Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΕΤ: Πως συνέβαλαν οι τράπεζες στην ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας το 2020
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/01/2021 · 11:34

ΕΕΤ: Πως συνέβαλαν οι τράπεζες στην ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας το 2020

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΕΤ, το 2020 η ελληνική κοινωνία βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Διάθεση κεφαλαίων που ξεπέρασαν τα 20 δισ. ευρώ, μέτρα στήριξης των νοικοκυριών ύψους 45 δισ. ευρώ και χρηματοδοτική υποστήριξη έργων ανάπτυξης και κρατικών υποδομών, περιλαμβάνει η συμβολή των τραπεζών για τη θωράκιση της ελληνικής οικονομίας το 2020, επισημαίνει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, παρουσιάζοντας τους πέντε βασικούς άξονες βάσει των οποίων κινήθηκαν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας στη χώρα μας, οι Τράπεζες - Μέλη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών προχώρησαν με ταχύτητα και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση δράσεων με τρεις (3) βασικούς στόχους: α) την στήριξη των νοικοκυριών προκειμένου να μετριαστούν οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης β) την άμεση παροχή ρευστότητας στις επιχειρήσεις για να αντέξουν στην κατακόρυφη πτώση των εσόδων τους, εστιάζοντας στους βαριά πληγέντες βασικούς τομείς της οικονομίας και γ) την διασφάλιση των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, στηρίζοντας κρίσιμα έργα και επενδύσεις.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, οι τράπεζες κινήθηκαν σε πέντε βασικούς άξονες, προσαρμόζοντας τη στρατηγική και το σχεδιασμό τους στις ανάγκες των πελατών τους αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα και πρόσφορα μέσα και μέτρα.

Σύμφωνα με την ΕΕΤ οι άξονες αυτοί ήταν:

Πρώτος Άξονας – Άμεση, συνεχής και απρόσκοπτη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας

Το 2020 οι ελληνικές τράπεζες χρηματοδότησαν την οικονομία με κεφάλαια που ξεπέρασαν τα 20 δισ. ευρώ, ποσό που αποτελεί την υψηλότερη ετήσια χρηματοδοτική ροή της τελευταίας δεκαετίας στη χώρα μας. Μάλιστα, για την υποστήριξη των χρηματοδοτικών αναγκών της οικονομίας, οι τράπεζες δεν περιορίστηκαν στην χρήση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΤΕΠΙΧ και εγγυοδοτικό πρόγραμμα), αλλά αξιοποίησαν και τα επιμέρους δανειακά τους προγράμματα.

Χρηματοδότησαν 30 χιλιάδες, κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αντλώντας για αυτές 6,5 δισ. ευρώ από τα δύο εγγυοδοτικά προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας πετυχαίνοντας επίδοση – ρεκόρ ως προς την απορροφητικότητα κεφαλαίων, που έφτασε το 95%.

Δεύτερος άξονας – Αναστολή δόσεων πληττόμενων νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Οι ελληνικές τράπεζες προχώρησαν ταχύτατα και με απλοποιημένες διαδικασίες στην εκτεταμένη αναστολή δόσεων των δανείων ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, στο διάστημα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2020, δόθηκαν αναστολές σε περίπου 400.000 επιχειρήσεις και ιδιώτες, συνολικού ύψους 30 δισ. ευρώ, μετριάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους οικονομικούς κραδασμούς της υγειονομικής κρίσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναστολές αυτές γίνονται πέραν και επιπλέον των ρυθμίσεων δανείων (επιχειρηματικών, στεγαστικών και προσωπικών) στις οποίες έχουν προχωρήσει οι τράπεζες τον τελευταίο καιρό και που αναλογούν σε 15 δισ. ευρώ. Δηλαδή μέσω ρυθμίσεων ή αναστολών το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει διευκολύνει δανειολήπτες για ποσά που ανέρχονται στα 45 δισ. ευρώ.

Τρίτος Άξονας - Στήριξη της Πολιτείας και της κοινωνίας μέσω εκτεταμένων προγραμμάτων Κοινωνικής Στήριξης

Οι τράπεζες κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης συνέδραμαν στην πανεθνική προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις ηρωικές προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας. Παράλληλα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούν, στήριξαν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ενώ συνέχισαν και διεύρυναν σημαντικές δράσεις για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Το συνολικό ποσό που διέθεσαν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες για το σύνολο των εν λόγω δράσεων ανήλθε στα 13,5 εκατ. ευρώ.

Οι ελληνικές Τράπεζες βρέθηκαν στο πλευρό της κοινωνίας και μέσω πολυάριθμων εκστρατειών ενημέρωσης των πολιτών για τις δυνατότητες εξυπηρέτησής τους μέσω των εναλλακτικών τραπεζικών δικτύων (web και mobile banking, τηλεφωνική τραπεζική εξυπηρέτηση, δίκτυο ATM), με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού σε τραπεζικά καταστήματα και την προστασία της δημόσιας υγείας και των ίδιων των πελατών τους.

Η συνδρομή των Τραπεζών στην εθνική προσπάθεια αφορά και στην ανάληψη του κόστους νευραλγικών τομέων του Δημοσίου. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν, εκτός από τα 13,5 εκ. των δράσεων ΕΚΕ και κεφάλαια ύψους 8,5 εκατ. ευρώ για έργα που αφορούν σε υλικοτεχνικές υποδομές για την εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου, την πλατφόρμα διαχείρισης του ιδιωτικού και δημόσιου χρέους, τον εκσυγχρονισμό της συλλογής πληροφοριών στο πλαίσιο διεθνών δεσμεύσεων της χώρας, την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και για την εκπόνηση σημαντικών μελετών για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Τέταρτος άξονας - Μείωση των «κόκκινων δανείων» με στόχο την απελευθέρωση κεφαλαίων προς διοχέτευση στην ελληνική οικονομία

Εν μέσω της πανδημίας, οι ελληνικές τράπεζες συνέχισαν τις προσπάθειες και πέτυχαν τους στόχους μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την απελευθέρωση κεφαλαίων, που, διοχετευόμενα στην οικονομία, θα διασφαλίσουν την επίτευξη υψηλότερων ρυθμών ανάπτυξης. Παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, οι τράπεζες αξιοποίησαν επιτυχώς τα εργαλεία του προγράμματος «Ηρακλής» για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, προσελκύοντας διεθνείς επενδυτές και διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογούμενων. Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα καλωσόριζε την παράταση, την επέκταση και τη βελτίωση του προγράμματος «Ηρακλής» προκειμένου να συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς ο περιορισμός του ποσοστού των μη εξυπηρετούμενων δανείων, που εξακολουθεί να παραμένει αρκετά υψηλό στη χώρα μας. Η μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων θα δώσει την ευκαιρία στις τράπεζες να αυξήσουν τα πιστωτικά τους προγράμματα και την ικανότητα τους να χρηματοδοτήσουν την πραγματική οικονομία.

Πέμπτος άξονας – Η προετοιμασία της επόμενης ημέρας της ελληνικής οικονομίας

Οι ελληνικές τράπεζες πάρα την πρωτοφανή κρίση του 2020, δεν παραμέλησαν το καθήκον τους για την προετοιμασία του εδάφους σε μία πιο δυναμική και εξωστρεφή ελληνική οικονομία.

Συγκεκριμένα:

Χρηματοδότησαν σημαντικά αναπτυξιακά και ενεργειακά έργα που τοποθετούν τη χώρα στο επίκεντρο του διεθνούς οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως είναι η αναμόρφωση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σημαντικές επενδύσεις ΑΠΕ για την απεξάρτηση της χώρας από τον λιγνίτη, η ενεργειακή σύνδεση της ηπειρωτικής χώρας με τα νησιά και η ανάπτυξη του εθνικού οδικού δικτύου.

Επίσης, οι τράπεζες είναι έτοιμες να συνεργαστούν με το Δημόσιο και να αναλάβουν την ευθύνη για την εκτίμηση της βιωσιμότητας των επιχειρηματικών σχεδίων του ιδιωτικού τομέα που θα κατατεθούν στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης (RRF). Με τα δάνεια του Ταμείου, ύψους €12,7 δισ., θα μοχλευθούν υπερδιπλάσια ιδιωτικά κεφάλαια, με αποτέλεσμα να εισρεύσουν τα επόμενα χρόνια στην οικονομία, σε αναπτυξιακά έργα, περίπου €30 δισ. Ο μηχανισμός που προκρίνεται από τις Ευρωπαϊκές και εθνικές αρχές για το σκοπό αυτό δίνει κεντρικό ρόλο στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Στην επίτευξη όλων των παραπάνω καθοριστική είναι η συμβολή των εργαζομένων στον τραπεζικό τομέα. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης χιλιάδες εργαζόμενοι, εν μέσω πρωτοφανών συνθηκών λόγω πανδημίας, εργάστηκαν για την ασφαλή και ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλα τα υποκαταστήματα, επεξεργάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ χιλιάδες αιτήσεις δανειοδοτήσεων και πέτυχαν την απρόσκοπτη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών δικτύων, παρά τους πρωτόγνωρους όγκους συναλλαγών που διενεργούνται μέσω αυτών.

Οι προσπάθειες της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας για την διάθεση επαρκών σε αριθμό και αποτελεσματικών εμβολίων έρχονται να στηρίξουν τον αγώνα του υγειονομικού προσωπικού της χώρας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις υπέρβασης της υγειονομικής κρίσης. Σε αυτή τη νέα περίοδο για την Ελλάδα, οι ελληνικές τράπεζες θα εντείνουν περαιτέρω τις προσπάθειές τους με στόχο την γρήγορη και ισχυρή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας.

  • ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΕΤ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Ρήξη μηνίσκου ο Όσμαν, μπαίνει στο χειρουργείο!

All Content

Έρχεται την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Σταθεροποίηση τιμών με μεταβολή +0,35% στα σούπερ μάρκετ τον Οκτώβριο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - Στο 4% στην Ευρωζώνη

All Content - BusinessNews.gr

Πρώτο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν στη Βρετανία το γιαούρτι – Αύξηση 67,1% στις εξαγωγές το οκτάμηνο του 2026, στα 152,57 εκατ. στερλίνες

All Content

ΔΥΠΑ: Spec 400 χιλ. ευρώ για τις Ημέρες Καριέρας και το JobReady

All Content

Κλειστό «spec» για το IQOS

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ο Ζόραν Λούκιτς στο τεύχος Νοεμβρίου

All Content

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ πρόεδροι και Μπαρτζώκας (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Βενέτης: Στα 80,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Τι «μπάλα παίζει» με τον Ηρακλή

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Ενισχύει τις επιδόσεις της και προχωρά το deal στην Αφρική – Ισχυρή άνοδος σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τα 18 εκατ. του Κωνσταντακόπουλου, η Alveo του Βαρβιτσιώτη και ο διαγωνισμός των 3,63 εκατ. ευρώ για το Τατόι

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Plug-in Hybrid: Έξι φορές περισσότεροι ρύποι στον δρόμο από όσους δείχνουν οι επίσημες μετρήσεις

CSRΝews.gr

Μελέτη ΑΠΘ: Το όφελος για τους καταναλωτές από την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

CSRΝews.gr

Εργαστήριο ΑΠΘ ταυτοποιεί δράστες επιθέσεων σε ανθρώπους με DNA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

«ΠΙΝΔΟΣ»: Στήριξε το έργο του ΚΥΑΔΑ αναλαμβάνοντας το γεύμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς
«ΠΙΝΔΟΣ»: Στήριξε το έργο του ΚΥΑΔΑ αναλαμβάνοντας το γεύμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς 05/01/2021 - 11:25
Το Public παραδίδει δωρεάν τις παραγγελίες που έγιναν με click away 05/01/2021 - 12:06
Το Public παραδίδει δωρεάν τις παραγγελίες που έγιναν με click away

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΥπΑΑΤ: Αύριο στις 10:00 η τρίτη συνάντηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Διάλογος με την Παραγωγή»
    04/11/2026 - 16:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Cisco Connect 2026: Η επανάσταση των AI agents αλλάζει τα δίκτυα και την κυβερνοασφάλεια
    04/11/2026 - 15:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων με το Next Skills Academy
    04/11/2026 - 15:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • HP: Νέα CEO η πρώην επικεφαλής της GSK, Έμα Γουόλμσλι
    04/11/2026 - 15:39 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δεν λειτουργεί αποτελεσματικά ο ανταγωνισμός στα καύσιμα
    04/11/2026 - 15:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μνημόνιο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και ΔΑΗΚ, για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα
    04/11/2026 - 15:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το ευρώ ενισχύεται 0,61%, στα 1,1261 δολάρια
    04/11/2026 - 15:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διεθνείς αντιδράσεις στη νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές
    04/11/2026 - 15:23 ΚΟΣΜΟΣ
  • Onassis Foundation: Περισσότερες από 500 εγγραφές στο webinar για το Fast Track GenAI
    04/11/2026 - 15:21 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην διεθνή έκθεση Euronaval 2026 – Με 17 εταιρείες συμμετέχει η ελληνική αμυντική βιομηχανία
    04/11/2026 - 15:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • CrediaBank: Απόκτηση χαρτοφυλακίου στεγαστικών δανείων αξίας 37,4 εκατ. ευρώ από την Cepal
    03/11/2026 - 17:43 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Naval Group: Παρουσιάζει νέες λύσεις ναυτικού πολέμου στην Euronaval 2026 - Οι φρεγάτες Belharra στην έκθεση
    03/11/2026 - 19:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΠ: Μείωση 8,2% στον τζίρο και 21,5% στην κερδοφορία το εννεάμηνο – Στα 59,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
    03/11/2026 - 17:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φοροδιαφυγή: Πώς εξηγεί η ΑΑΔΕ τις μεγάλες υποθέσεις και τον ρόλο της ΕΛ.ΑΣ.
    03/11/2026 - 21:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • QnR: Ομολογιακό δάνειο έως 7,9 εκατ. ευρώ από την Alpha Bank για τη χρηματοδότηση τριών εξαγορών
    03/11/2026 - 22:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Plug-in Hybrid: Έξι φορές περισσότεροι ρύποι στον δρόμο από όσους δείχνουν οι επίσημες μετρήσεις

04/11/2026 - 14:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Ρήξη μηνίσκου ο Όσμαν, μπαίνει στο χειρουργείο!

04/11/2026 - 13:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μελέτη ΑΠΘ: Το όφελος για τους καταναλωτές από την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

04/11/2026 - 13:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Κι επίσημα η Λεμεσός νέα έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ

04/11/2026 - 13:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

TP Greece: Νέα διοικητική δομή με επικεφαλής τη Charlotte Foucteau

04/11/2026 - 12:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του AllStar Basket

04/11/2026 - 12:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo