Σάββατο, 30 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
H OB Streem εξαγόρασε το Med FRIGO Group
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
14/11/2025 · 17:09

H OB Streem εξαγόρασε το Med FRIGO Group

EOS Capital, Elikonos 2, Pyletech Limited (που κατείχαν από 33,11% έκαστη) και ο Αντώνης Μαυριδόγλου πούλησαν τις συμμετοχές τους
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

H OB Streem, ένας από τους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσε τη συμφωνία εξαγοράς του Med FRIGO Group. "Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την ορθότητα του επιχειρηματικού μοντέλου της Med FRIGO ενώ η συμπληρωματικότητα με τις δραστηριότητες της OB Streem επιτρέπουν στην εταιρία να αναπτυχθεί περαιτέρω εντός ενός μεγαλύτερου ομίλου" αναφέρει η εταιρεία που απέκτησε τις συμμετοχές των EOS Capital, Elikonos 2, Pyletech Limited (που κατείχαν από 33,11% έκαστη) και Αντώνη Μαυριδόγλου.

Η συναλλαγή τελεί υπό τις σχετικές εποπτικές εγκρίσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Α’ τριμήνου του 2026.

Ο MED FRIGO Group αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρησιακά Ομίλους, με διεθνή αναγνώριση στον κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς και των Logistics σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας με τις ανάλογες πιστοποιήσεις για τις υπηρεσίες του και συνδέει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την Ελληνική με την Ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Όμιλος MED FRIGO, δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών 34 χρόνια και διαθέτει σημαντική παρουσία με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και συγκεκριμένα με τέσσερα κέντρα διανομής σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επίσης ιδιόκτητο στόλο σύγχρονων φορτηγών ψυγείων και ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη διασφαλίζει με συνέπεια, 24/7 την αδιάκοπη τροφοδοσία προϊόντων σε 16 χώρες και περισσότερους από 600 προορισμούς με προγραμματισμένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. Είναι πρωτοπόρος στην ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα, μεταφέροντας τρόφιμα, και άλλα ευπαθή προϊόντα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές Εταιρίες μεταφορών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας.

Ο κ. Αλέξανδρος Καραφυλλίδης Διευθύνων Σύμβουλος της OB Streem, δήλωσε:

«Η εξαγορά του Ομίλου MED FRIGO εντάσσεται πλήρως στην στρατηγική του Ομίλου OB STREEM, που εστιάζει στη ανάπτυξη των εργασιών της μέσα από ένα στρατηγικό πλάνο που περιλαμβάνει οργανική ανάπτυξη αλλά και στοχευμένες εξαγορές, με στόχο την εδραιοποίηση της OB STREEM ως πρωταγωνιστή στον χώρο των logistics στην Ελλάδα και την ​ ΝΑ Ευρώπη. Ο ‘Ομίλος Med Frigo έχει δείξει μια εξαιρετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά και η ένταξή του στον Όμιλο ​ OB STREEM, αναμένεται να προσδώσει σημαντικά οφέλη.».

Τι αναφέρει η EOS

Από την πλευρά του, το fund EOS Hellenic Renaissance Fund εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας:

Το fund EOS Hellenic Renaissance Fund («EHRF») ήρθε σε συμφωνία για την πώληση της συμμετοχής του στην εταιρία Med Frigo Group στον Όμιλο OB Streem.

To EHRF επένδυσε €10εκ. στην Med Frigo τον Ιούλιο του 2023 με συνεπενδυτές το Elikonos 2 S.C.A. SICAR, την Pyletech Limited και τον κ. Αντώνη Μαυριδόγλου, ο οποίος ανέλαβε και CEO. Η εταιρία αναπτύχθηκε σημαντικά μεταξύ 2023-2025, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την κατασκευή και λειτουργία μιας νέας εγκατάστασης στον Ασπρόπυργο, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές, ενισχύοντας το μερίδιό της στις υπάρχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες και ενδυναμώνοντας την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω της στρατηγικής ανάπτυξης της εγκατάστασης της στην Ηγουμενίτσα. Τέλος, οι μέτοχοί έδωσαν έμφαση στην αναβάθμιση της εταιρικής διακυβέρνησης της εταιρίας και στην ανάπτυξη του προσωπικού της.

Η εξαγορά της εταιρίας από τον Όμιλο OB Streem, έναν από τους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, επιβεβαιώνει την ορθότητα του επιχειρηματικού μοντέλου της Med Frigo, ενώ η συμπληρωματικότητα με τις δραστηριότητες του Ομίλου OB Streem επιτρέπουν στην εταιρία να αναπτυχθεί περαιτέρω εντός ενός μεγαλύτερου ομίλου.

Η συναλλαγή τελεί υπό τις σχετικές εποπτικές εγκρίσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Α’ τριμήνου του 2026.

Ο Νικόλας Χρυσανθόπουλος, Senior Partner της EOS Capital Partners, δήλωσε:

“Η συμφωνία για την πλήρη εξαγορά της Med Frigo από τον Όμιλο OB Streem μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς εξασφαλίζει σημαντικές υπεραξίες στους επενδυτές μας και ένα λαμπρό μέλλον στην ίδια την εταιρία με την υποστήριξη του Ομίλου.

Ευχαριστούμε την Elikonos, την Pyletech Limited και τον CEO κ. Αντώνη Μαυριδόγλου για την συνεχή υποστήριξη στο όραμα που θέσαμε ως μέτοχοι, την αγαστή και πολύ εποικοδομητική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και την επιτυχή υλοποίηση της συμφωνίας πώλησης στον Όμιλο OB Streem.”

Η ανακοίνωση του Elikonos

"Το fund Elikonos 2 S.C.A. SICAR ανακοινώνει την αποεπένδυση από την εταιρεία Med Frigo Group, μέσω εξαγοράς της από την ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των logistics, Όμιλος OB STREEM. Η συναλλαγή τελεί υπό τις σχετικές εποπτικές εγκρίσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Α’ τριμήνου του 2026.

Μέσω της επένδυσης ύψους €10.0 εκατ. του Elikonos 2, η Med Frigo Group υλοποίησε με επιτυχία το στρατηγητικό και επενδυτικό της σχέδιο, με τη παράλληλη συνεχή επιχειρησιακή υποστήριξη και την εξειδικευμένη καθοδήγηση του fund και των συνεπενδυτών της, EOS Capital και Pyletech Limited, καθώς και τη συμβολή της διοίκησης της εταιρείας, του διευθύνοντος συμβούλου και μετόχου Αντώνη Μαυριδόγλου, και του κ. Μπρακατσέλου, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της διετούς επενδυτικής περιόδου, η Med Frigo Group σημείωσε αξιοσημείωτη ανάπτυξη. Η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή και την λειτουργία μιας νέας εγκατάστασης στον Ασπρόπυργο, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική ανάπτυξής της. Επιπλέον, η Med Frigo πέτυχε περαιτέρω επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές, ενίσχυσε το μερίδιό της στις υπάρχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες και ενδυνάμωσε την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω της στρατηγικής ανάπτυξης της εγκατάστασης της στην Ηγουμενίτσα.

Η Όμιλος OB STREEM, που εδρεύει στην Ελευσίνα Αττικής αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με ιστορία δεκαετιών και ισχυρή παρουσία σε διεθνές επίπεδο, ο όμιλος προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών, αποθήκευσης, διανομής, τελωνειακής διαχείρισης και logistics υψηλής προστιθέμενης αξίας.

O Παντελής Παπαγεωργίου, partner της Elikonos Capital σημειώνει:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αποεπένδυσης του fund Elikonos 2. Κατά τη διάρκεια των 2 ετών, το fund παρείχε στρατηγική και επιχειρησιακή υποστήριξη στην εταιρεία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενίσχυση της ανάπτυξης και στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο των logistics. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με τη διοικητική ομάδα της εταιρίας, τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Σωτήρη Μπρακατσέλο καθώς και τους συνεπενδυτές μας, την EOS Capital, Pyletech Limited και κ. Αντώνη Μαυριδόγλου και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εξέλιξη της εταιρείας επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας προσέγγιση στην ενίσχυση καινοτόμων και αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε στο ταξίδι και την εξέλιξη της Med Frigo και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η νέα επένδυση του ομίλου OB STREEM θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική της εταιρείας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα θετικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Η συναλλαγή αυτή δημιουργεί αξία για όλες τις πλευρές και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστικές αποδόσεις στους επενδυτές μας. Παράλληλα, ευελπιστούμε ότι η επιτυχία αυτής της συνεργασίας θα αποτελέσει έμπνευση για περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις να διεκδικήσουν δυναμικά το όραμά τους για ανάπτυξη και εξωστρέφεια, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η αγορά του Private Equity για άντληση κεφαλαίων και δημιουργία στρατηγικών συνεργειών. »

O Αντώνης Μαυριδόγλου CEO της Med Frigo δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα οι προσπάθειές και τα αποτελέσματα των ανθρώπων του Ομίλου MED Frigo αξιολογήθηκαν θετικά από τον νέο Μέτοχο μας, και η εταιρεία εισέρχεται σε ένα νέο, δυναμικό κεφάλαιο ανάπτυξης. Θέλω να εκφράσω προσωπικά τις ευχαριστίες μου προς την Elikonos Capital, την EOS Capital και την Pyletech Limited για την πολύτιμη συμβολή τους και υποστήριξη στις ενέργειες μας για την υλοποίηση του οράματός και του επενδυτικού πλάνου — όχι μόνο μέσα από τη χρηματοδοτική τους στήριξη, αλλά και μέσω της διαρκούς επιχειρησιακής καθοδήγησης»

H ανακοίνωση της Pyletech Limited

Σε δική της ανακοίνωση η Pyletech Limited αναφέρει τα εξής:

"H Pyletech Limited, μαζί με τους συνεπενδυτές της Elikonos Capital και EOS Capital συνέβαλαν στην ανάπτυξη της MED FRIGO, μίας εκ των σπουδαιότερων, διεθνώς αναγνωρισμένων, Ελληνικών εταιρειών στο κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς και των Logistics σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η κατασκευή και λειτουργία μιας νέας εγκατάστασης στον Ασπρόπυργο, η ενδυνάμωση της παρουσίας της στη Βόρεια Ελλάδα, η εγκατάσταση της στην Ηγουμενίτσα και η επέκταση της εταιρείας σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές υπήρξαν σημαντικά βήματα στην πρόοδο της MED FRIGO.

Η επιτυχημένη εξαγορά της εταιρίας από την Orphee Beinoglou Streem, έναν από τους κορυφαίους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα και τη ΝA Ευρώπη, επιβεβαιώνει την ορθότητα του επιχειρηματικού μοντέλου της Med Frigo και η ένταξη της στον Όμιλο OB Streem ευελπιστούμε ότι θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Ευχαριστούμε την EOS Capital, την Elikonos Capital και τους κυρίους Σωτήρη Μπρακατσέλο, Πρόεδρο του ΔΣ και Αντώνη Μαυριδόγλου, CEO για την εποικοδομητική συνεργασία. Ως Pyletech Limited επιβεβαιώνουμε την πρόθεση μας να συνεχίζουμε να ενισχύουμε καινοτόμες και αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις"

  • EOS CAPITAL PARTNERS
  • ·
  • OB STREEM
  • ·
  • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 14:50 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός AKTOR 61-58 (24')

All Content

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τα photo clicks από την Πυλαία (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Η Live Nation επενδύει στην High Priority Promotions στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο

All Content - BusinessNews.gr

Intrafashion Group: Στην Oυγγαρία μπαίνει η Pink Woman του Δημήτρη Ματεμτζή με πλάνο για 35 καταστήματα

All Content

Η Ogilvy Greece κατέκτησε 3 Χρυσά και 2 Αργυρά Clio

All Content

Στην Zenith το efood

FleetNews

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

FleetNews

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Σε άνοδο +5,1% η αγορά της Ε.Ε. τον Απρίλιο

All Content

ΑΕΚ: Παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Φλιώνης!

All Content

Ολυμπιακός: Χωρίς Ντόρσεϊ, Φουρνιέ και Τζόουνς κόντρα στην ΑΕΚ

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία Ελλάδος, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας: 10.000 θέσεις εργασίας σε νέο ναυπηγικό κόμβο στην Ελευσίνα - Επενδύσεις 1,35 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Πυλώνας ανάπτυξης και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

CSRΝews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

CSRΝews.gr

Mirum: Ενισχύει οικονομικά το έργο του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Enterprise Greece: Η Ελλάδα στο προσκήνιο της καινοτομίας στη Λισαβόνα
Enterprise Greece: Η Ελλάδα στο προσκήνιο της καινοτομίας στη Λισαβόνα 14/11/2025 - 17:02
16ο Συνέδριο DIY & Home Improvement:Τιμώμενη προσωπικότητα ο John Herbert 14/11/2025 - 17:26
16ο Συνέδριο DIY & Home Improvement:Τιμώμενη προσωπικότητα ο John Herbert

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Α. Τζιτζικώστας: «Αύξηση μέχρι στιγμής των τουριστικών αφίξεων στην Ευρώπη σε σχέση με πέρσι»
    30/05/2026 - 14:52 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Επιχείρηση «Θερισμός»: Το «ελληνικό FBI» ξεριζώνει τη μαφία των αγροτικών επιδοτήσεων
    30/05/2026 - 14:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η Ελλάδα η μόνη χώρα στην Ευρώπη χωρίς υποχρεωτική ασφάλιση περιβαλλοντικής αστικής ευθύνης
    30/05/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέλος σε μια πολυετή ασφαλιστική ανισότητα για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ
    30/05/2026 - 13:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή»
    30/05/2026 - 13:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ν. Χαρδαλιάς: Οι τρεις κρίσιμοι πυλώνες για την Περιφέρεια Αττικής
    30/05/2026 - 12:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στ. Καλαφάτης: Ανοίγουμε καθαρούς επενδυτικούς διαδρόμους με αιχμή τα ιδιωτικά κεφάλαια και την ΤΝ
    30/05/2026 - 12:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: Δεκάδες δισ. για τη χώρα την περίοδο 2028 – 2034
    30/05/2026 - 12:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τρίημερο του Αγίου Πνεύματος: Γεμάτα τα πλοία – 100% πληρότητα στα ΚΤΕΛ
    30/05/2026 - 11:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε ισχύ από σήμερα τα νέα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς
    30/05/2026 - 11:19 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο
    29/05/2026 - 17:51 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΔΕΗ: Στο 33,4% το ποσοστό του Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    29/05/2026 - 19:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%
    29/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο
    29/05/2026 - 16:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Live Nation επενδύει στην High Priority Promotions στην Ελλάδα
    30/05/2026 - 00:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τα photo clicks από την Πυλαία (gallery)

30/05/2026 - 12:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Φλιώνης!

30/05/2026 - 12:00
FleetNews
fleetnews.gr

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

29/05/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

29/05/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

29/05/2026 - 11:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

McCann Athens: Νέα launch επικοινωνία για τον Λουμίδη Παπαγάλο Έκαστο

29/05/2026 - 10:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo