Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το Junior Achievement Greece παρουσιάζει τις μαθητικές «start up» του 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Newsroom Newsroom
STARTUPS
13/03/2023 · 12:00

Το Junior Achievement Greece παρουσιάζει τις μαθητικές «start up» του 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πάνω από 1500 μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 15 έως και 18 ετών, συμμετέχουν και φέτος στο δημοφιλές, παγκόσμιο πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση - Company Program 2023» του Junior Achievement Greece.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Έχοντας δημιουργήσει από το μηδέν τη δική τους μαθητική «start up», είναι πλέον έτοιμα να παρουσιάσουν τα έξυπνα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο αγοραστικό κοινό και την κριτική επιτροπή του JA Greece, στις μαθητικές εμπορικές εκθέσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαρτίου, από 09:00-15:00, στο The Mall Athens και η δεύτερη, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, τις ίδιες ώρες, στο Μediterranean Cosmos. To Junior Achievement Greece προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί τις εκθέσεις και να υποστηρίξει την προσπάθεια των παιδιών αγοράζοντας τα προϊόντα τους και δοκιμάζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση - Company Program» του JA Greece τελεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υλοποιείται κάθε χρόνο με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην εμπορική έκθεση της Αθήνας συμμετέχουν 54 Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις (900 παιδιά) από Γυμνάσια και Λύκεια της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, ενώ στην εμπορική έκθεση της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν 35 Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις (600 παιδιά) από τη Βόρεια Ελλάδα. Η συμμετοχή επαγγελματικών σχολείων (ΕΠΑ.Λ. - ΕΠΑ.Σ.) είναι εντυπωσιακή στο πλαίσιο της δράσης V-Company της Εικονικής Επιχείρησης, που έχει στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

«Τα παιδιά θα εντυπωσιάσουν με τις καινοτόμες “επιχειρήσεις”, τους με τις οποίες δίνουν λύση σε κοινωνικά και οικολογικά προβλήματα με τη χρήση νέων τεχνολογιών και καταθέτουν πρωτοποριακές προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του JA Greece Αργύρης Τζικόπουλος και πρόσθεσε: «Με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών τα παιδιά με τη δουλειά τους, θα δείξουν το μέλλον και θα μας γεμίσουν δύναμη και αισιοδοξία. Σας περιμένουμε όλους να καμαρώσετε την εκπληκτική νέα γενιά της Ελλάδας!».

Η υπεύθυνη του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του JA Greece, Ιωάννα Κυπριώτη εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή των αγαπημένων μαθητικών εμπορικών εκθέσεων, που είχαν αντικατασταθεί με διαδικτυακές εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού. «Οι μαθητικές εμπορικές εκθέσεις του JA Greece είναι κάτι μοναδικό στην Ελλάδα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που πραγματοποιούνται και πάλι. Στήνουμε περίπτερα στους διαδρόμους των εμπορικών κέντρων που μας φιλοξενούν πολλά χρόνια τώρα -το The Mall Athens και το Mediterranean Cosmos- και τα παιδιά έχουν για 7 ώρες το δικό τους μικρό «κατάστημα» στο οποίο πωλούν τα προϊόντα τους και δείχνουν τις διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρουν. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά μαγική, ο ενθουσιασμός των παιδιών απερίγραπτος. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!», υπογράμμισε η κ. Κυπριώτη.

Η κριτική επιτροπή του JA Greece θα περάσει από όλα τα περίπτερα, θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις από τις ομάδες και στις 15:00 θα απονεμηθούν 3 ισάξια βραβεία, «Καινοτομία Προϊόντος/Υπηρεσίας», «Καλύτερο Περίπτερο» και «Προώθηση Προϊόντος/Υπηρεσίας».

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, με αλφαβητική σειρά, είναι τα εξής: Καλλίσσα Αποστολίδου - μέλος ΔΣ JA Greece και υπεύθυνη ΕΚΕ και μέλος ΔΣ Raycap, Μάρκος Βερέμης - Πρόεδρος JA Greece - Συνιδρυτής & Πρόεδρος Upstream - Iδρυτικός Εταίρος Big Pi Ventures, Νίκος Δημητριάδης - Print Category Manager Eastern Central Europe, HP, Παναγιώτης Δραγάνης - Υπεύθυνος Κοινωνικών Προγραμμάτων του ΙΚΒΚΚ, Κωνσταντίνος Ζανετόπουλος - Strategic Advisor, Head of CSR at Accenture Greece, Ευάγγελος Ζαρκαλής - Center Director του The Mall Athens, Λεωνίδας Κανελλόπουλος - Μέλος Δ.Σ. JA Greece, Chief Sustainabilty Officer TITAN, Ξενοφώντας Κάππας - Γενικός Διευθυντής του ΙΚΒΚΚ , Αλέξης Κομσέλης - Director, AHEAD Alba Graduate Business School, Αιμίλιος Κυριάκου - Αντιπρόεδρος JA Greece, Διευθύνων Σύμβουλος Citi Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, Μανίνα Μενιδιάτη - Public Affairs Officer at Citi Greece, Ιωάννα Μίγγου - Διευθύντρια Προϊοντικού Μάρκετινγκ της Εθνικής Τράπεζας & του Ομίλου, Νικόλας Σαλπέας - Αναπληρωτής Διευθυντής Διεύθυνση Προϊόντων ΜΜΕ & Δανείων Λιανικής της Εθνικής Τράπεζας, Μαριάννα Πολιτοπούλου - Aναπληρώτρια Γενική Γραμματέας JA Greece, Μιχάλης Πρίντζος - Διευθυντής Προγραμμάτων, The Hellenic Initiative, Ευάγγελος Μάξιμος Α. Σκοπελίτης - Διευθυντής Brand, Marketing και Επικοινωνίας της ΕΥ Ελλάδος, Ιωάννης Σωτηρόπουλος - Mέλος Δ.Σ. JA Greece - Vice President at Promoset S.A, Χαρίτα Φραγκούλη - Head of Retail & Online Sales Southern Europe, Middle East, Africa (SEMA), HP, Νίκος Χρηστάκης - Γενικός Διευθυντής HP Ελλάδας και Κύπρου.

Το κοινό ψηφίζει τις αγαπημένες του μαθητικές «start up»

Στο μεταξύ, τo κοινό έχει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τις «Εικονικές Επιχειρήσεις» του 2023 και να τις στηρίξει με την ψήφο του στην πλατφόρμα: https://jagreece.org/promovoting/. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει το Public Choice Award (Bραβείο Kοινού) το οποίο θα απονεμηθεί στη μεγαλειώδη τελική εκδήλωση του προγράμματος τον Μάιο. Στον Πανελλαδικό Τελικό Διαγωνισμό του Μαΐου, η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Τελικό του JA Europe/GEN-E 2023.
Yπενθυμίζεται ότι περυσινή νικήτρια ομάδα η «Microgreens Magicgreens» από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, κέρδισε το πρώτο Πανευρωπαϊκό Βραβείο του 2022, μεταξύ 40 χωρών και ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατάφερε να πετύχει την κορυφαία αυτή διάκριση.

Υποστήριξη Εικονικών Επιχειρήσεων από Inspirational Mentors

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πολλές ομάδες υποστηρίχθηκαν από Inspirational Mentors που συμμετέχουν με ενθουσιασμό στον νέο, πρωτότυπο θεσμό του JA Greece. Ιnspirational Mentors 2023 είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και άλλες 68 κορυφαίες προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου. Δείτε τις δηλώσεις των Inspirational Mentors για τις Εικονικές Επιχειρήσεις που υποστηρίζουν στην πλατφόρμα του online voting: https://jagreece.org/promovoting/inspirational-mentors-22-23/. To Ιnspirational Mentoring του JA Greece συντονίζει η Μαρία Γιαννέτου με την Φωτεινή Κοκκινάκη, την Ειρήνη Τσοκούνογλου και την συνδρομή της αποφοίτου Πατρίνας Ρωξάνη.
Το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» υλοποιείται με χρηματοδότηση από: Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ΟΡΥΜΗΛ Α.Ε., Citi Foundation, Raycap, EY, Accenture, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, ενώ μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Λίγα λόγια για το Junior Achievement Greece

Το Junior Achievement Greece ιδρύθηκε το 2005 και είναι μέλος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού μαθητικής επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide που είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το JA Greece, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.jagreece.org.
Το JA Greece είναι ενεργό στα social media ( Facebook: https://www.facebook.com/JuniorAchievementGreece, Instagram: https://www.instagram.com/ja_greece/, LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/jagreece/, Twitter: https://x.com/ja_greece και YouTube: https://www.youtube.com/user/SENGREECE).

  • START UP
  • ·
  • JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE
  • ·
  • ΜΑΘΗΤΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Κυρίαρχη η άμυνά μας»

All Content

Σπανούλης: «Βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε»

All Content - BusinessNews.gr

Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις

All Content - BusinessNews.gr

Διπλή οικονομική ενίσχυση στο τέλος Νοεμβρίου – Ποιοι παίρνουν 400 ευρώ και έως δύο ενοίκια

All Content - BusinessNews.gr

Στα 10,5 δισ. ευρώ η έκθεση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε ομόλογα εν μέσω αναταράξεων

All Content

Stoiximan: Νέα 360 καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα «Όλα για τη στιγμή σου»

All Content

Τhe Weekend Agency: Νέα καμπάνια για τα Vikos Premium Mixers Zero Sugar

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε 81-73 την Μπεσίκτας (video)

All Content

Έτσι έκανε ο Άρης το 5/5 στο EuroCup (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Ρεκόρ επιβατών στο εννεάμηνο – Εσοδα 530 εκατ. ευρώ, πτώση στα καθαρά κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

ΕΕ: Στο τραπέζι τα έσοδα από τη φορολόγηση των πολυεθνικών για τον νέο προϋπολογισμό των 1,82 τρισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Επενδυτική ζήτηση 5,3 δισ. ευρώ σε τέσσερις μήνες – Ρευστότητα 2,2 δισ. και νέες κινήσεις

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ίδρυμα Τάκης Ηλιόπουλος σε συνεργασία με Σύμπλευση: Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε πέντε νησιά του Αιγαίου

CSRΝews.gr

ΕΚΠΟΙΖΩ: Danone, Nestlé και Coca-Cola δεσμεύτηκαν να αλλάξουν περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς για την ανακυκλωσιμότητα πλαστικών φιαλών

CSRΝews.gr

Εύσημα στην Ελλάδα από το Common Sense Media για το ηλικιακό όριο των 15 ετών στη χρήση των social media

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Finmap: Η ουκρανική startup συγκέντρωσε χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ
Finmap: Η ουκρανική startup συγκέντρωσε χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ 13/03/2023 - 10:37
O Έλληνας ceo της startup Workable, Ν. Μωραϊτάκης, μετέφερε χρήματα στην Ελλάδα για να τα σώσει 16/03/2023 - 07:55
O Έλληνας ceo της startup Workable, Ν. Μωραϊτάκης, μετέφερε χρήματα στην Ελλάδα για να τα σώσει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fed: Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκια στο εύρος 3,75%-4%
    28/10/2026 - 20:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ισπανία: Τουλάχιστον 68 νεκροί σε μία από τις χειρότερες σιδηροδρομικές τραγωδίες στη χώρα
    28/10/2026 - 16:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Διπλή οικονομική ενίσχυση στο τέλος Νοεμβρίου – Ποιοι παίρνουν 400 ευρώ και έως δύο ενοίκια
    28/10/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 10,5 δισ. ευρώ η έκθεση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε ομόλογα εν μέσω αναταράξεων
    28/10/2026 - 12:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκλογές στο Ισραήλ: Προηγείται η συμμαχία του Νετανιάχου, δεν σχηματίζει αυτοδυναμία
    28/10/2026 - 12:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τραμπ: "Πολύ σύντομα" θα οργανωθεί συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι
    28/10/2026 - 11:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις
    28/10/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • 28η Οκτωβρίου: Τιμή στην εθνική επέτειο με 21 ταυτόχρονους κανονιοβολισμούς από Λυκαβηττό και Λευκό Πύργο
    28/10/2026 - 10:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    28/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Το βιβλίο ζωντανεύει στην Πάτρα: Πενθήμερη γιορτή στο Σκαγιοπούλειο
    27/10/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις
    28/10/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διπλή οικονομική ενίσχυση στο τέλος Νοεμβρίου – Ποιοι παίρνουν 400 ευρώ και έως δύο ενοίκια
    28/10/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    28/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Στα 10,5 δισ. ευρώ η έκθεση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε ομόλογα εν μέσω αναταράξεων
    28/10/2026 - 12:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκλογές στο Ισραήλ: Προηγείται η συμμαχία του Νετανιάχου, δεν σχηματίζει αυτοδυναμία
    28/10/2026 - 12:00 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2026/27: Το πανόραμα της σεζόν

28/10/2026 - 22:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπανούλης: «Βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε»

28/10/2026 - 21:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Instagram: Δοκιμάζει οριζόντια βίντεο διάρκειας έως 90 λεπτών για να ανταγωνιστεί το YouTube

27/10/2026 - 15:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Τάκης Ηλιόπουλος σε συνεργασία με Σύμπλευση: Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε πέντε νησιά του Αιγαίου

27/10/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΚΠΟΙΖΩ: Danone, Nestlé και Coca-Cola δεσμεύτηκαν να αλλάξουν περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς για την ανακυκλωσιμότητα πλαστικών φιαλών

27/10/2026 - 13:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Εύσημα στην Ελλάδα από το Common Sense Media για το ηλικιακό όριο των 15 ετών στη χρήση των social media

27/10/2026 - 13:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η INDOLA παρουσιάζει τη νέα σειρά Curls για πλούσιες και λαμπερές μπούκλες με διάρκεια!

27/10/2026 - 13:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

PRO SUMMIT της L’Oréal Professionnel: Το τριήμερο που χάρισε την απόλυτη έμπνευση στην κομμωτική κοινότητα γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου.

27/10/2026 - 06:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo