Τρίτη, 2 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΟΛΠ: Καθαρά κέρδη 13,9 εκατ. το α’ τρίμηνο, αύξηση 6,9% - Ιδιαίτερα ανθεκτικοί όλοι οι τομείς λειτουργίας
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
30/05/2024 · 17:34

ΟΛΠ: Καθαρά κέρδη 13,9 εκατ. το α’ τρίμηνο, αύξηση 6,9% - Ιδιαίτερα ανθεκτικοί όλοι οι τομείς λειτουργίας

Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του έτους συνεχίζουν την ανοδική πορεία των προηγούμενων τριμήνων, ενισχύοντας τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της Εταιρείας και επιβραβεύοντας το σχέδιο της διοίκησης, όπως αναφέρει η εισηγμένη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η ΟΛΠ Α.Ε. παρουσιάζει τα βασικά οικονομικά μεγέθη της για το πρώτο τρίμηνο της χρήσης 2024, τα οποία στηρίζονται σε μη ελεγμένα από ορκωτούς ελεγκτές – λογιστές στοιχεία, και τις εν γένει εξελίξεις στη δραστηριότητά της.

Συνολικά, η Εταιρεία, παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζει, με σημαντικότερη τις ασταθείς γεωπολιτικές συνθήκες που επικρατούν στην Μέση Ανατολή, όχι μόνο παραμένει ιδιαίτερα ανθεκτική σε αυτές, αλλά καταφέρνει να επιτύχει βελτιωμένα αποτελέσματα και επιδόσεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, δηλαδή τη χρονιά με τις καλύτερες οικονομικές επιδόσεις στην ιστορία της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 13,878 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 6,9%. Τα EBITDA έφτασαν τα 22,734 εκατ. ευρώ με αύξηση 1,7%. Τα έσοδα ανήλθαν σε 45,023 εκατ. ευρώ με άνοδο 2,5% από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ιδίως χάρη στους λειτουργικούς τομείς του Σταθμού Αυτοκινήτων, του Σταθμού Εμπορευματικοβωτίων Προβλήτα Ι, και της Κρουαζιέρας.

ΟΛΠ: Αύξηση καθαρών κερδών στα 13,9 εκατ. το α’ τρίμηνο-1

Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του έτους συνεχίζουν την ανοδική πορεία των προηγούμενων τριμήνων, ενισχύοντας τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της Εταιρείας και επιβραβεύοντας το σχέδιο της διοίκησης.

✓ Ενίσχυση εσόδων + 2,5% YoY

✓ Αποτελεσματική διαχείριση των εξόδων

✓ Bελτίωση των δεικτών κερδοφορίας της, διατηρώντας παράλληλα την οικονομική της ευρωστία και την υψηλή της ρευστότητα.

ΟΛΠ: Αύξηση καθαρών κερδών στα 13,9 εκατ. το α’ τρίμηνο-2

Τα έσοδα συνέχισαν την ανοδική πορεία της προηγούμενης περιόδου, στηριζόμενα κυρίως στους λειτουργικούς τομείς του Σταθμού Αυτοκινήτων, του Σταθμού Εμπορευματικοβωτίων Προβλήτα Ι, και της Κρουαζιέρας, παρά τις έντονες πιέσεις που προκαλούνται από την διεθνή αστάθεια. Κύριος παράγοντας αυτής της αυξητικής τάσης αποτελεί η ανοδική τάση της ελληνικής οικονομίας, που απεικονίζεται ξεκάθαρα από την διαφορετική πορεία που ακολουθούν τα φορτία μεταφόρτωσης, σε σχέση με τα αντίστοιχα που εξυπηρετούν την εγχώρια αγορά, τόσο στον τομέα των αυτοκινήτων, όσο και των εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και η εντυπωσιακή πορεία του τομέα της κρουαζιέρας στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Τα βελτιωμένα αποτελέσματα και τα περιθώρια κερδοφορίας αντικατοπτρίζουν όχι μόνο τη βελτιωμένη απόδοση των εσόδων, αλλά και την αποτελεσματική πολιτική διαχείρισης κόστους που εφαρμόζει η Διοίκηση της Εταιρείας, η οποία το διατηρεί σε ένα βέλτιστο επίπεδο, παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της ενεργειακής κρίσης και του γενικότερου πληθωριστικού οικονομικού περιβάλλοντος.

Ανθεκτικότητα στις προκλήσεις και ανάπτυξη των τομέων λειτουργίας

✓ Ο Τερματικός Σταθμός Αυτοκινήτων κατέγραψε μείωση των φορτίων, τόσο των εγχώριων όσο και των οχημάτων μεταφόρτωσης, κατά περίπου -5,4% και -23,1%, αντίστοιχα, σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2023. Ο κύριος λόγος για το παραπάνω γεγονός οφείλεται κυρίως σε δυσλειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του χρόνου παραμονής των αυτοκινήτων στις προβλήτες του λιμανιού, που οδήγησε σε μείωση της δυνατότητας εξυπηρέτησης νέων φορτίων από την Εταιρεία. Αυτή η έκτακτη κατάσταση προσέφερε σημαντικά αυξημένα τέλη υπηρεσιών αποθήκευσης που ανήλθαν περίπου σε € 3,1 εκατ. (1ο τρίμηνο 2023: € 0,6 εκατ.) υπερκαλύπτοντας την απώλεια από τη μείωση των άλλων εσόδων και οδηγώντας στη συνολική αύξηση των εσόδων του τομέα. Η Διοίκηση της Εταιρείας αναμένει ότι η πρόσφατα κατασκευασθείσα και εγκαινιασθείσα επέκταση του χώρου ελλιμενισμού αυτοκινήτων, η οποία αυξάνει τη δυνατότητα διαχείρισης σημαντικά περισσότερων αυτοκινήτων στους χώρους του λιμένα, θα συμβάλλει στην εξομάλυνση της κατάστασης αυτής.

✓ Στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (Προβλήτα Ι) καταγράφεται μείωση -4,0% στη συνολική διακίνηση φορτιών σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο της προηγούμενης χρήσης. Η εν λόγω μείωση προέρχεται κυρίως από τη μείωση της διακίνησης φορτίου μεταφόρτωσης κατά -27,0% (από 100.346 σε 73.236 TEUs) επηρεαζόμενη από τα προβλήματα διέλευσης των εμπορικών πλοίων από την Διώρυγα του Σουέζ, λόγω των γενικευμένων ταραχών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η μείωση αυτή αντισταθμίζεται πλήρως από την εντυπωσιακή αύξηση του εγχώριου φορτίου κατά +65,6% (από 33.078 σε 54.791 TEUs). Αυτή η τάση των εγχώριων φορτίων επηρεάζεται θετικά από την αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας, και είναι ο κύριος λόγος πίσω από τις βελτιωμένες αποδόσεις της επιχειρηματικής μονάδας του τερματικού Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων.

✓ Ανάπτυξη παρουσιάζει και ο τομέας της Kρουαζιέρας, καταγράφοντας αύξηση του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που χρησιμοποιούν ως αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά (homeport/άφιξη και αναχώρηση του πλοίου από το ίδιο λιμάνι) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Οι θετικές εκτιμήσεις της Διοίκησης για μία εκ νέου χρονιά ρεκόρ στον τομέα της κρουαζιέρας, τόσο από άποψη εσόδων όσο και κερδοφορίας, βασίζονται στις προκρατήσεις για αφίξεις πλοίων και επιβατών για το σύνολο του έτους.

✓ Μικρή αύξηση κατέγραψε και η Ακτοπλοΐα ακολουθώντας την αυξητική τάση στον ελληνικό τουρισμό, και τη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας.

✓ Το έσοδο Παραχώρησης που εισπράχθηκε από τον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε. για τη λειτουργία των Προβλητών ΙΙ & ΙΙΙ μειώθηκε κατά περίπου € 1,5 εκατ. (-7,8%) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, λόγω της μείωσης του διακινούμενου φορτίου εξαιτίας των ασταθών συνθηκών στην περιοχή της Διώρυγας του Σουέζ.

Η εταιρεία όχι μόνο παραμένει ανθεκτική στους κινδύνους επιτοκίου, και στις ασταθείς οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες, αλλά χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την ισχυρή ρευστότητά της και τις ευκαιρίες που αναδύονται στην ελληνική αγορά επενδύοντας σε βραχυπρόθεσμες προθεσμιακές καταθέσεις, εξαλείφοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης κινδύνου και επιτρέποντας την ομαλή υλοποίηση του τεράστιου επενδυτικού της σχεδίου και της συνολικής λειτουργίας της. Η σημαντική δημιουργία θετικών ταμειακών ροών και ο χαμηλός δείκτης χρέους προς ίδια κεφάλαια υποδηλώνουν την ικανότητά της για σταθερή ανάπτυξη.

✓ Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός της Εταιρείας παραμένει αμετάβλητος σε σχέση με την 31.12.2023, λόγω του γεγονότος ότι οι καθορισμένες αποπληρωμές των δόσεων των τρεχόντων δανείων λαμβάνουν χώρα 2 φορές το χρόνο, και πιο συγκεκριμένα κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο.

✓ Η Εταιρεία εκμεταλλευόμενη την ισχυρή της ρευστότητα, συνέχισε την τοποθέτηση μέρους των χρηματικών της διαθεσίμων σε προθεσμιακές καταθέσεις σε πιστωτικά ιδρύματα τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, (1Q 2024: € 150,0 εκατ. / 31.12.2023: € 120,0 εκατ.) ενισχύοντας τα χρηματοοικονομικά της αποτελέσματα κατά ποσό € 1,3 εκατ. (1Q 2023: € 0,00).

✓ Η επενδυτική δραστηριότητα της Εταιρείας συνεχίστηκε βάσει του επιχειρηματικού της σχεδίου, και μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2024 είχαν πραγματοποιηθεί επενδύσεις ύψους € 3,8 εκατ. έναντι € 1,9 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους (31.12.2023: € 27,3 εκατ.)

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΟΛΠ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Δουλεύουμε τακτικά, αλλά κυρίως πνευματικά για να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν»

All Content

Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Ντόρσεϊ στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Άλμα 33% στα κέρδη το πρώτο τρίμηνο - Στα 8,8 δισ. το ανεκτέλεστο και επενδύσεις 268 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

ONEX: Επένδυση 1,35 δισ. ευρώ σε Ελευσίνα και Σύρο μέσω του «Project Trident» - Συνεργασία με HANWHA Ocean

All Content - BusinessNews.gr

THEON: Επιβεβαιώνει τις προβλέψεις της για το 2026, για αύξηση εσόδων περίπου 30%

All Content

DOPE x Coca-Cola: Μια 360° καμπάνια τόσο δική μας

All Content

VALUE: Νέα συνεργασία με την BlueStream

FleetNews

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

FleetNews

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

FleetNews

Tο MINI Aceman SE στους δρόμους του Σίδνεϊ

All Content

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί πριν από την έναρξη των τελικών (pics)

All Content

National League 1: Στην Άρτα τα μπαράζ ανόδου - Το πρόγραμμα

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Ελλείψεις δεξιοτήτων για τις μισές σχεδόν ΜμΕ στην ΕΕ - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο ν/σ Πιερρακάκη: Νέα μέτρα στήριξης για το διαθέσιμο εισόδημα, το ιδιωτικό χρέος και τη στέγη

All Content - BusinessNews.gr

Δημήτρης Χατζηδάκης, CEO της Phaistos: Θεσμική και πολιτική επικοινωνία σε φάση μετάβασης

FleetNews

Η τεχνολογία πίσω από το πανίσχυρο Audi RS 5

FleetNews

Ford Pro: Προληπτική συντήρηση με δεδομένα πραγματικού χρόνου

CSRΝews.gr

Imperial Brands Hellas: Νέα φάση για την πρωτοβουλία «Στην Προστασία των Ανηλίκων Είμαστε Μαζί»

CSRΝews.gr

Δίρφυς: Ενισχύει τον γυναικείο αθλητισμό στηρίζοντας τον Α.Ο.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ

CSRΝews.gr

Wellness Festival: “Στη βλάστησή σου ξανανιώνω”με τη υποστήριξη του ΑQUA Carpatica

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Περιοδικό TIME: Στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου η LAMDA Development
Περιοδικό TIME: Στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου η LAMDA Development 30/05/2024 - 17:37
Δ. Μιχαηλίδου: Αναβαθμίζουμε την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Από 1η Ιουλίου σε βιομηχανία & λιανεμπόριο 30/05/2024 - 17:49
Δ. Μιχαηλίδου: Αναβαθμίζουμε την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Από 1η Ιουλίου σε βιομηχανία & λιανεμπόριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η ISOMAT διακρίθηκε από την EcoVadis για τις επιδόσεις της στη βιώσιμη ανάπτυξη
    02/06/2026 - 14:20 ESG
  • Καγκελάριος Μερτς: Η πρώην ανατολική Γερμανία "μοντέλο" για οικονομικό μετασχηματισμό
    02/06/2026 - 14:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Φυλακές Κορυδαλλού: Απέδρασε κρατούμενος – Εκτεταμένες έρευνες για τη σύλληψή του
    02/06/2026 - 14:14 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurostat: Στο 3,2% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Μάιο στην ευρωζώνη
    02/06/2026 - 14:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΛΔ Κονγκό: Αυξάνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Έμπολα
    02/06/2026 - 14:03 ΥΓΕΙΑ
  • Η SKAG συμμετείχε στο Executive Lecture Series του ΠΑΔΑ παρουσιάζοντας το “SKAG Transformation 2023–2026”
    02/06/2026 - 13:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Αύξηση στις καταθέσεις - Μείωση στα δάνεια τον Απρίλιο
    02/06/2026 - 13:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Περιφέρεια Θεσσαλίας: Αναβάθμιση του οδοντιατρικού εξοπλισμού στα σωφρονιστικά καταστήματα της περιοχής
    02/06/2026 - 13:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρωσία: Πυρκαγιά στο διυλιστήριο Ίλσκι έπειτα από νυχτερινή επίθεση drone
    02/06/2026 - 13:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Η εισαγωγή της Safe Bulkers στο Χ.Α επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις της ναυτιλίας με την κεφαλαιαγορά
    02/06/2026 - 13:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μητσοτάκης στα Ποσειδώνια 2026: «Η ελληνική ναυτιλία είναι στρατηγικό πλεονέκτημα για την Ευρώπη»
    01/06/2026 - 19:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΕΕΤ για ξενοδοχοϋπαλλήλους: Aυξάνονται οι βασικοί μισθοί κατά 2%
    01/06/2026 - 15:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημήτρης Χατζηδάκης, CEO της Phaistos: Θεσμική και πολιτική επικοινωνία σε φάση μετάβασης
    02/06/2026 - 10:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωβαρόμετρο: Ελλείψεις δεξιοτήτων για τις μισές σχεδόν ΜμΕ στην ΕΕ - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
    02/06/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • THEON: Επιβεβαιώνει τις προβλέψεις της για το 2026, για αύξηση εσόδων περίπου 30%
    02/06/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MEGA: Κυρίαρχη επιλογή στα αθλητικά γεγονότα - Πρωτιά στον τελικό του Uefa Champions League

02/06/2026 - 10:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παπανικολάου: «Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό - Ο Παναθηναϊκός θα έχει κίνητρο»

02/06/2026 - 10:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Imperial Brands Hellas: Νέα φάση για την πρωτοβουλία «Στην Προστασία των Ανηλίκων Είμαστε Μαζί»

02/06/2026 - 10:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Η photo gallery της προπόνησης πριν από τον πρώτο τελικό

02/06/2026 - 10:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Τρεις νέοι διαγωνισμοί για αγροτικά προϊόντα

02/06/2026 - 10:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δίρφυς: Ενισχύει τον γυναικείο αθλητισμό στηρίζοντας τον Α.Ο.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ

02/06/2026 - 09:51
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

02/06/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

02/06/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo