Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Praktiker Hellas: Ολοκλήρωσε το νέο κύκλο του προγράμματος «Το Σπίτι μας Αλλάζει την Πόλη»
Newsroom Newsroom
ESG
22/12/2025 · 11:42

Praktiker Hellas: Ολοκλήρωσε το νέο κύκλο του προγράμματος «Το Σπίτι μας Αλλάζει την Πόλη»

Η Praktiker Hellas σε συνεργασία με τη We4all και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής ενεργοποίησε εργαζομένους, πολίτες και μαθητές για ένα πιο βιώσιμο αστικό μέλλον.

Η Praktiker Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία για το 2025 το νέο κύκλο του προγράμματος «Το Σπίτι μας Αλλάζει την Πόλη», ένα πρόγραμμα ΕΚΕ που μετρά 4 χρόνια δράσης, μετατρέποντας τη δέσμευσή της για βιώσιμες πόλεις σε απτές δράσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο. Με άξονες τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη προσφορά στο αστικό περιβάλλον, η εταιρεία ενεργοποίησε τους εργαζομένους της και μαζί προχώρησαν σε ουσιαστικές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό.

Στρατηγικοί σύμμαχοι σε αυτή την κοινή προσπάθεια ήταν η We4all, η εταιρεία ερευνών QED και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση ενός προγράμματος με στόχο πιο πράσινες, πιο ανθρώπινες και συμπεριληπτικές πόλεις.

Βιβλιογραφική Ερεύνα και γνώση – συμπεριφορά των πολιτών στις αστικές πόλεις

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Praktiker Hellas συνεργάστηκε με την εταιρεία ερευνών QED για την υλοποίηση ποσοτικής έρευνας σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, με στόχο να διερευνήσει τις αντιλήψεις των πολιτών για τη βιοποικιλότητα και τους επικονιαστές. Τα ευρήματα ανέδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το περιβάλλον, με 8 στους 10 να θεωρούν τη βιοποικιλότητα κρίσιμη για την ποιότητα ζωής στις πόλεις, την ίδια στιγμή που μόνο 3 στους 10 γνωρίζουν τον ρόλο των επικονιαστών. Το κενό αυτό ενίσχυσε τη σημασία της εκπαιδευτικής διάστασης του προγράμματος.

Παράλληλα, η Praktiker προχώρησε σε βιβλιογραφική μελέτη σχετικά με τους επικονιαστές και τη συμβολή τους στα αστικά οικοσυστήματα. Τα συμπεράσματα της μελέτης ανέδειξαν τη σημασία της μέλισσας και άλλων εντόμων στη διατήρηση της περιβαλλοντικής ισορροπίας, αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν από την κλιματική κρίση και την απώλεια πράσινων χώρων. Η μελέτη αποτέλεσε τη βάση για την ανάπτυξη στοχευμένων παρεμβάσεων, εκπαιδευτικών δράσεων και δεντροφυτεύσεων με φυτικά είδη που ευνοούν την επικονίαση.

Kiddos Kipos: Λαχανόκηποι για τα παιδιά, σπόροι για το μέλλον

Μια από τις πιο ξεχωριστές πρωτοβουλίες του προγράμματος «Το Σπίτι μας Αλλάζει την Πόλη» ήταν το «Kiddos Kipos The School project», που σχεδιάστηκε με στόχο την περιβαλλοντική εκπαίδευση των παιδιών για την επικονίαση μέσα από βιωματική επαφή με τη φύση. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε δύο άξονες, συνδυάζοντας εκπαίδευση και πρακτική εφαρμογή:

  • Στo κατάστημα Praktiker στη Παλλήνη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πραγματοποιήθηκαν διαδραστικά εργαστήρια στον χώρο του Urban Kipos Corner. Πάνω από 230 μαθητές συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις, μαθαίνοντας να καλλιεργούν φυτά φιλικά προς τους επικονιαστές και να αναγνωρίζουν τη σημασία της φροντίδας του αστικού περιβάλλοντος.
  • Στην Αγία Παρασκευή, διαμορφώθηκαν 5 πλήρως εξοπλισμένοι σχολικοί λαχανόκηποι, που παραδόθηκαν σε ισάριθμα δημοτικά σχολεία της περιοχής. Περισσότερα από 1.400 παιδιά θα απολαμβάνουν καθημερινά τους νέους χώρους πρασίνου, έχοντας την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την καλλιέργεια και τη φροντίδα της φύσης, μέσα από το σχολικό τους πρόγραμμα.

Η δράση υλοποιήθηκε με την επιστημονική καθοδήγηση της ομάδας Kipos Experts, ενώ οι ειδικοί συνεργάτες της We4all ανέλαβαν το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, διαμορφώνοντας έτσι μια νέα γενιά μικρών κηπουρών με οικολογική συνείδηση και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η Praktiker επενδύει με συνέπεια στη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων, στην ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας και στην εκπαίδευση της νέας γενιάς, χτίζοντας μια καθημερινότητα όπου το περιβάλλον και η παιδεία συναντιούνται δημιουργικά.

Επικονιαστές και δενδροφυτεύσεις: Για ένα πιο ζωντανό και ανθεκτικό αστικό οικοσύστημα

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των επικονιαστών για τη βιοποικιλότητα και την ανθεκτικότητα των πόλεων, η Praktiker Hellas προχώρησε και σε δύο στοχευμένες δεντροφυτεύσεις στην Αττική, η πρώτη πραγματοποιήθηκε στον Λυκαβηττό και η δεύτερη στο Πάρκο Τρίτση, σε συνεργασία με τη We4all. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά φυτεύοντας εκατοντάδες φυτά φιλικά προς τους επικονιαστές, τα οποία επιλέχθηκαν με βάση τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, ώστε να υποστηρίζουν διαφορετικά είδη από μέλισσες και πεταλούδες, έως άλλα ωφέλιμα έντομα και πτηνά. Οι παρεμβάσεις είχαν σχεδιαστεί με γνώμονα την επιστημονική τεκμηρίωση, μετατρέποντας επιλεγμένα σημεία του αστικού ιστού σε μικρούς θύλακες ζωής και ενισχύοντας την περιβαλλοντική ανθεκτικότητα των πόλεων.

Στο πλαίσιο των δεντροφυτεύσεων και σε συνεργασία με την We4all, πραγματοποιήθηκαν climate walks, δηλαδή περιβαλλοντικοί περίπατοι που ακολούθησαν τις δράσεις. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν φυτικά είδη που ευνοούν την επικονίαση, να εξερευνήσουν ιστορικά σημεία των περιοχών και να εξοικειωθούν με επικονιαστές που συχνά περνούν απαρατήρητοι, όπως λιγότερο γνωστά είδη εντόμων και μικρών πτηνών. Με αυτόν τον τρόπο, η πρακτική συμμετοχή στις φυτεύσεις συνδυάστηκαν με βιωματική εκπαίδευση, ενισχύοντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζει κάθε μορφή ζωής στο αστικό οικοσύστημα.

Γιατί όταν το Σπίτι Αλλάζει την Πόλη, αλλάζει και το μέλλον μας.

Η Ευανθία Μπρανίκα, Εxecutive Head of Marketing της Praktiker Hellas δήλωσε: «Για εμάς στην Praktiker «Το Σπίτι μας αλλάζει την Πόλη» είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι η βιωσιμότητα μπορεί να αποκτήσει ουσία, πρόσωπα και ενέργειες. Μέσα από τη στρατηγική μας συμμαχία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τη We4all, καταφέραμε να υλοποιήσουμε δράσεις που άγγιξαν άμεσα πάνω από 1.400 παιδιά, να δημιουργήσουμε 5 πλήρως διαμορφωμένους σχολικούς λαχανόκηπους, και να υλοποιήσουμε δυο δεντροφυτεύσεις με είδη που ενισχύουν την παρουσία των επικονιαστών. Αυτό όμως που μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους είναι η συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων μας. Περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι μας μαζί με τα παιδιά τους, συμμετείχαν ενεργά σε φυτεύσεις και στα Climate Walks, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η κουλτούρα μας χτίζεται με εμπειρία, ενσυναίσθηση και συλλογικότητα. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το έργο!».

Δήλωση Γιάννη Μυλωνάκη, Δημάρχου Αγίας Παρασκευής «Η Αγία Παρασκευή είχε την τιμή να φιλοξενήσει ένα από τα πιο ουσιαστικά κομμάτια του προγράμματος “Το Σπίτι μας αλλάζει την Πόλη”, με δράσεις που δεν περιορίστηκαν σε πράσινες παρεμβάσεις, αλλά έφτασαν βαθιά στον πυρήνα της τοπικής κοινωνίας. Δημιουργήθηκαν 5 σχολικοί λαχανόκηποι, με ωφελούμενους πάνω από 1.400 μαθητές, οι οποίοι σήμερα απολαμβάνουν το αποτέλεσμα, έχοντας προηγουμένως εκπαιδευτεί βιωματικά για την αξία της περιβαλλοντικής φροντίδας, της κυκλικής οικονομίας και της αειφορίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από τη συνεργασία μας με την Praktiker, καλλιεργήσαμε όχι μόνο τη γη αλλά και μια νέα περιβαλλοντική συνείδηση. Αυτές είναι οι συνεργασίες που θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δήμο, σε κάθε παιδική αυλή».

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, Συνιδρυτής & CEO της We4all είπε: «Η συνεργασία μας με την Praktiker Hellas ξεχωρίζει γιατί συνδύασε τη γνώση με την πράξη. Ξεκινώντας με τη βιβλιογραφική μελέτη που πραγματοποιήσαμε, εντοπίσαμε τις πραγματικές ανάγκες των επικονιαστών στα αστικά περιβάλλοντα και έπειτα, τις μεταφράσαμε σε άμεσες παρεμβάσεις: δεντροφυτεύσεις στον Λυκαβηττό και το Πάρκο Τρίτση με είδη κατάλληλα για μέλισσες, πεταλούδες και άλλους επικονιαστές, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε 232 παιδιά για την αξία της επικονίασης και υλοποιήσαμε Climate Walks με οικολογικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Η συνεργασία μας δεν ήταν απλώς επικοινωνιακή ή συμβολική. Είχε μετρήσιμους στόχους, ενεργή συμμετοχή και κυρίως ουσιαστικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Χαιρόμαστε που βρεθήκαμε στο πλευρό μιας εταιρείας που επιλέγει να κάνει πράξη τη βιωσιμότητα και να αφήσει θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες».

  • PRAKTIKER HELLAS
  • ·
  • ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έπιασε τον Ολυμπιακό η Ρεάλ Μαδρίτης, 82-71 την Εφές

All Content

"Ζωντανή" στην παράταση η Μακάμπι 104-100 την Ντουμπάι που "έβγαλε τα μάτια της"!

All Content - BusinessNews.gr

Ποσοστό στον AΝΤ1+ αποκτούν η Alter Ego Media και η Motor Oil

All Content - BusinessNews.gr

Ν. Κεραμέως: Διευκρινίσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού - Αναλυτικά παραδείγματα

All Content - BusinessNews.gr

Χρ. Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Επένδυση στην ελληνική αγορά - Νέο πενταετές σχέδιο

All Content

Ποσοστό στον AΝΤ1+ αποκτούν η Alter Ego Media και η Motor Oil

All Content

Ακυρώνεται το spec των Public

FleetNews

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

FleetNews

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

FleetNews

C. Schlicker (CarGarantie): «Οι εγγυήσεις στρατηγικός μοχλός στην αγορά μεταχειρισμένων BEV»

All Content

Η Μιλάνο 103-87 τη Βίρτους και ελπίζει - Η Μπάγερν 93-83 τη Βιλερμπάν

All Content

Μονακό: Χωρίς Τζέιμς, πιθανή η επιστροφή του Μίροτιτς με Παναθηναϊκό - Τι είπε ο Μαρκοϊσβίλι

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει στην ελληνική αγορά η Live Nation;

All Content - BusinessNews.gr

Νέο deal Instacar–Hertz, η ΕΛΒΟ στην «Ασπίδα του Αχιλλέα» και η ανατροπή στα σχέδια των Public

All Content - BusinessNews.gr

ΕΕ: Πράσινο φως στην πληρωμή ύψους 1,18 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα για το NextGenerationEU

FleetNews

Στο -1,2% η αγορά της ΕΕ το πρώτο δίμηνο του 2026

FleetNews

Skoda: Έτος-ρεκόρ το 2025 και σταθερά 3η μάρκα στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Deloitte: Βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα ως πυλώνες δημιουργίας αξίας

CSRΝews.gr

Η Purina® PRO PLAN® υλοποιεί την πρωτοβουλία «Thank You Vets»

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς & Make-A-Wish εκπληρώνουν αυτό το Πάσχα ευχές παιδιών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΚΕΒΕ: Συνεχίζει την υπεύθυνη πορεία της δημοσιεύοντας τη 2η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης
ΚΕΒΕ: Συνεχίζει την υπεύθυνη πορεία της δημοσιεύοντας τη 2η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 22/12/2025 - 11:13
Super Markets Χαλκιαδάκης: Μοναδικά δώρα και υπέροχες γεύσεις για όλους 22/12/2025 - 12:52
Super Markets Χαλκιαδάκης: Μοναδικά δώρα και υπέροχες γεύσεις για όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ρούμπιο: Προς το συμφέρον της G7 να βοηθήσει να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
    26/03/2026 - 22:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Coca-Cola HBC: Τριπλή έκδοση ομολόγων €2,1 δισ. για ενίσχυση της χρηματοδότησης
    26/03/2026 - 21:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε δέσμη μέτρων, ύψους 5 δισ. ευρώ, για την αντιμέτωση των επιπτώσεων του πολέμου
    26/03/2026 - 20:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρές απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    26/03/2026 - 20:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΙΚΕΑ και Teklan συνεργάζονται στον φωτισμό και τον ήχο
    26/03/2026 - 19:44 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΝΑΤΟ-Μαρκ Ρούτε: Γνωρίζουμε ότι το Ιράν, η Ρωσία, η Βόρεια Κορέα και η Κίνα συνεργάζονται στενά
    26/03/2026 - 19:14 ΚΟΣΜΟΣ
  • Roche Hellas: Η καινοτομία πυλώνας για την υγεία και την ανάπτυξη - Χρειάζεται πλαίσιο για επενδύσεις στην Ελλάδα
    26/03/2026 - 18:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ασιατικές χώρες «σχηματίζουν ουρά» για το ρωσικό πετρέλαιο
    26/03/2026 - 18:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» τον τουρισμό: Κατρακύλα κρατήσεων σε Κύπρο και πιέσεις στην Ελλάδα (Reuters)
    26/03/2026 - 18:33 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • O 5ος κύκλος του The Digital Gate για καινοτόμες λύσεις στο αεροδρόμιο της Αθήνας
    26/03/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιατί μπαίνει στην ελληνική αγορά η Live Nation;
    26/03/2026 - 07:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Xiaomi: Αύξηση 25% των εσόδων το 2025, στα 457,3 δισεκατομμύρια RMB
    26/03/2026 - 15:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Motor Oil: Διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας αργού λόγω της κρίσης
    26/03/2026 - 07:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bright Group: Αποκτά το 33,4% του Real Group
    26/03/2026 - 14:18 MEDIA
  • Θάνος Κυριαζής (Miele Hellas): Ηγεσία με ενσυναίσθηση και ξεκάθαρο σκοπό
    26/03/2026 - 10:13 CEO INSIGHTS
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Ζωντανή" στην παράταση η Μακάμπι 104-100 την Ντουμπάι που "έβγαλε τα μάτια της"!

26/03/2026 - 21:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

26/03/2026 - 21:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ποσοστό στον AΝΤ1+ αποκτούν η Alter Ego Media και η Motor Oil

26/03/2026 - 15:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: 1.124.875 τηλεθεατές παρακολούθησαν την επέτειο της σειράς «Τότε και Τώρα»

26/03/2026 - 15:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Deloitte: Βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα ως πυλώνες δημιουργίας αξίας

26/03/2026 - 15:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Purina® PRO PLAN® υλοποιεί την πρωτοβουλία «Thank You Vets»

26/03/2026 - 14:44
FleetNews
fleetnews.gr

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

26/03/2026 - 06:06
FleetNews
fleetnews.gr

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

26/03/2026 - 06:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo