Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΕΤ: Πως συνέβαλαν οι τράπεζες στην ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας το 2020
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/01/2021 · 11:34

ΕΕΤ: Πως συνέβαλαν οι τράπεζες στην ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας το 2020

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΕΤ, το 2020 η ελληνική κοινωνία βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών.

Διάθεση κεφαλαίων που ξεπέρασαν τα 20 δισ. ευρώ, μέτρα στήριξης των νοικοκυριών ύψους 45 δισ. ευρώ και χρηματοδοτική υποστήριξη έργων ανάπτυξης και κρατικών υποδομών, περιλαμβάνει η συμβολή των τραπεζών για τη θωράκιση της ελληνικής οικονομίας το 2020, επισημαίνει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, παρουσιάζοντας τους πέντε βασικούς άξονες βάσει των οποίων κινήθηκαν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας στη χώρα μας, οι Τράπεζες - Μέλη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών προχώρησαν με ταχύτητα και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση δράσεων με τρεις (3) βασικούς στόχους: α) την στήριξη των νοικοκυριών προκειμένου να μετριαστούν οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης β) την άμεση παροχή ρευστότητας στις επιχειρήσεις για να αντέξουν στην κατακόρυφη πτώση των εσόδων τους, εστιάζοντας στους βαριά πληγέντες βασικούς τομείς της οικονομίας και γ) την διασφάλιση των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, στηρίζοντας κρίσιμα έργα και επενδύσεις.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, οι τράπεζες κινήθηκαν σε πέντε βασικούς άξονες, προσαρμόζοντας τη στρατηγική και το σχεδιασμό τους στις ανάγκες των πελατών τους αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα και πρόσφορα μέσα και μέτρα.

Σύμφωνα με την ΕΕΤ οι άξονες αυτοί ήταν:

Πρώτος Άξονας – Άμεση, συνεχής και απρόσκοπτη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας

Το 2020 οι ελληνικές τράπεζες χρηματοδότησαν την οικονομία με κεφάλαια που ξεπέρασαν τα 20 δισ. ευρώ, ποσό που αποτελεί την υψηλότερη ετήσια χρηματοδοτική ροή της τελευταίας δεκαετίας στη χώρα μας. Μάλιστα, για την υποστήριξη των χρηματοδοτικών αναγκών της οικονομίας, οι τράπεζες δεν περιορίστηκαν στην χρήση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΤΕΠΙΧ και εγγυοδοτικό πρόγραμμα), αλλά αξιοποίησαν και τα επιμέρους δανειακά τους προγράμματα.

Χρηματοδότησαν 30 χιλιάδες, κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αντλώντας για αυτές 6,5 δισ. ευρώ από τα δύο εγγυοδοτικά προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας πετυχαίνοντας επίδοση – ρεκόρ ως προς την απορροφητικότητα κεφαλαίων, που έφτασε το 95%.

Δεύτερος άξονας – Αναστολή δόσεων πληττόμενων νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Οι ελληνικές τράπεζες προχώρησαν ταχύτατα και με απλοποιημένες διαδικασίες στην εκτεταμένη αναστολή δόσεων των δανείων ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, στο διάστημα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2020, δόθηκαν αναστολές σε περίπου 400.000 επιχειρήσεις και ιδιώτες, συνολικού ύψους 30 δισ. ευρώ, μετριάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους οικονομικούς κραδασμούς της υγειονομικής κρίσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναστολές αυτές γίνονται πέραν και επιπλέον των ρυθμίσεων δανείων (επιχειρηματικών, στεγαστικών και προσωπικών) στις οποίες έχουν προχωρήσει οι τράπεζες τον τελευταίο καιρό και που αναλογούν σε 15 δισ. ευρώ. Δηλαδή μέσω ρυθμίσεων ή αναστολών το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει διευκολύνει δανειολήπτες για ποσά που ανέρχονται στα 45 δισ. ευρώ.

Τρίτος Άξονας - Στήριξη της Πολιτείας και της κοινωνίας μέσω εκτεταμένων προγραμμάτων Κοινωνικής Στήριξης

Οι τράπεζες κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης συνέδραμαν στην πανεθνική προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις ηρωικές προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας. Παράλληλα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούν, στήριξαν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ενώ συνέχισαν και διεύρυναν σημαντικές δράσεις για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Το συνολικό ποσό που διέθεσαν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες για το σύνολο των εν λόγω δράσεων ανήλθε στα 13,5 εκατ. ευρώ.

Οι ελληνικές Τράπεζες βρέθηκαν στο πλευρό της κοινωνίας και μέσω πολυάριθμων εκστρατειών ενημέρωσης των πολιτών για τις δυνατότητες εξυπηρέτησής τους μέσω των εναλλακτικών τραπεζικών δικτύων (web και mobile banking, τηλεφωνική τραπεζική εξυπηρέτηση, δίκτυο ATM), με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού σε τραπεζικά καταστήματα και την προστασία της δημόσιας υγείας και των ίδιων των πελατών τους.

Η συνδρομή των Τραπεζών στην εθνική προσπάθεια αφορά και στην ανάληψη του κόστους νευραλγικών τομέων του Δημοσίου. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν, εκτός από τα 13,5 εκ. των δράσεων ΕΚΕ και κεφάλαια ύψους 8,5 εκατ. ευρώ για έργα που αφορούν σε υλικοτεχνικές υποδομές για την εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου, την πλατφόρμα διαχείρισης του ιδιωτικού και δημόσιου χρέους, τον εκσυγχρονισμό της συλλογής πληροφοριών στο πλαίσιο διεθνών δεσμεύσεων της χώρας, την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και για την εκπόνηση σημαντικών μελετών για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Τέταρτος άξονας - Μείωση των «κόκκινων δανείων» με στόχο την απελευθέρωση κεφαλαίων προς διοχέτευση στην ελληνική οικονομία

Εν μέσω της πανδημίας, οι ελληνικές τράπεζες συνέχισαν τις προσπάθειες και πέτυχαν τους στόχους μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την απελευθέρωση κεφαλαίων, που, διοχετευόμενα στην οικονομία, θα διασφαλίσουν την επίτευξη υψηλότερων ρυθμών ανάπτυξης. Παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, οι τράπεζες αξιοποίησαν επιτυχώς τα εργαλεία του προγράμματος «Ηρακλής» για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, προσελκύοντας διεθνείς επενδυτές και διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογούμενων. Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα καλωσόριζε την παράταση, την επέκταση και τη βελτίωση του προγράμματος «Ηρακλής» προκειμένου να συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς ο περιορισμός του ποσοστού των μη εξυπηρετούμενων δανείων, που εξακολουθεί να παραμένει αρκετά υψηλό στη χώρα μας. Η μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων θα δώσει την ευκαιρία στις τράπεζες να αυξήσουν τα πιστωτικά τους προγράμματα και την ικανότητα τους να χρηματοδοτήσουν την πραγματική οικονομία.

Πέμπτος άξονας – Η προετοιμασία της επόμενης ημέρας της ελληνικής οικονομίας

Οι ελληνικές τράπεζες πάρα την πρωτοφανή κρίση του 2020, δεν παραμέλησαν το καθήκον τους για την προετοιμασία του εδάφους σε μία πιο δυναμική και εξωστρεφή ελληνική οικονομία.

Συγκεκριμένα:

Χρηματοδότησαν σημαντικά αναπτυξιακά και ενεργειακά έργα που τοποθετούν τη χώρα στο επίκεντρο του διεθνούς οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως είναι η αναμόρφωση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σημαντικές επενδύσεις ΑΠΕ για την απεξάρτηση της χώρας από τον λιγνίτη, η ενεργειακή σύνδεση της ηπειρωτικής χώρας με τα νησιά και η ανάπτυξη του εθνικού οδικού δικτύου.

Επίσης, οι τράπεζες είναι έτοιμες να συνεργαστούν με το Δημόσιο και να αναλάβουν την ευθύνη για την εκτίμηση της βιωσιμότητας των επιχειρηματικών σχεδίων του ιδιωτικού τομέα που θα κατατεθούν στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης (RRF). Με τα δάνεια του Ταμείου, ύψους €12,7 δισ., θα μοχλευθούν υπερδιπλάσια ιδιωτικά κεφάλαια, με αποτέλεσμα να εισρεύσουν τα επόμενα χρόνια στην οικονομία, σε αναπτυξιακά έργα, περίπου €30 δισ. Ο μηχανισμός που προκρίνεται από τις Ευρωπαϊκές και εθνικές αρχές για το σκοπό αυτό δίνει κεντρικό ρόλο στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Στην επίτευξη όλων των παραπάνω καθοριστική είναι η συμβολή των εργαζομένων στον τραπεζικό τομέα. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης χιλιάδες εργαζόμενοι, εν μέσω πρωτοφανών συνθηκών λόγω πανδημίας, εργάστηκαν για την ασφαλή και ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλα τα υποκαταστήματα, επεξεργάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ χιλιάδες αιτήσεις δανειοδοτήσεων και πέτυχαν την απρόσκοπτη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών δικτύων, παρά τους πρωτόγνωρους όγκους συναλλαγών που διενεργούνται μέσω αυτών.

Οι προσπάθειες της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας για την διάθεση επαρκών σε αριθμό και αποτελεσματικών εμβολίων έρχονται να στηρίξουν τον αγώνα του υγειονομικού προσωπικού της χώρας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις υπέρβασης της υγειονομικής κρίσης. Σε αυτή τη νέα περίοδο για την Ελλάδα, οι ελληνικές τράπεζες θα εντείνουν περαιτέρω τις προσπάθειές τους με στόχο την γρήγορη και ισχυρή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας.

  • ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΕΤ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Εθνική: Στη Sunel Arena ο αγώνας με το Μαυροβούνιο

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

ΠΑΟΚ: Λουλούδια στην κερκίδα για τα 7 «αετόπουλα» στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

All Content

Μίλιτσιτς: "Ίσως το πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι αυτό με τη Νεπτούνας"

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

«ΠΙΝΔΟΣ»: Στήριξε το έργο του ΚΥΑΔΑ αναλαμβάνοντας το γεύμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς
«ΠΙΝΔΟΣ»: Στήριξε το έργο του ΚΥΑΔΑ αναλαμβάνοντας το γεύμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς 05/01/2021 - 11:25
Το Public παραδίδει δωρεάν τις παραγγελίες που έγιναν με click away 05/01/2021 - 12:06
Το Public παραδίδει δωρεάν τις παραγγελίες που έγιναν με click away

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Ξεκινάει η συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής
    03/02/2026 - 18:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική
    03/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για το λιμάνι της Ίου και έργα στον ΔΔΑ
    03/02/2026 - 18:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • HORECA 2026: Η ανανεωμένη έκθεση των κλάδων της Μαζικής Εστίασης & της Φιλοξενίας, από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου
    03/02/2026 - 18:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Ευγενίδου και του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
    03/02/2026 - 17:58 ESG
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,00%, στα 436,89 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    03/02/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • PayPal: Απογοητεύουν οι προβλέψεις για το 2026 – Βουτιά 12% στη μετοχή και αλλαγή CEO
    03/02/2026 - 17:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μάριος Θεμιστοκλέους: Θετική αξιολόγηση του ΕΣΥ από το 75% των ασθενών
    03/02/2026 - 17:40 ΥΓΕΙΑ
  • Walmart: Η χρηματιστηριακή της αξία έφτασε το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια για πρώτη φορά
    03/02/2026 - 17:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο
    03/02/2026 - 17:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δημοσκόπηση Alco: Διατηρεί το προβάδισμα με διπλάσιο ποσοστό έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ η Νέα Δημοκρατία
    02/02/2026 - 21:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σπανάκης: Εξήντα ένα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική ύψους 508 εκατ. ευρώ
    02/02/2026 - 20:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΑΑ: Ο Γεώργιος Καλλιμασιάς νέος Διευθύνων Σύμβουλος, στη θέση του Παράσχη - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
    02/02/2026 - 19:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έξι κυβερνητικές παρεμβάσεις για το ιδιωτικό χρέος - Προστασία κατοικίας και δεύτερη ευκαιρία σε οφειλέτες
    03/02/2026 - 08:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αλλάζει παραγωγικό μοντέλο - Το 2026 θα κινηθούμε ακόμη πιο γρήγορα
    02/02/2026 - 21:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα για τον αγώνα στο Ντουμπάι

03/02/2026 - 15:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Λουλούδια στην κερκίδα για τα 7 «αετόπουλα» στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

03/02/2026 - 15:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Samsung: Παρουσιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης 3D, χωρίς γυαλιά

03/02/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο νέος Αδύναμος Κρίκος έρχονται στο OPEN

03/02/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo