Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί οι εταιρείες σπεύδουν να επενδύσουν
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
28/07/2021 · 00:00

Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί οι εταιρείες σπεύδουν να επενδύσουν

Μιλούν στο BusinessNews.gr ο επικεφαλής βιομηχανικών εφαρμογών της Motoroil Δημήτρης Μιχαλόπουλος και οι καθηγητές Πληροφορικής Δημήτρης Βράκας και Οικονομικών Στέλιος Κώτσιος.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

της Μαρίας Μπακοπούλου

Πριν από μερικά χρόνια η έννοια της τεχνητής νοημοσύνης, ως η βασικότερη τεχνολογία αιχμής της 4ης Βιομηχανική Επανάσταση, ακούγονταν για κάποιους στην Ελλάδα πολύ μακρινή.
Εν έτει 2021, και μέσα σε λίγους μήνες, τρεις από τις πιο μεγάλες εταιρείες της χώρας υλοποίησαν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης σε τμήματα των επιχειρήσεών τους και έχουν την πόρτα ανοιχτή για παρόμοιες εφαρμογές στο άμεσο μέλλον.
Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση του ΣΕΒ, τα συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις που τα υιοθετούν, προσφέρουν λύσεις σε σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις και βελτιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Μάλιστα, κατά κάποιες οικονομικές εκτιμήσεις, η διάχυση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα μπορεί να αυξήσει αθροιστικά το ΑΕΠ κατά περίπου 200 δισ. ευρώ μέσα στα επόμενα 15 χρόνια.
Η ίδια ανάλυση καταδεικνύει ότι οι επενδύσεις σε Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούν να ενισχύσουν τα έσοδα των επιχειρήσεων έως 30% μέσα σε 4 χρόνια, με ανάλογη τόνωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητας.
Στη μελέτη του ο ΣΕΒ επισημαίνει πως οι επιχειρήσεις που υιοθετούν λύσεις ΤΝ εμφανίζουν περιθώρια κέρδους έως 17% καλύτερα από τον ανταγωνισμό τους.

Είναι ενδεικτικό, ότι στη βιομηχανία, η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης φέρνει 3-5% βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής, 10% τουλάχιστον μείωση του χρόνου time to market και 13% βελτίωση των κερδών προ τόκων και φόρων (ΚΠΤΦ) με τη χρήση μηχανικής μάθησης (machine learning) για την πρόβλεψη πηγών εσόδων και τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων.

Στον κλάδο του λιανικού εμπορίου μπορεί να προκαλέσει 20% μείωση αποθεμάτων μέσω τεχνικών Deep Learning για την πρόβλεψη ζήτησης στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δύο εκατ. λιγότερες επιστροφές προϊόντων το χρόνο, 30% μείωση του χρόνου αποθεματοποίησης με τη χρήση αυτόνομων οχημάτων στις αποθήκες, αλλά και 30% αύξηση των online πωλήσεων μέσω δυναμικής τιμολόγησης και προσαρμογής ανά κατηγορία πελατών.

Παράλληλα, στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας δύναται να κινητοποιήσει κατά 20% αύξηση της παραγωγής ενέργειας με τεχνικές Machine Learning και αισθητήρες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος, αλλά και να προκαλέσει κατά 10%-20% βελτίωση των ΚΠΤΦ μέσω μηχανικής μάθησης (machine learning) για την ενίσχυση της προληπτικής συντήρησης, της πρόβλεψης σφαλμάτων και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Τιτάν: Το εργοστάσιο του μέλλοντος

Στη δημιουργία ενός «έξυπνου» εργοστασίου τσιμέντου μέσω ενός προγράμματος καινοτομιών τεχνητής νοημοσύνης που περιλαμβάνουν τη χρήση αυτόνομων αλγορίθμων για τη βελτιστοποίηση ολόκληρης της γραμμής παραγωγής σε πραγματικό χρόνο, προχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες η ΤΙΤΑΝ.
Η χρήση αυτών των αλγορίθμων, επιτρέπει την καταγραφή, οργάνωση, μελέτη και αξιοποίηση μεγάλου όγκου λειτουργικών δεδομένων (big data) που προέρχονται από χιλιάδες ειδικούς αισθητήρες ενσωματωμένους στον εξοπλισμό των εργοστασίων και αποφέρει ήδη σημαντικά οφέλη, όπως: ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας, μείωση των εκπομπών CO2 και βελτίωση της παραγωγικότητας, έως και 10%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των αλγορίθμων βελτιστοποίησης ξεκίνησε στον Τιτάνα ήδη από το 2017 στο εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου Pennsuco των ΗΠΑ και αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης που εφαρμόστηκαν στην παραγωγή τσιμέντου παγκοσμίως.
Μάλιστα, η μέθοδος ξεκινά να εφαρμόζεται πρόσφατα και σε εργοστάσια τσιμέντου του ομίλου στις ΗΠΑ, την Ελλάδα, τη Βραζιλία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μοtor Oil: Εφαρμογή για να αποτρέπονται τα ατυχήματα

Σε νέα, πιο σύγχρονη εποχή μπαίνουν, όμως, και τα διυλιστήρια της Motor Oil μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πλαίσιο του Ψηφιακού Στρατηγικού σχεδιασμού "Digital Refinery", η εταιρία εκσυγχρόνισε και ενίσχυσε τις εγκαταστάσεις της μέσα στον Ιούλιο, υιοθετώντας λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης για τους εξοπλισμούς του διυλιστηρίου.
Αυτό πραγματοποιείται μέσω ανάλυσης real-time δεδομένων από τα οποία παράγονται προβλέψεις σχετικά με τη λειτουργία των εξοπλισμών επιτρέποντας την έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
Μάλιστα, η εν λόγω λύση επιτρέπει την πρόβλεψη με ακρίβεια πάνω από 77 % σε πιθανά μη φυσιολογικά συμβάντα από 20 έως 120 ώρες πριν την εκδήλωσή τους, ενώ κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας, με τον τρόπο αυτό αναμένεται αύξηση του χρόνου ζωής των εξοπλισμών και μείωση του κόστους συντήρησής τους.

IKEA: Το AI έφερε την… ψηφιακή βοηθό, τη «Σοφία»

Tην ίδια στιγμή, στα νέα μονοπάτια της τεχνητής νοημοσύνης βαδίζει η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα την εκμετάλλευση της οποίας έχει ο όμιλος Fourlis, καθώς πριν από λίγες ημέρες δημιούργησε και παρουσίασε τη… Σοφία, την ψηφιακή βοηθό του ikea.gr.
Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για κάλυψη της ανάγκης για ταχύτητα και ευελιξία, καθώς και για να διευρύνει την πολυκαναλική αγοραστική εμπειρία της ΙΚΕΑ σε ψηφιακό επίπεδο.
Η εν λόγω εφαρμογή, ήδη, ξεκίνησε να λειτουργεί ως ένας κανονικός υπάλληλος ΙΚΕΑ, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και είναι πάντα online, αξιοποιώντας τις δυνατότητές της για να δίνει λύσεις και να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.
Παράλληλα, δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν προϊόντα ΙΚΕΑ ανά κατηγορία ή δωμάτιο και παρουσιάζει προσωποποιημένα αποτελέσματα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις που της υποδεικνύουν, ενώ μπορεί να ενημερώσει σχετικά με τη διαθεσιμότητα προϊόντων, τόσο στο e-shop, όσο και στα φυσικά καταστήματα ΙΚΕΑ.

Δημήτρης Μιχαλόπουλος (Μοtor Oil): Είμαστε στην αρχή για ένα συνολικό έργο

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΓια τη διαδικασία εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης στα διυλιστήρια της Μοtor Oil μίλησε στο BusinessNews.gr ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, Head of Industrial Applications της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι στην ουσία μέσω αυτής ξεκινά ένας μετασχηματισμός κουλτούρας και αντιμετώπισης των εργασιών του διυλιστηρίου και δημιουργείται ένα επιπλέον εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων της συντήρησης.

Η έναρξη της διαδικασίας, πιλοτικά, ξεκίνησε μαζί με το ελληνικό τμήμα Applied Intelligence της εταιρείας Accenture, τον Ιούλιο του 2020, εν μέσω πανδημίας, παρουσιάστηκαν τους επόμενους μήνες τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία ενθουσίασαν τα στελέχη της εταιρείας και στη συνέχεια από τον Φεβρουάριο ξεκίνησε σε συνεργασία με την εταιρεία SAP – η οποία είχε συνεργασία και στην πιλοτική εφαρμογή – που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2021.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλόπουλο «ο στόχος του έργου είναι διττός: Το ένα σκέλος ήταν η μελέτη ιστορικών συμβάντων, η περιήγηση στα δεδομένα πριν τα πραγματικά συμβάντα και η προσπάθεια να βρεθεί η ρίζα των προβλημάτων, ενώ το δεύτερο σκέλος είναι η απόπειρα ανάπτυξης προβλεπτικών μοντέλων μέσω αισθητήρων στα διυλιστήρια, που μπορούν να μας επιτρέψουν να έχουμε εκτίμηση για πιθανά συμβάντα μετά από 24 ώρες, χρόνος που μας επιτρέπει στη συνέχεια να μπορούμε να αντικαταστήσουμε π.χ. κάποιο προβληματικό εξάρτημα».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι ο «ωκεανός» των δεδομένων που έδωσαν τα διυλιστήρια και τέθηκαν υπό επεξεργασία μέσω της τεχνητής νοημοσύνης έφερε στην επιφάνεια πολύ σημαντικά ευρήματα, τα οποία δεν ανιχνεύονται με τον ανθρώπινο μάτι και μπορούν να λειτουργήσουν σε μεγάλο βαθμό επικουρικά για την αποτροπή αρνητικών γεγονότων, έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να αποτρέψουν ακόμα και ατυχήματα.

Mάλιστα, η πρώτη επιτυχημένη εφαρμογή θα φέρει και την υλοποίηση και άλλων έργων τεχνητής νοημοσύνης στο μέλλον για τη Μοtor Oil: «Από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει και άλλη εφαρμογή, καθώς αυτό που ολοκληρώσαμε μόλις είναι η αρχή ενός συνολικού προγράμματος έργων, τα οποία θα ακολουθήσουν», επισημαίνει ο κ. Μιχαλόπουλος που ετοιμάζεται και για την παρουσίαση του εν λόγω εγχειρήματος σε διεθνές συνέδριο τον Οκτώβριο στο Βουκουρέστι.

Στέλιος Κώτσιος, Καθηγητής Οικονομικών ΕΚΠΑ: «Τεχνητή νοημοσύνη σημαίνει εξειδίκευση»

ΚΩΤΣΙΟΣΟ καθηγητής Οικονομικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Στέλιος Κώτσιος υποστηρίζει μιλώντας στο BusinessNews.gr ότι η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης από ελληνικές εταιρείες είναι κάτι που αναμένονταν και πρόκειται να γιγαντωθεί τα επόμενα χρόνια, ωστόσο είναι αναγκαίο να βασίζεται σε προγράμματα που δημιουργούνται στην Ελλάδα από ειδικά καταρτισμένους επιστήμονες: «Αυτό που αρχίζουν και εφαρμόζουν σιγά-σιγά τώρα οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι στην ουσία ρομποτική: Μια διαδικασία αυτοματισμών σε κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίοι προκύπτουν από τη συλλογή δεδομένων των εταιρειών. Πρέπει να κατανοηθεί ότι πρόκειται για εφαρμογές που χρειάζονται εξειδικευμένο προσωπικό και πολύ περισσότερους υπαλλήλους, σε αντίθεση με ό,τι γράφεται ότι η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει απολύσεις. Αυτό που φέρνει είναι η ανάγκη για καταρτισμένους υπαλλήλους, ειδικά από τον χώρο των μαθηματικών».
Πάντως, παρά τα πλεονεκτήματα που φέρει η τεχνητή νοημοσύνη ο κ. Κώτσιος επισημαίνει ότι «δεν είναι πανάκεια. Αυτό που θα πρέπει να κατανοήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που είναι τώρα στην αρχή αυτών των εφαρμογών είναι ότι θα λειτουργεί επικουρικά με τους υπαλλήλους, είναι η συμπληρωματική στην ανθρώπινη εργασία η εφαρμογή της και δεν τους υποκαθιστά με κανέναν τρόπο».

Δημήτρης Βράκας , Καθηγητής Πληροφορικής ΑΠΘ: «Μονόδρομος για τις μεγάλες επιχειρήσεις»

Vrakas 2Eν αρχή ήταν η… Google αναφέρει ο Δημήτρης Βράκας, καθηγητής Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης ξεκίνησε επί της ουσίας πριν από επτά χρόνια από την Google , η οποία είχε στη διάθεσή της εξαιρετικά μεγάλο όγκο δεδομένων, τα οποία αποφάσισε να αξιοποιήσει. Το παράδειγμά της ακολούθησαν στη συνέχεια πολλές αμερικανικές εταιρίες και γρήγορα στις ΗΠΑ η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης έγινε δεδομένη, κάτι που τώρα αρχίζει να γίνεται στην Ελλάδα. Tώρα, επί της ουσίας, είναι μονόδρομος η χρήση της, ειδικά για τις μεγάλες εταιρείες που έχουν σημαντικό όγκο δεδομένων τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν».
Είναι, όμως, σε θέση να ανταπεξέλθουν στο κόστος, ειδικά στην Ελλάδα με ‘’πληγωμένη’’ της επιχειρηματικότητα, ρωτάμε τον κ. Βράκα;

«Για να υλοποιηθούν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης στις εταιρείες στην Ελλάδα χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό και συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζεται, επίσης, και βοήθεια από την πολιτεία. Για τις μεγάλες εταιρείες το κόστος είναι διαχειρίσιμο, καθώς τα οφέλη που θα αποκομίσουν είναι ικανά να το ισοσταθμίσουν. Για τις μικρές ίσως υπάρχει θέμα. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται δεύτερη σκέψη, αυτό θα είναι το μέλλον, εξάλλου, για τη λειτουργία πολλών εταιρειών, ειδικά αυτών που συσσωρεύουν συνεχώς δεδομένα», απαντά ο καθηγητής του ΑΠΘ.

  • ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
  • ·
  • ARTIFISIAL INTELLIGENCE
  • ·
  • ΚΩΤΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  • ·
  • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • ·
  • MOTOROIL
  • ·
  • ΤΙΤΑΝΙΑ
  • ·
  • IKEA
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βρούτσης: Βαθιά πληγή που οφείλουμε να κλείσουμε (video)

All Content

ΟΙΕΛΕ: Εκτεταμένη διαφθορά στον σχολικό αθλητισμό!

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Αύξηση 11,8% στα λειτουργικά κέρδη το εννεάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Aναπτυξιακή υπεροχή για την ελληνική οικονομία έως το 2028

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Απόλλων Πατρών: Ζήτησε αναβολή των αγώνων και ανασυγκρότηση ΚΕΔ

All Content

Δεύτερη ήττα των Χιτ 111-128 από τους Πίστονς παρά τους 36π. του Γιάννη (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί είναι επενδυτική ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Premia: Στις 28/7 αναμένεται να αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
Premia: Στις 28/7 αναμένεται να αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών 27/07/2021 - 19:28
SMERemediumCap: Συμφωνία για την απόκτηση της Engie Hellas 28/07/2021 - 08:59
SMERemediumCap: Συμφωνία για την απόκτηση της Engie Hellas

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027
    24/10/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    24/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
    24/10/2026 - 10:35 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA
    24/10/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η τέχνη συναντά τη συμπερίληψη: Μια βραδιά γεμάτη φως και συγκίνηση στο NYX Esperia Palace
    23/10/2026 - 23:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Arla Foods Amba: Προληπτική ανάκληση παρτίδων του προιόντος Arla Protein Pudding
    23/10/2026 - 22:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές - Ισχυρές πιέσεις για τον κλάδο πολυτελών ειδών
    23/10/2026 - 21:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο για φοροδιαφυγή
    23/10/2026 - 21:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος, όχι για την παράταξη αλλά για τη χώρα
    23/10/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τριπλή διεθνής διάκριση για το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini στα World Luxury Hotel Awards 2026
    23/10/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελλάδα προς ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο, αντίκειται στο Δίκαιο της Θάλασσας
    23/10/2026 - 11:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030
    23/10/2026 - 17:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.514,28 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 2,85%
    23/10/2026 - 14:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βρούτσης: Βαθιά πληγή που οφείλουμε να κλείσουμε (video)

24/10/2026 - 07:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έκαναν το 2/2 Λέικερς, Μπλέιζερς, Γκρίζλις και Χοκς (vids)

24/10/2026 - 06:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo