Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
CPLP: Αυξημένα 104% τα κέρδη στο β' τρίμηνο του 2022
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
29/07/2022 · 15:03

CPLP: Αυξημένα 104% τα κέρδη στο β' τρίμηνο του 2022

Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη και τα έσοδα της για το β τρίμηνο του 2022 κατέγραψε η Capital Product Partners (CPLP).
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας κατά το 2ο τρίμηνο του 2022 σημείωσαν αύξηση κατά 86%, φθάνοντας τα 74 εκατ. δολάρια έναντι 39,8 εκατ. δολάρια το 2ο τρίμηνο του 2021, ενώ τα καθαρά κέρδη για το εξεταζόμενο διάστημα αυξήθηκαν στα 20,4 εκατ. δολάρια, έναντι 10,0 εκατ. δολαρίων για την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταγράφοντας αύξηση 104%, (εξαιρώντας το έκτακτο κέρδος ύψους 25,4 εκατ. δολαρίων από την επιτυχή πώληση του M/V CMA CGM Magdalena τον Μάιο του 2021).

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις της εταιρείας για την περίοδο, ο κ. Γεράσιμος Καλογηράτος, CEO της CPLP, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2022 η εταιρεία συνέχισε να σημειώνει ισχυρές οικονομικές επιδόσεις σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2021, κυρίως ως αποτέλεσμα της εισόδου μας στην αγορά της θαλάσσιας μεταφοράς LNG κατά το δεύτερο μισό του περασμένου έτους. Ταυτόχρονα, παραμένουμε προσηλωμένοι στην στρατηγική μας για την ανανέωση του στόλου μας και στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώσαμε επιτυχώς την πώληση των M/V Archimidis & M/V Agamemnon, ενώ ενισχύσαμε τις αναπτυξιακές μας προοπτικές με την απόκτηση τριών νέων οικολογικών πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, ικανότητας 13,278 TEU, στα οποία έχουν τοποθετηθεί υβριδικής τεχνολογίας συστήματα καθαρισμού διοξειδίου του θείου, όπως και με την απόκτηση ενός ακόμη πλοίου LNG τελευταίας γενιάς, μεταφορικής ικανότητας 174.000 κυβικών μέτρων - πλοία τα οποία ήδη είναι υπό καθεστώς μακροχρόνιας χρονοναύλωσης.

Η πρόσφατη επιτυχής έκδοση νέου κοινού ομολογιακού δανείου στην Κεφαλαιαγορά Αθηνών, δεύτερη εντός δώδεκα μηνών, με σταθερό επιτόκιο 4,40% για επτά έτη, αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να αντλεί νέα κεφάλαια και μας παρέχει επιπλέον οικονομική ευελιξία για περαιτέρω ανάπτυξη σε περιβάλλον αυξανόμενων επιτοκίων. Η επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους μας παραμένει προτεραιότητα για την CPLP καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε στρατηγικά στην πράσινη ναυτιλία”.

Επισκόπηση αποτελεσμάτων

Η αύξηση των εσόδων κατά 86% οφείλεται κυρίως στην καθαρή αύξηση του μέσου αριθμού πλοίων του στόλου της εταιρείας κατά 27%, μετά την απόκτηση συνολικά έξι πλοίων LNG νέας γενιάς, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, τα οποία συνεισέφεραν συνολικά έσοδα ύψους 38,1 εκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Οι συνολικές λειτουργικές δαπάνες για το τρίμηνο ανήλθαν σε 40,9 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με 25,6 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο του 2021 κυρίως λόγω της αύξησης του μεγέθους του στόλου στα 21 πλοία κατά την περίοδο, καθώς και αυξημένου κόστους απόσβεσης πλοίων.

Στις 30 Ιουνίου 2022, τα συνολικά ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν σε 34,5 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνουν ταμειακά διαθέσιμα περιορισμένης χρήσης (restricted cash) ύψους 10,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ως ελάχιστη απαίτηση ρευστότητας σύμφωνα με τις χρηματοδοτικές ρυθμίσεις της εταιρείας.

Σε συνέχεια των αποτελεσμάτων του 2ου τριμήνου 2022, η εταιρεία θα προχωρήσει σε διανομή μερίσματος ύψους 0,15 δολ. ανά κοινό μερίδιο.

Σημαντικά γεγονότα για την αναπτυξιακή πορεία της CPLP

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους $597.5 εκατ. για την απόκτηση ενός πλοίου LNG και τριών πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

Τον Ιούνιο του 2022 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχωρά στην απόκτηση του υπό ναυπήγηση LNG Carrier «Asterix Ι», μεταφορικής ικανότητας 174.000 κυβικών μέτρων τύπου X-DF τελευταίας γενιάς, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί τον Ιανουάριο του 2023. Το πλοίο βρίσκεται ήδη σε μακροχρόνια χρονοναύλωση, διάρκειας πέντε ετών, από την Hartree Partners Power & Gas Company (UK) με δυνατότητα επέκτασης της συμφωνίας έως τον Ιανουάριο του 2032.

Με την προσθήκη του «Asterix Ι» στις αρχές του επόμενου έτους, ο στόλος της CPLP θα διαθέτει συνολικά 7 πλοία LNG τύπου X-DF τελευταίας γενιάς, συνολικής μεταφορικής ικανότητας 1.218.000 κυβικών μέτρων, αυξάνοντας έτσι σημαντικά το αποτύπωμα της εταιρείας στην δυναμική αγορά θαλάσσιας μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Επίσης, η εταιρεία προχωρά στην απόκτηση τριών νέων οικολογικών πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, μεταφορικής ικανότητας 13,278 TEU έκαστο, με μηχανές διπλού καυσίμου και σύστημα καθαρισμού διοξειδίου του θείου (scrubber). Πρόκειται για τα «Manzanillo Express», «Itajai Express» και «Buenaventura Express» τα οποία είναι υπό ναυπήγηση και προγραμματίζεται να παραδοθούν τον Οκτώβριο του 2022, τον Ιανουάριο του 2023 και τον Μάιο του 2023 αντιστοίχως. Έχουν εξασφαλισμένες μακροχρόνιες ναυλώσεις από την Hapag Lloyd Aktiengesellshaft για 10 έτη, οι οποίες μαζί με τα δικαιώματα επέκτασης της ναύλωσης, λήγουν μεταξύ του Οκτωβρίου 2038 και του Μαϊου του 2039.

Ο στόλος υψηλών προδιαγραφών της CPLP αριθμεί σήμερα (Ιούλιος 2022) σε 19 πλοία και με την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού επενδυτικού προγράμματος, ύψους 597,5 εκατ. δολαρίων μεταξύ Οκτωβρίου 2022 και Μαΐου 2023, ο στόλος αναμένεται να διαμορφωθεί στα 23 πλοία, αποτελούμενος από 7 πλοία τελευταίας γενιάς μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (‘LNG’), 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (containers) και 1 πλοίο ξηρού φορτίου.

Έκδοση Ομολογιών στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Τον Ιούλιο του 2022, η Εταιρεία, μέσω της κατά 100% θυγατρικής της, CPLP Shipping Holdings PLC, εξέδωσε ομόλογα ύψους €100,0 εκατ., 7ετούς λήξης, με τοκομερίδιο 4,40%, πληρωτέο εξαμηνιαία. Τα αντληθέντα κεφάλαια θα διατεθούν για την ενίσχυση του στόλου καθώς και την εξυπηρέτηση άλλων χρηματοοικονομικών αναγκών της εταιρείας.

Πώληση των M/V Archimidis & M/V Agamemnon

Στις 6 Ιουλίου 2022 και στις 28 Ιουλίου 2022, ολοκληρώθηκε η πώληση των M/V Archimidis & M/V Agamemnon, αποφέροντας ακαθάριστα έσοδα περίπου 102,0 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την αποπληρωμή του ανεξόφλητου χρέους. Η Εταιρεία κατέγραψε λογιστικό κέρδος από την πώληση των πλοίων ύψους 49.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αγορά Μεταφοράς Εμπορευματοκιβωτίων

Η αγορά των container αντιμετώπισε εξαιρετικές συνθήκες κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με τις τιμές των εμπορευματικών μεταφορών και των ναυλώσεων να σημειώνουν ρεκόρ όλων των εποχών και να είναι σχεδόν διπλάσιες σε ετήσια βάση, παρά τη μικρή αποκλιμάκωση που παρατηρήθηκε πρόσφατα.

Το βιβλίο των παραγγελιών είναι στο 27,8% του συνολικού στόλου, σημειώνοντας αύξηση 1.3% από το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ οι πωλήσεις πλοίων προς ανακύκλωση παραμένουν σε ιστορικά χαμηλά.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα υπάρξει μερική ομαλοποίηση της αγοράς εν όψει πιθανών οικονομικών αναταράξεων μεσο-μακροπρόθεσμα, ωστόσο βραχυπρόθεσμα, η σοβαρή διαταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα, η περιορισμένη διαθεσιμότητα χωρητικότητας καθώς και οι προσδοκίες ότι οι διαταραχές θα αργήσουν να αμβλυνθούν, διατηρούν την πρόβλεψη για την συγκεκριμένη αγορά θετική για τους επόμενους μήνες.

Αγορά Ναύλωσης Πλοίων LNG

Οι τιμές στην αγορά ναυλώσεων LNG σημείωσαν ασυνήθιστα ανοδική τάση κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του β’ τριμήνου του έτους. Η τάση αυτή οφείλεται κυρίως στην επικέντρωση στην ενεργειακή ασφάλεια σε συνδυασμό με τις αυξημένες τιμές φυσικού αερίου, καθώς πολλοί ναυλωτές επέλεξαν την ασφάλεια των μακροπρόθεσμων ναυλώσεων.

Το βιβλίο παραγγελιών πλοίων LNG είναι στο 39.8% του συνολικού στόλου με 54 νέες παραγγελίες κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2022. Η τρέχουσα τιμή του νεότευκτου πλοίου έχει αυξηθεί στα 240 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, τα LNG πλοία εφοδιασμένα με δίχρονες μηχανές επιτυγχάνουν ετήσιο ναύλο ύψους 165.000 δολαρίων την ημέρα. Tο β’ τρίμηνο του έτους, συνολικά 72 LNG πλοία εισήλθαν σε μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ναυλώσεις.

Οι προοπτικές για την αγορά LNG εμφανίζονται συνολικά θετικές, με την ώθηση για ενεργειακή ασφάλεια (ειδικά στην Ευρώπη) ως αποτέλεσμα του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας να συμβάλλει στην ισχυρή παγκόσμια ζήτηση για LNG και στην επιτάχυνση των επενδύσεων σε υποδομές υγροποίησης και επαναεριοποίησης.

  • CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ευρωμπάσκετ U18: Κόντρα στην Ισπανία για την πρόκριση στην τετράδα

All Content

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Φρανσίσκο (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα

All Content - BusinessNews.gr

Optima bank: Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της, με αύξηση κερδών 29% στα 104,3 εκατ. ευρώ

All Content

Allwyn: Oι 6 που συνεχίζουν στο spec για το δημιουργικό

All Content

Kρατική διαφήµιση: Τι (ακριβώς) προβλέπει το νέο πλαίσιο διαφάνειας

FleetNews

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

FleetNews

Lepas: Κομψότητα και τεχνολογία σε νέα εποχή

FleetNews

Tο νέο KGM Musso έφτασε στην ελληνική αγορά

All Content

Παναθηναϊκός: «Tρελάθηκαν» με τη μεταγραφή του Φρανσίσκο οι Γιαμπουσέλε και Λεσόρ (pics)

All Content

WNBA: Τρομερή ανατροπή της Ατλάντα από το -15 και νίκη με καλάθι της Γκρέι (vids)

All Content - BusinessNews.gr

TITAN: Αύξηση καθαρών κερδών 16% στα 153,2 εκατ. ευρώ για το α’ εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Qualco: Εξαγορά του 60% της Lever Development Consultants

All Content - BusinessNews.gr

Public Group: Σταθερή βελτίωση λειτουργικών επιδόσεων και πωλήσεις άνω των €500 εκατ. το 2025

FleetNews

Εκστρατεία ενημέρωσης της υπηρεσίας ΟΔ.Υ.Σ.Ε.ΑΣ για την οδική ασφάλεια

FleetNews

Νέο Zeekr 9X: Η πολυτέλεια ορίζεται εκ νέου

CSRΝews.gr

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΣΤΟΑ CULTURE

CSRΝews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ στηρίζει το πρόγραμμα HELPFIREFIGHTERS

CSRΝews.gr

Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του GenAI Empowered Educators με 1.044 εκπαιδευτικούς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Colgate - Palmolive: Υποχώρησαν τα κέρδη στο τρίμηνο, αυξήθηκαν οι πωλήσεις
Colgate - Palmolive: Υποχώρησαν τα κέρδη στο τρίμηνο, αυξήθηκαν οι πωλήσεις 29/07/2022 - 15:01
EDPR: Εξαγοράζει το 70% της Kronos για την ανάπτυξη έργων ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία 29/07/2022 - 15:40
EDPR: Εξαγοράζει το 70% της Kronos για την ανάπτυξη έργων ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Lidl Ελλάς αναδεικνύεται «Νo. 1 στη σχέση ποιότητας-τιμής» για 2η συνεχόμενη χρονιά
    30/07/2026 - 11:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Noval Property: Στα 18 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη - Άνοδος 17% στα μισθώματα
    30/07/2026 - 11:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Revolut και OpenAI φέρνουν το ChatGPT Go σε εκατομμύρια χρήστες
    30/07/2026 - 11:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Σκλαβενίτης: Ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ – Οι επενδύσεις των 228 εκατ. και το πλάνο για τη συνέχεια
    30/07/2026 - 11:27 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.533,30 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,27%
    30/07/2026 - 11:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το ευρώ υποχωρεί 0,17%, στα 1,1446 δολάρια
    30/07/2026 - 11:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BBVA: Καθαρά κέρδη 6,05 δισ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Άνοδος 11%
    30/07/2026 - 11:12 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΔΥΠΑ: Πάνω από 60.000 ωφελούμενοι από 51 προγράμματα απασχόλησης στην Αττική
    30/07/2026 - 10:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Π. Μαρινάκης: Έως τον Σεπτέμβριο στο Υπουργικό Συμβούλιο το ν/σ για την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών
    30/07/2026 - 10:54 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Qualco: Εξαγορά του 60% της Lever Development Consultants
    30/07/2026 - 10:52 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Sympan: Νέα ανάπτυξη στον Πειραιά συνδυάζει φιλοξενία, πολιτισμό και design
    29/07/2026 - 14:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του GenAI Empowered Educators με 1.044 εκπαιδευτικούς
    29/07/2026 - 14:45 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Τραμπ 300 πυραύλους για τα συστήματα Patriot πριν τον χειμώνα
    29/07/2026 - 18:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Public Group: Σταθερή βελτίωση λειτουργικών επιδόσεων και πωλήσεις άνω των €500 εκατ. το 2025
    29/07/2026 - 17:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΠΕΚΑ: Αύριο η καταβολή των επιδομάτων Ιουλίου ύψους 276.036.591 ευρώ σε 1.007.152 δικαιούχους
    29/07/2026 - 16:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Upstream βοηθά τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να προσαρμοστούν στη νέα εποχή του Chrome

30/07/2026 - 08:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Βασίλης Χιώτης και ο Άκης Παυλόπουλος στον ΑΝΤ1

30/07/2026 - 08:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Εξετάζεται από ομάδες της EuroLeague o Μακ ΜακΚλάνγκ»

30/07/2026 - 08:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Άρμονι Μπρουκς»

30/07/2026 - 07:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΣΤΟΑ CULTURE

30/07/2026 - 07:30
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

30/07/2026 - 05:15
FleetNews
fleetnews.gr

Lepas: Κομψότητα και τεχνολογία σε νέα εποχή

30/07/2026 - 05:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ στηρίζει το πρόγραμμα HELPFIREFIGHTERS

29/07/2026 - 15:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo