Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τερεζάκης (Σύμβουλος Διοίκησης ΟΣΕ): Το σύστημα τηλεδιοίκησης είχε καταρρεύσει λόγω ελλιπούς συντήρησης
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/03/2023 · 13:32

Τερεζάκης (Σύμβουλος Διοίκησης ΟΣΕ): Το σύστημα τηλεδιοίκησης είχε καταρρεύσει λόγω ελλιπούς συντήρησης

Όπως είπε ο σύμβουλος Διοίκησης του ΟΣΕ, «το πώς έχει γίνει αυτό, τα στοιχεία της καταγραφής των συστημάτων τηλεχειρισμού του συστήματος σηματοδότησης, καθώς και όλες οι ραδιοεπικοινωνίες, καταγράφονται».

Για την τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών μίλησε στην ΕΡΤ ο Σύμβουλος Διοίκησης του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης. Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η επιχείρηση για το μοιραίο γεγονός που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 46 επιβάτες εξαιτίας του προβληματικού συστήματος τηλεδιοίκησης υποστήριξε ότι οφείλεται σε «κάποιους χειρισμούς που έγιναν στον σταθμό της Λάρισας» ρίχνοντας εμμέσως τις ευθύνες στον σταθμάρχη. Παράλληλα, υποστήριξε ότι το μοιραίο συμβάν έγινε λίγα χιλιόμετρα μετά το υπάρχον σύστημα σηματοδότησης ενώ όσο αφορά τις ελλείψεις σημείωσε ότι «γίνεται προσπάθεια να αναταχθεί και να εκσυγχρονιστεί η τηλεδιοίκηση και η σηματοδότηση, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον τα οποιαδήποτε τέτοια λάθη».

Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων ο κ. Τερεζάκης δήλωσε ό,τι «η Ελλάδα πενθεί και εμείς οι σιδηροδρομικοί χάσαμε και εμείς αγαπημένα πρόσωπα, συναδέλφους που έχουμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί φτάσαμε σε αυτή την τραγωδία ο κ. Τερεζάκης, εκπροσωπώντας τον ΟΣΕ, υποστήριξε ότι «η απάντηση που μπορεί να δώσει επίσημα ο Οργανισμός είναι ότι οφείλεται από κάποιους χειρισμούς που έγιναν στον σταθμό της Λάρισας, ο οποίος έχει τοπικό σύστημα σηματοδότησης και ελέγχεται και λειτουργεί».

Ερωτηθείς αν στο σημείο της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων λειτουργεί σύστημα σηματοδότησης ο κ. Τερεζάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «στο συγκεκριμένο σημείο το τρένο είχε 3 με 4 χλμ. που είχε βγει από το σύστημα σηματοδότησης».

Εξηγώντας τι ισχύει στο σιδηροδρομικό δίκτυο στην περιοχή της Θεσσαλίας υποστήριξε ότι ο σταθμός της Λαρίσης έχει σύστημα σηματοδότησης το οποίο τελειώνει 5,5 χλμ. βόρεια της Λάρισας. «Είχε βγει το τρένο από αυτό το σύστημα και τον έλεγχο και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω συνέβη το μοιραίο», σημείωσε.

Στην αστυνομία οι ραδιοεπικοινωνίες

Όπως είπε ο σύμβουλος Διοίκησης του ΟΣΕ, «το πώς έχει γίνει αυτό, τα στοιχεία της καταγραφής των συστημάτων τηλεχειρισμού του συστήματος σηματοδότησης, καθώς και όλες οι ραδιοεπικοινωνίες, καταγράφονται». Αποκάλυψε, μάλιστα, και επίσημα εχθές στο ανακριτικό τμήμα, ότι με εντολή του εισαγγελέα και παρουσία αστυνομικών υπαλλήλων, δόθηκαν τα στοιχεία όπου οι εμπειρογνώμονες για να τα αξιολογήσουν.

Επιχειρώντας να εξηγήσει πώς έγινε το αδιανόητο να συγκρουστούν μετωπικά δύο τρένα την ώρα που η γραμμή για Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι διπλή, υποστήριξε τα ακόλουθα: «Μέχρι το 2010 -’11 ο Οργανισμός είχε οργανωμένες τηλεδιοικήσεις από το Κιάτο μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Ειδομένη. Μετά το ’11 […] τα συστήματα αυτά άρχισαν και καταρρέουν. Δεν συντηρούντο με αποτέλεσμα να φτάσουμε να καταρρεύσει το σύστημα της τηλεδιοίκησης σχεδόν στο μεγαλύτερο του σύνολο. Μετά με κάποιες συμβάσεις, που ακολούθησαν από το 2017- ’18 και μετά, γίνεται προσπάθεια να αναταχθεί και να εκσυγχρονιστεί η τηλεδιοίκηση και η σηματοδότηση, ώστε προφανώς να αποφευχθούν στο μέλλον τα οποιαδήποτε τέτοια λάθη. Ήδη κάποια κομμάτια λειτουργούν. Το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών λειτουργεί».
Και όπως πρόσθεσε, έχοντας όπως είπε πλήρη γνώση της κατάστασης, η σηματοδότηση το 2017 υπήρχε και λειτουργούσε.

Ο σιδηρόδρομος υποφέρει από τις κλοπές υλικών

Απαντώντας στις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν από μηχανοδηγούς και εργαζομένους στους σιδηροδρόμους για τα λάθη και τις παραλλείψεις της διοίκησης του ΟΣΕ αλλά και της Hellenic Train στις επανειλλημένες εκκλήσεις τους για λήψη μέτρων ασφαλείας τις χαρακτήσε ως αντιδράσεις συνδικαλιστών.

«Το τι απόψεις έχουν οι κύριοι συνδικαλιστές και άλλοι συνάδελφοι, με τους οποίους δουλεύουμε μαζί, είναι απόψεις σεβαστές. Δεν μπορώ να γνωρίζω όλους τους λόγους για τους οποίους κατέρρευσε η διοίκηση σταδιακά. Κατά την άποψη των περισσοτέρων, μειώθηκαν οι βαθμοί συντήρησης, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτά τα συστήματα, οι κλοπές καλωδίων και εξοπλισμού. Ο σιδηρόδρομος υποφέρει καθημερινά από αυτά τα προβλήματα και τα οποία, δυστυχώς, δεν μπορούν να λυθούν. Όταν, λοιπόν, μου κόβει εμένα και μου απαξιώνει ένα κομμάτι τηλεδιοίκησης, αν δεν έχω το προσωπικό να το φτιάξω αμέσως, τότε αρχίζει και πέφτει και το επόμενο επόμενο κομμάτι και έτσι μεγάλα τμήματα βγαίνουν εκτός».

Παλεύουμε χρόνια και χρόνια για να φτιάξουμε το σύστημα

Στο ερώτημα γιατί τόσα χρόνια οι αρμόδιοι δεν έκαναν τη δουλειά που έπρεπε να κάνουν ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος είναι αναρμόδιος να απάντήσει, προσθέτοντας γι’ άλλη μια φορά ότι «από το 2011 και μετά που λειτουργούσε, το σύστημα σταδιακά άρχισε να καταρρέει. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε όλη αυτή την περίοδο και πώς το σύστημα αυτό έφτασε στην απαξίωση. Αυτό που ξέρω είναι ότι αρκετά χρόνια πριν (σ.σ. το δυστύχημα), είχε αρχίσει μια μεγάλη προσπάθεια να αναταχθεί το δυνατόν συντομότερα και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται».

Απάντηση που, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Σταυρούλας Χριστοφιλέα, η οποία τόνισε ότι συνέβη αυτό που προειδοποιούσαν οι εργαζόμενοι ότι θα πάθουμε, να θρηνούμε δηλαδή νεκρούς και δεκάδες τραυματίες σε ένα μέσο συγκοινωνίας που θα έπρεπε να είναι ασφαλές.

«Το να λέμε ο καθένας την άποψή του που είναι απολύτως σεβαστή, είναι μια όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη του νομίσματος είναι να δει κανείς αντικειμενικά ποιες τηλεδιοικήσεις λειτουργούν, ποιές αναπτύσσονται και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα τους», σημείωσε ο κ. Τερεζάκης.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του συστηματος της τηλεδιοίκησης ο Σύμβουλος Διοίκησης του ΟΣΕ υποστήριξε ότι «τα συστήματα, οι εγκαταστάσεις τους, η λειτουργία τους και η πιστοποίηση τους δεν γίνεται δυστυχώς από τον ένα χρόνο στον άλλο. Πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια και μία διαχρονικότητα, κάτι το οποίο, δυστυχώς, στο παρελθόν δεν είχε συμβεί για διάφορες αιτίες. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει Σαν τεχνικός έβλεπα ότι το σύστημα αυτό της εφαρμογής και της υλοποίησης είχε και ένα αποτέλεσμα… Φτάσαμε να παλεύουμε χρόνια και χρόνια και χρόνια για να χτίσουμε αυτό το πράγμα».

Άγνωστο γιατί δεν είδε το τρένο ο σταθμάρχης

Και όπως σημείωσε «οι συνάδελφοί μου συνέχεια κινούν τα τρένα. Η αγωνία μας είναι καθημερινή και είμαστε και εμείς αυτοί οι οποίοι πιέζουμε συνέχεια, ο καθένας από τον τρόπο και τη θέση που βρίσκεται, ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν. Έχουμε φτάσει, αυτή τη στιγμή, να λέμε ότι μέχρι τον Ιούλιο του ’23, επιτέλους θα μπορούμε να σηκώσουμε το σύστημα αυτό και θα μπορέσουμε να δώσουμε την ασφάλεια που απαιτείται. Αν και μέχρι τώρα, και χωρίς τη χρηματοδότηση, υπάρχουν σιδηροδρομικά συστήματα, υπάρχει κανονισμός στον ΟΣΕ, όπως έχουμε όλοι οι σιδηροδρομικοί οργανισμοί, όπου και όταν χάσεις τη χρηματοδότηση και τη τηλεδιοίκηση, μπορείς να κινήσεις τα τρένα σου εκ του ασφαλούς».

Ερωτηθείς γιατί δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση ανθρώπινου σφάλματος ο κ. Τερεζάκης απάντησε ότι «το σύστημα της σηματοδότησης που υπήρχε στο σταθμό Λαρίσης το παρακολουθούσε για 5,5 χλμ. ακόμη. Το γιατί ο σταθμάρχης δεν το είδε και δεν μπόρεσε να διορθώσει το λάθος, αν είναι λάθος, αυτό θα το βρουν στην ανακριτική διαδικασία. Πάντως, το τρένο είχε παρακολούθηση 5,5 ακόμη χιλιόμετρα μετά. Υπήρχαν οι κανονισμοί».

Για να συμβει το μοιραίο πρέπει να γίνουν περισσότερα των τριών λαθών – Αυτά φαίνεται ότι έγιναν

Πρόσθεσε, τέλος, ότι «για να συμβεί ένα τέτοιο μοιραίο περιστατικό πρέπει να γίνουν περισσότερα των τριών λαθών. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία που έχουμε στον σιδηρόδρομο. Αυτά φαίνεται ότι έγιναν τα λάθη και ίσως η ανάκριση φανερώσει και άλλα περισσότερα, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να τα ξέρουμε. Το δυστύχημα είναι ότι χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές για κάτι το οποίο δεν έπρεπε ποτέ να έχει γίνει».

  • ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ
  • ·
  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  • ·
  • ΟΣΕ
  • ·
  • ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ·
  • ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
  • ·
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
  • ·
  • HELLENIC TRAIN
  • ·
  • ΤΕΜΠΗ
  • ·
  • ΤΡΑΓΩΔΙΑ
  • ·
  • ΝΕΚΡΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ-Τόφας 96-88: Τα highlights του αγώνα και του Μπάρτλεϊ (vids)

All Content

ΠΑΟΚ-Περιστέρι 101-77: Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Πλαφόν σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ – Έως και 5 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για την αισχροκέρδεια

All Content - BusinessNews.gr

Στρατηγική συμμαχία Ομίλου AKTOR – Ομίλου ONEX για τη διεκδίκηση του Λιμένος Ελευσίνας

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Με νέους κωδικούς που φέρνουν μειώσεις φόρου και χαμηλότερα τεκμήρια το Ε1

All Content

FORECOMM_s: Συγκρατημένη αισιοδοξία με έμφαση στο digital

All Content

Από την Brave το περίπτερο της Metlen στην KEY 2025

FleetNews

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

FleetNews

Νέο “σκληροπυρηνικό” πακέτο για την BMW M2

All Content

Στους "8" της ENBL ο Ηρακλής 76-63 την ΤαλTεκ (vid)

All Content

Πρέκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνά μας» - Παρκς: «Θα επιστρέψουμε»

All Content - BusinessNews.gr

Jysk: Ο Γιώργος Τσιρώνης νέος Country Director

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΑΒΑΞ: Υπογραφή μνημονίου με τη ΣΤΑΝΤΑ για πύργο κατοικιών 29.800 τ.μ. στα Κεραμεία Αλλατίνη Θεσσαλονίκης

FleetNews

Ford: Νέες εκδόσεις BlueCruise για Kuga και Puma με αυτόνομη τεχνολογία

FleetNews

Alfa Romeo: Παγκόσμια ανάπτυξη άνω του 20% το 2025

CSRΝews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Τιμήθηκε με τη Χρυσή Zero Waste HORECA Διάκριση 2026

CSRΝews.gr

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά σχέδιο δράσης κατά του έμφυλου μισθολογικού και συνταξιοδοτικού χάσματος

CSRΝews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Η βιωσιμότητα επιβραβεύεται με Χρυσή Διάκριση Zero Waste HORECA 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΤΕ: Νέο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. ο Αλέξανδρος Αθανασίου
ΟΤΕ: Νέο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. ο Αλέξανδρος Αθανασίου 02/03/2023 - 13:22
Frigoglass: Χάνει τον έλεγχο της εταιρείας η πλευρά Δαυίδ 02/03/2023 - 13:42
Frigoglass: Χάνει τον έλεγχο της εταιρείας η πλευρά Δαυίδ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • IDEAL Software Solutions: Λανσάρει το DocGen,πλατφόρμα αυτοματοποίησης εγγράφων για επιχειρήσεις
    11/03/2026 - 20:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Επιστολή Πιερρακάκη στον Αντόνιο Κόστα για την κατάσταση της οικονομίας της ζώνης του ευρώ
    11/03/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θ. Κοντογεώργης για τα μέτρα της κυβέρνησης: Προτεραιότητα ο έλεγχος της αγοράς και η αποτροπή της αισχροκέρδειας
    11/03/2026 - 19:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μνημόνιο Συνεργασίας για την διαχείριση καταστροφών Ελλάδος – Βρετανίας
    11/03/2026 - 19:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • WhatsApp: Λανσάρει λογαριασμούς για προεφήβους - Διαχείριση από τους γονείς
    11/03/2026 - 19:00 MEDIA
  • "Έκλεισαν" οι αιτήσεις εργαζομένων στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ
    11/03/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γρ. Σαράντης: Στα 599,6 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Τι προβλέπει για το 2026
    11/03/2026 - 18:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γ. Μπρατάκος: Οι παρεμβάσεις στην αγορά χρειάζονται σαφή όρια και προσεκτική εφαρμογή
    11/03/2026 - 18:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η δράση του κυκλώματος για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια - Πάνω από 16 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
    11/03/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Σταθερός στο 2,4% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο
    11/03/2026 - 18:10 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal
    11/03/2026 - 07:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Jysk: Ο Γιώργος Τσιρώνης νέος Country Director
    11/03/2026 - 07:24 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Με νέους κωδικούς που φέρνουν μειώσεις φόρου και χαμηλότερα τεκμήρια το Ε1
    11/03/2026 - 08:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στρατηγική συμμαχία Ομίλου AKTOR – Ομίλου ONEX για τη διεκδίκηση του Λιμένος Ελευσίνας
    11/03/2026 - 10:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εξωδικαστικός: Ρεκόρ ρυθμίσεων 540 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο - Πώς κινούνται servicers και τράπεζες
    11/03/2026 - 08:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Basketball Champions League 2025/26: Πρόγραμμα-αποτελέσματα-βαθμολογίες

11/03/2026 - 21:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

11/03/2026 - 21:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παρουσιάστηκε το νέο Global Media Center στο Υπ. Εξωτερικών

11/03/2026 - 16:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Τιμήθηκε με τη Χρυσή Zero Waste HORECA Διάκριση 2026

11/03/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά σχέδιο δράσης κατά του έμφυλου μισθολογικού και συνταξιοδοτικού χάσματος

11/03/2026 - 15:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο

11/03/2026 - 15:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

NAIL & BEAUTY AWARDS Μία εντυπωσιακη εκδήλωση και πλήθος κόσμου στο CAPSIS Hotel στην Θεσσαλονίκη

10/03/2026 - 17:12
FleetNews
fleetnews.gr

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

10/03/2026 - 06:08
FleetNews
fleetnews.gr

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

09/03/2026 - 06:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo