Τρίτη, 12 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Henkel: Πωλήσεις 4,95 δισ. ευρώ και οργανική ανάπτυξη +1,7% το Α' τρίμηνο του 2026
Νewsroom Νewsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
07/05/2026 · 13:58

Henkel: Πωλήσεις 4,95 δισ. ευρώ και οργανική ανάπτυξη +1,7% το Α' τρίμηνο του 2026

Οργανική ανάπτυξη πωλήσεων στο Ευρώπη διαμορφώθηκε στο -3,4% κατά το πρώτο τρίμηνο.

Στο πρώτο τρίμηνο του 2026, η Henkel κατέγραψε πωλήσεις του Ομίλου περίπου 5,0 δισ. ευρώ και πέτυχε θετική οργανική ανάπτυξη 1,7%. Η αύξηση προήλθε και από τις δύο επιχειρηματικές μονάδες, καθεμία από τις οποίες σημείωσε θετική εξέλιξη τόσο σε όγκο όσο και σε τιμές.

«Μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, καταγράψαμε θετική οργανική ανάπτυξη πωλήσεων στο πρώτο τρίμηνο, με κινητήρια δύναμη και τις δύο επιχειρηματικές μονάδες. Πετύχαμε αύξηση τιμών και όγκου, τόσο στην Adhesive Technologies όσο και στα Consumer Brands», δήλωσε ο CEO της Henkel, Carsten Knobel.

Carsten_Knobel_Henkel_CEO_002_424c4.jpg

«Ταυτόχρονα, υλοποιούμε με συνέπεια τη Στρατηγική μας Ατζέντα και επενδύουμε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι πρόσφατες εξαγορές που ανακοινώθηκαν και για τις δύο επιχειρηματικές μονάδες, οι οποίες συνολικά αντιπροσωπεύουν σχεδόν 1,6 δισ. ευρώ σε πρόσθετες πωλήσεις. Στο μεταξύ, έχουμε ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία τρεις από τις πέντε συναλλαγές. Οι προβλέψεις για το 2026 παραμένουν αμετάβλητες. Συνεχίζουμε να βλέπουμε τη Henkel να βρίσκεται σε σωστή πορεία προς τη βιώσιμη και αποδοτική ανάπτυξη», συνέχισε ο Carsten Knobel.

Η καλή οργανική ανάπτυξη πωλήσεων της επιχειρηματικής μονάδας Adhesive Technologies στο πρώτο τρίμηνο οφείλεται κυρίως στην πολύ ισχυρή ανάπτυξη του τομέα Mobility & Electronics. Η καλή οργανική εξέλιξη των πωλήσεων της επιχειρηματικής μονάδας Consumer Brands οφείλεται κυρίως στη σημαντική αύξηση που καταγράφηκε στον τομέα Hair.

Οι πωλήσεις του Ομίλου στο πρώτο τρίμηνο του 2026 ανήλθαν σε 4.952 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας ονομαστική μείωση -5,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους (5.242 εκατ. ευρώ). Σε οργανική βάση (δηλαδή προσαρμοσμένη για συναλλαγματικές επιδράσεις και εξαγορές/αποεπενδύσεις), οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1,7%. Τόσο οι τιμές όσο και ο όγκος παρουσίασαν θετική εξέλιξη. Οι εξαγορές/αποεπενδύσεις μείωσαν τις πωλήσεις κατά -2,1%, ενώ και οι συναλλαγματικές επιδράσεις είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση των πωλήσεων -5,2%.

Η οργανική ανάπτυξη πωλήσεων στο Ευρώπη διαμορφώθηκε στο -3,4% κατά το πρώτο τρίμηνο. Στην περιοχή IMEA, οι πωλήσεις αυξήθηκαν οργανικά κατά 12,8%. Η οργανική επίδοση των πωλήσεων στη Βόρεια Αμερική ήταν θετική, στο 0,9%. Στη Λατινική Αμερική, οι οργανικές πωλήσεις διαμορφώθηκαν κατά -3,1% χαμηλότερα σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού κατέγραψε οργανική αύξηση πωλήσεων κατά 10,3%.

Η επιχειρηματική μονάδα Adhesive Technologies κατέγραψε πωλήσεις ύψους 2.627 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2026, παρουσιάζοντας ονομαστική μείωση -3,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Σε οργανική βάση (δηλαδή προσαρμοσμένη για συναλλαγματικές επιδράσεις και εξαγορές/αποεπενδύσεις), οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1,7% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, χάρη στη θετική εξέλιξη τόσο των τιμών όσο και του όγκου. Οι συναλλαγματικές επιδράσεις μείωσαν τις πωλήσεις κατά -5,2%, ενώ οι εξαγορές/αποεπενδύσεις είχαν ελαφρώς θετικό αντίκτυπο 0,2%.

Η καλή οργανική επίδοση πωλήσεων της επιχειρηματικής μονάδας Adhesive Technologies στο πρώτο τρίμηνο οφείλεται κυρίως στον τομέα Mobility & Electronics, ο οποίος σημείωσε πολύ ισχυρή οργανική αύξηση πωλήσεων κατά 6,7%. Η ανάπτυξη αυτή προήλθε από τους τομείς Electronics και Industrial, ενώ ο τομέας Automotive παρουσίασε πτώση, εν μέσω ενός περιβάλλοντος που εξακολουθεί να είναι απαιτητικό. Ο τομέας Packaging & Consumer Goods εμφάνισε συνολικά θετική οργανική εξέλιξη πωλήσεων κατά 0,5%, με κινητήρια δύναμη την καλή επίδοση του τομέα Consumer Goods. Αντίθετα, ο τομέας Packaging κατέγραψε μικρή μείωση. Ο τομέας Craftsmen, Construction & Professional σημείωσε μείωση οργανικών πωλήσεων -2,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στον τομέα Consumer & Construction, ενώ ο τομέας General Manufacturing & Maintenance κατέγραψε θετική ανάπτυξη.

Από γεωγραφική σκοπιά, η επίδοση της επιχειρηματικής μονάδας Adhesive Technologies ήταν συνολικά διαφοροποιημένη. Στην Ευρώπη, οι οργανικές πωλήσεις διαμορφώθηκαν χαμηλότερα σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, λόγω των εξελίξεων και στους τρεις επιχειρηματικούς τομείς. Η περιοχή της Βόρειας Αμερικής κατέγραψε σταθερή πορεία πωλήσεων σε ένα συνολικά απαιτητικό περιβάλλον αγοράς, με στήριξη από την καλή οργανική ανάπτυξη πωλήσεων στον τομέα Mobility & Electronics. Η περιοχή IMEA πέτυχε πολύ ισχυρή οργανική ανάπτυξη πωλήσεων, η οποία οφείλεται κυρίως στη διψήφια αύξηση των πωλήσεων στους τομείς Mobility & Electronics και Packaging & Consumer Goods. Η περιοχή της Λατινικής Αμερικής κατέγραψε μείωση στην ανάπτυξη, λόγω της επίδοσης των τομέων Mobility & Electronics και Packaging & Consumer Goods. Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού σημείωσε διψήφια οργανική ανάπτυξη, κυρίως χάρη στη διψήφια αύξηση των πωλήσεων στον τομέα Electronics στην Κίνα.

Απόδοση πωλήσεων Consumer Brands

Στην επιχειρηματική μονάδα Consumer Brands, οι πωλήσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2026 ανήλθαν σε 2.285 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας ονομαστική μείωση -8,0% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Σε οργανική βάση (δηλαδή προσαρμοσμένη για συναλλαγματικές επιδράσεις και εξαγορές/αποεπενδύσεις), οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1,8%. Η επιχειρηματική μονάδα σημείωσε θετική εξέλιξη τόσο στις τιμές όσο και στον όγκο σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2025. Οι συναλλαγματικές επιδράσεις είχαν αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις -5,2%, ενώ και οι εξαγορές/αποεπενδύσεις μείωσαν τις πωλήσεις κατά -4,6%.

Στο πρώτο τρίμηνο, ο τομέας Laundry & Home Care κατέγραψε σταθερή οργανική εξέλιξη πωλήσεων 0,1%. Ο τομέας Laundry Care παρουσίασε συνολικά ελαφρά μείωση, η οποία οφείλεται κυρίως στην κατηγορία Fabric Cleaning, ενώ η κατηγορία Fabric Care κατέγραψε σημαντική ανάπτυξη. Αντίθετα, ο τομέας Home Care σημείωσε θετική οργανική ανάπτυξη πωλήσεων, κυρίως λόγω της διψήφιας αύξησης πωλήσεων στην κατηγορία Hand Dishwashing.

Ο τομέας Hair πέτυχε πολύ ισχυρή οργανική αύξηση πωλήσεων 5,1%. Ο τομέας Consumer κατέγραψε επίσης πολύ ισχυρή ανάπτυξη, με τη μεγαλύτερη συμβολή να προέρχεται από την κατηγορία Hair Colorants. Ο τομέας Professional παρουσίασε επίσης πολύ ισχυρή εξέλιξη.

Ο τομέας Other Consumer Businesses σημείωσε θετική οργανική εξέλιξη πωλήσεων κατά 0,5%, κυρίως λόγω της σημαντικής οργανικής αύξησης πωλήσεων στον τομέα Body Care στη Βόρεια Αμερική.

Από γεωγραφική σκοπιά, η οργανική εξέλιξη των πωλήσεων σε όλες τις περιοχές – με εξαίρεση την Ευρώπη – ήταν υψηλότερη σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η περιοχή IMEA κατέγραψε διψήφια οργανική αύξηση πωλήσεων λόγω της διψήφιας αύξησης των οργανικών πωλήσεων στους τομείς Laundry & Home Care και Hair. Αντίθετα, η Ευρώπη σημείωσε κάμψη, λόγω του τομέα Laundry & Home Care, ενώ ο τομέας Hair παρουσίασε θετική εξέλιξη. Η περιοχή της Βόρειας Αμερικής κατέγραψε καλή οργανική ανάπτυξη πωλήσεων, χάρη στη πολύ ισχυρή αύξηση των πωλήσεων στον τομέα Hair. Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού σημείωσε πολύ ισχυρή αύξηση πωλήσεων, λόγω της διψήφιας αύξησης των οργανικών πωλήσεων στον τομέα Hair. Η Λατινική Αμερική κατέγραψε καλή οργανική ανάπτυξη πωλήσεων, χάρη στους τομείς Laundry & Home Care και Hair.

Καθαρή θέση και χρηματοοικονομική κατάσταση του Ομίλου

Δεν σημειώθηκαν ουσιαστικές μεταβολές στην καθαρή θέση και τη χρηματοοικονομική κατάσταση του Ομίλου κατά την υπό εξέ-ταση περίοδο, σε σύγκριση με την κατάσταση στις 31 Δεκεμβρίου 2025.

Προβλέψεις για τον Όμιλο Henkel

Για το τρέχον έτος, η Henkel εξακολουθεί να αναμένει οργανική αύξηση πωλήσεων μεταξύ 1,0% και 3,0%. Για την επιχειρηματική μονάδα Adhesive Technologies αναμένεται οργανική αύξηση πωλήσεων στο εύρος 1,0% έως 3,0%, ενώ για το Consumer Brands προβλέπεται αύξηση στο εύρος 0,5% έως 2,5%.

Η προσαρμοσμένη απόδοση επί των πωλήσεων (προσαρμοσμένο περιθώριο EBIT) εξακολουθεί να εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί μεταξύ 14,5% και 16,0%. Για την Adhesive Technologies αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 16,5% και 18,0%, ενώ για το Consumer Brands μεταξύ 14,0% και 15,5%.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά προνομιούχο μετοχή (EPS), σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες, εξακολουθούν να αναμένεται να αυξηθούν σε χαμηλό έως υψηλό μονοψήφιο ποσοστό.

Επιπλέον εκτιμήσεις για το 2026:

  • Εξαγορές/αποεπενδύσεις: θετική επίδραση σε χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό στην ονομαστική αύξηση πωλήσεων (προηγουμένως: ουδέτερη έως ελαφρώς αρνητική επίδραση)
  • Μετατροπή πωλήσεων από ξένα νομίσματα: αρνητική επίδραση σε χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό
  • Τιμές άμεσων υλικών: αύξηση σε υψηλό μονοψήφιο ποσοστό σε σύγκριση με τον μέσο όρο του προηγούμενου έτους (προηγουμένως: χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό αύξησης)
  • Δαπάνες αναδιάρθρωσης: από 150 έως 200 εκατομμύρια ευρώ
  • Ταμειακές εκροές από επενδύσεις σε ενσώματα πάγια και άυλα περιουσιακά στοιχεία μεταξύ 650 και 750 εκατομμυρίων ευρώ

  • HENKEL
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ·
  • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πίστη Γιαννακόπουλου για πρόκριση στο Final-4 (pic)

All Content

Βαλένθια-Παναθηναϊκός: Με Λοτερμόζερ, Γιαβόρ και Νέντοβιτς η διαιτητική τριάδα του Game 5

All Content - BusinessNews.gr

Ξυνό Νερό Φλώρινας: Βγαίνει για πρώτη φορά στο εξωτερικό - Το νέο εργοστάσιο και ο τζίρος των 10 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Τι πουλάει η Swatch Group στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Διεθνής Αθλητική (Admiral): Ψάχνει απαντήσεις στην εστίαση

All Content

H Superbet λανσάρεται στην Ελλάδα ΜΕ την Ogilvy!

All Content

Στην Sheepfish η Martini Professional

FleetNews

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

FleetNews

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

FleetNews

BMW i Ventures: Κονδύλιο 300 εκατ. δολαρίων για νεοφυείς ΑΙ επιχειρήσεις

All Content

Στους τελικούς της Δύσης με "σκούπα" οι αήττητοι Θάντερ 115-110 τους Λέικερς (vids)

All Content

Θέλεις εισιτήρια Final Four; Τελευταία ευκαιρία με τις κάρτες Visa της Πειραιώς

All Content - BusinessNews.gr

Optima Bank: Στα 47,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Σαρωτικές διασταυρώσεις με το ΜΙΔΑ σε επιδόματα, ενοίκια και αγροτικές ενισχύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Η στρατηγική υπεροχή του Luxury Real Estate της Αττικής στη Μεσόγειο

FleetNews

Η BYD στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

FleetNews

Νέο Opel Corsa GSE: Στην… πρίζα με 281 HP

CSRΝews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

CSRΝews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

CSRΝews.gr

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Επενδύοντας στο wellness και τη βιωσιμότητα μέσα από τον Πολιτισμό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Πλαίσιο κατέκτησε την 1η θέση στη λίστα Best Workplaces Hellas για το 2026
Η Πλαίσιο κατέκτησε την 1η θέση στη λίστα Best Workplaces Hellas για το 2026 07/05/2026 - 13:27
Η ethosBUSINESS στο δίκτυο των εμπορικών συνεργατών της Τειρεσίας 07/05/2026 - 14:12
Η ethosBUSINESS στο δίκτυο των εμπορικών συνεργατών της Τειρεσίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η OpenAI παρουσίασε το Daybreak ως απάντηση στο Claude Mythos
    12/05/2026 - 11:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,30%, στα 1,1748 δολάρια
    12/05/2026 - 11:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Nvidia επιταχύνει τις AI επενδύσεις με deals άνω των 40 δισ. δολ. το 2026
    12/05/2026 - 11:12 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.277,50 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με πτώση 0,78%
    12/05/2026 - 11:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημιουργία Ελληνικής Συστάδας Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Ο Κ. Κυρανάκης επίτιμος μέλος του ΕΒΕΠ
    12/05/2026 - 11:06 LOGISTICS
  • BAT Hellas: Η στρατηγική ανθεκτικότητα στο επίκεντρο του AGORA - 4th Corporate Affairs Forum
    12/05/2026 - 10:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Καφούνης: Κατάργηση της τεκμαρτής φορολόγησης και αναπτυξιακές παρεμβάσεις για τις ΜμΕ
    12/05/2026 - 10:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε δημόσια διαβούλευση το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη μετανάστευση - Τι προβλέπει
    12/05/2026 - 10:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • LG: Εκδήλωση αγάπης για τη Γιορτή της Μητέρας
    12/05/2026 - 10:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με σημαντική πτώση η έναρξη των συναλλαγών
    12/05/2026 - 10:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • DRGs: Η μεταρρύθμιση που αλλάζει την χρηματοδότηση των νοσοκομείων
    11/05/2026 - 12:03 ΥΓΕΙΑ
  • ACTA: Ανάδειξη των νικητών των διαγωνισμών Microsoft Office Specialist και Adobe Certified Professional 2026
    11/05/2026 - 14:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χωροταξικός Τουρισμός: Νέος κύκλος «διαβούλευσης» έως 25 Iουνίου
    11/05/2026 - 13:48 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Δημοσκόπηση ALCO: Χάνει μια μονάδα η ΝΔ, στο 22,8% - Στο 12,2 καταγράφεται το ΠΑΣΟΚ
    11/05/2026 - 20:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου - Ολες οι ημερομηνίες
    11/05/2026 - 21:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το νέο τεύχος του AllStar Basket

12/05/2026 - 07:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΛεMπρόν για τα σενάρια απόσυρσης: «Θα μιλήσω με την οικογένειά μου, θα μάθετε όταν έρθει η ώρα»

12/05/2026 - 07:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H ταινία τρόμου «Longlegs» με τον Nicolas Cage στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

12/05/2026 - 07:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η εβδομάδα της Eurovision στην ΕΡΤ

11/05/2026 - 14:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

11/05/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

11/05/2026 - 12:40
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

11/05/2026 - 05:14
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

11/05/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo