Η δικηγορική εταιρεία papanikolopoulou & partners law (ppl), εγκαινιάζει τα καινούρια της γραφεία στο Μαρούσι, κλείνοντας ταυτόχρονα ένα χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας της
Έναν χρόνο μετά την ίδρυσή της, η papanikolopoulou & partners law (ppl) γυρίζει σελίδα και μετακομίζει σε νέα γραφεία σε ένα από τα πρώτα βιώσιμα κτήρια στο Μαρούσι. Η επιλογή του χώρου έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς η ομάδα της ppl είχε συμμετάσχει στη χρηματοδότηση της ανακατασκευής του ίδιου κτηρίου πριν από μερικά χρόνια.
Η Διευθύνουσα Εταίρος, Χριστίνα Παπανικολοπούλου, διαθέτει σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας σε κομβικές στιγμές της ελληνικής οικονομίας. Έχει συμμετάσχει στην πρώτη τιτλοποίηση τραπεζικών απαιτήσεων στην Ελλάδα, στην πρώτη δημόσια εγγραφή εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα, στην αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους μέσω PSI, στις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, αλλά και στην πρώτη τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων δανείων – συμπεριλαμβανομένων αυτών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του «Σχεδίου Ηρακλής».
Από την ίδρυσή της, η ομάδα της ppl έχει συμβάλει σε εξίσου σημαντικές συναλλαγές, όπως η πρώτη αντίστροφη τιτλοποίηση στην Ελλάδα και η διπλή εισαγωγή της Metlen PLC στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Τα νέα γραφεία δεν είναι απλώς μια αλλαγή διεύθυνσης· συμβολίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας για συνεργασία, εξέλιξη και επένδυση στη νέα γενιά δικηγόρων. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί ώστε να ενισχύει την ομαδικότητα και να ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων. Δέσμευση και στόχος της ομάδας της ppl παραμένει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου χρηματοοικονομικού περιβάλλοντος.
Η Χριστίνα Παπανικολοπούλου σχολίασε: «Η μεταφορά μας στο Μαρούσι σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στην πορεία της ppl, σε ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα χρηματοοικονομικά κέντρα της Αθήνας. Δημιουργούμε ένα περιβάλλον που αντανακλά τις αξίες και το όραμά μας: υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με απτό όφελος για τους πελάτες μας και επένδυση στο μέλλον της ομάδας μας».