Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
EY: 77% θέλουν αναβολή προθεσμιών για υποβολή δηλώσεων ή για καταβολή φόρων
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
26/03/2020 · 11:50

EY: 77% θέλουν αναβολή προθεσμιών για υποβολή δηλώσεων ή για καταβολή φόρων

Οι επιπτώσεις του COVID-19 στο ανθρώπινο δυναμικό, τις συμβάσεις, τα προσωπικά δεδομένα και τη φορολογία

Διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα (webcast)με συμμετοχή περισσότερων από 550 ανώτερων και ανώτατων στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, οργάνωσε την Τρίτη 24 Μαρτίου η ΕΥ Ελλάδος, με στόχο να βοηθήσει στην κατανόηση και την κατάλληλη αντιμετώπιση των πολλαπλών προκλήσεων που δημιουργεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Οι ταχέως κλιμακούμενες εξελίξεις από την εξάπλωση του COVID-19, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, δημιουργούν ένα περιβάλλον αυξημένης αβεβαιότητας, μέσα στο οποίο επιχειρήσεις και οργανισμοί καλούνται να λειτουργήσουν. Προϋπόθεση για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στην κρίση, είναι η σαφής κατανόηση των επιπτώσεων και των νέων συνθηκών που δημιουργούνται.

Στο πλαίσιο αυτό, εξειδικευμένα στελέχη της ΕΥ παρουσίασαν τα νέα δεδομένα και μετέφεραν την εμπειρία που συγκεντρώνει καθημερινά το παγκόσμιο δίκτυο του οργανισμού. Παράλληλα, απαντήσαν σε ερωτήσεις των στελεχών που παρακολούθησαν το webcast. Οι συμμετέχοντες έλαβαν, επίσης, μέρος σε ψηφιακή «δημοσκόπηση», απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τις προκλήσεις που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουν από την ξαφνική κρίση του COVID-19.

Κατά τη διάρκεια του webcast, εξετάστηκε ο αντίκτυπος της πανδημίας σε ζητήματα που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων, τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και την προστασία προσωπικών δεδομένων, ενώ παρουσιάστηκαν βέλτιστες πρακτικές αντιμετώπισης των προκλήσεων αυτών. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε, επίσης, στα έκτακτα φορολογικά μέτρα και τις ρυθμίσεις της ελληνικής Πολιτείας για την προστασία των επιχειρήσεων και των φορολογουμένων που πλήττονται από την κρίση.

Κατά την πρώτη ενότητα, οι κ.κ. Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Ελλάδος και Μαρία Ρηγάκη, Labor Law Director στη συνεργαζόμενη με την EY δικηγορική εταιρεία «Πλατής-Αναστασιάδης και Συνεργάτες», μίλησαν για τη διαχείριση της νέας πραγματικότητας στον χώρο εργασίας και τον αντίκτυπο στο ανθρώπινο δυναμικό. Η κα Κασελάκη αναφέρθηκε στην αξία της ηγεσίας-πρότυπο κατά τη διάρκεια της κρίσης, της μέριμνας για την ψυχική και σωματική υγεία των εργαζομένων, καθώς και τη σημασία ενός οικοσυστήματος πολυεπίπεδης επικοινωνίας με αυτούς, αλλά και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας. Παράλληλα, παρουσιάστηκε μία ενδεδειγμένη δομή διακυβέρνησης της διαχείρισης της κρίσης, με ξεκάθαρους ρόλους και αρμοδιότητες, που προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη θέσπιση εξειδικευμένου Γραφείου Διαχείρισης Κρίσεων για τον COVID-19. Τονίστηκε, επίσης, η σημασία του έγκαιρου σχεδιασμού διαδοχής έκτακτης ανάγκης για τους κρίσιμους ρόλους, ώστε να διατηρηθεί η επιχειρησιακή επάρκεια, ενώ παρατέθηκαν και δράσεις ενδυνάμωσης της ανθεκτικότητας της επιχείρησης.

Η κα Ρηγάκη αναφέρθηκε, από τη σκοπιά του Εργατικού Δικαίου, στις τροποποιήσεις στην εργασία για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων των περιορισμών που επέβαλε η κρίση, καθώς και στην ανάγκη ανακατανομής των ανθρώπινων πόρων, με στόχο τη διατήρηση της ικανότητας λειτουργίας της επιχείρησης. Η ομιλήτρια, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις αλλαγές στον τρόπο εργασίας και την ενίσχυση της τηλεργασίας, καθώς και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται σε σχέση και με την εργατική νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων και των κρατικών ενισχύσεων και ευνοϊκών ρυθμίσεων για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία.

Στη διάρκεια της ενότητας, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με το πώς οι επιχειρήσεις τους έχουν επηρεαστεί και διαχειρίζονται την κρίση. Το 71% των επιχειρήσεων απαντούν πως άνω του 50% των εργαζομένων τους εργάζονται εξ’ αποστάσεως ή έχουν τη δυνατότητα τηλεργασίας. Σημαντικό εύρημα αποτελεί το γεγονός ότι το 64% των επιχειρήσεων δεν έχει ακόμη σχέδιο μετακίνησης εργαζομένων βάσει των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους σε άλλους τομείς της επιχείρησης, ώστε να καλυφθούν οι επιχειρησιακές ανάγκες όπως προκύπτουν από τον νέο τρόπο λειτουργίας και εργασίας, καταδεικνύοντας ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν αρκετό δρόμο μέχρι την επίτευξη επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Η επόμενη ενότητα του webcast κάλυψε τον αντίκτυπο του COVID-19 στις συμβάσεις και τα προσωπικά δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, η κα Τζούλια Πουρναρά, Associate Partner στη συνεργαζόμενη με την EY δικηγορική εταιρεία «Πλατής-Αναστασιάδης και Συνεργάτες», ανέλυσε τον αντίκτυπο της ανακήρυξης του ιού COVID-19 ως πανδημία, στην εκτέλεση των συμβάσεων, εστιάζοντας στο κατά πόσο η πανδημία μπορεί να χαρακτηριστεί ως γεγονός «ανωτέρας βίας», ακόμη και εάν δεν αναφέρεται ρητά στη σχετική συμβατική ρήτρα. Η ομιλήτρια, στη συνέχεια, ανέπτυξε λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο ένα συμβαλλόμενο μέρος θα πρέπει να επικαλεστεί την εφαρμογή της ρήτρας «ανωτέρας βίας», προκειμένου να παύσει ή αναστείλει προσωρινά την εκτέλεση των συμβατικών του υποχρεώσεων, ενώ ανέλυσε και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει μία επιχείρηση ώστε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ολοένα αυξανόμενη αναστάτωση και αβεβαιότητα που θα προκαλεί η πανδημία στην εκτέλεση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Τέλος, αναφέρθηκε και σε άλλες νομικές βάσεις, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν για την απαλλαγή ενός συμβαλλόμενου μέρους από την εκτέλεση των συμβατικών του υποχρεώσεων, στην περίπτωση που στην υπό κρίση σύμβαση δεν περιλαμβάνεται ρήτρα «ανωτέρας βίας». Αξίζει να σημειωθεί ότι το 81% των συμμετεχόντων δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στην εκτέλεση των συμβατικών τους υποχρεώσεων μέχρι τώρα, ενώ μόλις το 10% έχουν ήδη επικαλεστεί τη ρήτρα «ανωτέρας βίας» των συμβάσεων τους.

Εν συνεχεία, ο κος Αντώνης Μπρούμας, Manager στη συνεργαζόμενη με την EY δικηγορική εταιρεία «Πλατής-Αναστασιάδης και Συνεργάτες», αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που προκύπτουν σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Όταν ρωτήθηκαν, η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων (73%) απάντησαν ότι οι επιχειρήσεις τους δεν προβαίνουν σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων και επισκεπτών για σκοπούς πρόληψης και αντιμετώπισης, ενώ ένα σεβαστό 28% απάντησε ότι έχει προβεί σε κάποια μορφή αντίστοιχης επεξεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο ομιλητής επιχείρησε να απαντήσει στο ερώτημα εάν η «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λόγω του κορωνοϊού, υπερισχύει των νόμων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων, αλλά και κατά πόσον μπορούν οι εργοδότες να συλλέγουν και να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων, στο πλαίσιο της πρόληψης και / ή περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αντίστοιχες υποχρεώσεις των εργαζομένων, καταλήγοντας ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί όπλο, και όχι εμπόδιο, στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Κατά την τελευταία ενότητα, η κα Κωνσταντίνα Γαλλή, Associate Partner στο Φορολογικό Τμήμα της EY Ελλάδος, ανέπτυξε λεπτομερώς τα έκτακτα φορολογικά μέτρα που έχουν ληφθεί έως τώρα μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), Νόμων και Αποφάσεων της ΑΑΔΕ, για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κατάστασης. Απαντώντας σε δημοσκόπηση κατά τη διάρκεια της ενότητας, το 49% των συμμετεχόντων θεωρεί ότι η παροχή βοήθειας σε συγκεκριμένους κλάδους αποτελεί το πιο σημαντικό οικονομικό κίνητρο για την επιχείρησή τους, ενώ το 77% θεωρούν ότι η αναβολή προθεσμιών για υποβολή δηλώσεων ή για καταβολή φόρων ή και για τα δύο, θα είχε τη μεγαλύτερη επίδραση στην επιχείρησή τους στην παρούσα φάση. Παράλληλα, ένα 39% θεωρεί ότι η μείωση ή η κατάργηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος για δηλώσεις φορολογικού έτους 2019, θα είχε επίσης μεγάλη επίδραση στην επιχείρησή τους. Στη συνέχεια, η ομιλήτρια ανέλυσε τις προϋποθέσεις ένταξης των επιχειρήσεων στις επιμέρους ρυθμίσεις, που συμπεριλαμβάνουν τις παρατάσεις της υποχρέωσης καταβολής φόρων και άμεσες ενισχύσεις προς τους εργαζόμενους.

Η κα Γαλλή αναφέρθηκε και στη σχεδιαζόμενη χρηματοδότηση, με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής, με εκτεταμένο χρονικό ορίζοντα αποπληρωμής και περίοδο χάριτος, για όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τη μείωση του τζίρου, το μισθολογικό και μη-μισθολογικό κόστος των εργαζομένων, καθώς και τη διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας. Ειδική αναφορά έγινε, επίσης, και στα ευρωπαϊκά μέτρα στήριξης, όπως η θεσμοθέτηση ειδικού επενδυτικού ταμείου για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως και η εν εξελίξει διαβούλευση για το QE και τα “Coronabonds”. Τέλος, σχολιάστηκαν επιμέρους φορολογικά ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω ρύθμισης ή διευκρινίσεων, όπως η πρόβλεψη ενός προγράμματος δόσεων για την καταβολή φόρων πέρα από την χρονική περίοδο της αναστολής, προς διευκόλυνση των φορολογουμένων.

Κατά την εισαγωγική του παρέμβαση, ο κος Στέφανος Μήτσιος, Εταίρος και Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της EY Ελλάδος, τόνισε: «Είμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με κυρίαρχο το στοιχείο της αβεβαιότητας, για την οποία, ακόμη και οι πιο προνοητικοί από εμάς ελάχιστα, ή μάλλον καθόλου, είχαν προετοιμαστεί. Εκτός από το πρώτο και μέγιστο ζήτημα της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, αλλά και της μετάβασης σε ένα νέο μοντέλο εργασίας με έμφαση στην τηλεργασία, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κληθούμε να διαχειριστούμε ποικίλες επιχειρηματικές προκλήσεις. Κοινός μας στόχος είναι να συμβάλλουμε όλοι, ώστε να μπορέσει το συντομότερο δυνατό η οικονομία μας να επανέλθει σε θετική πορεία».

Τις επόμενες εβδομάδες, η EY Ελλάδος θα συνεχίσει να διοργανώνει μια σειρά webcasts, με σκοπό την ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις επιπτώσεις και προκλήσεις που δημιουργεί η κρίση του κορωνοϊού σε επιμέρους τομείς της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας.

  • EY
  • ·
  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τζόσεφ: «Με βοηθούν όλοι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Η Ντουμπάι είναι μια ομάδα με εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI

All Content - BusinessNews.gr

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content

Τηλεοπτικά κανάλια: Τα περιφερειακά της Αττικής σε ρόλο πρωταγωνιστή

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ρίτσαρντ Σιάο και Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (pics)

All Content

Άρης: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία με τα έξι κοψίματα!

All Content - BusinessNews.gr

Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια

All Content - BusinessNews.gr

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content - BusinessNews.gr

Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΕΕ:Ικανοποίηση για την ένταξη οικονομολόγων, λογιστών, φοροτεχνικών στους πληττόμενους
ΟΕΕ:Ικανοποίηση για την ένταξη οικονομολόγων, λογιστών, φοροτεχνικών στους πληττόμενους 25/03/2020 - 16:24
Πρατηριούχοι Έμποροι Καυσίμων: Ορατές πλέον οι συνέπειες στα πρατήρια 26/03/2020 - 15:13
Πρατηριούχοι Έμποροι Καυσίμων: Ορατές πλέον οι συνέπειες στα πρατήρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παπασταύρου: Από 1ης Φεβρουαρίου το δυναμικό τιμολόγιο για επιχειρήσεις
    01/02/2026 - 19:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    01/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece σε 11 διεθνείς εκθέσεις τον Φεβρουάριο
    01/02/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nvidia: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 δισ. δολάρια στην OpenAI
    01/02/2026 - 17:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πυρηνικός αφοπλισμός: Η τελευταία συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας λήγει - Σιγή ασυρμάτου από τις δύο πλευρές
    01/02/2026 - 16:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λιβάνιος: Εξετάζεται η ηλεκτρονική ψήφος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028
    01/02/2026 - 15:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
    01/02/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παραδίδεται αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης-ΙΣΝ - Η πορεία του έργου
    01/02/2026 - 14:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας σε όλα τα πεδία
    01/02/2026 - 12:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
    01/02/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI
    01/02/2026 - 10:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”
    01/02/2026 - 11:41 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια
    01/02/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρίτσαρντ Σιάο και Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (pics)

01/02/2026 - 21:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άνετα η Ρεάλ πριν από τον Παναθηναϊκό, 99-78 τη Σαραγόσα - Ήττες για Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια (vids)

01/02/2026 - 20:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Στην κορυφή με πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρόμα

30/01/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην COSMOTE TV

30/01/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Vodafone: Στη λίστα ‘A’ του CDP για ακόμη μία χρονιά

30/01/2026 - 12:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Gorenje: Πλατινένια διάκριση από την EcoVadis για το 2025 – Ανάμεσα στο 1% των πιο βιώσιμων εταιρειών παγκοσμίως

30/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,8% οι ταξινομήσεις το 2025

30/01/2026 - 06:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo