Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
Νewsroom Νewsroom
ΠΡΟΣΩΠΑ
24/10/2026 · 10:35

Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα

Θετική εικόνα για την Ελλάδα διαμορφώνεται στην έρευνα της EY Ελλάδος, καθώς ενισχύεται η επενδυτική δραστηριότητα και βελτιώνονται οι προσδοκίες των ξένων επιχειρήσεων για την πορεία της χώρας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τη θέση της στον ευρωπαϊκό επενδυτικό χάρτη, ως προς την προσέλκυση greenfield άμεσων ξένων επενδύσεων, που δημιουργούν νέες εγκαταστάσεις και θέσεις εργασίας, συνεχίζει να βελτιώνει η Ελλάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει η τελευταία έκδοση της έρευνας «EY Attractiveness Survey Ελλάδα 2026». Όπως εξηγεί, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος EY Ελλάδος, το 2025 η Ελλάδα βρέθηκε στην 19η θέση μεταξύ των 47 χωρών που συμμετείχαν στην έρευνα, ενώ το 2018 βρισκόταν μόλις στην 31η. Παράλληλα, βελτιώνεται η ποιοτική σύνθεση των επενδύσεων αυτών, με σταδιακή στροφή προς τομείς και δραστηριότητες υψηλότερης προστιθέμενης αξίας, όπως οι υπηρεσίες λογισμικού και πληροφορικής και η έρευνα και ανάπτυξη.

Την ίδια ώρα, και πάλι σύμφωνα με την έρευνα, κρίσιμοι ποιοτικοί δείκτες, όπως η πρόθεση για επενδύσεις το επόμενο δωδεκάμηνο και η εμπιστοσύνη στην πολιτική που ακολουθείται για την προσέλκυση επενδύσεων, κινήθηκαν σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. «Είναι, δε, σημαντικό ότι η πρόοδος αυτή καταγράφεται τη στιγμή που οι ΑΞΕ υποχωρούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας κλονίζεται», τονίζει ο κ. Παπαδημητρίου.

«Σε μία τέτοια συγκυρία, στρατηγική μας προτεραιότητα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που δημιουργεί το μεταβαλλόμενο παγκόσμιο περιβάλλον, για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε με αξιώσεις ευρωπαϊκές οικονομίες που ξεκινούν από ένα ισχυρότερο σημείο εκκίνησης», τονίζει ο κ. Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η φετινή έρευνα «EY Attractiveness Survey Ελλάδα 2026» έχει εντοπίσει οκτώ βασικούς άξονες που μπορούν να υποστηρίξουν περαιτέρω την προσπάθεια για την ενίσχυση της ελκυστικότητας της χώρας:

- Καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη: Η ανάπτυξη νέας γνώσης και τεχνολογιών θα ενισχύσει τη διαφοροποίηση της ελληνικής οικονομίας και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για επενδύσεις σε δραστηριότητες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

- Ψηφιακή ανταγωνιστικότητα: Η περαιτέρω αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών και των υπηρεσιών του κράτους, μέσα από την αποτελεσματική αξιοποίηση της τεχνολογίας, θα ενισχύσει την παραγωγικότητα και τη δυνατότητα των επιχειρήσεων να αναπτύσσονται διεθνώς.

- Τεχνητή νοημοσύνη: Η αξιοποίηση του AI αποτελεί μονόδρομο για τον εκσυγχρονισμό παραδοσιακών κλάδων της οικονομίας μας και την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.

- Ανθρώπινο δυναμικό με σύγχρονες δεξιότητες και παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας: Είναι επείγουσα προτεραιότητα να αντιμετωπιστεί το χάσμα κρίσιμων δεξιοτήτων που αποτελεί σήμερα τροχοπέδη για την ανάπτυξη, σε συνδυασμό με μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας που θα βελτιώσουν τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

- Ανταγωνιστικό φορολογικό περιβάλλον: Η διατήρηση ενός σταθερού, προβλέψιμου, αλλά και απλούστερου φορολογικού περιβάλλοντος, συνεχίζοντας τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων ετών, μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη των επενδυτών και να στηρίξει τις αποφάσεις τους για την τοποθέτηση κεφαλαίων.

- Ενεργειακή μετάβαση και ανταγωνιστικότητα: Η πρόσβαση σε επαρκή, αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή ενέργεια, με αυξανόμενο μερίδιο καθαρών πηγών, αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για το επενδυτικό κόστος και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

- Αμυντική βιομηχανία: Η ανάπτυξη εγχώριας παραγωγικής και τεχνολογικής βάσης στον τομέα της άμυνας μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, να ενισχύσει την έρευνα και να δημιουργήσει εξαγωγικές δυνατότητες.

-Προσέλκυση κεντρικών γραφείων επιχειρήσεων: Η εγκατάσταση περιφερειακών ή διεθνών κεντρικών γραφείων στην Ελλάδα ενισχύει την εισροή επενδύσεων, τη δημιουργία θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

«Η Ελλάδα έχει ενισχύσει τη θέση της. Το επόμενο βήμα είναι να αξιοποιήσει αυτή τη δυναμική, αντιμετωπίζοντας τις νέες προκλήσεις και διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο επενδύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας», τονίζει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παπαδημητρίου.

Τι έδειξε η έρευνα της EY Ελλάδος

Θετική εικόνα για την Ελλάδα διαμορφώνεται στην έρευνα της EY Ελλάδος, καθώς ενισχύεται η επενδυτική δραστηριότητα και βελτιώνονται οι προσδοκίες των ξένων επιχειρήσεων για την πορεία της χώρας. Το 55% των στελεχών που συμμετείχαν στην έρευνα δηλώνει ότι η επιχείρησή του σχεδιάζει να αναπτύξει ή να διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα μέσα στους επόμενους 12 μήνες, ποσοστό που αποτελεί το υψηλότερο από το 2019, όταν ξεκίνησε η συγκεκριμένη έρευνα στη χώρα.

Σύμφωνα με την έκδοση «EY Attractiveness Survey Ελλάδα 2026», η οποία εκπονήθηκε για λογαριασμό της EY Ελλάδος από την FT Longitude, μέσω διαδικτυακών συνεντεύξεων με 250 στελέχη ξένων επιχειρήσεων, την περίοδο από τις 27 Μαρτίου έως τις 23 Απριλίου 2026, η Ελλάδα εμφανίζει βελτιωμένη θέση στον διεθνή επενδυτικό χάρτη, παρά τις αβεβαιότητες που εξακολουθούν να επηρεάζουν το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

Τα δεδομένα του European Investment Monitor (EIM) της EY καταγράφουν 47 επενδυτικά έργα greenfield στην Ελλάδα το 2025, αριθμός αυξημένος κατά 34% σε σύγκριση με το 2024. Πρόκειται για επενδύσεις που αφορούν τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η επίδοση αυτή διαφοροποιείται από την ευρύτερη ευρωπαϊκή εικόνα, καθώς το 2025 τα επενδυτικά έργα στην Ευρώπη υποχώρησαν κατά 7%, ενώ η συνολική μείωση από το 2017 φτάνει το 24%. Παράλληλα, οι επενδύσεις greenfield που υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία αντιστοιχούν στο 45% του συνόλου των σχετικών επενδύσεων που έχουν καταγραφεί στη χώρα από το 2000.

Τα στοιχεία καταδεικνύουν, επίσης, αλλαγές στη σύνθεση των επενδύσεων, με μεγαλύτερη έμφαση σε δραστηριότητες υψηλότερης προστιθέμενης αξίας. Οι υπηρεσίες λογισμικού και πληροφορικής, μαζί με τις επαγγελματικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες προς επιχειρήσεις, συγκέντρωσαν το 23% των επενδύσεων. Ακολούθησαν οι μεταφορές και τα logistics, με ποσοστό 21%, και η αγροδιατροφή, με 9%.

Η θετική δυναμική αποτυπώνεται και στις απαντήσεις των στελεχών των ξένων επιχειρήσεων. Το 58% αναφέρει ότι η εικόνα του για την Ελλάδα ως τόπο ανάπτυξης ή επέκτασης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων έχει βελτιωθεί μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Ακόμη πιο αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις για την επόμενη τριετία, καθώς το 68% των συμμετεχόντων προβλέπει ότι η ελκυστικότητα της χώρας θα ενισχυθεί περαιτέρω, έναντι 63% στην αντίστοιχη έρευνα του 2025.

Την ίδια στιγμή, το 82% αξιολογεί ως αποτελεσματική την πολιτική της Ελλάδας για την προσέλκυση διεθνών επενδύσεων. Το ποσοστό παραμένει αμετάβλητο σε σχέση με το 2025 και αποτελεί την υψηλότερη επίδοση που έχει καταγράψει η έρευνα.

Παρά τις θετικές εκτιμήσεις, οι διεθνείς αβεβαιότητες εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική πρόκληση. Οι γεωπολιτικές εντάσεις και οι ενδεχόμενες συγκρούσεις αναφέρονται από το 34% των συμμετεχόντων ως βασική πιθανή απειλή για την ελκυστικότητα της Ελλάδας τα επόμενα τρία χρόνια. Ακολουθούν οι μακροοικονομικές συνθήκες, με 31%.

Ωστόσο, η επίδραση των κινδύνων αυτών στα επενδυτικά σχέδια φαίνεται ηπιότερη σε σύγκριση με την ευρωπαϊκή εικόνα. Το 22% των ερωτώμενων δηλώνει ότι η επιχείρησή του έχει αναβάλει, ακυρώσει ή περιορίσει επενδύσεις, έναντι 34% στην ευρωπαϊκή έρευνα.

Ως σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Ελλάδας, οι συμμετέχοντες αναδεικνύουν τη γεωγραφική της θέση, με ποσοστό 31%. Ακολουθούν η ποιότητα ζωής, η ασφάλεια, η διαφορετικότητα και ο πολιτισμός, με 26%, καθώς και η πολιτική σταθερότητα, με 25%.

Στον αντίποδα, οι μεγαλύτερες προκλήσεις εντοπίζονται στο ρυθμιστικό περιβάλλον, το οποίο επισημαίνει το 28% των ερωτώμενων. Το 26% θεωρεί ότι χρειάζεται βελτίωση η καινοτομία και η έρευνα και ανάπτυξη, ενώ το 24% εστιάζει στο ενεργειακό κόστος.

Οι απαντήσεις αυτές αναδεικνύουν την ανάγκη για περαιτέρω παρεμβάσεις που θα περιορίσουν τα εμπόδια στην επιχειρηματική δραστηριότητα και θα ενισχύσουν τις συνθήκες για επενδύσεις με μεγαλύτερη τεχνολογική και παραγωγική αξία. Για τη διατήρηση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της χώρας, οι συμμετέχοντες υποδεικνύουν τρεις βασικές προτεραιότητες.

Η πρώτη αφορά την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των επιχειρήσεων σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, επιλογή που συγκεντρώνει το 30%.

Με το ίδιο ποσοστό, 30%, ακολουθεί η υποστήριξη στρατηγικών κλάδων, όπως οι καθαρές τεχνολογίες (Cleantech), η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η άμυνα και η τεχνολογία. Παράλληλα, το 26% υπογραμμίζει τη σημασία των επενδύσεων σε μεγάλα έργα υποδομών.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  • ·
  • ΕΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχονται κι άλλες συλλήψεις διαιτητών!

All Content

Βρούτσης: Βαθιά πληγή που οφείλουμε να κλείσουμε (video)

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Αύξηση 11,8% στα λειτουργικά κέρδη το εννεάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Aναπτυξιακή υπεροχή για την ελληνική οικονομία έως το 2028

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

ΟΙΕΛΕ: Εκτεταμένη διαφθορά στον σχολικό αθλητισμό!

All Content

Απόλλων Πατρών: Ζήτησε αναβολή των αγώνων και ανασυγκρότηση ΚΕΔ

All Content - BusinessNews.gr

Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί είναι επενδυτική ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Χάνει η Birkin τη λάμψη της; - Τα σημάδια κόπωσης στην αγορά πολυτελείας

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μυτιληναίος: Γιατί επενδύσαμε στο γάλλιο - Η στρατηγική της METLEN
Μυτιληναίος: Γιατί επενδύσαμε στο γάλλιο - Η στρατηγική της METLEN 21/10/2026 - 11:01

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ελληνικός τουρισμός: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας πέρα από τα ρεκόρ - Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ
    24/10/2026 - 11:35 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ρεύμα: Ισχυρή άνοδος στις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας το οκτάμηνο του 2026
    24/10/2026 - 11:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027
    24/10/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    24/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
    24/10/2026 - 10:35 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA
    24/10/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η τέχνη συναντά τη συμπερίληψη: Μια βραδιά γεμάτη φως και συγκίνηση στο NYX Esperia Palace
    23/10/2026 - 23:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Arla Foods Amba: Προληπτική ανάκληση παρτίδων του προιόντος Arla Protein Pudding
    23/10/2026 - 22:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές - Ισχυρές πιέσεις για τον κλάδο πολυτελών ειδών
    23/10/2026 - 21:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο για φοροδιαφυγή
    23/10/2026 - 21:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τριπλή διεθνής διάκριση για το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini στα World Luxury Hotel Awards 2026
    23/10/2026 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030
    23/10/2026 - 17:37 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ελλάδα προς ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο, αντίκειται στο Δίκαιο της Θάλασσας
    23/10/2026 - 11:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Αύξηση 11,8% στα λειτουργικά κέρδη το εννεάμηνο του 2026
    23/10/2026 - 15:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κυριαρχούν τα blocks κι ο Τόμπσον στο Top-10 της βραδιάς (video)

24/10/2026 - 07:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έρχονται κι άλλες συλλήψεις διαιτητών!

24/10/2026 - 07:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo