Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
O Daniel έφυγε, η ακρίβεια έρχεται. Σε ποιά προϊόντα αναμένονται οι μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
13/09/2023 · 07:35

O Daniel έφυγε, η ακρίβεια έρχεται. Σε ποιά προϊόντα αναμένονται οι μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών

Ο Θεσσαλικός Κάμπος είναι ένας από τους κύριους πόλους παραγωγής που τροφοδοτεί όλη τη χώρα με βασικά είδη διατροφής και τα οποία μετά τις πλημμύρες θα λείψουν.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την ώρα που οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Θεσσαλίας μετρούν πληγές και αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο των απωλειών, προκειμένου να έρθουν όσο το δυνατό πιο σύντομα οι αποζημιώσεις, στην πολιτεία εξετάζουν την επόμενη ημέρα, με στόχο να αποσοβηθούν, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, οι απώλειες.

Η πρώτη εκτίμηση των καταστροφών κάνει λόγο για ζημία μεγέθους Ιανού επί τρία, που σημαίνει περίπου στα 2,1 δισ. ευρώ, χωρίς βέβαια να λείπουν οι φόβοι στη κυβέρνηση πως η ακριβής εκτίμηση των καταστροφών θα δείξει τις επόμενες ημέρες, το ακόμα μεγαλύτερο μέγεθός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναμένεται να υπάρξει συμπληρωματικός προϋπολογισμός ύψους 1 δισ. ευρώ για την άμεση κάλυψη των πλημμυροπαθών.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάχθηκε και η χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Κομισιόν και το ''πακέτο στήριξης'' άνω του 2 δις ευρώ, ενώ και ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πάολο Τζεντιλόνι φρόντισε να κάνει σαφή στην Αθήνα την πρόθεση για έκτακτη στήριξη στην Ελλάδα από την ΕΕ για τις καταστροφές, τους προσεχείς, όμως, μήνες.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταστροφές στη Θεσσαλία θα επηρεάσουν την ελληνική οικονομία και το τραπέζι του Έλληνα, καθώς ο Θεσσαλικός Κάμπος είναι ένας από τους κύριους πόλους παραγωγής που τροφοδοτούσε τη χώρα με βασικά προϊόντα και τα οποία μετά τις πλημμύρες θα λείψουν.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στη Θεσσαλία εκτρέφεται το 71,1% των χοιρινών, το 26,6% των αρνιών, το 35,8% των προβάτων και το 1/3 των νεαρών μοσχαριών. Παράλληλα, από τη Θεσσαλίαί παράγεται το 18,5% της συνολικής παραγωγής γάλακτος (20,4% πρόβειο, 25,4% βουβαλίσιο, 15,2% αγελαδινό).

Συνολικά, οι αγρότες της Θεσσαλίας καλλιεργούν περίπου 1.600.000 στρέμματα, καλύπτοντας 40% της εγχώριας παραγωγής,ενώ στις πληγείσες περιοχές καλλιεργείται το 54% των αχλαδιών, το 51,5% των αμύγδαλων, το 36% των κάστανων, το 31% των μήλων και το 22,2% των καρυδιών.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν μικρές και μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και της Λάρισας έχουν διακόψει εδώ και μέρες τη λειτουργία τους.

Σημαντικά ονόματα όπως το εργοστάσιο της Τυράς έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, με τους εργαζόμενους να έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμο για την επαναλειτουργία του, ενώ πλημμυρισμένη μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες ήταν και η Βιομηχανία Γάλακτος La Farm. Ζημιές, εξάλλου, υπέστη και η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος. Ζημιές υπέστη το εργοστάσιο της χαλβαδοποίιας Όλυμπος, της οικογένειας Παπαγιάνη στη Λάρισα, αλλά και το τυροκομείο της «Βασιλίτσας» στη Νέα Λεύκη, έξω από τη Λάρισα.

Κατά πληροφορίες, επίσης, του ΒusinessNews.gr, το εργοστάσιο της Μέλισσα Κίκιζας δεν απειλήθηκε από τις πλημμύρες, αλλά υπέστησαν ζημιά γεμάτες αποθήκες με σιτάρι, κάτι το οποίο προβληματίζει ευρύτερα τους παραγωγούς και την πολιτεία.

Εξάλλου, σύμφωνα με στοιχείο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από τα μήλα ZAGORIN, που υμπεριλαμβάνει περισσότερους από 800 παραγωγούς-μέλη, από τη Ζαγορά, το Πουρί και τη Μακρυρράχη, που αποτελούν την Δημοτική Ενότητα Ζαγοράς του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου «η πρωτοφανής κακοκαιρία μας βρήκε παραμονές της συγκομιδής, με το σύνολο σχεδόν της παραγωγής μήλων στα δέντρα. Η «επόμενη μέρα» ξημερώνει με τη περιοχή να μετρά αμέτρητες και ανεκτίμητες ζημιές, που αν δεν αποκατασταθούν άμεσα, είναι δεδομένο ότι ακολουθεί οικονομική κατάρρευση».

Κατά όσα τονίζονται από τον συνεταιρισμό, «τα χωρια ήταν για ημέρες αποκλεισμένα, δεν υπάρχει οδική διασύνδεση προς Χορευτό, σε διαδρομή που βρίσκονται οι κεντρικές παραγωγικές εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, ψυγεία και διαλογητήριο. Είναι αποκλεισμένα μεταξύ τους και τα τρία χωριά με το Πουρί να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ακόμα και πεζή είναι επικίνδυνη η μετακίνηση και σε κάποια σημεία αδύνατη».

Φορείς: Έρχονται ανατιμήσεις αλλά δεν θα υπάρξουν ελλείψεις

Χωρίς ελλείψεις, αλλά με κάποιες αυξήσεις σε αγαθά του καθημερινού τραπεζιού αναμένεται να υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα, ως απόρροια των μεγάλων καταστροφών στη Θεσσαλία, σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα τονίζει στο ΒusinessNews.gr, ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ (Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Πάρης Σατολιάς, «παρότι δεν έχουμε δει ακόμα όλο το ύψος των καταστροφών, η λογική λέει ότι θα υπάρξουν αλυσιδωτές, αρνητικές αντιδράσεις σε όλο τον παραγωγικό κύκλο και αυτό δεν θα αφορά μόνο τον πρωτογενή τομέα. Θα δημιουργήσει ζητήματα όλη αυτή η καταστροφή, ήρθε σε μια στιγμή που το κόστος από ηλεκτρική ενέργεια και πρώτες ύλες είχε πάει να ισορροπήσει. Εχει γίνει μεγάλη ζημιά, όχι μόνο στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στις αποθήκες, στις ζωοτροφές και στη βιομηχανία. Οι ελλείψεις θα καλυφθούν, αλλά όλο αυτό φέρνει ανακατατάξεις στις τιμές, όταν πλέον περιμέναμε οι τιμές να εξομαλυνθούν. Είχαμε τις βροχές του διμήνου, είχαμε έναν παρατεταμένο καύσωνα μέσα στο καλοκαίρι, οι πλημμύρες ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα από όλο αυτό είναι ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις κρίσεις, να μπορούμε να αντιδρούμε και να επανερχόμαστε γρήγορα, γιατί τέτοια φαινόμενα θα τα ζούμε και θα τα ξαναζούμε».

Ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ τονίζει ότι πλέον «πρέπει να έχουμε ένα οδικό χάρτη για την πρόληψη, στιβαρά έργα υποδομής και στην πρόληψη όσον αφορά στα φαινόμενα αυτά, υπάρχουν τεχνολογίες που μπορεί να οδηγήσουν σε έναν νέο ασφαλιστικό φορέα που να απαντά στις σύγχρονες ανάγκες. Για παράδειγμα, τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου του ΕΛΓΑ, πρέπει να χτίσουμε ένα διαφορετικό μοντέλο, θα ανοίξει σχετική διαβούλευση γιαυτό το επόμενο χρονικό διάστημα».

Σοβαρό πλήγμα έχει δεχθεί και αναμένεται να δεχθεί και η εστίαση, ενώ θα υπάρξει ζήτημα στον ανεφοδιασμό των καταστημάτων. Σύμφωνα με τον κ. Αθανάσιο Χρυσάφη, Αντιπρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων και Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορίες προϊόντων που θα έχουν το πιο σοβαρό ζήτημα θα είναι τα άλευρα, λόγω των μεγάλων καταστροφών στο σιτάρι, και το τυρί, καθώς είναι μεγάλες οι ζημιές που έχουν προκληθεί στα τυροκομεία της περιοχής. «Πρόκειται για ένα φαινόμενο, του οποίου την επίδραση θα δούμε για κάποιους μήνες, δεδομένου ότι στη Θεσσαλία ‘’χτυπούσε’’ η καρδιά της παραγωγής πολλών προϊόντων. Μεγαλύτερη θα είναι η επίδραση στο τυρί, πιθανόν να υπάρξουν και ελλείψεις, ενώ θεωρώ ότι θα υπάρξει και αρνητική επιρροή, σε ό,τι αφορά τα κόστη του σιταριού, κάτι που θα επηρεάσει τις τιμές του ψωμιού, το οποίο έχει, ήδη, υποστεί σημαντικές ανατιμήσεις τους προηγούμενους μήνες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης Εστιατόρων και συναφών Αττικής Γιάννη Δαβερώνη στο BuesinessNews.gr : «Ο Θεσσαλικός κάμπος παράγει πολλά προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά στην εστίαση. Προφανώς θα υπάρξει θέμα, είναι ξεκάθαρο αυτό. Από την πλευρά μας, θα αναζητήσουμε, για κάποιο χρονικό διάστημα άλλες πηγές, με εξίσου ποιοτικά προϊόντα, είναι πολύ πιθανό να δούμε αυξήσεις σε κάποια προϊόντα, όμως είναι δύσκολο να αλλάξουμε τους καταλόγους μας».

Συμπληρώνει, δε, ότι η πραγματική εικόνα της κατάστασης θα φανεί μέσα στο φθινόπωρο.

  • DANIEL
  • ·
  • ΑΚΡΙΒΕΙΑ
  • ·
  • ΦΟΡΕΙΣ
  • ·
  • ΕΣΤΙΑΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παρτιζάν-Παναθηναϊκός: Επιστροφή Ομπράντοβιτς στο Βελιγράδι - Στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός

All Content

Πού θα δείτε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Κολοσσό και Μύκονο

All Content - BusinessNews.gr

Magic Box: Μετά το The Mall Athens, «κλειδώνει» Καισαριανή και βάζει πλώρη για το Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

Tikun Olam: Αύξηση τζίρου 76,06% στα 14,58 εκατ. ευρώ το 2025, για την ισραηλινή εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης

All Content - BusinessNews.gr

Wolt: Στα 181,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα

All Content

Lighthouse: Redesign του e-shop της Ravenna

All Content

Νέα εταιρική ταυτότητα και καμπάνια από την Alpha Bank

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Σπανούλης: «Είμαστε ικανοί για όλα τα στυλ παιχνιδιού» - Τι είπε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ

All Content

ΠΑΟΚ: Με Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία για το 3/3 στο EuroCup

All Content - BusinessNews.gr

IDEAL Holdings: Στόχος το 1 δισ. ευρώ σε πέντε χρόνια – Νέες εξαγορές στο πλάνο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Σταθερός ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο 1,8% το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Προβλήματα στα σούπερ μάρκετ σε Ολλανδία και Βέλγιο μετά την κυβερνοεπίθεση στη Γαλλία – Φόβοι για ελλείψεις

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών για τους μαθητές-κρατουμένους του Αυλώνα

CSRΝews.gr

«Ελληνίδες Παντού – Μια Φωνή κατά της Βίας»: Διεθνής εκδήλωση στην Αθήνα για την προστασία και την υποστήριξη των γυναικών

CSRΝews.gr

Ολυμπιακή Ζυθοποιία και WHEN: 20 υποτροφίες mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες στον κλάδο HORECA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Bουλγαρία: Γιατί είναι η τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ-Οι εξαγωγές, οι συνεργασίες και οι συναλλαγές
Bουλγαρία: Γιατί είναι η τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ-Οι εξαγωγές, οι συνεργασίες και οι συναλλαγές 13/09/2023 - 07:37
BP: Παραιτήθηκε ο ceo Μπέρναρντ Λούνι, για «ανάρμοστες σχέσεις» με υπαλλήλους 13/09/2023 - 07:28
BP: Παραιτήθηκε ο ceo Μπέρναρντ Λούνι, για «ανάρμοστες σχέσεις» με υπαλλήλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
    13/10/2026 - 17:07 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γερμανία: Η συμφωνία με τη Ρωσία για το ντίζελ δείχνει ότι ο Τραμπ βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο»
    13/10/2026 - 17:03 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας
    13/10/2026 - 16:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στρατηγική συνεργασία Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας και ΕΛΣΤΑΤ
    13/10/2026 - 16:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΦΕΤ: Ενίσχυση ελέγχων για την αυθεντικότητα τροφίμων και χυμών φρούτων
    13/10/2026 - 16:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν και Ρωσία εντείνουν τις υβριδικές τους εκστρατείες στη Βρετανία
    13/10/2026 - 16:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ θέλει φθηνότερο ντίζελ για τις ενδιάμεσες εκλογές
    13/10/2026 - 16:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ειρ. Αγαπηδάκη: Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας - Έως 8 δόσεις για 43.500 δικαιούχους
    13/10/2026 - 16:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κλειστά σχολεία αύριο 14 Οκτωβρίου λόγω της κακοκαιρίας: Σε ποιες περιοχές θα γίνουν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
    13/10/2026 - 16:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΕΣΦΑ: Αύξηση 12,72% στη ζήτηση φυσικού αερίου – Άλμα 169% στις εξαγωγές το 9μηνο
    13/10/2026 - 16:32 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πέτρος Πετρόπουλος: Οριστική συμφωνία για την εξαγορά της Τζωρτζής έναντι 6,5 εκατ. ευρώ
    12/10/2026 - 17:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ONE Channel: Τέλος η συνεργασία με τον Σταμάτη Ζαχαρό μετά τις αντιδράσεις για την Εριέττα Μόλχο
    12/10/2026 - 17:35 MEDIA
  • Πειραιώς: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις έως 220.000 ευρώ
    12/10/2026 - 19:28 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • O Τραμπ υπερασπίζεται τη συμφωνία με τη Ρωσία για το ντίζελ, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων
    12/10/2026 - 21:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και άνεμοι έως 9 μποφόρ – Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας
    12/10/2026 - 22:16 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Στράτος Μπαλής στην DPG Digital Media Group

13/10/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ρίζες Abroad: Η εκπομπή του ERT COSMOS επιστρέφει με ιστορίες Ελλήνων του εξωτερικού

13/10/2026 - 13:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών για τους μαθητές-κρατουμένους του Αυλώνα

13/10/2026 - 13:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Τogether We Fly στη Λυών!

13/10/2026 - 13:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός Γυναίκες: Οι δηλώσεις Ενζόγια και Εγουόντο για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Μπάξι Φερόλ

13/10/2026 - 12:41
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Ελληνίδες Παντού – Μια Φωνή κατά της Βίας»: Διεθνής εκδήλωση στην Αθήνα για την προστασία και την υποστήριξη των γυναικών

13/10/2026 - 12:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo