Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΥΨΗΠΤΕ: «Το Αύριο, Σήμερα για Όλους-Τι παραλάβαμε, τι καταφέραμε, πως συνεχίζουμε»
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
20/06/2019 · 03:00

ΥΨΗΠΤΕ: «Το Αύριο, Σήμερα για Όλους-Τι παραλάβαμε, τι καταφέραμε, πως συνεχίζουμε»

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης διοργάνωσε εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το έργο που έχει συντελεστεί ως σήμερα, καθώς και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο: «Το Αύριο, Σήμερα για Όλους-Τι παραλάβαμε, τι καταφέραμε, πως συνεχίζουμε».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ομιλητές στην οποία ήταν ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου, παρουσιάστηκε το έργο που έχει συντελεστεί ως σήμερα, καθώς και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Υπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων: «Στα τρία αυτά χρόνια δουλέψαμε ομαδικά, μεθοδικά, σκληρά για να επιτευχθεί ένα σπουδαίο έργο. Ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τις δυνατότητες που μας δίνουν, θα κρίνει αν θα λειτουργήσουν ως εργαλείο συνοχής και σύγκλισης ή ως μήτρα νέων τεράστιων ανισοτήτων, δηλαδή μήτρα νέων μεγάλων κρίσεων. Παραλάβαμε μια κατάσταση, στο τέλος του 2014, με τα κονδύλια, ύψους 1,2 δισ. ευρώ, για τα ψηφιακά έργα να είναι “παγωμένα” από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επίσης, δεν υπήρχε καμία μέριμνα, καμία Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική. Όσον αφορά στις συνδεσιμότητες, η Ελλάδα ήταν κολλημένη στην εποχή του χαλκού. Και για κάποιους μείωση του κόστους στο Δημόσιο ήταν οι απολύσεις. Για εμάς, όμως, δεν ήταν αυτός ο δρόμος για να εξοικονομήσουμε χρήματα. Για εμάς ο ορθός δρόμος ήταν η μεγάλη μεταρρύθμιση της ψηφιακής διακίνησης εγγράφων για όλο το Δημόσιο, που θα μας προσφέρει εξοικονόμηση 400 εκατ. ευρώ κατ’ έτος. Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο: Να φέρουμε Το Αύριο, Σήμερα για Όλους».

Ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, ανέφερε: «Με προσήλωση στο στόχο της ψηφιακής ανάπτυξης, σχεδιάσαμε, υλοποιούμε και παραδίδουμε σε πολίτες και επιχειρήσεις, ψηφιακά έργα που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή στην πόλη και στο χωράφι, που αναβαθμίζουν την παροχή υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αθλητισμού, που επιταχύνουν την απονομή της δικαιοσύνης. Ψηφιακά έργα που εξασφαλίζουν για την επόμενη μέρα τη δημιουργία χιλιάδων, καλά αμειβόμενων νέων θέσεων εργασίας, δίνοντας ώθηση στην οικονομία και στην κοινωνία».

Ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας, τόνισε: «Βασικός στόχος μας τα τέσσερα αυτά χρόνια υπήρξε η δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υποδομών σε δίκτυα νέας γενιάς, καθώς και η ανάπτυξη ανταγωνιστικών τομέων της οικονομίας».

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Χρήστος Σίμος, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Υφυπουργό ΨΗΠΤΕ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Λευτέρη Κρέτσο, ο οποίος βρίσκεται σε κυβερνητική αποστολή στο εξωτερικό, τόνισε: «Με το “μαύρο” στην ΕΡΤ και το άναρχο τοπίο στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι πια παρελθόν, αλλά και με τη θέσπιση μιας σειράς εργαλείων για την ενίσχυση του Τύπου, η ενημέρωση στη χώρα βρίσκεται πλέον σε στέρεα θεμέλια. Επιπλέον, η ολόπλευρη στήριξη των οπτικοακουστικών παραγωγών κάθε είδους συμβάλλει στη βελτίωση της οικονομίας και φέρνει την πολιτιστική παραγωγή στην καθημερινότητα των πολιτών».

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Γιώργος Φλωρεντής, σημείωσε: «Ως Γενική Γραμματεία συμμετέχουμε στη γενικότερη μεταρρύθμιση του Κράτους, στοχεύουμε στην ψηφιακή αναβάθμιση του Υπουργείου, ενισχύουμε και στηρίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό του, προχωρήσαμε σε τεχνικές και κτηριακές αναβαθμίσεις για την καλύτερη λειτουργία του, ενώ συμμετέχουμε στο γενικότερο σχεδιασμό εθνικών συνεργασιών με άλλα κράτη. Συμβάλλαμε από κοινού στο σχεδιασμό και την παραγωγή ενός έργου αποφασιστικής σημασίας για την υλοποίηση ενός κρίσιμου πολιτικού σχεδιασμού».

H Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων, Φωτεινή Παντιώρα, αναφέρθηκε στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Γραμματείας, τους 21 μήνες της λειτουργίας της, επισημαίνοντας, ότι ο τομέας της επικοινωνιακής διαχείρισης έκτακτων συμβάντων ουδέποτε στο παρελθόν μελετήθηκε συνολικά και με οργανωμένο τρόπο από την ελληνική Πολιτεία. Η Φ. Παντιώρα υπογράμμισε ότι «έχουμε ήδη εκπονήσει εγχειρίδιο οδηγιών επικοινωνίας προς τους φορείς της κεντρικής διοίκησης για περιπτώσεις εκδήλωσης φυσικών καταστροφών και συντάσσουμε Εθνικό Επικοινωνιακό Σχέδιο για περιπτώσεις κρίσεων, σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή κοινότητα». Όσον αφορά στο προσφυγικό ζήτημα, σημείωσε ότι η Γραμματεία, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση της ελληνικής και διεθνούς κοινής γνώμης, για όλες τις πτυχές του ζητήματος, υλοποιεί περιοδικές έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις, ενημερώνει διαρκώς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και παράλληλα στηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην κοινωνική ένταξη προσφύγων και μεταναστών καθώς και στην καταπολέμηση συμπεριφορών ρατσισμού και ξενοφοβίας. Η Φ. Παντιώρα συμπλήρωσε, επίσης, πως από σήμερα λειτουργεί ο νέος ιστότοπος της Ειδικής Γραμματείας (www.inforcrisis.gov.gr), που αποτελεί κόμβο πληροφόρησης τόσο για το προσφυγικό όσο και για έκτακτα συμβάντα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών, Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας, Γιώργος Χριστοφορίδης και Λάμπρος Ρώσσης, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ, Χρήστος Λεοντής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης, η Πρόεδρος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., Αναστασία Σαπουνά και το Μέλος του ΔΣ του ΕΛΔΟ, Αντώνης Πασχάλης. Συντόνισε η Δημοσιογράφος Κάτια Αντωνιάδη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με τα εμβληματικά έργα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης επιλέγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=QTALYz0TQoI&feature=youtu.be

Συνοπτικό ενημερωτικό με τις πιο εμβληματικές δράσεις

Επαναλειτουργία της ΕΡΤ:

  • ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, ΕΡΤ World και 19 περιφερειακοί σταθμοί επανήλθαν. Μαζί και οι εργαζόμενοι.
  • Ενημέρωση, πλούσιο πρόγραμμα μυθοπλασίας, βραβευμένες ξένες σειρές και αθλητικό πρόγραμμα, ενώ στηρίζει τις τέχνες και τον πολιτισμό.
  • Ανάπτυξη πλατφόρμας υβριδικών υπηρεσιών (ERT Hybrid).
  • Από τον Φεβρουάριο του 2019, έχει το δικό της ολοκληρωμένο ψηφιακό δίκτυο πομπών.

Χορήγηση τηλεοπτικών αδειών:

  • Είσπραξη 210 εκατ. ευρώ από τις άδειες.
  • Έχουν εισπραχθεί ήδη: 140 εκατ. από το φόρο διαφήμισης, 40 εκατ. από τα τέλη χρήσης συχνοτήτων. Αναμένεται να εισπραχθούν 125 εκατ. από το φόρο διαφήμισης (στη δεκαετία).
  • Προβλέψεις Νόμου 4339/2015:

400 θέσεις εργασίας ανά σταθμό

Παραγωγή πρωτότυπου και υψηλής ποιότητας προγράμματος

Λειτουργία άρτιων και τεχνολογικά σύγχρονων εγκαταστάσεων

Ενίσχυση του Τύπου:

  • Μέτρα ενίσχυσης του τοπικού και περιφερειακού Τύπου (16 εκατ. για 4 έτη).
  • Μέτρα ενίσχυσης των πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδων (6 εκατ. ευρώ).
  • Αυστηρή εφαρμογή της πρόβλεψης του Νόμου για την ορθή διανομή της δημόσιας διαφήμισης (70% στα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ και 30% στα περιφερειακά).
  • Σύσταση Μητρώου On-line Media. Ως σήμερα 707 ταυτοποιημένα μέλη.
  • Δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμα e-efimeris, στην οποία ως σήμερα έχουν ανταποκριθεί 224 εφημερίδες.

Ίδρυση ΕΚΟΜΕ-Κίνητρα στήριξης οπτικοακουστικής παραγωγής/προσέλκυσης επενδύσεων:

  • Τα βασικά χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχονται είναι: Το cash rebate (35%) και tax rebate (30%). Ήδη έχουμε δεσμεύσει 75 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη των παραγωγών και στόχος μας είναι να διατεθούν ως 420 εκατ. ευρώ μέχρι το 2022.
  • Ως σήμερα, 43 ελληνικές και ξένες παραγωγές έχουν υπαχθεί στο καθεστώς.
  • Ως σήμερα έχουν επενδυθεί από τους παραγωγούς 39 εκατ. ευρώ και έχουν δημιουργηθεί 12.000 θέσεις εργασίας.

Δίκτυα νέας γενιάς:

  • Επενδύσεις 4 δισ. ευρώ ως το 2022. Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια, το 75% του πληθυσμού θα συνδέεται στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 1Gbps, ενώ το 25% θα διαθέτει συνδέσεις με ταχύτητες άνω των 100Mbps.
  • Rural Broadband, προϋπολογισμού 167 εκατ. ευρώ, που βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης για την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων σε απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές.
  • Super Fast Broadband (SFBB): Επιδότηση σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω οπτικής ίνας, με στόχο την ενίσχυση υπηρεσιών πρόσβασης σε υπερυψηλές διαδικτυακές ταχύτητες από 100 Mbps έως 1 Gbps. Προϋπολογισμός δράσης: 50 εκατ. ευρώ ανά έτος.
  • Ultra Fast Broadband: Έργο, προϋπολογισμού 870 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιηθεί με τη σύμπραξη φορέων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο ΣΔΙΤ, που έχει εγκριθεί ποτέ στη χώρα και το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή έργο ΣΔΙΤ στην ΕΕ. Αφορά περισσότερους από 2,4 εκατ. πολίτες, που θα αποκτήσουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο με ταχύτητες 1 Gbps.
  • Πιλοτικά δίκτυα 5G: Έχουν ήδη υπογραφεί προγραμματικές συμφωνίες με τους Δήμους Ζωγράφου, Τρικάλων και Καλαμάτας.

Καθολική Τηλεοπτική Κάλυψη:

  • Το 2015 παραλάβαμε πολλές λευκές περιοχές της Ελλάδας, που δεν είχαν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα.
  • Η δράση αφορά 3.500 «λευκές περιοχές», οι κάτοικοι των οποίων (164.000 νοικοκυριά ή 500.000 πολίτες) προμηθεύονται δωρεάν -από πάροχο της επιλογής τους- τον κατάλληλο εξοπλισμό που τους εξασφαλίζει την πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
  • Στη δράση, προϋπολογισμού 24 εκατ. ευρώ, έχουν ενταχθεί ως σήμερα 22.000 νοικοκυριά.

Ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας:

  • 315 εγκεκριμένα έργα ΤΠΕ, προϋπολογισμού άνω των 870 εκατ. ευρώ.
  • Γεωργία ακριβείας: Βελτίωση προϊόντων, εξοικονόμηση πόρων. Μείωση κόστους παραγωγής ως 45% για τον αγρότη. Τα δεδομένα που θα συλλέγονται από 6.500 επίγειους σταθμούς θα δίνουν πληροφορίες σε σχέση με την ποιότητα του εδάφους, του νερού, την ευρωστία και τις ανάγκες του φυτού και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες του μικροκλίματος.
  • Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων: Διασύνδεση 21.000 φορέων του Δημοσίου και παροχή 150.000 ψηφιακών υπογραφών. Εξοικονόμηση πόρων (400 εκατ. ευρώ κατ’ έτος). Το έργο θα «δέσει» με την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων από το Δημόσιο.
  • Ηλεκτρονικό ΓΕΜΗ: 270.000 απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές προς τις επιχειρήσεις.

Διαστημική Πολιτική:

  • Εκτόξευση δύο δορυφόρων: Hellas Sat 3 – Hellas Sat 4.
  • Εξασφάλιση τροχιακής θέσης 39 μοίρες Ανατολικά.
  • Εξαπλασιάσαμε τα ανταλλάγματα υπέρ του Δημοσίου.
  • Υπογραφή συμφωνίας 140 εκατ. ευρώ με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος για τη δημιουργία συστοιχίας μικροδορυφόρων.
  • Αναβάθμιση δορυφορικών δυνατοτήτων μας για εθνική άμυνα και ασφάλεια.
  • Συνεργασία με NASA για την αποστολή ελληνικού ρομποτικού οχήματος στη Σελήνη (Hellas to the Moon).
  • ΥΨΗΠΤΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Το τραγούδι με τoυς φιλάθλους στη Σόφια (video)

All Content

EuroLeague: Κρίσιμοι αγώνες σε Βελιγράδι και Μονακό

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Σήμα Μυτιληναίου για επανεκκίνηση από το 2026 με αιχμή ενέργεια και άμυνα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις από τον πόλεμο σε ενέργεια, εμπόριο και ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Μ.Παρασκευής

All Content

Οι Νικς το ντέρμπι 112-106 τους Σέλτικς με clutch Τζος Χαρτ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Αλέξανδρος Εξάρχου: Νέα συμβόλαια προμήθειας LNG τους επόμενους μήνες υπογράφει η Atlantic SEE

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Καλή χρονιά» βλέπει για το 2026 ο Γ. Περιστέρης – Χωρίς επίδραση από τη Μέση Ανατολή

All Content - BusinessNews.gr

Μουζάκης: Συμφωνία με την Cepal για τη ρύθμιση οφειλής ύψους 2,09 εκατ. ευρώ

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

CSRΝews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

CSRΝews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τέσσερις στους δέκα χρήστες θα εγκατέλειπαν τα social media αν αυτό τους διασφάλιζε παντοτινή ιδιωτικότητα των δεδομένων τους
Τέσσερις στους δέκα χρήστες θα εγκατέλειπαν τα social media αν αυτό τους διασφάλιζε παντοτινή ιδιωτικότητα των δεδομένων τους 20/06/2019 - 03:00
Kindle Oasis: Νέο e-reader από την Amazon 20/06/2019 - 03:00
Kindle Oasis: Νέο e-reader από την Amazon

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fuel Pass: Ανοιχτή για όλους η πλατφόρμα ανεξάρτητα από τον λήγοντα αριθμό στο ΑΦΜ
    10/04/2026 - 12:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά – Εντατικοί οι έλεγχοι σε όλη την χώρα
    10/04/2026 - 11:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Metlen: Σήμα Μυτιληναίου για επανεκκίνηση από το 2026 με αιχμή ενέργεια και άμυνα
    10/04/2026 - 10:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πασχαλινή έξοδος: Αυξημένη κίνηση στα οδικά δίκτυα και μέτρα της Τροχαίας - Η εικόνα στα λιμάνια
    10/04/2026 - 10:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το ωράριο για τα καταστήματα Μ. Παρασκευή και Μ.Σάββατο -Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά
    10/04/2026 - 09:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • EBRD: Θα διαθέσει πέντε δισ. ευρώ στις οικονομίες που επλήγησαν από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
    09/04/2026 - 21:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    09/04/2026 - 20:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Νετανιάχου έδωσε εντολή να ξεκινήσουν «απευθείας συνομιλίες» με τον Λίβανο
    09/04/2026 - 20:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης
    09/04/2026 - 19:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών προσμέτρησης χρόνου απασχόλησης μετά τη συνταξιοδότηση
    09/04/2026 - 13:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπουτσάνης: Στα €16,5 εκατ.ο τζίρος στο α' τρίμηνο - Οι εξαγωγές βασικός μοχλός ανάπτυξης
    09/04/2026 - 19:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΝΤ: Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις από τον πόλεμο σε ενέργεια, εμπόριο και ανάπτυξη
    09/04/2026 - 18:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δ. Παπαστεργίου: 950.000 Fuel Pass έχουν ήδη εκδοθεί – Πολύ έντονη η κίνηση τη Δευτέρα
    09/04/2026 - 12:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αλέξανδρος Εξάρχου: Νέα συμβόλαια προμήθειας LNG τους επόμενους μήνες υπογράφει η Atlantic SEE
    09/04/2026 - 12:34 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Το τραγούδι με τoυς φιλάθλους στη Σόφια (video)

10/04/2026 - 08:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Κρίσιμοι αγώνες σε Βελιγράδι και Μονακό

10/04/2026 - 07:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

09/04/2026 - 12:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

09/04/2026 - 09:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«GReco Islands»: Πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στα νησιά

09/04/2026 - 09:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

09/04/2026 - 08:49
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo