Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σούπερ μάρκετ: Τζίρος 5,75 δισ. ευρώ στο πρώτο 5μηνο του 2026 - Στα 133 εκατ. ευρώ το online κανάλι
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
06/07/2026 · 07:09

Σούπερ μάρκετ: Τζίρος 5,75 δισ. ευρώ στο πρώτο 5μηνο του 2026 - Στα 133 εκατ. ευρώ το online κανάλι

Άνοδος 6,4% σε τζίρο, αύξηση τιμών 1,7%, ενίσχυση των promos στα τρόφιμα και υψηλότεροι ρυθμοί ανάπτυξης για την ιδιωτική ετικέτα
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ανάπτυξη 6,4% σε αξία πωλήσεων κατέγραψε η αγορά FMCG το πρώτο πεντάμηνο του 2026 στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Circana. Τα τυποποιημένα προϊόντα, δηλαδή τα fixed barcode, σημείωσαν άνοδο 5,6%, ενώ τα επί ζυγίω ή «χύμα» προϊόντα κινήθηκαν με ακόμη υψηλότερο ρυθμό, καταγράφοντας αύξηση 8,8%.

Ο συνολικός τζίρος ανήλθε στα 5,753 δισ. ευρώ, από 5,409 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2025. Από αυτά, τα 4,412 δισ. ευρώ προήλθαν από τα τυποποιημένα προϊόντα και τα υπόλοιπα 1,341 δισ. ευρώ από τα επί ζυγίω, που αφορούν αποκλειστικά τρόφιμα. Με άλλα λόγια, τα fixed barcode προϊόντα συνεισέφεραν το 76,7% του συνολικού τζίρου των σούπερ μάρκετ στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς, ενώ τα random weight προϊόντα κάλυψαν το 23,3%.

Online σούπερ μάρκετ: 133 εκατ. ευρώ συνολικός τζίρος, αυξημένος κατά 1%

Στο κανάλι του online grocery, σύμφωνα με τα στοιχεία του eRetail Audit Panel της Convert Group, οι συνολικές πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ανήλθαν στα 133 εκατ. ευρώ το πρώτο πεντάμηνο του 2026, παρουσιάζοντας αύξηση 1% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025.

Η εικόνα, ωστόσο, δείχνει μια αγορά που αναπτύσσεται πλέον με σαφώς πιο συγκρατημένους ρυθμούς. Ο αριθμός των παραγγελιών υποχώρησε κατά 3%, την ώρα που η μέση αξία καλαθιού αυξήθηκε κατά 5%. Παράλληλα, ο μέσος αριθμός τεμαχίων ανά καλάθι ενισχύθηκε κατά 3%, ενώ η μέση τιμή ανά τεμάχιο αυξήθηκε κατά 2%.

Σε επίπεδο mega categories, τα φρέσκα τρόφιμα διατηρούν την πρώτη θέση στο online κανάλι, με συμμετοχή 35% στις πωλήσεις και αύξηση 3% σε αξία. Ακολουθούν τα βασικά τυποποιημένα τρόφιμα με μερίδιο 22% και σταθερή εικόνα σε σχέση με πέρυσι, ενώ τα προϊόντα καθαρισμού και χαρτικά για το σπίτι κινούνται επίσης σταθερά, με μερίδιο 14%.

Αντίθετα, τα εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά και λοιπά ροφήματα, με μερίδιο 10%, κατέγραψαν πτώση 3%. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα, με συμμετοχή 6%, αυξήθηκαν κατά 3%, ενώ τα είδη Beauty & Health, με μερίδιο 5%, παρέμειναν αμετάβλητα. Πτώση 10% κατέγραψαν τα βρεφικά και παιδικά είδη, ενώ τα είδη για κατοικίδια συνέχισαν να ξεχωρίζουν, με άνοδο 11%, έστω και με μερίδιο μόλις 1% στο online κανάλι.

Στα τρόφιμα η μεγαλύτερη ανάπτυξη

Επιστρέφοντας στα στοιχεία της Circana για το σύνολο της αγοράς FMCG, τα τρόφιμα ήταν και στο πρώτο πεντάμηνο του 2026 η κατηγορία που οδήγησε την ανάπτυξη. Στο πρώτο πεντάμηνο του 2026, η συνολική κατηγορία των τροφίμων κατέγραψε αύξηση 6,9% σε αξία πωλήσεων, φτάνοντας τα 4,790 δισ. ευρώ. Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί πως στο πρώτο πεντάμηνο του 2025 είχε καταγράψει άνοδο 7,5%.

Τα τρόφιμα αντιστοιχούν πλέον στο 83,3% του συνολικού τζίρου της αγοράς σούπερ μάρκετ, με τα τυποποιημένα τρόφιμα να συνεισφέρουν το 59,9% και τα επί ζυγίω το 23,3%. Οι κατηγορίες Υγείας και Ομορφιάς και Οικιακής Φροντίδας κινήθηκαν επίσης ανοδικά, αλλά με χαμηλότερους ρυθμούς, στο +3,2% και +3,3% αντίστοιχα.

1,7% αύξηση τιμών στα τυποποιημένα προϊόντα

Εστιάζοντας στα τυποποιημένα προϊόντα, το πρώτο πεντάμηνο του 2026 καταγράφηκε αύξηση αξίας πωλήσεων 5,6% και άνοδος του όγκου πωλήσεων κατά 3,9%, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της μέσης τιμής ανά μονάδα κατά 1,7%.

Η άνοδος των τιμών προέρχεται κυρίως από τα τρόφιμα, όπου η μέση τιμή ανά μονάδα αυξήθηκε κατά 2,3%. Στα προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς καταγράφηκε οριακή υποχώρηση τιμών κατά 0,2%, ενώ στα προϊόντα Οικιακής Φροντίδας η μέση τιμή ανά μονάδα ενισχύθηκε κατά 0,4%.

Στα κατεψυγμένα η μεγαλύτερη άνοδος τζίρου

Όσον αφορά τις επιμέρους κατηγορίες στα τυποποιημένα προϊόντα, τη μεγαλύτερη άνοδο σε αξία πωλήσεων κατέγραψαν τα κατεψυγμένα τρόφιμα, με ανάπτυξη 9,7%. Ακολούθησαν τα γαλακτοκομικά με +8,8% και τα μη αλκοολούχα ποτά με +7,5%.

Θετικά κινήθηκαν και τα snacks, με αύξηση 6,1%, ενώ τα τυποποιημένα τρόφιμα συνολικά κατέγραψαν άνοδο 5%. Στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών η ανάπτυξη περιορίστηκε στο 2,7%, ενώ τα cooking aids, ingredients & condiments κινήθηκαν στο +2,5%.

Σε όγκο πωλήσεων, τα κατεψυγμένα τρόφιμα επίσης ξεχώρισαν, με αύξηση 9,4%, ενώ τα γαλακτοκομικά ενισχύθηκαν κατά 8,1%. Στα μη αλκοολούχα ποτά, παρά την άνοδο 7,5% σε αξία, ο όγκος αυξήθηκε μόλις 2%, κάτι που δείχνει την έντονη επίδραση της τιμής.

Στα μη αλκοολούχα ποτά η μεγαλύτερη αύξηση τιμών

Συγκεκριμένα, στο μέτωπο των τιμών, η μεγαλύτερη αύξηση στο πρώτο πεντάμηνο του 2026 καταγράφηκε στα μη αλκοολούχα ποτά, όπου η μέση τιμή ανά μονάδα αυξήθηκε κατά 5,4%. Ακολούθησαν τα snacks με +3,8% και τα τυποποιημένα τρόφιμα με +2,1%.

Μικρότερες αυξήσεις καταγράφηκαν στα γαλακτοκομικά (+0,7%), στα κατεψυγμένα (+0,2%), στα προϊόντα καθαρισμού σπιτιού (+0,6%) και στα λοιπά προϊόντα οικιακής φροντίδας (+0,3%). Αντίθετα, οριακή υποχώρηση τιμών σημειώθηκε στα cooking aids, στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς και στα προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Υψηλότεροι ρυθμοί ανάπτυξης για τα PL

Η ιδιωτική ετικέτα συνέχισε να κινείται με υψηλότερους ρυθμούς από τα επώνυμα προϊόντα, αν και η απόσταση μεταξύ τους παραμένει μικρότερη σε σχέση με το παρελθόν. Σύμφωνα με τη Circana, τα PL προϊόντα κατέγραψαν άνοδο 6,3% το πρώτο πεντάμηνο του 2026, όταν τα επώνυμα προϊόντα αναπτύχθηκαν με ρυθμό 5,4%.

Το μερίδιο της ιδιωτικής ετικέτας στο σύνολο της αγοράς ανήλθε στο 27,4%, από 27,2% το αντίστοιχο διάστημα του 2025. Στα τρόφιμα, το μερίδιο των PL διαμορφώθηκε στο 27,7%, στα προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς στο 20,9% και στην κατηγορία Οικιακής Φροντίδας στο 27,5%.

Αυξήθηκαν τα promo, κυρίως στα τρόφιμα

Σε αντίθεση με την περσινή εικόνα, η προωθητική δραστηριότητα εμφανίζεται ενισχυμένη στο πρώτο πεντάμηνο του 2026. Το 26,4% των πωλήσεων FMCG προήλθε από προϊόντα σε καθεστώς έκπτωσης, ποσοστό αυξημένο κατά 1,6 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το πρώτο πεντάμηνο του 2025.

Η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στα τρόφιμα, όπου το ποσοστό πωλήσεων μέσω προσωρινής μείωσης τιμής έφτασε στο 27,6%, ενισχυμένο κατά 2,2 μονάδες. Στην Οικιακή Φροντίδα το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφώθηκε στο 21,8%, με αύξηση 0,4 μονάδων. Αντίθετα, στα προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς τα promotions υποχώρησαν στο 23,3%, μειωμένα κατά 1,9 μονάδες.

Ισχυρή ανάπτυξη για τα επί ζυγίω προϊόντα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εικόνα στα επί ζυγίω προϊόντα, τα οποία αναπτύχθηκαν συνολικά κατά 8,8% σε αξία πωλήσεων. Τη μεγαλύτερη συνεισφορά έχουν τα λαχανικά, με μερίδιο 29% στα random weight προϊόντα και άνοδο 13,5%.

Ακολουθούν το κρέας, με μερίδιο 21,5% και αύξηση 11,8%, και τα γαλακτοκομικά επί ζυγίω, που παρά το υψηλό μερίδιο 20,3% κατέγραψαν οριακή πτώση 0,4%. Σημαντική ανάπτυξη εμφάνισαν επίσης το κοτόπουλο (+11,6%) και τα ψάρια (+10,7%). Στον αντίποδα, τα αλλαντικά επί ζυγίω υποχώρησαν κατά 1,9%.

Συνεχίζεται η μονομαχία μεταξύ hypermarkets και μικρών σημείων

Ανά τύπο καταστήματος, τα hypermarkets άνω των 2.500 τ.μ. κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση σε αξία πωλήσεων, με +8,2%, έχοντας συμμετοχή 12,4% στον τζίρο. Πολύ κοντά κινήθηκαν και τα μικρά καταστήματα έως 400 τ.μ., που αντιστοιχούν στο 12,3% της αγοράς και σημείωσαν ανάπτυξη 7,8%.

Τη μεγαλύτερη συνεισφορά στις συνολικές πωλήσεις συνεχίζουν να έχουν τα καταστήματα 1.000-2.500 τ.μ., με μερίδιο 43,2% και άνοδο 5,6%. Τα καταστήματα 400-1.000 τ.μ., με συμμετοχή 32%, κινήθηκαν πιο ήπια, καταγράφοντας αύξηση 3,7%.

Στην Κεντρική Ελλάδα η μεγαλύτερη ανάπτυξη

Σε επίπεδο γεωγραφικών περιφερειών, η μεγαλύτερη αύξηση σε αξία πωλήσεων καταγράφηκε στην Κεντρική Ελλάδα, με +6,7%. Ακολούθησαν τα Νησιά με +6,6% και η Κρήτη με +6,1%.

Η Πελοπόννησος κινήθηκε στο +5,7%, η Θεσσαλονίκη στο +5,5%, ενώ η Αττική, που παραμένει με διαφορά η μεγαλύτερη αγορά με συμμετοχή 43,9% στον συνολικό τζίρο, κατέγραψε άνοδο 5,2%. Στη Βόρεια Ελλάδα η αύξηση διαμορφώθηκε στο 5,1%.

  • ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ·
  • ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ·
  • CIRCANA
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Νέων: Ηττήθηκε 92-66 από τη Σερβία και θα παίξει για τις θέσεις 5-8

All Content

Αντετοκούνμπο: «Εύκολη απόφαση να έρθω στο Μαϊάμι – Να κατακτήσω πρωταθλήματα με τους Χιτ» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Αλέξανδρος Εξάρχου: H AKTOR γίνεται η υγιέστερη και ισχυρότερη οικονομικά εταιρεία στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% για την ελληνική οικονομία το 2026 και 2% το 2027

All Content - BusinessNews.gr

ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας

All Content

Effie Awards Hellas 2026: McCann και Wikifarmer ξεχώρισαν ξανά

All Content

Spec 9,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

All Content

Γιαμπουσέλε: Φίλησε το σήμα με το τριφύλλι και το πόσταρε (pics)

All Content

Ανακοινώθηκε το «μπαμ»: Στον Άρη ο Ρόμπινσον-Ερλ!

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤΕΡ: Το πτυχίο της 7ης τάξης που ανοίγει την πόρτα των mega projects - Νέα δεδομένα για τον όμιλο

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo: Πώς ο Βακάκης σχεδιάζει τον όμιλο του 2035

All Content - BusinessNews.gr

Τέλος εποχής για το Ταμείο Ανάκαμψης – Το νέο τοπίο των δημόσιων επενδύσεων από το 2027

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

FleetNews

BMW Group: Ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Ευρώπη το Α’ εξάμηνο

CSRΝews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

CSRΝews.gr

UM Greece & Save Your Hood: Καθάρισε τον Κηφισό συλλέγοντας 4.600 λίτρα απορριμμάτων για την 9η Impact Day

CSRΝews.gr

ΕΠΑΨΥ και ΙΑΣΙΣ: H ταινία «Ένα άλλο σήμερα» φωτόζει όσα κρύβονται πίσω από την νεανική παραβατικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο
Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο 05/07/2026 - 11:32
Θ. Τσαγγάρης: Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 13 Ιουλίου - Εξαιρετική ευκαιρία για ποιοτικές και οικονομικές αγορές 07/07/2026 - 12:51
Θ. Τσαγγάρης: Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 13 Ιουλίου - Εξαιρετική ευκαιρία για ποιοτικές και οικονομικές αγορές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης: Μπορείς να κερδίσεις τους λαϊκιστές στις εκλογές, ως μετριοπαθής κεντρώος
    16/07/2026 - 23:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Prodea: Προχωρά σε πρόωρη μερική αποπληρωμή ομολόγου ύψους 120 εκατ. ευρώ
    16/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρωγμές στην Κυψέλη: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει ανεξάρτητους ελέγχους – Νέα γεωτεχνική μελέτη
    16/07/2026 - 21:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Politico: «Είναι ο Πιερρακάκης το “κρυφό όπλο” της Ευρώπης απέναντι στην Κίνα;»
    16/07/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    16/07/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης αγοράς λιπασμάτων
    16/07/2026 - 19:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H efood πέρασε στο αμερικανικό fund «SSW Partners»
    16/07/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Η σύζυγος του πρωθυπουργού Σάντσεθ παραπέμπεται σε δίκη για διαφθορά
    16/07/2026 - 18:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αυστηροποιεί τους κανόνες για βίζες σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
    16/07/2026 - 18:23 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΥΠΑ: Αυξήθηκε κατά 5% η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το πρώτο εξάμηνο του 2026
    16/07/2026 - 18:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας
    16/07/2026 - 06:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέλος εποχής για το Ταμείο Ανάκαμψης – Το νέο τοπίο των δημόσιων επενδύσεων από το 2027
    16/07/2026 - 08:42 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΕΚΤΕΡ: Το πτυχίο της 7ης τάξης που ανοίγει την πόρτα των mega projects - Νέα δεδομένα για τον όμιλο
    16/07/2026 - 08:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πειραιώς: Διαψεύδει εμπλοκή σε συμφωνία εξαγοράς του ΙΑΣΩ
    16/07/2026 - 07:56 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo: Πώς ο Βακάκης σχεδιάζει τον όμιλο του 2035
    16/07/2026 - 08:03 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Νέων: Ηττήθηκε 92-66 από τη Σερβία και θα παίξει για τις θέσεις 5-8

16/07/2026 - 20:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Πιθανή η επιστροφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη EuroLeague από τη σεζόν 2027-28»

16/07/2026 - 20:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

16/07/2026 - 14:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

UM Greece & Save Your Hood: Καθάρισε τον Κηφισό συλλέγοντας 4.600 λίτρα απορριμμάτων για την 9η Impact Day

16/07/2026 - 14:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day

16/07/2026 - 14:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Foundever “Greek Business Champion” στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

16/07/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

16/07/2026 - 04:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo