Κυριακή, 3 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εκδήλωση της Grant Thornton στην Κρήτη για τις επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
13/05/2022 · 16:08

Εκδήλωση της Grant Thornton στην Κρήτη για τις επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης

«Η Ελλάδα μέσω του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχει μία μοναδική ευκαιρία να κάνει ριζικές αλλαγές μέσα στα επόμενα χρόνια», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, Βασίλης Καζάς.

Η Grant Thornton στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού της ελληνικής περιφέρειας, σχετικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης των κεφαλαίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διοργάνωσε την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης, εκδήλωση με θέμα "Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας: Νέες επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις". Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, Βασίλης Καζάς, ο Senior Partner της Grant Thornton, Εμμανουήλ Διαμαντουλάκης, ο, Δρ. Παναγιώτης Πρόντζας, Partner, Head of Strategy & Investments καιο Ειδικός Σύμβουλος σε Θέματα Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους η εγχώρια οικονομία αναμένεται να ενισχυθεί από την αξιοποίηση του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τους πυλώνες μέσα από τους οποίους οι πόροι του Tαμείου Aνάκαμψης και Aνθεκτικότητας θα διοχετευθούν μέσω της παροχής επιδοτήσεων και δανείων, για τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που δημιουργούνται για την οικονομία από την κινητοποίηση ιδιωτικών και δημόσιων επενδύσεων καθώς και για τη σημασία του νέου Αναπτυξιακού Νόμου και τα πλεονεκτήματα αξιοποίησής του. Παράλληλα, διοργανώθηκε panel συζήτησης, στο οποίο τα στελέχη της Grant Thornton μαζί με τον κ. Αϊβαλιώτη απάντησαν σε ερωτήματα του κοινού και παρείχαν περαιτέρω διευκρινίσεις για τα ζητήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, Βασίλης Καζάς δήλωσε σχετικά: "Η Ελλάδα, αξιοποιώντας αποτελεσματικά τα σημαντικά κεφάλαια που πρόκειται να λάβει, μέσω του Ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0", έχει μία μοναδική ευκαιρία να κάνει ριζικές αλλαγές μέσα στα επόμενα χρόνια, επενδύοντας στην ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα οδηγήσουν στον μετασχηματισμό της οικονομίας. Εάν αυτές οι επενδύσεις στεφθούν με επιτυχία, εάν δηλαδή γίνει σωστή απορρόφηση των κεφαλαίων από την πλευρά των επιχειρήσεων, η ελληνική οικονομία θα αναδυθεί πιο καινοτόμος, παραγωγική, πράσινη και εξωστρεφής, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην κοινωνική ευημερία και κατ’ επέκταση στην μεγέθυνση του πλούτου της χώρας. Η αξιοποίηση των κεφαλαίων από το ταμείο Ανάκαμψης, είναι άλλωστε μια πολύ καλή ευκαιρία να μειωθεί το τεράστιο επενδυτικό κενό που χαρακτηρίζει τη χώρα ώστε η Ελλάδα να καταστεί πολύ πιο φιλόδοξη και αισιόδοξη για το μέλλον της".

Στον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης τονίζοντας ότι: "μέσα από τη συνεργασία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα όλοι μαζί θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης με την αντίληψη ότι η επιχειρηματικότητα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας". Ο κύριος Αρναουτάκης αναφέρθηκε, παράλληλα, στην στόχευση της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού μέσα από το ΕΣΠΑ αλλά και τον Αναπτυξιακό Νόμο, που είναι: "η ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, η διασύνδεση των επιχειρήσεων με τα ερευνητικά εργαστήρια και η πληροφόρηση της επιχειρηματικής και της ερευνητικής κοινότητας σχετικά με νέες δράσεις και νέα προγράμματα στήριξης που εδράζεται στην ψηφιακή οικονομία, την επιστημονική έρευνα και την εξωστρέφεια".

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός από την πλευρά του, χαιρέτισε και ευχαρίστησε την Grant Thornton για την εκδήλωση, δηλώνοντας πως: "το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας παρέχει σημαντική χρηματοδοτική στήριξη για επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις, προσανατολισμένες στην πράσινη ανάπτυξη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την εξωστρέφεια που σίγουρα θα αναβαθμίσουν την οικονομία της χώρας ποσοτικά και ποιοτικά". Ο κύριος Λαμπρινός τόνισε, επίσης ότι: "θα πρέπει να κινητοποιηθούν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα και συντονισμένα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για να αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά στα χρονικά περιθώρια που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση .Η σωστή αξιοποίηση αναμένεται να συντελέσει στην δυναμική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, την αναβάθμιση των ελληνικών επιχειρήσεων και την δημιουργία χιλιάδων νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας".

Ο Senior Partner της Grant Thornton, Εμμανουήλ Διαμαντουλάκηςυπογράμμισε πως: "Είναι σημαντικό για εμάς στην Grant Thornton να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που δίνονται από το Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας και να χρησιμοποιηθεί σωστά η ευρωπαϊκή βοήθεια προς όφελος της Κρητικής και γενικότερα της ελληνικής οικονομίας. Με έργα που αφορούν την Κρήτη να έχουν ήδη ενταχθεί στο Ταμείο Ανάπτυξης, και με προσανατολισμό στη βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη, το οικονομικό τοπίο της Κρήτης θα έχει αναβαθμιστεί σημαντικά στα επόμενα χρόνια".

Ο Ειδικός Σύμβουλος σε Θέματα Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, τόνισε πως: "Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελούν μια ιστορική ευκαιρία για την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Μέσα από πυλώνες όπως η πράσινη μετάβαση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, δύναται να επιταχυνθεί η αναπτυξιακή πορεία της χώρας, με κατεύθυνση μία οικονομία πιο ανταγωνιστική και με περισσότερη εξωστρέφεια. Η χώρα μας σε ολόκληρη την επικράτειά της διαθέτει πλήθος επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε πολλά υποσχόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας και μέσα από την αξιοποίηση των κεφαλαίων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και με ένα στέρεο επενδυτικό σχέδιο, θα μπορέσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν περαιτέρω, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων".

Από την πλευρά του, ο Partner και Head of Strategy & Investments της Grant Thornton, Δρ. Παναγιώτης Πρόντζας, παρουσίασε τις νέες επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: "Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελεί ένα εργαλείο που θα ενισχύσει σημαντικά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, ενισχύοντας παράλληλα και την εξωστρέφεια της χώρας. Οι πόροι του Ταμείου θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και θα επιτρέψουν στον κλάδο να γίνει πιο ανθεκτικός σε περιόδους κρίσεων. Με έργα, όπως η αναβάθμιση των τουριστικών λιμένων, να έχουν ενταχθεί ήδη στο "Εθνικό Σχέδιο" του Ταμείου, είναι κομβικής σημασίας η κατάθεση ολοκληρωμένων επενδυτικών σχεδίων από τις επιχειρήσεις, προκειμένου να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού τους και να καταστήσουν τον κλάδο σημαντικό παίχτη στο διεθνές στερέωμα".

  • GRANT THORNTON
  • ·
  • ΚΡΗΤΗ
  • ·
  • ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τενερίφη-Ανδόρα 89-90, με buzzer-beater τρίποντο του Κούριτς (vids)

All Content

EuroLeague για το Game 2 Βαλένθια-Παναθηναϊκός: «Από τα ματς που μετά από 20 χρόνια θα θυμάσαι ακριβώς πού το είχες δει» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Eldorado Gold: Εκτίναξη 89% στα 136 εκατ. δολάρια για τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Με όχημα LNG και παραχωρήσεις «χτίζει» έσοδα έως 5,5 δισ. ευρώ - Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

AVE: Ισχυρή αύξηση εσόδων το 2025, Ανάκαμψη λειτουργικών επιδόσεων, πιέσεις στα καθαρά μεγέθη

All Content

EΔΕΕ: Θεσμική παρέμβαση για τους διαγωνισμούς από ΟΑΣΑ και ΟΣΕΘ

All Content

Σε spec η NN Hellas

FleetNews

Πανίσχυρη και κομψή η νέα Porsche Cayenne Coupé

FleetNews

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

FleetNews

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

All Content

Νίκη στην 3η παράταση και στους τελικούς ο Γλαύκος Έσπερος - Ισοφάρισαν Χολαργός, Κομοτηνή, εκκένωση στην Ελευθερούπολη (pics)

All Content

Χαλασμένα χρονόμετρα και διακοπή στην Μπανταλόνα! Αποχώρησε η Μάλαγα για να προλάβει την πτήση!

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Υψηλές αποδόσεις και μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα - Το μήνυμα Μυλωνά

All Content - BusinessNews.gr

Attica Group: Στα 756,9 εκατ. ευρώ,ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΔ: Δικαίωση για 4 στους 10 φορολογούμενους – «Σβήστηκαν» φόροι και πρόστιμα

FleetNews

80 χρόνια Vespa με νέα Primavera και GTS

FleetNews

Το Audi Q4 e-tron αναβαθμίζεται και αποκτά αμφίδρομη φόρτιση

CSRΝews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

CSRΝews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

CSRΝews.gr

Η Lidl Ελλάς Μεγάλος Χορηγός στο 10ο No Finish Line Athens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Intrakat: Αν δεν υπάρξει συμφωνία με το Υπουργείο Υποδομών θα σταματήσουν τα έργα
Intrakat: Αν δεν υπάρξει συμφωνία με το Υπουργείο Υποδομών θα σταματήσουν τα έργα 13/05/2022 - 15:27
ΣΕΒ: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της γαλλικής αντιπροσωπείας της MEDEF στην Αθήνα 13/05/2022 - 16:12
ΣΕΒ: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της γαλλικής αντιπροσωπείας της MEDEF στην Αθήνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    02/05/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αιχμές Π. Μαρινάκη προς Ανδρουλάκη, Τσίπρα: Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
    02/05/2026 - 14:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει αύριο η προθεσμία αιτήσεων – Πάνω από 340.000 οι συμμετοχές
    02/05/2026 - 13:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το καλοκαίρι των υπερπολυτελών γιοτ στη Μεσόγειο μετατοπίζεται φέτος δυτικά
    02/05/2026 - 13:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eldorado Gold: Εκτίναξη 89% στα 136 εκατ. δολάρια για τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο του 2026
    02/05/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Banco Sabadell: Πουλάει την TSB στην Santander για 3,3 δισ. ευρώ
    02/05/2026 - 12:34 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Νέα εργαλειοθήκη μεταρρυθμίσεων 2028-2034 σε συνεργασία κυβέρνησης με ΟΟΣΑ, ΤτΕ και ΙΟΒΕ
    02/05/2026 - 12:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Alto.gov.gr & Events.gov.gr: Τα ψηφιακά εργαλεία που περιόρισαν την πρόσβαση ανηλίκων σε καπνικά και αλκοόλ
    02/05/2026 - 11:38 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρεοκοπεί και κλείνει η Spirit Airlines: Το πρώτο «θύμα» του πολέμου στο Ιράν στις αεροπορικές εταιρείες
    02/05/2026 - 11:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Δασμούς ύψους 25% στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά οχήματα ανακοίνωσε ο Τραμπ
    02/05/2026 - 10:48 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Eldorado Gold: Εκτίναξη 89% στα 136 εκατ. δολάρια για τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο του 2026
    02/05/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα εργαλειοθήκη μεταρρυθμίσεων 2028-2034 σε συνεργασία κυβέρνησης με ΟΟΣΑ, ΤτΕ και ΙΟΒΕ
    02/05/2026 - 12:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Banco Sabadell: Πουλάει την TSB στην Santander για 3,3 δισ. ευρώ
    02/05/2026 - 12:34 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Λιμενικός «κόμβος» αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων πίσω από τις γεωτρήσεις στο Ιόνιο
    02/05/2026 - 10:25 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Alto.gov.gr & Events.gov.gr: Τα ψηφιακά εργαλεία που περιόρισαν την πρόσβαση ανηλίκων σε καπνικά και αλκοόλ
    02/05/2026 - 11:38 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τενερίφη-Ανδόρα 89-90, με buzzer-beater τρίποντο του Κούριτς (vids)

02/05/2026 - 20:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζιάγκος: «Όταν είσαι στον ανήφορο, ξέρεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο»

02/05/2026 - 20:27
FleetNews
fleetnews.gr

Πανίσχυρη και κομψή η νέα Porsche Cayenne Coupé

01/05/2026 - 05:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Freenow by Lyft και Sleed για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

30/04/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

30/04/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

30/04/2026 - 13:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Deepfakes ονομάζουμε τη νέα κρίση εμπιστοσύνης για τα media

30/04/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

30/04/2026 - 07:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo