Τρίτη, 26 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Με αύξηση τζίρου 26% προσεγγίζει τα 100 εκατ. -Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της Green Gola
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
22/11/2023 · 11:19

ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Με αύξηση τζίρου 26% προσεγγίζει τα 100 εκατ. -Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της Green Gola

Αύξηση 35% του κύκλου εργασιών και το 2022 εν μέσω ευμετάβλητων συνθηκών στην αγορά, που οδήγησαν σε ζημιές
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, μέλος του GREEN BEVERAGES GROUP, για πρώτη φορά συνέταξε τις οικονομικές καταστάσεις του 2022 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, με τον κύκλο εργασιών της μητρικής (ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ) και του Ομίλου (ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ & ΖΗΡΕΙΑ ΜΟΝ. ΕΠΕ) να σημειώνει αύξηση 34% στα 78.5εκατ. ευρώ και 35% στα 79.5εκατ. ευρώ αντίστοιχα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ως αποτέλεσμα της περαιτέρω διείσδυσης στην αγορά και της ενίσχυσης του προιοντικού χαρτοφυλακίου της εταιρίας.

Το μικτό περιθώριο επηρεάστηκε αρνητικά σε σχέση με την προηγούμενη χρήση, λόγω της σημαντικής αύξησης των πρώτων υλών που χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγική διαδικασία καθώς και της σημαντικής αύξησης των ενεργειακών εξόδων παραγωγής. τα EBITDA παρουσιάστηκαν αρνητικά -1,32 εκατ. ευρώ έναντι θετικών 6,5 εκατ. ευρώ το 2021 και τα αποτελέσματα προ φόρων ανήλθαν σε ζημιές ποσού -4,88 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 3,88 εκατ. ευρώ το 2021. Τα καθαρά αποτελέσματα ανήλθαν σε ζημιές -4,2 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 2,9 εκατ. ευρώ το 2021. «Ο Όμιλος στοχεύει να αυξήσει τον κύκλο εργασιών του το 2023 δημιουργώντας νέα προϊόντα και συνάπτοντας νέες συμφωνίες, με σκοπό να παραμείνει πρωτοπόρος στον κλάδο του νερού. Οι τιμές αναμένεται να παρουσιάσουν οριακή αύξηση σε ολόκληρη την Ευρώπη» σημειώνεται στην έκθεση οικονομικής διαχείρισης για το 2022.

Το σύνολο των Ενοποιημένων Ιδίων Κεφαλαίων του Ομίλου στις 31/12/2022 ανήλθε σε 31.6εκατ. ευρώ.

Συνεχίζει τις επενδύσεις

Παρά την έντονη μεταβλητότητα κατά την προηγούμενη χρήση αλλά και σήμερα, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα σημαντικό μέρος προγραμματισμένων επενδύσεων οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν το 2024, ενισχύοντας την παραγωγική της δυναμικότητα και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών της εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με την προσήλωση στη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Αύξηση τζίρου 26% φέτος κοντά στα 100 εκατ.

Ο κύκλος εργασιών κατά τη χρήση του 2023 αναμένεται να προσεγγίσει τα €100 εκατ. Ευρώ, +26% συγκριτικά με το 2023, με σημαντική βελτίωση τόσο σε επίπεδο μικτού περιθωρίου κέρδους λόγω ευνοϊκότερου μακροοικονομικού περιβάλλοντος αλλά και βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της εταιρίας σε όλο το φάσμα των λειτουργικών δραστηριοτήτων της, όσο και σε επίπεδο EBITDA.

Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της Green Cola

Σημειώνεται πως εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε την απορρόφηση των εταιριών Green Cola Hellas και Green Cola Operations τους καλοκαιρινούς μήνες της τρέχουσας χρήσης, συνεισφέροντας στη δημιουργία μιας ενιαίας, μεγάλης εταιρίας στον κλάδο των «Better For You Beverages» προϊόντων, υπό την ομπρέλα του GREEN BEVERAGES GROUP. Μέσω του ενισχυμένου προιοντικού χαρτοφυλακίου της, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ φιλοδοξεί να διευρύνει περαιτέρω την παρουσία των προϊόντων της τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κανάλια διανομής στοχεύοντας σε κερδοφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη των πωλήσεων της και σε σταθερή αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρίας σε όλες τις προιοντικές κατηγορίες που δραστηριοποιείται.

Οι λόγοι της συγχώνευσης

Yπενθυμίζεται πως τον Απρίλιου του 2023 Ζαγόρι – Χήτος (Χήτος ΑΒΕΕ) και Green Cola έλαβαν την απόφαση να προχωρήσουν σε συγχώνευση δημιουργώντας έναν δυναμικό όμιλο στην αγορά εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών. Όπως προβλέπει το σχετικό Σχέδιο συγχώνευσης η Χήτος θα απορροφήσει τις εταιρείες “GREEN COLA HELLAS A.E.” και “GREEN COLA OPERATIONS A.E.”όμιλο στην αγορά εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών. Η συγχώνευση θεωρήθηκε σκόπιμη για τις δυο εταιρείες, καθώς όπως αναφέρεται στο σχετικό σχέδιο, θα συντελέσει στη δημιουργία ενός ενισχυμένου εταιρικού σχήματος σε οικονομικό, επιχειρηματικό και διοικητικό επίπεδο, επιτυγχάνοντας την αρτιότερη οργάνωση, την επίτευξη συνεργιών και την αποτελεσματικότερη λειτουργία της δραστηριότητας Χήτος με τη διεύρυνση του πεδίου ανάπτυξής της. Ειδικότερα, η συγχώνευση αναμένεται να οδηγήσει στην καλύτερη διαχείριση των λειτουργιών της Χήτος δεδομένου ότι θα μπορούν να αξιοποιηθούν οι υφιστάμενοι πόροι προς μία κοινή κατεύθυνση. Θα δημιουργηθεί ένα ισχυρό σχήμα, ενισχυμένο τόσο σε επίπεδο στοιχείων, όσο και σε επίπεδο ανθρώπινων πόρων. Επιπλέον, η συγχώνευση θα συνδράμει στη μείωση του λειτουργικού κόστους και στην αποφυγή φορολογικών κινδύνων που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από τις ενδοομιλικές συναλλαγές. Η συγχώνευση ακόμη εκτιμάται πως θα βοηθήσει στην απλοποίηση των απαιτούμενων διαδικασιών που απαιτούνται για την εμπορική και οικονομική οργάνωση (ενοποίηση λογιστηρίου, εμπορικών διευθύνσεων κλπ.). Τέλος, με το νέο επιχειρηματικό μοντέλο θα μεγιστοποιηθεί η αξία των μετόχων, μέσω από την ενίσχυση των εσόδων και του EBITDA, τη δημιουργία σταθερών ταμειακών ροών και την επίτευξη στρατηγικών συνεργειών και θα επέλθει μεγαλύτερη ευελιξία στον χειρισμό και στην υλοποίηση του ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού.

Τα μεγέθη της νέας εταιρείας
Η νέα ενοποιημένη πλέον εταιρία έχει στην κατοχή της τα σήματα ΖΑΓΟΡΙ, ΖΑΓΟΡΙ SPARKLING, ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, GREEN COLA, GREEN FLAVORS, GREEN MOCKTAILS, ΖΗΡΕΙΑ, καθώς και την αποκλειστική διανομή των σημάτων EVIAN και EVIAN SPARKLING για την Ελληνική Αγορά. Η παραγωγή των προϊόντων της εταιρίας γίνεται σε 5 ιδιόκτητα εργοστάσια στα Ιωάννινα, την Ορεστιάδα και την Κορινθία, ενώ έχει παραχωρήσει το δικαίωμα εμφιάλωσης μέρους των προϊόντων της (licensee agreement) σε τρίτους εμφιαλωτές τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε σημαντικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η νέα ενοποιημένη εταιρία απασχολεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους τόσο στα εργοστάσιά της, όσο και στα κέντρα διανομής και τα γραφεία της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της συγχώνευσης της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και της GREEN COLA, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην απορροφώσα εταιρία Χήτος, στο οποίο οι βασικοί μέτοχοι αποφάσισαν να μην συμμετέχουν, ενώ διατηρούν τη συμμετοχή τους στο Βoard της Group Beverages Group PLC με έδρα το Λονδίνο.

Επίσης από τις 20 Μαρτίου 2023 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ο κύριος Δαμιανός Μπούρκας, ο οποίος τα τελευταία 12 χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στην Monster Energy αρχικά, ως Country Manager Greece & Cyprus, και εν συνεχεία σε ποικίλες θέσεις διευρυμένης εμπορικής ευθύνης και πολυπλοκότητας (Regional Commercial Director South East Europe 2012-14, Vice President Commercial East Business Unit 2014-18, Regional Vice President Eastern Europe 2018-21). Από τον Σεπτέμβριο του 2021 διατέλεσε Senior Vice President - Central Eastern Europe, Russia, Middle East, North & East Africa με έδρα την Ελλάδα, ενώ παράλληλα υπήρξε και ενεργό μέλος της ηγετικής ομάδας της Monster Energy για την περιφέρεια του EMEA (Europe, Middle East, and Africa).

Τέλος μέσα στον Νοέμβριο ο, Roman Pantera ανέλαβε καθήκοντα CCO Europe στην Green Beverages Group . Προέρχεται από την Tchibo Coffee Service στην Πολωνία, όπου αποτελούσε Managing Director ενώ προηγουμένως και για πάνω από 6 χρόνια συνεργαζόταν με το ενεργειακό ποτό Monster, από όπου αποχώρησε το 2022 έχοντας αναλάβει διάφορους ρόλους με τελευταίο εκείνο του Business Director Poland & Baltics. Eπίσης έχει εργαστεί στις Hasbro, Electronic Arts και L’Oreal Poland.

  • ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ
  • ·
  • ΖΑΓΟΡΙ
  • ·
  • GREEN COLA
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ·
  • GREEN BEVERAGES GROUP
  • ·
  • ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΚΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Σλούκας, ατομικό Ρογκαβόπουλος, Καλαϊτζάκης και Φαρίντ

All Content

Ολυμπιακός: Προς sold out o αγώνας με την ΑΕΚ, «έφυγαν» 8.000 εισιτήρια

All Content - BusinessNews.gr

Η Ελλάδα πρώτη ναυτιλιακή δύναμη με 5.800 πλοία - Το μήνυμα της Μελίνας Τραυλού

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Στάσσης: Εμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης των επενδυτών στον μετασχηματισμό της ΔΕΗ

All Content - BusinessNews.gr

Νέα Εποχή Ελέγχων: Η ΔΕΟΣ επιστρατεύει ψηφιακό σύστημα καταγγελιών - Σαρωτικοί έλεγχοι

All Content

Spec 2 εκατ. ευρώ για δράσεις επικοινωνίας

All Content

40 χρόνια Διαφήµιση: Από το σλόγκαν στον… αλγόριθµο

FleetNews

Στην παραγωγή το πρώτο robotaxi της XPeng

FleetNews

Το Citroën 2CV επιστρέφει ως ηλεκτρικό 15.000€

FleetNews

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

All Content

Αθηναϊκός: Απέκτησε την Καμίλ Νατσισκάιτε (vid)

All Content

ΑΣΕΑΔ: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού, κανονικά στο Super Cup ο Παναθηναϊκός

All Content - BusinessNews.gr

Τι φέρνει το νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση έως και 95%

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Πόσοι Ελληνες και πώς θα κάνουν διακοπές φέτος - Τι δείχνει έρευνα

All Content - BusinessNews.gr

JUMBO: Υπογραφή συμφωνίας με BALFIN για την ανάπτυξη του σήματος JUMBO σε έξι νέες αγορές

FleetNews

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

FleetNews

BMW: Ξεκινά η σταδιακή εισαγωγή της αμφίδρομης φόρτισης

CSRΝews.gr

4ο Effective Dialogue: Η ανθρωπότητα μπροστά στη μεγαλύτερη καμπή της εποχής

CSRΝews.gr

Η Premia Properties στήριξε για 4η συνεχόμενη χρονιά τον «Διάπλου» της ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ

CSRΝews.gr

Συνδιοργάνωση INZEB και Δήμου Ξηρομέρου για την προστασία του Βελανιδοδάσους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σκλαβενίτης: Προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά του πρώην εργοστασίου της Πίτσος στου Ρέντη
Σκλαβενίτης: Προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά του πρώην εργοστασίου της Πίτσος στου Ρέντη 22/11/2023 - 10:56
Flip.gr: Στην ελληνική αγορά η start-up που δραστηριοποιείται στα refurbished smartphones και tablets 22/11/2023 - 11:53
Flip.gr: Στην ελληνική αγορά η start-up που δραστηριοποιείται στα refurbished smartphones και tablets

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι ΗΠΑ και η Αρμενία υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας
    26/05/2026 - 16:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η TCL προτείνει τις smart συσκευές του φετινού καλοκαιριού
    26/05/2026 - 16:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σουηδία: Η κυβέρνηση μειώνει για έξι μήνες την τιμή της μηνιαίας κάρτας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς
    26/05/2026 - 16:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στ. Ασθενίδης: Ο πολίτης μέσα από το νέο Gov.gr και το σύστημα CRM θα είναι το επίκεντρο
    26/05/2026 - 16:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Αλεξάντερ Βούτσιτς: "Η Σερβία παραμένει πιστή στη φιλία με την Κίνα"
    26/05/2026 - 16:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΣΦΑ: Εγκαινιάστηκε ο Αγωγός Φυσικού Αερίου προς τη Δυτική Μακεδονία
    26/05/2026 - 16:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Διαθέσιμη η νέα αφιερωματική έκδοση για τα «Μαστιχόδεντρα στη Χίο»
    26/05/2026 - 16:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DS Smith: Το «Κιβώτιο κλειστού τύπου για φρέσκα φρούτα» εξασφαλίζει προστασία για διεθνείς μεταφορές
    26/05/2026 - 16:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ των Beatles έδωσε συνέντευξη στον Πολ Μέσκαλ
    26/05/2026 - 16:22 LIFESTYLE
  • Βρετανία: Στοχοποιεί τα ρωσικά δίκτυα κρυπτονομισμάτων με τις τελευταίες της κυρώσεις
    26/05/2026 - 16:18 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ευρωαγορές: Οι συναλλαγές έκλεισαν στο υψηλότερο επίπεδο από τις 2 Μαρτίου, τη Δευτέρα
    25/05/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H Citroen επαναφέρει το θρυλικό 2CV, ως ηλεκτρικό
    25/05/2026 - 19:34 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Πιτσιλής: Η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει τις αγροτικές επιδοτήσεις και ανοίγει μέτωπο με φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο
    25/05/2026 - 21:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Ανακηρύχθηκαν οι 56 νέοι βουλευτές
    25/05/2026 - 17:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • AVE: Εξαγόρασε το 24,98% της Probotek έναντι 150.000 ευρώ
    25/05/2026 - 18:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Σλούκας, ατομικό Ρογκαβόπουλος, Καλαϊτζάκης και Φαρίντ

26/05/2026 - 13:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Προς sold out o αγώνας με την ΑΕΚ, «έφυγαν» 8.000 εισιτήρια

26/05/2026 - 12:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

4ο Effective Dialogue: Η ανθρωπότητα μπροστά στη μεγαλύτερη καμπή της εποχής

26/05/2026 - 12:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

4ο Effective Dialogue: Η ανθρωπότητα μπροστά στη μεγαλύτερη καμπή της εποχής

26/05/2026 - 12:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δήμος Σκιάθου: Ανάθεση 378.000 ευρώ στην Paramount

26/05/2026 - 12:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Premia Properties στήριξε για 4η συνεχόμενη χρονιά τον «Διάπλου» της ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ

26/05/2026 - 12:05
FleetNews
fleetnews.gr

Στην παραγωγή το πρώτο robotaxi της XPeng

26/05/2026 - 07:23
FleetNews
fleetnews.gr

Το Citroën 2CV επιστρέφει ως ηλεκτρικό 15.000€

26/05/2026 - 07:19
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo