Τρίτη, 14 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Cordia: Στόχος για τζίρο 150 εκατ. ευρώ και νέες υπηρεσίες -Τι είπε ο Ν. Καραμούζης για το έλλειμμα ανταγωνισμού
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
29/03/2024 · 08:16

Cordia: Στόχος για τζίρο 150 εκατ. ευρώ και νέες υπηρεσίες -Τι είπε ο Ν. Καραμούζης για το έλλειμμα ανταγωνισμού

Αυτή τη στιγμή η Cordia αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο facility management στην Ελλάδα, που απασχολεί πλέον 4.500 εργαζόμενους και έχει κύκλο εργασιών 107 εκατ. ευρώ το 2023 και ένα πελατολόγιο 250 εταιρειών.

Την δραστηριοποίηση του στη λιανική αγορά παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ,ανακοίνωσε η Cordia, που αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα να ανακοινώσει τη συνεργασία με τηλεπικοινωνιακό πάροχο.

Στον όμιλο συμμετέχει το SMERC, το fund με επικεφαλής το Νίκο Καραμούζη και το family office της Μαριάννας Λάτση.

Τις προοπτικές του Ομίλου Cordia που δραστηριοποιείται στον τομέα της ολοκληρωμένης Διαχείρισης Κτηρίων, Εγκαταστάσεων & Υποδομών (Total Facility Management) ανέπτυξαν οι κκ Νίκος Καραµούζης, Πρόεδρος του Επενδυτικού Ταμείου SMERemediumCap, Θοδωρής Μόσχος, Managing Partner του Επενδυτικού Ταμείου SMERemediumCap, Γιώργος Δανιόλος, Διευθύνων Σύµβουλος των εταιρειών CORDIA Α.Ε., SKYMAR και IMAGIN και Γιώργος Μαθιός, Διευθύνων Σύµβουλος της ESA Security Solutions, σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους.

Μιλώντας για τη στρατηγική του ομίλου, που ξεκίνησε με την εξαγορά της πρώην Engie Hellas το 2021 και σήμερα έχει τρεις επιπλέον εταιρείες, επισημάνθηκε ότι στόχος είναι να πετύχει τζίρο 150 εκατομμυρίων (το 2023 τα έσοδά του ανήλθαν σε 107 εκατ. ευρώ, ενώ στις αρχές του χρόνου ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας καθαρισμού κτιρίων Imagin). Όπως επισημάνθηκε μεταξύ άλλων η Cordia θα δραστηριοποιηθεί και στην διεκδίκηση δημοσίων έργων, που τώρα αποτελούν μικρό ποσοστό του τζίρου, με συμμετοχή του σε διαγωνισμούς.

Αυτή τη στιγμή η Cordia αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο facility management στην Ελλάδα, που απασχολεί πλέον 4.500 εργαζόμενους και έχει κύκλο εργασιών 107 εκατ. ευρώ το 2023 και ένα πελατολόγιο 250 εταιρειών. Σε ό,τι αφορά την κερδοφορία, το EBITDA του ομίλου διαμορφώνεται σε περίπου 6 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη φτάνουν σχεδόν τα 3 εκατ. Στο χαρτοφυλάκιο πελατών της Cordia συγκαταλέγονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, η Εθνική Τράπεζα, ο ΟΤΕ, το Hellinikon Experience Center, ο ΟΠΑΠ, η HelleniQ Energy, η Vodafone, η Σκλαβενίτης, η Τιτάν, η Fraport, το υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου, το Ίδρυμα Νιάρχος, τα Attica Πολυκαταστήματα κ.α.

Facility Management στην Ευρώπη

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην ενημερωτική συνάντηση, το Facility Management, είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά σε τροχιά διαρκούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Στην μετά COVID εποχή και λόγω της κλιματικής αλλαγής, η Ευρωπαϊκή αγορά Facility Management ανέρχεται στα $321 δις. σημειώνοντας αύξηση περίπου 3,2% σε σχέση με το 2022. Πρόκειται για μια τάση που αναμένεται να συνεχιστεί, με την αγορά να αγγίζει τα 364 δις. δολάρια έως το 2027, ανάπτυξη της τάξεως του 2,5% περίπου. Το Total Facility Management αποτελεί μέρος της αγοράς του Facility Management και αφορά την παροχή όλων των υπηρεσιών διαχείρισης κτηρίων, εγκαταστάσεων και υποδομών κάτω από μία ενιαία σύμβαση, με μερίδιο περίπου 10%. Αναδύεται ως η Νο1 τάση στη διαχείριση κτηριακών εγκαταστάσεων και υποδομών παγκοσμίως. H ολιστική προσέγγιση που προσφέρει, ενισχύει τον καλύτερο συντονισμό, την οικονομική αποδοτικότητα και τον ποιοτικό έλεγχο, συμβάλλοντας στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της εγκατάστασης στο σύνολό της. Συνδέει ανθρώπους, εγκαταστάσεις και διαδικασίες, επιδιώκοντας τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Η Ελληνική Αγορά

Το Facility Management στην Ελλάδα, όπως επισημάνθηκε αγγίζει ήδη τα 1,4 δις. ευρώ με τις υπηρεσίες καθαρισμού, ασφάλειας και τεχνικής συντήρησης να αποτελούν τις πιο συνήθεις υπηρεσίες.

Ειδικότερα η αγορά στις Υπηρεσίες Καθαρισμού κυμαίνεται στα 650 εκατ ευρώ ( 6 εταιρείες κατέχουν το 36% της αγοράς). Οι υπηρεσίες Ασφάλειας στα 450 εκατ.ευρώ ( 5 εταιρείες κατέχουν το 60% της αγοράς, με τον κλάδο του Aviation να αποτελεί μόνος του 13% της αξίας των υπηρεσιών ασφαλείας) και οι υπηρεσίες Τεχνικής Συντήρησης στα 300 εκατ. ευρώ. Παραδοσιακοί τομείς της οικονομίας όπως η βιομηχανία, ο τουρισμός και το Δημόσιο παραμένουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό σε in-house υπηρεσίες, όμως την τελευταία τετραετία παρατηρείται και σε αυτούς τους τομείς μια στροφή προς το outsourcing δεδομένης της εξειδίκευσης που απαιτείται πλέον για τη διαχείριση πολύπλοκων εγκαταστάσεων.

Ο Όμιλος CORDIA ιδρύθηκε το 2021 με στόχο να ηγηθεί στον κλάδο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ακινήτων, Εγκαταστάσεων και Υποδομών. Συγκεκριμένα, ο επενδυτικός βραχίονας του Ομίλου, SMERemediumCap αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες στην αναπτυσσόμενη και με μεγάλη δυναμική αγορά του FM και TFM στην Ελλάδα προχώρησε σε στρατηγικές επενδύσεις, δημιουργώντας έναν από τους πιο ισχυρους Ομίλους του κλάδου.

Με αφετηρία την εξαγορά της CORDIA (πρώην Engie Hellas), στον τομέα της τεχνικής συντήρησης και ενεργειακής απόδοσης, ο Όμιλος CORDIA μέσα σε ένα χρόνο προχώρησε διευρύνοντας τις υπηρεσίες του μέσα από την εξαγορά της ESA Security Solutions την μεγαλύτερη πλέον εταιρεία στον κλάδο παροχής Υπηρεσιών Φυσικής Ασφαλείας στην Ελλάδα, τόσο στις επανδρωμένες φυλάξεις όσο και στα προηγμένα ηλεκτρονικά «έξυπνα» συστήματα ασφαλείας, ενώ λίγο αργότερα τον ίδιο χρόνο προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιο του και υπηρεσίες καθαρισμού μέσα από την εξαγορά της SKYMAR Cleaning Services, τομέα στον οποίο επένδυσε περεταίρω με την πρόσφατη εξαγορά της IMAGIN φέτος. Το 2023, ο Όμιλος CORDIA παρουσίασε κύκλο εργασιών άνω των 100 εκατ.ευρώ βελτιωμένη κερδοφορία και με πάνω από 4.500 εργαζομένους, βρέθηκε στη 15η θέση με τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα.

Όπως επισημάνθηκε, σήμερα, οι τέσσερεις εταιρείες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου CORDIA, με την εμπειρία και τη γνώση του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού τους καθώς και τα εχέγγυα των διορατικών μετόχων τους, αλλάζει τα δεδομένα στο Facility Management. Επαναπροσδιορίζει τις παραδοσιακές υπηρεσίες προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικά προηγμένων, καινοτόμων και προσαρμοσμένων λύσεων, καλύπτοντας ολιστικά, συνδυαστικά αλλά και μεμονωμένα την ασφάλεια, τον καθαρισμό, την τεχνική συντήρηση και την ενεργειακή αναβάθμιση μίας υποδομής, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε εγκατάστασης και των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε αυτές.

Μιλώντας γενικότερα για την οικονομία ο κ. Καραμούζης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει ακόμη να αντιμετωπίσει με έμφαση στην ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της χώρας που είναι μεν σε εξέλιξη αλλά δεν έχει αποδώσει ακόμη τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς βασίζεται ακόμη στην κατανάλωση. Οι επενδύσεις παγίων κεφαλαίων τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπεύουν το 14% του ΑΕΠ σε αντίθεση με το μέσο όρο της Ευρώπης που είναι 22%. Η κατανάλωση παραμένει ακόμη ο μοχλός ανάπτυξης και όχι η παραγωγή, είπε μεταξύ άλλων. Έδωσε επίσης έμφαση στην ανάγκη εκσυγχρονισμού της της πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα όπου ο αγροτικός τομέας συνεισφέρει μόνο το 1,5% του ΑΕΠ.

Επισήμανε επίσης ότι το μικρό μέγεθος της πλειοψηφίας των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεν βοηθά στην ανάπτυξή τους. Η Ελλάδα έχει μόνο 470 μεγάλες επιχειρήσεις όταν η Πορτογαλία έχει 980.

  • ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
  • ·
  • CORDIA
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Με Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ένατη σερί νίκη

All Content

Όλα τα σενάρια για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη υποβολή στις 16 Απριλίου για 1,5 εκατ. δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξουν οι φορολογούμενοι

All Content - BusinessNews.gr

ΕΒΕΠ: Στο 1,5 δισ. ευρώ ο πασχαλινός τζίρος - Συγκρατημένοι στις αγορές τους 8 στους 10 καταναλωτές

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Μασούτης (Διαμαντής Μασουτης Α.Ε.): Το οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση αναδιάρθρωσης

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Φενέρμπαχτσε: Έτοιμος για τα playoffs ο Ντε Κολό

All Content

Αθηναϊκός: Παρελθόν η Ντάιαμοντ Μίλερ πριν τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει στοχευμένα μέτρα για την ενεργειακή κρίση στις στις 22 Απριλίου

All Content - BusinessNews.gr

HSBC: Ξανά στο «ραντάρ» οι ελληνικές τράπεζες - Ευκαιρία επανατοποθέτησης

All Content - BusinessNews.gr

H δυναμική στην αγορά ακινήτων - Τιμές, τάσεις και προοπτικές - Η ζήτηση από το εξωτερικό

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Προσφορά περισσότερων από 2.000 «Γευμάτων Αγάπης» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Πάσχα

CSRΝews.gr

Το Πόρτο Καρράς στήριξε περισσότερες από 80 άπορες οικογένειες το Πάσχα

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Bain&Company: Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα - Στόχος να γίνει η κορυφαία εταιρεία συμβούλων
Bain&Company: Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα - Στόχος να γίνει η κορυφαία εταιρεία συμβούλων 28/03/2024 - 19:41
Nike: Δημιουργεί τριγμούς στην JD Sports - Την κατηγορεί για την πτώση πωλήσεων 29/03/2024 - 10:03
Nike: Δημιουργεί τριγμούς στην JD Sports - Την κατηγορεί για την πτώση πωλήσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Citigroup: Ρεκόρ δεκαετίας τριμηναίων εσόδων στα 24,6 δισ. δολάρια - Αυξημένα κέρδη στα 5,8 δισ. δολάρια
    14/04/2026 - 15:14 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Carmax: Ζημία 120,7 εκατ. δολαρίων για το 2025 - Δυσκολίες αντιμετωπίζει ο κλάδος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
    14/04/2026 - 14:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.272,55 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 2,10%
    14/04/2026 - 14:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Johnson & Johnson: Aνακοίνωσε έσοδα πρώτου τριμήνου 24,1 δισ. δολάρια αυξημένα κατά 10%
    14/04/2026 - 14:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιταλία: Ανέστειλε την ανανέωση συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας με το Ισραήλ
    14/04/2026 - 14:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Wells Fargo: Αύξηση 19% στα 2,17 δισ. δολάρια για τα έσοδα τριμήνου - Καθαρά κέρδη 5,25 δισ. δολάρια
    14/04/2026 - 14:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Οι πιο αγχωτικές πόλεις για οδηγούς - Ποια η θέση της Αθήνας
    14/04/2026 - 14:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • BlackRock: Άλμα 27% στα έσοδα α' τριμήνου 2026, στα 6,7 δισ. δολάρια
    14/04/2026 - 14:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιδιωτικά δίκτυα 5G: Η νέα στρατηγική υποδομή για τις επιχειρήσεις
    14/04/2026 - 14:04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να στηρίξει περαιτέρω τους πολίτες αν χρειαστεί
    14/04/2026 - 13:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ιδιωτικά δίκτυα 5G: Η νέα στρατηγική υποδομή για τις επιχειρήσεις
    13/04/2026 - 20:25 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    13/04/2026 - 16:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει στοχευμένα μέτρα για την ενεργειακή κρίση στις στις 22 Απριλίου
    13/04/2026 - 15:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Αυτόματη υποβολή στις 16 Απριλίου για 1,5 εκατ. δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξουν οι φορολογούμενοι
    14/04/2026 - 08:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • HSBC: Ξανά στο «ραντάρ» οι ελληνικές τράπεζες - Ευκαιρία επανατοποθέτησης
    14/04/2026 - 08:55 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Α2 Γυναικών: Το πρόγραμμα των τελικών ανόδου Άρης-Πάνθηρες Καβάλας

14/04/2026 - 11:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Εφήβων: Η παρουσίαση του Α' Ομίλου του Final-8

14/04/2026 - 11:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς: Προσφορά περισσότερων από 2.000 «Γευμάτων Αγάπης» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Πάσχα

14/04/2026 - 10:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Πόρτο Καρράς στήριξε περισσότερες από 80 άπορες οικογένειες το Πάσχα

14/04/2026 - 08:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δράση και αδρεναλίνη με «She Rides Shotgun» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

14/04/2026 - 07:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

09/04/2026 - 09:23
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo