Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στέλιος Ρουμελιώτης- Παναγιώτης Μονεμβασιώτης Στέλιος Ρουμελιώτης- Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
11/03/2026 · 07:16

Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal

Η Βενέτη επενδύει στην Coffee Lab αναζητώντας νέες ισορροπίες σε μια πιεσμένη αγορά εστίασης και δείχνοντας εμπιστοσύνη στο δόγμα «η ισχύς εν τη ενώσει».

Σε μια συγκυρία έντονων πιέσεων για τον κλάδο της εστίασης, ο όμιλος Βενέτη προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα specialty καφέ Coffee Lab, επιδιώκοντας να δημιουργήσει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο που συνδυάζει την εμπειρία της αρτοποιίας με την εξειδίκευση στον καφέ. Η συμφωνία περιλαμβάνει μετοχική σχέση, ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη ενός νέου concept καταστημάτων, το οποίο θα ενσωματώνει προϊόντα και των δύο εταιρειών.

Όπως ανακοινώθηκε χθες σε σχετική συνέντευξη Τύπου, η Βενέτη θα αποκτήσει μειοψηφικό ποσοστό στην Coffee Lab, ενώ το δίκτυο της αλυσίδας καφέ θα εμπλουτιστεί άμεσα με προϊόντα αρτοποιίας και snack της Βενέτης. Σε πρώτη φάση, τα προϊόντα ΒΕΝΕΤΗ θα εμπλουτίσουν τις επιλογές bakery των καταστημάτων Coffee Lab, ενισχύοντας την εμπειρία του καφέ με premium sandwiches, προτάσεις για brunch, croissanterie, desserts, ποικιλία από χειροποίητες, παραδοσιακές, ελληνικές πίτες, cookies και όλη τη γκάμα προϊόντων bakery των καταστημάτων BENETH.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Βενέτης, πρόκειται για μια συνεργασία με «αμυντικά χαρακτηριστικά», που στόχο έχει να ενισχύσει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων σε ένα περιβάλλον που γίνεται ολοένα πιο απαιτητικό για την εστίαση.

Από την μεριά του του, ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Cοffee Lab Στέλιος Ρουμελιώτης έκανε λόγο για ένωση δυνάμεων και τεχνογνωσίας υπογράμμισε ότι «ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία». Διευκρίνισε ότι το Coffee Lab παραμένει ως έχει και εκείνο που αλλάζει είναι «οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας» , επισημαίνοντας και τις σημαντικές προοπτικές διεθνούς ανάπτυξης που υπάρχουν.

Η αγορά της εστίασης σε φάση πίεσης

Ο επικεφαλής του ομίλου Βενέτη, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, περιέγραψε με έντονο τρόπο τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον κλάδο, κάνοντας λόγο για μια περίοδο διαδοχικών κρίσεων που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Όπως ανέφερε, η αγορά της εστίασης αντιμετωπίζει πολλαπλές πιέσεις, από την αύξηση του κόστους ενέργειας μέχρι τις ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες και την έλλειψη ποιοτικού εργατικού δυναμικού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις εξελίξεις στις διεθνείς αγορές τροφίμων, επισημαίνοντας ότι ακόμη και μικρές μεταβολές σε βασικά προϊόντα, όπως αυτές που έχουν συντελεστεί στην σοκολάτα και στο καφέ, μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές αναταράξεις. Παράλληλα κ. Μονεμβασιώτης εκτίμησε ότι η αγορά τροφίμων ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με μια νέα μορφή κρίσης που θα σχετίζεται με την επάρκεια και την ποιότητα των προϊόντων, σημειώνοντας ότι διεθνώς εμφανίζονται ήδη νέες τάσεις, όπως η ανάπτυξη εναλλακτικών τροφίμων και συνθετικών πρωτεϊνών.

Έλλειψη προσωπικού και αυξημένη γραφειοκρατία

Πέρα από τις πιέσεις στις πρώτες ύλες, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τον κλάδο είναι η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Βενέτης, η εύρεση «ποιοτικού» προσωπικού εξελίσσεται σε μία από τις πιο σοβαρές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις εστίασης.

Όπως σημείωσε, για κάθε εργαζόμενο που αποχωρεί από ένα κατάστημα απαιτούνται πλέον έως και δύο άτομα για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας. Η τάση αυτή αποδίδεται σε αλλαγές στις προτιμήσεις των εργαζομένων, καθώς πολλοί νέοι αποφεύγουν επαγγέλματα με έντονα ωράρια και υψηλές απαιτήσεις.

Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις καλούνται να λειτουργήσουν μέσα σε ένα ιδιαίτερα σύνθετο ρυθμιστικό περιβάλλον. Σύμφωνα με τον κ. Μονεμβασιώτη, περίπου 25 διαφορετικές δημόσιες υπηρεσίες εμπλέκονται στον έλεγχο και την εποπτεία των καταστημάτων εστίασης, ενώ συνεχώς προστίθενται νέες ψηφιακές πλατφόρμες, άδειες και διαδικασίες συμμόρφωσης.

Αυτή η πολυπλοκότητα, όπως σημείωσε, αυξάνει σημαντικά το διοικητικό κόστος για τις επιχειρήσεις και δυσκολεύει τη λειτουργία μικρότερων μονάδων.

Συρρίκνωση της παραδοσιακής αρτοποιίας

Ιδιαίτερη ανησυχία εξέφρασε και για την κατάσταση στον κλάδο της αρτοποιίας. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η διοίκηση της Βενέτης, τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει χιλιάδες αρτοποιεία σε όλη τη χώρα. Η εξέλιξη αυτή αποδίδεται τόσο στο αυξημένο κόστος λειτουργίας όσο και στη δυσκολία ανανέωσης του επαγγελματικού δυναμικού. Το επάγγελμα του αρτοποιού θεωρείται πλέον ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς απαιτεί καθημερινή παρουσία και σημαντικές επενδύσεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου φούρνου. Όπως σημείωσε ο κ. Μονεμβασιώτης, το κόστος δημιουργίας ενός νέου αρτοποιείου μπορεί να φθάσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, γεγονός που αποθαρρύνει νέους επαγγελματίες. Παράλληλα, η έλλειψη τεχνιτών αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την ανάπτυξη του κλάδου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι η αγορά χρειάζεται νέα μοντέλα λειτουργίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «πρέπει να βρεθεί ο αρτοποιός του μέλλοντος», δηλαδή ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο που θα μπορεί να λειτουργήσει βιώσιμα σε περιβάλλον υψηλού κόστους.

6Z3A4008 min 7fd85

Το νέο concept καταστημάτων

Η συνεργασία με την Coffee Lab εντάσσεται ακριβώς σε αυτή τη λογική. Το νέο μοντέλο που εξετάζουν οι δύο εταιρείες προβλέπει μικρότερα και πιο ευέλικτα καταστήματα, τα οποία θα συνδυάζουν καφέ υψηλής ποιότητας με επιλεγμένα προϊόντα αρτοποιίας.

Τα σημεία αυτά θα λειτουργούν ως καθημερινά σημεία κατανάλωσης για καφέ και snack, προσφέροντας παράλληλα βασικά bakery προϊόντα. Η διοίκηση της Βενέτης εκτιμά ότι το μοντέλο αυτό μπορεί να μειώσει το κόστος λειτουργίας και να ανταποκριθεί καλύτερα στις νέες καταναλωτικές συνήθειες.

Σε πρώτη φάση, τα προϊόντα της Βενέτης θα ενταχθούν στα καταστήματα Coffee Lab, ενώ σταδιακά εξετάζεται η ανάπτυξη ενός πλήρως ενοποιημένου concept από την Coffee Lab, με πολύ μικρότερα καταστήματα και χαμηλότερο κόστος. Όπως άφησαν να εννοηθεί οι δύο πλευρές στο μέλλον αναμένονται και άλλες συνέργιες, όπως η ανάπτυξη ειδικών προϊόντων από την Βενέτη για το δίκτυο της Coffee Lab. Επίσης φαίνεται πως σε βάθος χρόνου οι καφέδες της Coffee Lab θα τοποθετηθούν και στο δίκτυο της Βενέτη, όπου το 20% του τζίρου των καταστημάτων αυτή την στιγμή προέρχεται από τον καφέ. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Μονεμβασιώτης ανέφερε πως όσον αφορά τον καφέ υπάρχει ακόμη η συνεργασία με την Τailor Made, η οποία, μάλιστα, επεκτείνεται αυτή την περίοδο.

Η πορεία της Coffee Lab

Η Coffee Lab ιδρύθηκε το 2009 στη Χαλκίδα από τον Στέλιο Ρουμελιώτη με στόχο να αναδείξει την κουλτούρα του specialty καφέ στην ελληνική αγορά. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία επένδυσε στη φιλοσοφία του λεγόμενου «τρίτου κύματος καφέ», δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των κόκκων, τη γνώση γύρω από το προϊόν και την εκπαίδευση των baristas.

Το 2015 ξεκίνησε η ανάπτυξη του δικτύου μέσω franchise, με το πρώτο κατάστημα αυτού του τύπου να ανοίγει στον Πειραιά. Σήμερα το δίκτυο της εταιρείας περιλαμβάνει 7 εταιρικά καταστήματα και περισσότερα από 90 franchise στην Ελλάδα, ενώ η παρουσία της επεκτείνεται και στο εξωτερικό.

Η Coffee Lab διαθέτει πλέον σημεία σε χώρες όπως η Κύπρος, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βουλγαρία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος. Στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται επίσης η επέκταση σε νέες αγορές. Για το 2026 έχει ήδη συμφωνηθεί η είσοδος στο Μαρόκο, όπου μέσα στα επόμενα 2 χρόνια αναμένεται να δημιουργηθούν 10 νέα καταστήματα, ενώ εξετάζονται περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης.

Σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας έδωσε η δημιουργία εγκαταστάσεων καβουρδίσματος καφέ στο Μοσχάτο, οι οποίες συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες της Ανατολικής Ευρώπης. Η μονάδα διαθέτει δυνατότητα παραγωγής έως και 10 τόνων καφέ ημερησίως.

Η εταιρεία εφαρμόζει επίσης direct trade συνεργασίες με παραγωγούς καφέ από χώρες όπως η Βραζιλία, η Κένυα, η Γουατεμάλα και η Αιθιοπία, επιδιώκοντας μεγαλύτερο έλεγχο στην ποιότητα του προϊόντος.

Παράλληλα, εξελίσσεται σχέδιο δημιουργίας μονάδας παραγωγής καφέ στην Αίγυπτο, ώστε να διευκολυνθεί η διανομή στην τοπική αγορά, όπου οι διαδικασίες εισαγωγής καβουρδισμένου καφέ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες.

kafe ceb49

Τα οικονομικά μεγέθη

Σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων, η Coffee Lab εμφάνισε κύκλο εργασιών περίπου 8,3 εκατ. ευρώ το 2025, με βελτιωμένη λειτουργική κερδοφορία (EBITDA 9%, που αντιστοιχεί σε 747.000 ευρω). Η μητρική εταιρεία απασχολεί περίπου 60 εργαζομένους, ενώ στο σύνολο του δικτύου εργάζονται περίπου 400 άτομα.

Από την πλευρά του ομίλου Βενέτη, ο κύκλος εργασιών για το 2025 εκτιμάται ότι έφθασε τα 80 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 8,04 % σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα EBITDA αναμένεται να διαμορφωθούν γύρω στα 12 εκατ. ευρώ γνωρίζοντας κάμψη και τα κέρδη προ φόρων τα 5,5 εκατ. γνωρίζοντας μικρή άνοδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα καταστήματα των δυο αλυσίδων αυτήν την στιγμή ξεπερνούν τα 270. Συγκεκριμένα, η Βενέτης διαθέτει περίπου 130 σημεία πώλησης, ενώ η Coffee Lab αριθμεί 141 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  • ΒΕΝΕΤΗ
  • ·
  • COFFEE LAB
  • ·
  • ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
  • ·
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ
  • ·
  • ΚΑΦΕΣ
  • ·
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γουόκαπ: "Περήφανος Έλληνας πολίτης, ανόητο το θέμα"

All Content

EuroLeague: Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Εφές, Χάποελ και Ολυμπιακό για οικονομικές υπερβάσεις

All Content - BusinessNews.gr

Έπεσαν οι υπογραφές για το Block 2 στο Ιόνιο - Έως 270 δισ. κ.μ εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,9% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 4,39 δισ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2026

All Content

Κρίση στη Μέση Ανατολή και διαφηµιστική δαπάνη: Θα χαθούν 94 δισ. δολάρια;

All Content

Spec 500.000 ευρώ από το Υπερταμείο

FleetNews

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Ολοκληρώθηκε νέα πανελλαδική δράση

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

All Content

Μάχη τετράδας για ΠΑΟΚ-Άρη στις 18:00

All Content

Μπαρτζώκας: Καλύτερα να μας αποφεύγουν οι άλλοι!

All Content - BusinessNews.gr

Γ. Στουρνάρας: Την ανανέωση της θητείας του στην ΤτΕ προτείνει η κυβέρνηση

All Content - BusinessNews.gr

Mohito: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας επεκτείνεται

All Content - BusinessNews.gr

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιώργος Μυλωνάκης: Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάστασή του

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

CSRΝews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

CSRΝews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

CSRΝews.gr

Το Μαζί για το Παιδί συγκέντρωσε 2.500 είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Cenergy: Μακροχρόνια συμφωνία-πλαίσιο της Hellenic Cables με την Alliander - Τι προβλέπει
Cenergy: Μακροχρόνια συμφωνία-πλαίσιο της Hellenic Cables με την Alliander - Τι προβλέπει 10/03/2026 - 19:28
Επιχειρήσεις: Χρηστικός οδηγός με προγράμματα για τη στήριξη της μικρής επιχειρηματικότητας 11/03/2026 - 07:44
Επιχειρήσεις: Χρηστικός οδηγός με προγράμματα για τη στήριξη της μικρής επιχειρηματικότητας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τραμπ: Απειλεί να απολύσει τον Τζερόμ Πάουελ από μέλος του ΔΣ της Fed
    15/04/2026 - 17:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Έγκλειστος σε φυλακή έκοβε εικονικά τιμολόγια σε 289 παραγωγούς, απάτη άνω των 227.000 ευρώ
    15/04/2026 - 16:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Snap: Απολύει το 16% του προσωπικού λόγω ΑΙ
    15/04/2026 - 16:52 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Euronet: Εξαγορά της PaynoPain - Επεκτείνει τις λύσεις πληρωμών σε όλα τα κανάλια
    15/04/2026 - 16:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Grid Telecom: Εντάσσεται στη Διεθνή Ένωση SubOptic και στη Διεθνή Επιτροπή Προστασίας Υποθαλάσσιων Καλωδίων
    15/04/2026 - 16:28 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κ. Στάρμερ σε Τραμπ: Δεν πρόκειται να υποχωρήσω - Δεν θα εμπλακούμε σε αυτόν τον πόλεμο
    15/04/2026 - 16:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας - Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2031
    15/04/2026 - 16:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Luka Dončić: Πρώτος σε πωλήσεις σε φανέλες NBA στην Ευρώπη
    15/04/2026 - 16:04 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Κύπρος: Ένταση στη Νεκρή Ζώνη ανάμεσα σε μέλη του ΟΗΕ και τις κατοχικές δυνάμεις - Ο κατοχικός στρατός κατέβασε 15 άρματα μάχης
    15/04/2026 - 15:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Alpha Bank Campus: Επίσκεψη πάνω από 500 ατόμων σε δύο ιστορικά κτήρια της τράπεζας με αφορμή το Open House Athens
    15/04/2026 - 15:46 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Project Vision: Το πρώτο ηλεκτρικό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο με μπαταρίες
    14/04/2026 - 17:27 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • BBC: Η Ελλάδα στρατολογεί μασκοφόρους μετανάστες για επαναπροωθήσεις – Η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
    14/04/2026 - 17:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γερμανία–Ουκρανία: Νέα στρατηγική συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα - Στο επίκεντρο τα drones
    14/04/2026 - 18:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πτωτική πορεία των τιμών πετρελαίου εν μέσω ελπίδων για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
    14/04/2026 - 19:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης από Ουάσινγκτον: Δίνεται έμφαση σε στοχευμένα μέτρα στήριξης -Κρίσιμος παράγοντας η διάρκεια της κρίσης
    14/04/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Λοβέρν επέστρεψε στην Παρτιζάν μετά από 12 χρόνια!

15/04/2026 - 13:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

15/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Luka Dončić: Πρώτος σε πωλήσεις σε φανέλες NBA στην Ευρώπη

15/04/2026 - 13:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

MVP του EuroCup ο Τζάρεντ Χάρπερ της Χάποελ Ιερουσαλήμ

15/04/2026 - 12:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

15/04/2026 - 11:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δήμος Αθηναίων: Στις 20 και 21 Απριλίου το διεθνές «ραντεβού» του τουρισμού στην Αθήνα

15/04/2026 - 11:49
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo