Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μπρουμίδης: Η Vodafone αλλάζει τις τηλεπικοινωνίες - Διπλωματική απάντηση σε ΟΤΕ
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
07/12/2017 · 02:00

Μπρουμίδης: Η Vodafone αλλάζει τις τηλεπικοινωνίες - Διπλωματική απάντηση σε ΟΤΕ

Καινοτομίες, που μπορούν να αλλάξουν το τοπίο στην αγορά τηλεπικοινωνιών θα εισάγει η Vodafone Ελλάδος, όπως είπε το βράδυ της Τετάρτης ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χάρης Μπρουμίδης. Τι ανέφερε για τις καταγγελίες του ΟΤΕ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Καινοτομίες, που μπορούν να αλλάξουν το τοπίο στην αγορά τηλεπικοινωνιών θα εισάγει η Vodafone Ελλάδος, όπως είπε το βράδυ της Τετάρτης στους δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χάρης Μπρουμίδης.

Αρχικά, με την προώθηση δικτύων που φέρνουν την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και προσφέρουν πολλαπλάσιες ταχύτητες (μέχρι 1 Gbps) και δεύτερο, με την προώθηση εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018 μιας νέας τηλεοπτικής πλατφόρμας που θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν το Vodafone TV ακόμα και αν δεν βρίσκονται στο δίκτυο της Vodafone. Ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδος εμφανίστηκε, μάλιστα, ιδιαίτερα αισιόδοξος γιατί, όπως είπε, έπειτα από οκτώ χρόνια, για πρώτη φορά το τρίτο τρίμηνο του 2017 ήταν θετικό για την ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

Η εταιρεία κινήθηκε στο πρώτο εξάμηνο (Μάρτιος – Σεπτέμβριος) της τρέχουσας χρήσης (που λήγει τον Μάρτιο του 2018) υψηλότερα από τους ρυθμούς της αγοράς καθώς κατέγραψε κύκλο εργασιών 440 εκατ. ευρώ, έναν ισχυρό ρυθμό αύξησης των εσόδων από υπηρεσίες (4,6%), διεύρυνση της πελατειακής βάσης στη σταθερή (643.000 πελάτες) και εντυπωσιακή άνοδο της κατανάλωσης data στο δεύτερο τρίμηνο, η οποία ξεπέρασε τα 12 χιλιάδες Terrabytes (TB).

Ο Χάρης Μπρουμίδης εξήγησε και τη διαφορά μεταξύ του σχεδίου της Vodafone και των ανταγωνιστών για την ανάπτυξη δικτύων Νέας Γενιάς. Οπως είπε, η Vodafone πιστεύει (και προώθησε και στο πλαίσιο του κανονισμού της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων – ΕΕΤΤ) την ανάπτυξη δικτύων που πάνε την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home – FTTH) τα οποία «ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες του μέλλοντος και ανοίγουν νέους δρόμους για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, προς μια κοινωνία υπερυψηλών ταχυτήτων (Gigabit society). Μάλιστα, με χαρά σήμερα διαπιστώνει ότι και άλλοι πάροχοι αναγνωρίζουν πια αυτή την ανάγκη, επιβεβαιώνοντας τη θέση της».

Η πρώτη περιοχή, στην οποία θα ολοκληρωθεί δίκτυο FTTH σε μεγάλη κλίμακα, είναι ο Βύρωνας, όπου θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε πραγματικές συνθήκες, η πρόσβαση και ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών, καθώς και η κάθετη υλοποίηση στα κτήρια, μέχρι το σπίτι του τελικού χρήστη.

Το δίκτυο νέας γενιάς

Επίσης, η Vodafone ολοκλήρωσε την ανάπτυξη δικτύου νέας γενιάς (και με την χρήση οπτικών ινών) σε Φρεαττύδα, Νέο Κόσμο, Παγκράτι και Γηροκομείο και συνεχίζει μέσα στους επόμενους μήνες την υλοποίηση δικτύων νέας γενιάς (είτε FTTH είτε FTTC/Vectoring) σε πολλές περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Κοζάνης, των Ιωαννίνων και της Βέροιας.

Κατά τον Χάρη Μπρουμίδη, «η Vodafone έχει δεσμευθεί για την πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων FTTH στην Ελλάδα, η οποία έχει υποβληθεί και εγκριθεί ως επενδυτικό πλάνο από την ΕΕΤΤ στο πλαίσιο του κανονισμού Vectoring/NGA και αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας για επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020.

Μάλιστα το επενδυτικό πλάνο που εγκρίθηκε από την ΕΕΤΤ υπάχθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) στο καθεστώς «Επιτάχυνσης και διαφάνειας υλοποίησης Στρατηγικών Επενδύσεων» (fast track), γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία που έχουν τα δίκτυα νέας γενιάς – και οι αντίστοιχες επενδύσεις – για τη χώρα.

Στη διοίκηση της εταιρείας υποστηρίζουν πως από την πρώτη στιγμή της διαβούλευσης του κανονισμού για το Vectoring, η Vodafone υποστήριξε την ανάγκη αυτός να προβλέπει όχι μόνο για την ανάπτυξη οπτικής ίνας μέχρι την καμπίνα (Fttc με βάση την τεχνολογία Vectoring) αλλά να επιτρέπει, με τεχνολογική ουδετερότητα, σε κάθε πάροχο να αναπτύξει ελεύθερα τις τεχνολογίες δικτύων νέας γενιάς που επιθυμεί.

Για να προχωρήσουν, όμως, οι επενδύσεις ανάπτυξης δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι θα χρειαστεί ενίσχυση και από την πολιτεία τόσο με κεφάλαια, όσο και με ρυθμιστικές παρεμβάσεις.

Η Vodafone μαζί με τον ΟΤΕ και την Wind έχουν απευθύνει επιστολή προς τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, η οποία δηλώνει την υποστήριξη στο Εθνικό Πλάνο, αλλά επισημαίνει και την ανάγκη επιπλέον πόρων, μεταξύ άλλων, και πόρων που θα επέτρεπαν την περαιτέρω ενίσχυση του Super Fast Broadband (με την επιδότηση του κόστους της κάθετης καλωδίωσης στα κτίρια) ή την ενίσχυση της ευρυζωνικότητας για τις επιχειρήσεις (connected enterprise).

Οι τρεις εταιρείες ζητούν επιδότηση ώστε να αναβαθμιστεί η καλωδίωση στις πολυκατοικίες που σήμερα βασίζεται σε απαρχαιωμένα δίκτυα, αλλά και να στηριχθούν με πόρους οι επιχειρήσεις που επενδύουν στην ευρυζωνικότητα και στα δίκτυα Νέας Γενιάς.

Το μοντέλο της συνδρομητικής τηλεόρασης

Ο Χάρης Μπρουμίδης είπε πως η Vodafone είχε εγκαίρως προβλέψει (και επιβεβαιώθηκε) ότι οι εξελίξεις στην αγορά οδηγούν σταδιακά στο να παύσει η αποκλειστικότητα του premium τηλεοπτικού περιεχομένου.

«Η πρόσφατη εμπορική συμφωνία για τη διανομή των καναλιών Novasports είναι επαναστατική για τα ελληνικά δεδομένα, «ξεκλείδωσε» μία ολόκληρη αγορά και επιτρέπει στη Vodafone να παρέχει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές. Αυτό το μοντέλο αλλάζει σταδιακά τη λειτουργία της αγοράς».

«Οι εμπορικές και τεχνολογικές εξελίξεις ενδυναμώνουν τη Vodafone ως πάροχο συνολικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Ήδη, το Vodafone TV διαθέτει τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο στην Ελλάδα, ενώ η πρόοδος της ευρυζωνικότητας και η υλοποίηση των δικτύων νέας γενιάς θα έχουν καταλυτική επίδραση στην περαιτέρω εξάπλωση της συνδρομητικής IPTV.

Τους επόμενους μήνες η Vodafone θα εγκαινιάσει μία νέα τηλεοπτική πλατφόρμα, η οποία θα δώσει καινούριες δυνατότητες στο Vodafone TV, καθώς θα έχει χαρακτήρα over-the-top (OTT), θα παρέχει τηλεοπτικές υπηρεσίες ανεξαρτήτως δικτύων και συσκευών και θα προσφέρει ευελιξία, σύγχρονες τεχνολογίες και περιεχόμενο που συναρπάζει».

Απάντηση σε ΟΤΕ

Συναινετικός εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ και τις καταγγελίες κατά της ΕΕΤΤ. Ο επικεφαλής της Vodafone θεωρεί πως η ελληνική αγορά αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις που επηρεάζουν τον ανταγωνισμό, τις δυνατότητες των καταναλωτών και τις επενδύσεις.

«Η ρύθμιση και η έγκαιρη (προληπτική και μη) παρέμβαση είναι αναγκαίες για την αποτελεσματική λειτουργία της αγοράς και την υλοποίηση επενδύσεων, και τη διασφάλιση ότι δεν υφίστανται διακρίσεις στην πρόσβαση και στη συμπεριφορά στη χονδρική αγορά, οι οποίες θα προκαλούσαν στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό».

Μεταξύ άλλων είπε:

* Η πρόσβαση στην υποδομή και το περιεχόμενο πρέπει να γίνεται με εύλογο κόστος

* Η επιλογή των κατάλληλων και ανθεκτικών στο μέλλον επενδύσεων δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζει οποιουσδήποτε περιορισμούς

* Η εμπειρία του πελάτη θα πρέπει να διασφαλίζεται με όρους ισότιμης μεταχείρισης

* Το αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής αξίας δεν θα πρέπει να καταλήξει να γίνει μέθοδος κατάχρησης της τυχόν δεσπόζουσας θέσης ενός παρόχου στην αγορά

«Η αποτελεσματική ρύθμιση από την ΕΕΤΤ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μία ανταγωνιστική αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και μπορεί να βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματος της κοινωνίας των Gigabit, με την αποτροπή πρακτικών διακριτικής μεταχείρισης, ή τυχόν προσπάθειας επαναδημιουργίας μονοπωλιακών συνθηκών.

Ένα ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο που θα στηρίζει έμπρακτα τις επενδύσεις και τον ανταγωνισμό, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη των υποδομών και τη δημιουργία καινοτόμων επενδύσεων, συμβάλλοντας στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος.

Πρόσθεσε πως «στόχος της ρύθμισης είναι η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και του ανταγωνισμού, που αποτελούν αυτονόητη προϋπόθεση προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν καλύτερες και πιο οικονομικές υπηρεσίες, αλλά και οι πάροχοι να έχουν την απαραίτητη επενδυτική πίστη για να επενδύσουν στη χώρα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα προληπτικής ρύθμισης είναι ο έλεγχος των προϊόντων λιανικής του παρόχου με δεσπόζουσα θέση».

«Σύμφωνα με την πολύ πρόσφατη (Δεκέμβριος 2016) απόφαση της ΕΕΤΤ αναφορικά με την Εθνική αγορά χονδρικής τοπικής πρόσβασης σε σταθερή θέση (η οποία ελήφθη κατόπιν δημόσιας διαβούλευσης στην οποία συμμετείχαν όλοι οι πάροχοι, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του ΟΤΕ), η οποία κοινοποιήθηκε προς έγκριση και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ΟΤΕ ορίστηκε ως πάροχος με Σημαντική Ισχύ (δεσπόζουσα θέση) στην Εθνική Αγορά χονδρικής τοπικής πρόσβασης σε σταθερή θέση (…).

Συνεπώς, εξαιτίας της δεσπόζουσας θέσης του υπόκειται εύλογα σε σειρά κανονιστικών υποχρεώσεων, μεταξύ των οποίων και Υποχρέωση να μην προβαίνει σε συμπίεση περιθωρίου κατά την παροχή λιανικών υπηρεσιών που βασίζονται, εν όλω ή εν μέρει, στα προϊόντα της αγοράς Χονδρικής Τοπικής Πρόσβασης σε σταθερή θέση.

Σκοπός της υποχρέωσης αυτής είναι να αποφευχθεί ο περιορισμός των ανταγωνιστών από τη δυνατότητα να έχουν ένα τουλάχιστον εύλογο εμπορικό κέρδος στις λιανικές αγορές που δραστηριοποιούνται, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην ως άνω υπό ρύθμιση αγορά χονδρικής τοπικής πρόσβασης».

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης κατέληξε πως «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, λόγω της απουσίας εναλλακτικών δικτύων πρόσβασης, οι εναλλακτικοί πάροχοι μπορούν να δραστηριοποιηθούν στην λιανική αγορά μόνο μέσω της χρήσης υπηρεσιών του δικτύου πρόσβασης του ΟΤΕ και συνεπώς πιθανή συμπίεση περιθωρίου θα οδηγήσει στον αποκλεισμό τους και στην εξάλειψη του ανταγωνισμού, σε βάρος προφανώς των Ελλήνων καταναλωτών».

Ο Χάρης Μπρουμίδης είπε, επίσης, ότι «επειδή η προληπτική ρύθμιση δεν είναι πάντοτε αρκετή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ΟΤΕ έχει υιοθετήσει πρακτικές οι οποίες βλάπτουν τον ανταγωνισμό, θα πρέπει να υπάρχει συνεχής και συστηματική εποπτεία της λειτουργίας της αγοράς και θα πρέπει οι τυχόν καταγγελίες ή διαφορές να επιλύονται μέσα σε εύλογο χρόνο.

Η αδικαιολόγητα καθυστερημένη παρέμβαση συνιστά τελικά μη επίλυση, εφόσον πια οι αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές παγιώνονται και τα αποτελέσματά τους δεν ανατρέπονται.

Η καταγγελία της Vodafone για την καρτοκινητή, η οποία εκκρεμεί από το 2012 και επί της οποίας ακόμα δεν έχει εκδοθεί απόφαση από την ΕΕΤΤ, είναι ένα τέτοιο πολύ αρνητικό παράδειγμα».

  • VODAFONE
  • ·
  • ΜΠΡΟΥΜΙΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ABA League: Πρώτος τίτλος στην ιστορία της Ντουμπάι, 83-81 και 3-1 την Παρτιζάν

All Content

Liga Endesa: Μια νίκη από τους τελικούς η Βαλένθια, 90-76 και 2-0 την Μπανταλόνα

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Σχέδιο αναδιάρθρωσης 10,7 εκατ. ευρώ με κλείσιμο καταστημάτων και εθελουσία έξοδο 300 εργαζομένων

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 2,80% και επιστροφή στο… 2009 - Kέρδη 14,19% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: Αυξημένη 6% η κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - Η επίπτωση από τον πόλεμο στον Περσικό

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

BBL: Πρώτο βήμα για τον τίτλο με 33άρα Ομπστ η Μπάγερν, 102-94 την Άλμπα

All Content

Εθνική Γυναικών: Συνέτριψε με 110-71 τη Δανία στην πρεμιέρα του 5ου τουρνουά «Β. Μπεσκάκη» (gallery & vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ντεμπούτο της SpaceX στη Wall Street - Ο Μασκ γίνεται ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος και υπόσχεται τον... Άρη

All Content - BusinessNews.gr

Granarolo Hellas: Άνοδος πωλήσεων και διατήρηση της κερδοφορίας το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Μανουσάκης: «Ιστορικό ορόσημο» για τον ΑΔΜΗΕ η ΑΜΚ, ύψους 1 δισ. ευρώ

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

YouTube: Τα κορυφαία videos στην Ελλάδα για το 2017
YouTube: Τα κορυφαία videos στην Ελλάδα για το 2017 07/12/2017 - 02:00
Viber: Γιορτάζει την 7η επέτειό του 07/12/2017 - 02:00
Viber: Γιορτάζει την 7η επέτειό του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με ισχυρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    12/06/2026 - 20:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης από το ECOFIN: «Ένωση Κεφαλαιαγορών χωρίς ευρωπαϊκή εποπτεία είναι σαν Ευρωζώνη χωρίς ΕΚΤ»
    12/06/2026 - 20:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 19 Ιουνίου
    12/06/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fast Ferries: Ζητά την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη δομή της ακτοπλοϊκής αγοράς στις Κυκλάδες
    12/06/2026 - 19:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζωγράφος: Επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων - Κύκλος εργασιών 5,09 εκατ. ευρώ το 2025
    12/06/2026 - 19:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μανουσάκης: «Ιστορικό ορόσημο» για τον ΑΔΜΗΕ η ΑΜΚ, ύψους 1 δισ. ευρώ
    12/06/2026 - 19:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Dimand: Νέο πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών διάρκειας 12 μηνών
    12/06/2026 - 19:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντεμπούτο της SpaceX στη Wall Street - Ο Μασκ γίνεται ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος και υπόσχεται τον... Άρη
    12/06/2026 - 18:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 2,80% και επιστροφή στο… 2009 - Kέρδη 14,19% από τις αρχές του έτους
    12/06/2026 - 18:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fraport Greece: Αυξημένη 6% η κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - Η επίπτωση από τον πόλεμο στον Περσικό
    12/06/2026 - 18:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Granarolo Hellas: Άνοδος πωλήσεων και διατήρηση της κερδοφορίας το 2025
    12/06/2026 - 07:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Λήγει η προθεσμία για την έκπτωση φόρου 3%
    12/06/2026 - 09:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Dimand: Επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 1,7 δισ. ευρώ, με αιχμή το Κτήμα Καμπά και τις Γούρνες Κρήτης
    12/06/2026 - 07:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Atlantic See Lng Trade: Επέκταση της συμφωνίας με Venture Global - Διπλασιάζει τις ποσότητες LNG από ΗΠΑ
    12/06/2026 - 09:32 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Στο «συρτάρι» της ΑΑΔΕ επιστροφές φόρων 191 εκατ. ευρώ, λόγω ελλιπών στοιχείων φορολογουμένων
    12/06/2026 - 07:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

BBL: Πρώτο βήμα για τον τίτλο με 33άρα Ομπστ η Μπάγερν, 102-94 την Άλμπα

12/06/2026 - 20:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ABA League: Πρώτος τίτλος στην ιστορία της Ντουμπάι, 83-81 και 3-1 την Παρτιζάν

12/06/2026 - 20:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo