διατηρεί το προβάδισμα με διπλάσιο ποσοστό έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ η Νέα Δημοκρατία
    02/02/2026 - 21:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    02/02/2026 - 20:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σπανάκης: Εξήντα ένα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική ύψους 508 εκατ. ευρώ
    02/02/2026 - 20:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: Καταλήξαμε σε εμπορική συμφωνία με την Ινδία
    02/02/2026 - 19:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΑΑ: Ο Γεώργιος Καλλιμασιάς νέος Διευθύνων Σύμβουλος, στη θέση του Παράσχη - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
    02/02/2026 - 19:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ουάσινγκτον θέλει να δημιουργήσει απόθεμα σπάνιων γαιών για να μειώσει την εξάρτησή της από το Πεκίνο
    02/02/2026 - 18:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΙΝΔΟΣ: Ο αγροτικός πτηνοτροφικός συναιτερισμός συμμετείχε στην έκθεση τροφίμων και ποτών Gulfood 2026
    02/02/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σούπερ μάρκετ: Πως έφτασαν σε τζίρο 14,1 δισ. το 2025
    02/02/2026 - 08:28 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΜΙΔΑ: Στο «φως» η χρήση όλων των ακινήτων από 7 εκατ. φορολογούμενους
    02/02/2026 - 08:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank – Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός
    02/02/2026 - 09:42 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Δημοσκόπηση Alco: Διατηρεί το προβάδισμα με διπλάσιο ποσοστό έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ η Νέα Δημοκρατία
    02/02/2026 - 21:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Atlantic See (Αktor-ΔΕΠΑ Εμπορίας): Η πρώτη συμφωνία αμερικανικού LNG μέσω Ελλάδας προς Ουκρανία
    02/02/2026 - 10:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τσαλμπούρης: «Υπήρξε στιγμή που πίστεψα ότι δε γυρνάει η κατάσταση»

02/02/2026 - 21:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έμεινε με 11 παίκτες η Μονακό - Νοκ άουτ και ο Κεβάριους Χέις

02/02/2026 - 19:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Create the Next: Η Vitex εισέρχεται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης με νέο λογότυπο και οπτική ταυτότητα από το G Design Studio

02/02/2026 - 15:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Green Your Freight: Υλοποιήσε την 3η και 4η Διακρατική Συνάντηση Έργου – Ολοκλήρωσε την εφαρμογή

02/02/2026 - 15:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα εποχή για την Campeón Gaming με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα

02/02/2026 - 14:51
FleetNews
fleetnews.gr

Grand Automotive Hellas: Δύο νέες προσθήκες στο δίκτυο συνεργατών Renault/Dacia

02/02/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Σημεία Στήριξης»: Σύμπραξη 8 Κοινοφελών Ιδρυμάτων για 27 δράσεις

02/02/2026 - 12:34
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo