Παρασκευή, 29 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Bayer: Επιτυχημένη η στρατηγική και οι δραστηριότητες τo 2019
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
27/02/2020 · 17:40

Bayer: Επιτυχημένη η στρατηγική και οι δραστηριότητες τo 2019

«Υλοποιήσαμε τους στόχους μας για το 2019 και τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Werner Baumann, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη στο Financial News Conference στο Λεβερκούζεν.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Bayer σημείωσε επιτυχίες το 2019, τόσο στην υλοποίηση της στρατηγικής της όσο και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. «Υλοποιήσαμε τους στόχους μας για το 2019 και τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Werner Baumann, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη στο Financial News Conference στο Λεβερκούζεν.

«Επιτύχαμε τους οικονομικούς μας στόχους, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ένα απαιτητικό περιβάλλον αγοράς, ειδικότερα στον τομέα της γεωργίας», δήλωσε ο Baumann. Η Bayer είναι επίσης αισιόδοξη για το τρέχον έτος, με την εταιρεία να στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεων, των κερδών και της ελεύθερης ταμειακής ροής. «Είμαστε επίσης επιτυχημένοι στις δράσεις μας σχετικά με το χαρτοφυλάκιο και την αύξηση της αποδοτικότητας, καθώς και από την εφαρμογή των διαρθρωτικών μέτρων, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στα τέλη του 2018», συνέχισε ο Baumann.

Το 2019 η Bayer, συμφώνησε την εκποίηση του Τμήματος Κτηνιατρικών (Animal Health) στην Elanco για 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ολοκλήρωσε την πώληση του ποσοστού της στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών Currenta και εκποίησε επίσης τα εμπορικά σήματα Dr. Scholl's και Coppertone™. Οι συνέργειες που προέκυψαν από τις δραστηριότητες που αποκτήθηκαν στον γεωργικό τομέα, μαζί με τα μέτρα αποδοτικότητας και τα διαρθρωτικά μέτρα, απέδωσαν πέρυσι περίπου 30% των ετήσιων συνεισφορών ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν τεθεί ως στόχος για το 2022.

Η εταιρεία ενίσχυσε επίσης σημαντικά τις προσπάθειες βιωσιμότητας το 2019 και έθεσε φιλόδοξους στόχους. «Έχουμε καταστήσει τη βιωσιμότητα αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας, γεγονός που αντανακλά την ευθύνη μας ως εταιρεία και τις αυξημένες προσδοκίες της κοινωνίας», δήλωσε ο Baumann. «Επιδιώκουμε τους στόχους βιωσιμότητας με την ίδια βαρύτητα που δίνουμε και στους οικονομικούς μας στόχους. Σε σύμπνοια με αυτό, θα υποβάλουμε πρόταση στην Ετήσια Συνέλευση των Μετόχων τον Απρίλιο, ώστε οι στόχοι βιωσιμότητας να ενσωματωθούν στο σύστημα αποζημίωσης του Διοικητικού Συμβουλίου».

Αύξηση των πωλήσεων και των κερδών του Ομίλου

Οι πωλήσεις του Ομίλου πέρυσι αυξήθηκαν κατά 3,5% σύμφωνα με τα προσαρμοσμένα, για το νόμισμα και το χαρτοφυλάκιο, αποτελέσματα (Fx & adj. Portfolio) στα 43.545 δισ. ευρώ. Βάσει έκθεσης, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 18,5%. Τα κέρδη EBITDA προ ειδικών στοιχείων αυξήθηκαν κατά 28,3% στα 11,503 δισ. ευρώ. Μειώθηκαν λόγω της αρνητικής επίδρασης της νομισματικής ισοτιμίας ύψους 43 εκατομμυρίων ευρώ. Το EBIT αυξήθηκε κατά 21,3% στα 4.189 δισ. ευρώ μετά από ειδικές επιβαρύνσεις ύψους 2.818 δισ. ευρώ. Τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά 141,4% στα 4,091 δισ. ευρώ και περιλάμβαναν το κέρδος από την πώληση του ποσοστού της Bayer στον όμιλο Currenta (1,637 δισ. ευρώ). Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή από συνεχιζόμενες δραστηριότητες αυξήθηκαν κατά 14,3% στα 6,40 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο της Bayer AG θα προτείνουν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 28 Απριλίου 2020, την καταβολή μερίσματος για τη χρήση 2019 ύψους 2,80 ευρώ ανά μετοχή που δικαιούται το μέρισμα. Με 982,42 εκατομμύρια (2018: 932,55 εκατομμύρια) μετοχές να δικαιούνται το μέρισμα, η συνολική καταβολή μερίσματος θα ανέλθει σε 2,751 δισ. ευρώ (χρήση 2018: 2,611 δισ. ευρώ). Το 2019, οι ελεύθερες ταμειακές ροές μειώθηκαν κατά 9,4% στα 4.214 δισ. ευρώ, «αλλά εξακολουθούσαν να είναι πολύ πάνω από τα 3 με 4 δισ. ευρώ που αρχικά αναμέναμε και είμαστε λοιπόν πολύ ικανοποιημένοι», δήλωσε ο Οικονομικός Διευθυντής Wolfgang Nickl. Η Bayer μείωσε το καθαρό χρηματοοικονομικό της χρέος κατά 4,5% ετησίως στα 34,068 δισ. ευρώ.

Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας αυξάνει σημαντικά τα κέρδη χάρη στις εξαγορασθείσες επιχειρήσεις

Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας (Crop Science) της Bayer παρουσίασε αύξηση πωλήσεων κατά 1,4% (Fx & adj. Portfolio) στα 19,832 δισ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των δραστηριοτήτων στη Λατινική Αμερική, ενώ οι επιχειρήσεις στη Βόρειο Αμερική ήταν στο επίπεδο του προηγούμενου έτους παρά τις πλημμύρες και τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στις Μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Σε βάση pro-forma, οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα εντομοκτόνα, στα μυκητοκτόνα και τους σπόρους και τα χαρακτηριστικά του καλαμποκιού, ενώ μειώσεις καταγράφηκαν στους σπόρους και τα χαρακτηριστικά της σόγιας, ιδίως στη Βόρεια Αμερική, όπου οι υπήρξαν δυσκολίες λόγω της μείωσης των εκτάσεων, του έντονου ανταγωνισμού και των καιρικών συνθηκών.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) προ ειδικών στοιχείων του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας αυξήθηκαν κατά 80,9% στα 4.796 δισ. ευρώ. Η αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στη συνεισφορά των κερδών από τις νεοαποκτηθείσες επιχειρηματικές δραστηριότητες και στην πραγματοποίηση συνεργειών καθώς προχωρούσε η ενσωμάτωσή τους. Έως τις 6 Φεβρουαρίου του 2020, είχαν επιδοθεί αγωγές από περίπου 48.600 ενάγοντες στις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με το φυτοπροστατευτικό προϊόν glyphosate. Η Bayer πιστεύει ότι οι αποφάσεις στις τρεις πρώτες υποθέσεις που υποβλήθηκαν σε δίκη δεν υποστηρίζονται από τα αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στη δίκη ούτε από τον νόμο και, συνεπώς, θα επιδιώξει έντονα την άσκηση εφέσεων. «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις πρόσφατα εξέφρασε τη ρητή υποστήριξή της σε βασικά στοιχεία των ισχυρισμών μας», δήλωσε ο Baumann, αναφερόμενος στην επίσημη δικαστική προσφυγή που εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 για τους σκοπούς αυτούς. «Θα ασκήσουμε τις τρεις εφέσεις μέσω όλων των δικαστικών οδών εάν χρειαστεί». Εν τω μεταξύ, η Bayer συνεχίζει να συμμετέχει εποικοδομητικά στις διαδικασίες διαμεσολάβησης που ζήτησε το δικαστήριο, όπου διερευνάται κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία με εύλογους όρους, η οποία να δομείται κατά τρόπο που θα οδηγήσει σε μια λογική λύση.

Σημαντική αύξηση των κερδών στον Τομέα Φαρμάκων (Pharmaceuticals)

Οι πωλήσεις του Τομέα Φαρμάκων (Pharmaceuticals) αυξήθηκαν κατά 5,6% (Fx & adj. Portfolio) στα 17,962 δισ. ευρώ. Η ανάπτυξη στην Κίνα παρέμεινε ισχυρή, ενώ τα σκευάσματα Xarelto™ και Eylea™ απέδωσαν και πάλι σημαντικά κέρδη στις πωλήσεις, με τα δύο προϊόντα να αυξάνονται κατά 12,6% (Fx & adj. Portfolio). Οι δραστηριότητες ακτινολογίας σημείωσαν επίσης ενθαρρυντικές επιδόσεις. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) προ ειδικών στοιχείων για τον Τομέα Φαρμάκων αυξήθηκαν κατά 6,7% στα 5,975 δισ. ευρώ.

Ο Τομέας της Υγείας των Καταναλωτών (Consumer Health) αναπτύσσεται σε όλες τις κατηγορίες

Αύξηση πωλήσεων σημειώθηκε και στον Τομέα Υγείας των Καταναλωτών (Consumer Health) κατά 2,6% (Fx & adj. Portfolio) στα 5,462 δισ. ευρώ. Μετά την προσαρμογή ισοτιμίας και χαρτοφυλακίου, ο κλάδος αύξησε τις πωλήσεις σε όλες τις κατηγορίες και σε τρεις από τις τέσσερις περιφέρειες. Ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων ήταν υψηλότερος στις κατηγορίες Αντιαλλεργικών & Φαρμάκων κατά του Κρυολογήματος (Fx & portfolio adj.: 5,0%) και των δερματολογικών Φαρμάκων (Fx & portfolio adj.: 3,8%). Τα κέρδη EBITDA προ ειδικών στοιχείων για τον τομέα της Υγείας Καταναλωτών ανήλθαν σε 1.090 δισ. ευρώ, στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο έτος (μείον 0,5%). Οι θετικές συνεισφορές στα κέρδη προήλθαν κατά κύριο λόγο από την αύξηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, καθώς και από το τρέχον πρόγραμμα αποδοτικότητας, που οδήγησε σε σημαντική μείωση των εξόδων.

Προοπτικές: Η Bayer στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεων, των κερδών και της ελεύθερης ταμειακής ροής

Για το 2020, η Bayer εκτιμά ότι οι πωλήσεις θα κυμανθούν στα 44 δισ. έως 45 δισ. ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση περίπου 3% έως 4%. Η Bayer σκοπεύει να αυξήσει το περιθώριο EBITDA του Ομίλου προ ειδικών στοιχείων σε περίπου 28% μετά την προσαρμογή για τις επιδράσεις της νομισματικής ισοτιμίας. Τα κέρδη EBITDA προ ειδικών στοιχείων προβλέπονται να αυξηθούν από 12,3 δισ. ευρώ σε 12,6 δισ. ευρώ σε βάση νομισματικής προσαρμογής. Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή αναμένεται να αυξηθούν μεταξύ 7,00 και 7,20 ευρώ σε βάση νομισματικής προσαρμογής, ενώ η ελεύθερη ταμειακή ροή προβλέπεται να ανέλθει σε περίπου 5 δισ. ευρώ μετά την προσαρμογή για τις επιδράσεις της νομισματικής ισοτιμίας. Η πρόβλεψη δεν περιλαμβάνει ακόμη εκτίμηση των πιθανών επιπτώσεων της επιδημίας του κορωνοϊού. Επιπλέον, οι προβλέψεις αυτές βασίζονται στην υπόθεση ότι το τμήμα Κτηνιατρικών θα μεταβιβαστεί στον αγοραστή από την 1η Ιουλίου 2020 και ότι η τιμή αγοράς θα ληφθεί την ίδια ημερομηνία σε μετρητά και μετοχές της Elanco, όπως συμφωνήθηκε.

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ·
  • 2019
  • ·
  • BAYER
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο Ολυμπιακός απάντησε στον Παναθηναϊκό με το video του Μπαρτζώκα να τραγουδάει σύνθημα

All Content

Ανακοίνωση-απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στον Μπαρτζώκα (pic & vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο

All Content - BusinessNews.gr

Intrafashion Group: Στην Oυγγαρία μπαίνει η Pink Woman του Δημήτρη Ματεμτζή με πλάνο για 35 καταστήματα

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία Ελλάδος, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας: 10.000 θέσεις εργασίας σε νέο ναυπηγικό κόμβο στην Ελευσίνα - Επενδύσεις 1,35 δισ. ευρώ

All Content

Η Ogilvy Greece κατέκτησε 3 Χρυσά και 2 Αργυρά Clio

All Content

Στην Zenith το efood

FleetNews

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

FleetNews

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Σε άνοδο +5,1% η αγορά της Ε.Ε. τον Απρίλιο

All Content

Σάκοτα για Φλιώνη: «Κουράγιο, αγαπημένο μας παιδί…»

All Content

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική παρακάμερα του 1ου ημιτελικού με την ΑΕΚ (video)

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Πυλώνας ανάπτυξης και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%

All Content - BusinessNews.gr

Intracom Holdings: Διανομή μερίσματος 0,18 ευρώ ανά μετοχή - Στην ισχυρή κερδοφορία εστιάζει η Διοίκηση

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

CSRΝews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

CSRΝews.gr

Mirum: Ενισχύει οικονομικά το έργο του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

125 χρόνια Swarovski: Κληρονομιά, δεξιοτεχνία, καινοτομία
125 χρόνια Swarovski: Κληρονομιά, δεξιοτεχνία, καινοτομία 27/02/2020 - 16:34
ΕΛΠΕ: EBITDA 572 εκατ. ευρώ το 2019 27/02/2020 - 17:47
ΕΛΠΕ: EBITDA 572 εκατ. ευρώ το 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τάκης Θεοχαράκης: Η Nissan τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην αυτοκίνηση
    29/05/2026 - 21:09 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο της Παρασκευής
    29/05/2026 - 20:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Motor Oil: Bonus έως 15,4 εκατ. ευρώ σε προσωπικό και διοίκηση και μέρισμα 1,40 ευρώ
    29/05/2026 - 20:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΤΕΡ: Kαταβολή καθαρού μερίσματος €0,076/μετοχή από 12 Ιουνίου
    29/05/2026 - 19:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AVE: Συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Yalco με ποσό έως 5 εκατ. ευρώ
    29/05/2026 - 19:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Intracom Holdings: Διανομή μερίσματος 0,18 ευρώ ανά μετοχή - Στην ισχυρή κερδοφορία εστιάζει η Διοίκηση
    29/05/2026 - 19:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ: Στο 33,4% το πσοσοτό του Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    29/05/2026 - 19:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%
    29/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι όροι του Τραμπ για συμφωνία με το Ιράν - Τι απαντά η Τεχεράνη
    29/05/2026 - 18:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Απορρίφθηκε σε δεύτερο βαθμό η τουρκική προσφυγή κατά της ακύρωσης του εμπορικού σήματος Turkaegean
    29/05/2026 - 17:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ
    29/05/2026 - 09:10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Το Οικόπεδο 10 και η νέα δυναμική στις έρευνες υδρογονανθράκων - Η Chevron και το επόμενο βήμα
    29/05/2026 - 08:53 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Motor Oil: Στροφή σε νέες πηγές αργού και ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης παρά την κρίση στο Ορμούζ
    29/05/2026 - 08:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Μάρτιο φέτος
    29/05/2026 - 12:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Πυλώνας ανάπτυξης και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας
    29/05/2026 - 10:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Meet & Greet με τον κόουτς Σάκοτα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

29/05/2026 - 19:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Σκούπισε» και έκλεισε ραντεβού με την Εφές η Φενέρμπαχτσε, 96-73 την Ερόκσπορ

29/05/2026 - 19:22
FleetNews
fleetnews.gr

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

29/05/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

29/05/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

29/05/2026 - 11:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

McCann Athens: Νέα launch επικοινωνία για τον Λουμίδη Παπαγάλο Έκαστο

29/05/2026 - 10:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo