Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Έρευνα ManpowerGroup: Θετικές οι προοπτικές απασχόλησης στην Ελλάδα για το 4ο τρίμηνο του 2025
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
09/09/2025 · 13:43

Έρευνα ManpowerGroup: Θετικές οι προοπτικές απασχόλησης στην Ελλάδα για το 4ο τρίμηνο του 2025

Το 25% των εργοδοτών αναμένουν αύξηση προσλήψεων, το 13% προβλέπουν μείωση, το 58% δεν θεωρούν ότι θα υπάρξει αλλαγή ενώ το 4% δεν είναι βέβαιοι.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με τη νέα Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης του ομίλου ManpowerGroup στην οποία συμμετείχαν 525 Έλληνες εργοδότες, το 4ο τρίμηνο του 2025 οι προσδοκίες απασχόλησης ανέρχονται σε 16%. Οι προοπτικές βελτιώνονται κατά 5 μονάδες σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2025, ωστόσο μειώνονται κατά 2 μονάδες σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα κατατάσσεται στο χαμηλότερο μισό των χωρών ως προς τις προσδοκίες απασχόλησης, 7 μονάδες κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Κλάδοι με ισχυρές προοπτικές απασχόλησης

Οι Έλληνες εργοδότες σε 8 από τους 9 κλάδους αναμένουν αύξηση προσωπικού το επόμενο τρίμηνο, ενώ σε 1 κλάδο αναμένουν μείωση. Από το προηγούμενο τρίμηνο, οι προθέσεις προσλήψεων ενισχύθηκαν σε 5 κλάδους, αποδυναμώθηκαν σε 3 και παρέμειναν σταθερές σε 1. Σε σύγκριση με πέρυσι την ίδια περίοδο, οι προοπτικές απασχόλησης επεκτάθηκαν σε 5 κλάδους και συρρικνώθηκαν σε 4.

Ο πιο δυναμικός κλάδος στην Ελλάδα είναι οι Μεταφορές και η Εφοδιαστική Αλυσίδα, με προοπτικές 39 μονάδων, με αύξηση 17 μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 13 μονάδων σε σύγκριση με πέρσυ. Στη 2η θέση βρίσκεται η Πληροφορική με προοπτικές 30 μονάδων, αυξημένες κατά 25 μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 21 μονάδες σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ακολουθεί ο κλάδος της Βιομηχανίας και των Κατασκευών με 23 μονάδες, με τις προοπτικές απασχόλησης να αποτυπώνονται αυξημένες κατά 7 μονάδες έναντι του αμέσως προηγούμενου τριμήνου (3ο) και κατά 6 μονάδες σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι Υπηρεσίες Επικοινωνίας που κατά την περασμένη χρονιά βρίσκονταν ψηλά από πλευράς προθέσεων προσλήψεων των εργοδοτών του συγκεκριμένου κλάδου, πλέον κατατάσσονται στην προ-τελευταία θέση με συνολικές προοπτικές απασχόλησης 8 μονάδων. Συγκριτικά με το προηγούμενο τρίμηνο, οι κλάδοι Πληροφορικής (+25 μονάδες) και Μεταφορών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας (+17% μονάδες) παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση προθέσεων προσλήψεων, ενώ ο κλάδος των Υπηρεσιών Επικοινωνίας (-16 μονάδες) καταγράφουν τη μεγαλύτερη μείωση.

Οι Προοπτικές απασχόλησης στις περιφέρειες της Ελλάδας

Οι Έλληνες εργοδότες και στις 3 περιφέρειες αναμένουν αύξηση του αριθμού εργαζομένων το 4ο τρίμηνο του 2025. Από το προηγούμενο τρίμηνο, οι προοπτικές απασχόλησης ενισχύθηκαν σε 1 περιφέρεια, αποδυναμώθηκαν σε 1 και παρέμειναν αμετάβλητες σε 1. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αποδυναμώθηκαν σε 2 περιφέρειες και ενισχύθηκαν σε 1.

Η πιο δυναμική περιφέρεια στην Ελλάδα είναι η Ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής με NEO 20 μονάδων, καταγράφοντας άνοδο 7 μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 1 μονάδα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Η περιοχή αυτή παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση προσδοκιών προσλήψεων από το προηγούμενο τρίμηνο, με άνοδο 7 μονάδων.

Ισχυρότερες προοπτικές ανά μέγεθος οργανισμού

Και τα 6 μεγέθη οργανισμών αναμένουν αύξηση προσωπικού το επόμενο τρίμηνο. Από το προηγούμενο τρίμηνο, οι προοπτικές απασχόλησης ενισχύθηκαν σε 4 κατηγορίες οργανισμών, αποδυναμώθηκαν σε 1 και παρέμειναν αμετάβλητες σε 1. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, οι προθέσεις προσλήψεων αποδυναμώθηκαν σε 3 κατηγορίες, ενισχύθηκαν σε 2 και παρέμειναν αμετάβλητες σε 1. Οι Έλληνες εργοδότες σε μεσαίου μεγέθους οργανισμούς με 50 έως 249 εργαζομένους είναι οι πιο αισιόδοξοι, με NEO 25 μονάδων, σημειώνοντας άνοδο 9 μονάδων από το προηγούμενο τρίμηνο και 14 μονάδων σε σχέση με πέρυσι.

Οι οργανισμοί με λιγότερους από 10 εργαζόμενους καταγράφουν τη μεγαλύτερη αύξηση προσδοκιών (+11 μονάδες) σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης σχολιάζοντας τα ευρήματα της έρευνας Προοπτικών Απασχόλησης για αυτό τρίμηνο δήλωσε:

«Παρά την ανθεκτικότητα που εξακολουθεί να παρουσιάζει η παγκόσμια αγορά εργασίας, τα σημάδια επιβράδυνσης γίνονται ολοένα και πιο ορατά. Στην Ευρώπη, οι προοπτικές παραμένουν συγκρατημένες, ενώ οι εμπορικές εντάσεις και η αβεβαιότητα που σχετίζεται με τους δασμούς στις συναλλαγές με τις Ηνωμένες Πολιτείες προσθέτουν έναν ακόμη παράγοντα πίεσης. Πάνω από 5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στην Ε.Ε. εξαρτώνται άμεσα από τις εξαγωγές προς τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα συγκεκριμένοι κλάδοι – όπως η Βιομηχανία και η Μεταποίηση – να εμφανίζονται ιδιαίτερα ευάλωτοι. Σε αυτό το περιβάλλον, η Ελλάδα καταφέρνει να σημειώσει βελτίωση στις προοπτικές απασχόλησης, γεγονός που αντανακλά την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων και τη σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας. Η πραγματική πρόκληση για τις ελληνικές επιχειρήσεις είναι να αξιοποιήσουν αυτή τη συγκυρία, ώστε να μετατρέψουν τις βραχυπρόθεσμες ισορροπίες σε μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη».

Βασικότεροι λόγοι αύξησης και μείωσης στελέχωσης

Για το 4ο τρίμηνο του 2025, η πλειονότητα των Ελλήνων εργοδοτών που σκοπεύουν να αυξήσουν τα επίπεδα στελέχωσης, δηλώνει ότι η ανάπτυξη της επιχείρησής τους είναι ο βασικός μοχλός, κι αυτό το τρίμηνο, δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας (36%). Παράλληλα, το 29% αναφέρει ως αιτία το γεγονός ότι τα νέα εγχειρήματα απαιτούν νέους ρόλους ενώ άλλο ένα 28% δηλώνει ότι υπάρχει ανάγκη για τις πιο πρόσφατες δεξιότητες για να παραμείνουν οι οργανισμοί τους ανταγωνιστικοί. Το 22% αποδίδει την προοπτική αύξησης του προσωπικού των εταιρειών τους στο γεγονός ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις χρειάζονται περισσότερη τεχνογνωσία.

Από τους Έλληνες εργοδότες που αναμένουν να μειώσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους το 4ο τρίμηνο του 2025, το 30% αποδίδει την προοπτική αυτή στις οικονομικές προκλήσεις που επηρεάζουν αρνητικά τη στελέχωση. Παράλληλα, το 29% αναφέρει ως κύριο λόγο τις μετατοπίσεις της αγοράς που μειώνουν τη ζήτηση εργασίας ενώ το 21% εξηγεί την πρόθεση μείωσης του προσωπικού των οργανισμών τους με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις εργαζομένων χωρίς πρόθεση αναπλήρωσης των θέσεων.

Οι Προοπτικές Απασχόλησης στον κόσμο

Στην έρευνα για το 4ο τρίμηνο του 2025 στην οποία συμμετείχαν 40.533 εργοδότες σε 42 χώρες οι εποχικά προσαρμοσμένες παγκόσμιες προοπτικές απασχόλησης υποχωρώντας ελαφρά κατά 1 μονάδα σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 2 μονάδες σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Το 38% των εργοδοτών αναμένουν αύξηση των προσλήψεων, το 15% προβλέπει μείωση, το 45% εκτιμά ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή ενώ το 2% δεν είναι βέβαιοι.

  • Ο ισχυρότερος προγραμματισμός προσλήψεων αναφέρθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (45%), την Ινδία (40%) και τη Βραζιλία (36%). Ενώ η Αργεντινή (5%), το Χονγκ Κονγκ (6%) και η Ουγγαρία (8%) αναφέρουν τις πιο αδύναμες προοπτικές.
  • Οι κλάδοι της Πληροφορικής (36%), των Χρηματοοικονομικών & Real Estate (29%) και των Μεταφορών και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (24%) αναφέρουν τις ισχυρότερες προθέσεις προσλήψεων. Όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα τις πιο αδύναμες προοπτικές προσλήψεων συναντούμε και σε παγκόσμια κλίμακα στον κλάδο των Υπηρεσιών Επικοινωνίας (19%).
  • Οι εργοδότες παγκοσμίως δήλωσαν ότι η επέκταση της εταιρείας (39%) είναι ο κύριος λόγος για την αύξηση του προσωπικού – ποσοστό αυξημένο κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες από το προηγούμενο τρίμηνο.
  • MANPOWER
  • ·
  • ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Μικρό οστικό οίδημα ο Λεσόρ, αναμένεται να αγωνιστεί με την Μπασκόνια

All Content

ΑΕΚ: Νοκ άουτ και ο Ερτέλ

All Content - BusinessNews.gr

NielsenIQ – Σούπερ μάρκετ: Αύξηση τζίρου 6,4% στο εννεάμηνο – Ώθηση από τρόφιμα και ποτά

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Στα 2,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: Πληρωμές 32,34 εκατ. ευρώ για αγροτικές ενισχύσεις – Ξεκίνησαν οι καταβολές για τα Σχέδια Βελτίωσης

All Content

The Ellinikon: Ένας υπέροχος καινούργιος κόσµος

All Content

Στη Cineview η Bundaberg Ginger Beer

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ο Πανερυθραϊκός άντεξε στην αντεπίθεση της ΑΓΕΧ και πέρασε με 89-83 από τη Χαλκίδα (vids & gallery)

All Content

Παναθηναϊκός: «Αντί να ντρέπεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις πράξεις της, βγάζει ανακριβείς ανακοινώσεις»

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης: Στα 200 εκατ. ευρώ το «επενδυτικό clawback» για τη φαρμακοβιομηχανία

All Content - BusinessNews.gr

Barilla Hellas: Τζίρος 139,6 εκατ. ευρώ, σημαντική αύξηση κερδών και μέρισμα 20 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Interreg Ελλάδα – Βουλγαρία 2021–2027: Υπογραφή συμβάσεων για 21 νέα έργα, ύψους 33,4 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Foundever: Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

CSRΝews.gr

Γ. Μανιάτης προς Κομισιόν: Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία προστασίας των λιμνών, με χρηματοδότηση της ΕΕ

CSRΝews.gr

Ευ. Μυτιληναίος: Προειδοποίηση για μια «νέα Γιάλτα» εν μέσω υποβάθμισης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καργαρώτος (Παπαστράτος): Εξαιρετικά ενθαρρυντική η μείωση του ποσοστού παράνομων τσιγάρων
Καργαρώτος (Παπαστράτος): Εξαιρετικά ενθαρρυντική η μείωση του ποσοστού παράνομων τσιγάρων 09/09/2025 - 12:45
Συνάντηση Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων με τη ΔΥΠΑ στην 89η ΔΕΘ 09/09/2025 - 12:39
Συνάντηση Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων με τη ΔΥΠΑ στην 89η ΔΕΘ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΠΕΦ: Στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης οι επενδύσεις και η αντιμετώπιση του clawback
    19/10/2026 - 21:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιταλία: Φόβοι για νέα επεισόδια στο Μιλάνο, μπλόκα φορτηγών στον Νότο
    19/10/2026 - 21:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ: Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών - Προσέγγιζαν ανηλίκους μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών
    19/10/2026 - 20:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θρίλερ 17,6 εκατ.δολαρίων στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ ερευνά στενό συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες Τούρκου επιχειρηματία
    19/10/2026 - 20:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας, στον απόηχο των ταραχών στη Γαλλία
    19/10/2026 - 20:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank: η χρηματοδοτική της παρουσία πίσω από δύο εμβληματικές επενδύσεις στην ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση της χώρας
    19/10/2026 - 19:41 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Φόβοι για κρίση χρέους στη Γαλλία με επιπτώσεις στην Ευρωζώνη – Τα σενάρια ύφεσης και ο κίνδυνος για την Ιταλία
    19/10/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΑΣΕ / ICAPCRIF CEO Index: Επιδείνωση του δείκτη οικονομικού κλίματος στο τρίτο τρίμηνο του 2026
    19/10/2026 - 19:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πέντε θέσεις για ασκούμενους δικηγόρους - Ποιους αφορά
    19/10/2026 - 18:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΒΕΠ: Ναι στις νέες παραγωγικές επενδύσεις του ΟΛΠ, όχι στην ανεξέλεγκτη καθετοποίηση
    19/10/2026 - 18:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Barilla Hellas: Τζίρος 139,6 εκατ. ευρώ, σημαντική αύξηση κερδών και μέρισμα 20 εκατ. ευρώ
    19/10/2026 - 07:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε διαβούλευση το ν/σ για τα μέτρα της ΔΕΘ: Φοροελαφρύνσεις, επιδόματα και ενισχύσεις – Όλα τα μέτρα για το 2026 και το 2027
    19/10/2026 - 07:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επιστολή Χάρη Δούκα στην Ελληνικό Μετρό για την περίφραξη της πλατείας Εξαρχείων
    19/10/2026 - 11:01 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤτΕ: Στα 2,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου
    19/10/2026 - 13:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωπαϊκή ψήφος εμπιστοσύνης στις Σκουριές: Επένδυση άνω των 2 δισ. δολαρίων και ορίζοντα λειτουργίας 20 ετών
    19/10/2026 - 09:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπυριδονίδης: «Η Κομοτηνή έχει αγκαλιάσει την ομάδα»

19/10/2026 - 20:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζιάγκος: «Να μεγιστοποιήσουμε τα παραγωγικά μας διαστήματα»

19/10/2026 - 20:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δημοκρατία και παραπληροφόρηση: Πώς τα bots κατασκευάζουν την αίσθηση της πλειοψηφίας

19/10/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Foundever: Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

19/10/2026 - 14:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«The Land»: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα δραματική σειρά του Disney+

19/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Γ. Μανιάτης προς Κομισιόν: Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία προστασίας των λιμνών, με χρηματοδότηση της ΕΕ

19/10/2026 - 13:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo