Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΒΙΣ: Τίτλοι τέλους στο Χρηματιστήριο - Κάνει squeeze out η Hellenic Quality Foods
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
10/01/2025 · 09:00

ΒΙΣ: Τίτλοι τέλους στο Χρηματιστήριο - Κάνει squeeze out η Hellenic Quality Foods

Η Hellenic Quality Foods θα ασκήσει Δικαίωμα Εξαγοράς (squeeze out) εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των τριών (3) μηνών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στο 98,61% έφτασε το ποσοστό της Hellenic Quality Foods στην ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης και θα ασκήσει το Δικαίωμα Εξαγοράς (squeeze out) εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας τριών μηνών.

Ειδικότερα, θα ασκήσει το Δικαίωμα Εξαγοράς (squeeze out) εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των τριών (3) μηνών από το τέλος της Περιόδου Αποδοχής, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Νόμου και την Απόφαση 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ., και θα εξαγοράσει, σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα, τις Μετοχές των υπολοίπων Μετόχων, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν τη Δημόσια Πρόταση.

Μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης και την άσκηση του Δικαιώματος Εξαγοράς ο Προτείνων θα κατέχει τις 54.654.600 Μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή των Μετοχών της Εταιρείας από το Χ.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν. 3461/2006 (στο εξής ο "Νόμος"), η "Hellenic Quality Foods Ανώνυμος Εταιρία Τροφίμων" (στο εξής ο "Προτείνων"), ανακοινώνει τα αποτελέσματα της προαιρετικής δημόσιας πρότασης (στο εξής η "Δημόσια Πρόταση"), την οποία υπέβαλε ο Προτείνων στις 12.11.2024 (στο εξής η "Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης") προς τους μετόχους της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκυασιών Ανώνυμη Εταιρία (στο εξής η "Εταιρεία"), για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 0,05 ευρώ η κάθε μία (στο εξής οι "Μετοχές"), τις οποίες ο Προτείνων δεν κατείχε κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, ήτοι 4.747.169 Μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε ποσοστό ύψους περίπου 8,69% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, με αντάλλαγμα 0,144 Ευρώ ανά Μετοχή τοις μετρητοίς (στο εξής το "Προσφερόμενο Αντάλλαγμα").

2. Η Περίοδος Αποδοχής ξεκίνησε την 03.12.2024 και έληξε την 07.01.2025. Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 26 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νομίμως και εγκύρως τη Δημόσια Πρόταση (στο εξής οι "Αποδεχθέντες Μέτοχοι"), προσφέροντας συνολικά 154.174 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,28% περίπου του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (στο εξής οι "Προσφερθείσες Μετοχές").
3. Από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ο Προτείνων απέκτησε μέσω του Χ.Α. συνολικά 3.833.406 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 7,01% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα.

4. Επομένως, κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερθεισών Μετοχών, ο Προτείνων θα κατέχει άμεσα συνολικά 53.895.011 Μετοχές και δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 98,61% περίπου του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πρόσθετες Μετοχές που τυχόν αποκτήσει ο Προτείνων μετά τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της ως άνω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης δεν περιλαμβάνονται στο ανωτέρω ποσοστό.

5. Η καταβολή του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος στους Αποδεχθέντες Μετόχους θα ξεκινήσει την 13.01.2025. Ο Προτείνων θα καταβάλει το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα στον λογαριασμό της ΕΛ.Κ.Α.Τ. στο TARGET 2, καθώς και όλες τις σχετικές χρεώσεις/δικαιώματα της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τους αναλογούντες φόρους, κατά τα οριζόμενα στην υπ' αρ. 18/22.02.2021 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛ.Κ.Α.Τ. Μετά την καταβολή όλων των αναφερόμενων ποσών, η ΕΛ.Κ.Α.Τ. θα καταβάλει τα ποσά που αναλογούν εκ του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος σε έκαστο Συμμετέχοντα προς όφελος των Αποδεχόμενων Μετόχων με πίστωση των ποσών αυτών στους λογαριασμούς των αντίστοιχων Συμμετεχόντων/ Διαμεσολαβητών στο TARGET 2 και στη συνέχεια θα προβεί η ΕΛ.Κ.Α.Τ στη μεταβίβαση των Μετοχών από τους Λογαριασμούς Αξιογράφων των Αποδεχόμενων Μετόχων στον Λογαριασμό Αξιογράφων του Προτείνοντος.

6. Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι από το καταβλητέο προς τους Αποδεχθέντες Μετόχους Προσφερόμενο Αντάλλαγμα θα αφαιρεθεί ο φόρος που προβλέπεται στο άρθρο 9 του Ν.2579/1998, ο οποίος ανέρχεται σήμερα σε 0,10% και υπολογίζεται επί της αξίας συναλλαγής.

7. Επιπλέον, ο Προτείνων θα αναλάβει για λογαριασμό των αποδεχόμενων Μετόχων την καταβολή των προβλεπόμενων στο Παράρτημα της κωδικοποιημένης απόφασης υπ' αρ. 18 (συνεδρίαση 311/22.02.2021) του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Κ.Α.Τ. δικαιωμάτων υπέρ της ΕΛ.Κ.Α.Τ. για τη μεταβίβαση των Μεταβιβαζόμενων Μετοχών, σήμερα ανερχόμενων σε 0,08% επί της αξίας μεταβίβασης με ελάχιστη χρέωση ποσού ίσου με το μικρότερο μεταξύ των 20 Ευρώ και του 20% επί της αξίας της μεταβίβασης για κάθε Αποδεχόμενο Μέτοχο. Η αξία μεταβίβασης υπολογίζεται ως το γινόμενο του αριθμού των Μεταβιβαζομένων Μετοχών επί τη μεγαλύτερη από τις εξής τιμές: (α) του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος, και (β) της τιμής κλεισίματος της Μετοχής στο Χ.Α. την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της υποβολής των απαραίτητων εγγράφων στην ΕΛ.Κ.Α.Τ.

8. Μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης και δοθέντος ότι ο Προτείνων κατέχει ήδη συνολικά Μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό μεγαλύτερο του 90% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ο Προτείνων:

α. Θα ασκήσει το Δικαίωμα Εξαγοράς (squeeze out) εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των τριών (3) μηνών από το τέλος της Περιόδου Αποδοχής, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Νόμου και την Απόφαση 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ., και θα εξαγοράσει, σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα, τις Μετοχές των υπολοίπων Μετόχων, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν τη Δημόσια Πρόταση (στο εξής το "Δικαίωμα Εξαγοράς").

β. Θα υποχρεούται σύμφωνα με το άρθρο 28 του Νόμου, να αποκτήσει χρηματιστηριακά όλες τις Μετοχές που θα του προσφερθούν εντός περιόδου τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα (στο εξής το "Δικαίωμα Εξόδου").

9. Μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης και την άσκηση του Δικαιώματος Εξαγοράς ο Προτείνων θα κατέχει τις 54.654.600 Μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή των Μετοχών της Εταιρείας από το Χ.Α., σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του Ν. 3371/2005, στην οποία ο Προτείνων θα ψηφίσει υπέρ αυτής της απόφασης. Κατόπιν λήψης της εν λόγω απόφασης από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, η Εταιρεία θα υποβάλει προς την Ε.Κ. αίτημα διαγραφής της Εταιρείας από το Χ.Α.

10. Η Τράπεζα Πειραιώς ενήργησε ως Σύμβουλος του Προτείνοντος για τη Δημόσια Πρόταση.

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΒΙΣ
  • ·
  • HELLENIC QUALITY FOODS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί την Τετάρτη (1/7) το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του AllStar Basket

All Content

Επίσημα στον Άρη ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους: Στο 1,9% ο ρυθμός ανάπτυξης το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση από την Εθνική Τράπεζα

All Content - BusinessNews.gr

Eurostat: Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη υποχώρησε στο 2,8% τον Ιούνιο – Στο 3,9% στην Ελλάδα

All Content

Effie Awards Hellas: Επιβραβεύουµε τη σωστή κρίση πίσω από την επικοινωνία

All Content

Κυκλοφορεί το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του AllStar Basket

FleetNews

Η Stellantis επενδύει στο οικοσύστημα aftersales

FleetNews

Το Geely Starray EM-i διπλά 5άστερο σε δοκιμές ασφάλειας

FleetNews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Chery Park

All Content

ΑΕΚ: Συνεχίζει ο Φίζελ και τη νέα σεζόν

All Content

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την GSA

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 0,39% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιούνιο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στην ισπανική Camper περνά το 60% της Ancient Greek Sandals

All Content - BusinessNews.gr

Πίνδος: Το μήνυμα μετά το deal Νιτσιάκος - MHP, η πρόσκληση στην Άρτα, η ενίσχυση των μεγεθών και οι επενδύσεις

FleetNews

OMODA & JAECOO: Υψηλή απόδοση, οικονομία και βιωσιμότητα

FleetNews

Xiaomi YU7 GT: Ρεκόρ στο Nurburgring χωρίς οδηγό!

CSRΝews.gr

Cardlink: Επίσημος Χορηγός στο 3ο Piraeus Street Long Jump του Πειραιά

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Επενδύει στη νέα γενιά επαγγελματιών με το FutuReady Internship Program

CSRΝews.gr

ΗΡΩΝ: Στηρίζει το Attica Roots Festival της Περιφέρειας Αττικής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εκσυχρονίζεται ο κλάδος των ρυμουλκών - Στα 44 τα νέα σκάφη που εγγράφηκαν στο ελληνικό νηολόγιο
Εκσυχρονίζεται ο κλάδος των ρυμουλκών - Στα 44 τα νέα σκάφη που εγγράφηκαν στο ελληνικό νηολόγιο 10/01/2025 - 08:08
Β. Κορκίδης: «Οι 7 εβδομάδες των χειμερινών εκπτώσεων θα περιορίσουν την ακρίβεια» 10/01/2025 - 09:52
Β. Κορκίδης: «Οι 7 εβδομάδες των χειμερινών εκπτώσεων θα περιορίσουν την ακρίβεια»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • National Geographic: Το The Lynx Mountain Resort της Φλώρινας στους κορυφαίους ορεινούς προορισμούς της Ευρώπης
    01/07/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • ΗΠΑ: Η Ουάσιγκτον δεν θα ανανεώσει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με Καναδά και Μεξικό
    01/07/2026 - 22:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γιάννης Στουρνάρας: Δεν αναμένει νέα αύξηση επιτοκίων από ΕΚΤ τον Ιούλιο
    01/07/2026 - 22:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πτώση στις τιμές του πετρελαίου: Λίγο πάνω από τα 70 δολάρια το βαρελι το Brent
    01/07/2026 - 21:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OB Streem: «Streem for Good»: Οι πρωτοβουλίες του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης
    01/07/2026 - 21:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: Mήνυμα για ισχυρότερη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ
    01/07/2026 - 20:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    01/07/2026 - 20:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ ζητούν από τους Συμμάχους να μπουν σε "αξιόπιστη πορεία" προς το 5%
    01/07/2026 - 20:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • Fitch: Αναβαθμίζει Eurobank και Εθνική Τράπεζα – Θετικές προοπτικές για την Πειραιώς
    01/07/2026 - 20:05 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Eμπρηστική επίθεση κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα
    01/07/2026 - 19:46 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πίνδος: Το μήνυμα μετά το deal Νιτσιάκος - MHP, η πρόσκληση στην Άρτα, η ενίσχυση των μεγεθών και οι επενδύσεις
    01/07/2026 - 07:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Qualco: Ποντάρει σε AI, εξαγορές και διεθνή επέκταση για την επόμενη φάση ανάπτυξης
    01/07/2026 - 09:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Νέα εποχή χωρίς δανεισμό – Στρέφει το βλέμμα σε real estate, τουρισμό και φιλοξενία
    01/07/2026 - 08:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στην ισπανική Camper περνά το 60% της Ancient Greek Sandals
    01/07/2026 - 09:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Πάνω από 1.000 θάνατοι αποδίδονται στη ζέστη τον Ιούνιο
    01/07/2026 - 10:25 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Βόμβα» στο NBA: Στους Σίξερς ο Τζέιλεν Μπράουν!

01/07/2026 - 22:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Αρνήθηκε την ανανέωση με τη Χάποελ και οδεύει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιαμ Μαντάρ»

01/07/2026 - 20:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Village Cinemas: Mεταμεσονύκτια πρώτη προβολή της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

01/07/2026 - 14:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Πρωτιά στη σεζόν για το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

01/07/2026 - 13:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Roots Hair Salon – ‘’Hair Awards 2026’’

01/07/2026 - 13:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Cardlink: Επίσημος Χορηγός στο 3ο Piraeus Street Long Jump του Πειραιά

01/07/2026 - 13:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Επενδύει στη νέα γενιά επαγγελματιών με το FutuReady Internship Program

01/07/2026 - 12:20
FleetNews
fleetnews.gr

Η Stellantis επενδύει στο οικοσύστημα aftersales

01/07/2026 - 06:46
FleetNews
fleetnews.gr

Το Geely Starray EM-i διπλά 5άστερο σε δοκιμές ασφάλειας

01/07/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo