Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και καταιγίδες Τετάρτη και Πέμπτη
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σαρακάκης: Παρέδωσε το Πρώτο Υβριδικό Λεωφορείο για αστική συγκοινωνία στην Ελλάδα
NewsRoom NewsRoom
ESG
22/09/2021 · 12:16

Σαρακάκης: Παρέδωσε το Πρώτο Υβριδικό Λεωφορείο για αστική συγκοινωνία στην Ελλάδα

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρουσία του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλη Σακελλαρίου και του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Σαλαμίνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέδωσε το πρώτο υβριδικό λεωφορείο για αστική συγκοινωνία στην Ελλάδα. Πρόκειται για το λεωφορείο Volvo 7900 Full Hybrid το οποίο παραδόθηκε στο Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας και ήδη πραγματοποίησε το πρώτο του δρομολόγιο στους δρόμους της Λάρισας ενώ θα τεθεί στη διάθεση του κοινού τις προσεχείς ημέρες. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρουσία του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλη Σακελλαρίου και του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Σαλαμίνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

Η VOLVO δείχνει το μέλλον στις αστικές συγκοινωνίες καθώς επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες συμβάλλοντας στην μείωση των εκπομπών CO2. Λαμπρό παράδειγμα αποτελεί το Volvo 7900 Full Hybrid το οποίο έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 5.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Σχετικά με το Volvo 7900 Full Hybrid Bus

Πρόκειται για το πρώτο Full Hybrid αστικό λεωφορείο στην Ελλάδα μήκους 12 μέτρων και συνολικής χωρητικότητας 102 επιβατών, το οποίο αυτοφορτίζεται.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Volvo παρουσίασε το πρώτο της αστικό υβριδικό λεωφορείο. Έκτοτε, επενδύοντας σε καινοτόμες τεχνολογίες, έχει εξελίξει τα προϊόντα της δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα, την ασφάλεια και τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Διαθέτοντας λύσεις τόσο υβριδικής τεχνολογίας όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, η θέση της Volvo, που ηγείται παγκοσμίως στον χώρο των επαγγελματικών οχημάτων, είναι να προτείνει την βέλτιστη τεχνολογία λαμβάνοντας υπόψιν τις εκάστοτε συνθήκες και τις διαθέσιμες υποδομές που μπορούν την υποστηρίξουν.

Η σειρά λεωφορείων 7900 Hybrid με παράλληλο υβριδικό σύστημα είναι μια από τις κορυφαίες βιώσιμες λύσεις που προσφέρει η Volvo για αστικές συγκοινωνίες, έτσι ώστε να αξιοποιούνται τα οφέλη της ηλεκτρικής ενέργειας, διατηρώντας ταυτόχρονα την εντυπωσιακή ευελιξία και αυτονομία που προσφέρουν τα υβριδικά λεωφορεία.

Το Volvo 7900 Hybrid με πετρελαιοκινητήρα χαμηλών εκπομπών Euro 6 είναι το νέο σημείο αναφοράς στην αγορά αστικών λεωφορείων, καθώς η ενεργειακή απόδοση και η μείωση των εκπομπών ρύπων ακολουθεί πρότυπα τα οποία είναι ακόμα πιο αυστηρά από αυτά που προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 είναι έως και 39% χαμηλότερες σε σχέση με ένα συμβατικό πετρελαιοκίνητο λεωφορείο, γεγονός που το καθιστά σε ένα από τα πλέον αποδοτικά και αξιόπιστα στην αγορά.

Tο συγκεκριμένο υβριδικό λεωφορείο συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης Diesel ισχύος 240hp@ 2200rpm και με ροπή 918Nm@ 1200-1600rpm με έναν υδρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα τεχνολογίας I-SAM 600v ac μέγιστης ισχύος και ροπής 160hp και 800Nm αντιστοίχως. Το σύστημα κίνησης συνδυάζεται με σύστημα αποθήκευσης/ανάκτησης ενέργειας με συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου που τροφοδοτούν τον ηλεκτροκινητήρα.

Η κατασκευή του αμαξώματος από έναν συνδυασμό αλουμίνιου και χάλυβα, δίνει τέλεια ισορροπία αντοχής και χαμηλού βάρους. Τα σύνθετα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανθεκτικά, ενώ παράλληλα κάνουν το όχημα ελαφρύτερο και συνεισφέρουν στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Στο εσωτερικό του λεωφορείου τα μεγάλα παράθυρα, τα εργονομικά καθίσματα και ο ελεγχόμενος διζωνικός κλιματισμός (επιβάτες-οδηγός) εξασφαλίζουν την άνεση των επιβατών. Το χαμηλό ύψος του δαπέδου επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή επιβίβαση ή αποβίβαση.

Το περιβάλλον του οδηγού στο Volvo 7900 Hybrid είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα στην αγορά, με εργονομία παγκόσμιας κλάσης και κορυφαία ορατότητα. O πίνακας οργάνων εμφανίζει μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες, για να επιτρέπει στον οδηγό να παραμείνει συγκεντρωμένος και σε εγρήγορση.

Το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης Volvo Dynamic Steering (VDS) είναι μια επαναστατική καινοτομία της Volvo που προσφέρει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα: καλύτερη κατευθυντικότητα και ευκολότερο χειρισμό του λεωφορείου κατά τους ελιγμούς σε κυκλικούς κόμβους και στενές στροφές. Επίσης, προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και έλεγχο σε συνδυασμό με λιγότερη μυοσκελετική καταπόνηση του οδηγού. Η αντίσταση του τιμονιού μειώνεται και αυτό επανέρχεται αυτόματα στο κέντρο μόλις ο οδηγός ελαττώσει τη δύναμη με την οποία κρατά το τιμόνι.

Τα προτερήματα της υβριδικής τεχνολογίας στα λεωφορεία

Το Volvo 7900 Hybrid είναι ένα πλήρως υβριδικό λεωφορείο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργεί με μηδενικούς ρύπους σε πλήρη ηλεκτρική λειτουργία κατ’ επιλογή, πχ. πριν φτάσει στη στάση, ενώ βρίσκεται σε ακινησία για την επιβίβαση ή αποβίβαση των επιβατών αλλά και καθώς απομακρύνεται από αυτή. Ο πετρελαιοκινητήρας ξεκινάει να λειτουργεί όταν η ταχύτητα φτάσει στα 50km/h.

Σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά λεωφορεία, η μπαταρία λιθίου του Volvo 7900 Hybrid φορτίζεται από τον πετρελαιοκινητήρα (όταν αυτός είναι σε λειτουργία) ή όταν ο οδηγός φρενάρει. Για αυτόν τον λόγο τα υβριδικά λεωφορεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε διαδρομή λεωφορείου τόσο σε αστικές περιοχές όσο και σε προάστια χωρίς να εξαρτώνται από την ύπαρξη σχετικών υποδομών φόρτισης.

Ta υβριδικά ηλεκτρικά συνδυάζουν τις αρετές των αμιγώς ηλεκτρικών & και των πετρελαιοκίνητων λεωφορείων. Διαθέτουν λιγότερα μηχανικά κινητά μέρη, η φθορά στα φρένα είναι μειωμένη κατά 50% λόγω του ηλεκτρικού συστήματος πέδησης και η φθορά στον θερμικό κινητήρα είναι 40% λιγότερη.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν ως αποτέλεσμα τa υβριδικά ηλεκτρικά λεωφορεία να προσφέρουν μειωμένο κόστος συντήρησης και παράλληλα αποτελούν ένα εργαλείο εκμάθησης για τους τεχνικούς και οδηγούς ώστε να προετοιμαστούν για την εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Όσον αφορά τον θόρυβο, το Volvo 7900 Hybrid έχει πολύ χαμηλότερες εκπομπές θορύβου σε σχέση με ένα λεωφορείο που κινείται μόνο με πετρέλαιο. Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για τους επιβάτες και τον οδηγό αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής στην οποία κινείται. Αν το λεωφορείο περνάει από ευαίσθητες περιοχές με χαμηλά επιτρεπτά όρια θορύβου (για παράδειγμα έξω από νοσοκομεία ή σχολεία) το σύστημα Volvo Zone Management επιτρέπει στον οδηγό να προγραμματίσει εκ των προτέρων σε ποια σημεία της διαδρομής το όχημα θα λειτουργεί μόνο ηλεκτρικά και να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητά του.

Με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 5.000 παγκοσμίως, τα υβριδικά λεωφορεία Volvo κυκλοφορούν ήδη σε Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Τσεχία και πολλές άλλες χώρες. Έχουν δοκιμαστεί πλέον σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, αποδεικνύοντας την κορυφαία αποδοτικότητα και αξιοπιστία που προσφέρει το μοναδικό παράλληλο υβριδικό σύστημα της Volvo.

Ιστορία του Ομίλου στις Δημόσιες Αστικές Μετακινήσεις στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη κατέχοντας ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, έχει μακρά και επιτυχημένη ιστορία στην βιομηχανία των λεωφορείων στην Ελλάδα καθώς και μεγάλη τεχνογνωσία στην κατασκευή και τη συναρμολόγηση των λεωφορείων. Ο Όμιλος είναι παραδοσιακός προμηθευτής αρκετών εκατοντάδων λεωφορείων σε πολλούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στην Ελλάδα, στο Ελληνικό Υπουργείο Μεταφορών και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες μεταφορών.

Ως ένας αξιόπιστος και στρατηγικός συνεργάτης, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη διαθέτει την εμπειρία και την οργάνωση στον τομέα των δημόσιων αστικών μετακινήσεων ώστε να μπορεί να εγγυάται την αποτελεσματική υποστήριξη στους τομείς τόσο των πωλήσεων όσο και του after-sales παρέχοντας την επίβλεψη της προμήθειας και της συντήρησης σε όλο το εύρος, εισάγοντας έτσι την έννοια του ‘’360 degrees supply’’.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η υπογραφή σύμβασης του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη με τον ΟΣΥ για τη μίσθωση μέσω leasing 59 λεωφορείων αστικού τύπου με διάρκεια τρία έτη.

  • ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ
  • ·
  • ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
  • ·
  • ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
  • ·
  • VOLVO
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έφυγε από τη ζωή ο "αυτοκράτορας" Βασίλης Γκούμας

All Content

Ολυμπιακός: Προτίμησε ψηλούς για 12άδα, εκτός ο Νιλικίνα

All Content - BusinessNews.gr

ΚΥΚΝΟΣ: Ξεπέρασε τα 40 εκατ. τζίρο με ώθηση από εξαγωγές και καινοτομία

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Τριήμερη δημόσια προσφορά για την αύξηση κεφαλαίου - Στα 0,8 ευρώ η τιμή διάθεσης

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές: Υψηλές επιβαρύνσεις για λίγους, μικρές επιστροφές για πολλούς - Τα πρώτα στοιχεία

All Content

Brainfood Intelligent Media Cloud: Πώς χτίζεται το operating system της παγκόσµιας πληροφορίας

All Content

WPP Media: Νέα συνεργασία με τη Red Bull

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

FleetNews

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

FleetNews

Νέες εκδόσεις της Mercedes GLC για τα 140 χρόνια καινοτομίας της μάρκας

All Content

Πού θα δείτε απόψε το Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός

All Content

To ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Βασίλη Γκούμα

All Content - BusinessNews.gr

Nέο φορολογικό ν/σ: Τι αλλάζει σε πρόστιμα, μετρητά και κρυπτονομίσματα

All Content - BusinessNews.gr

Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Επάρκεια προϊόντων και συγκράτηση τιμών ενόψει Πάσχα

All Content - BusinessNews.gr

Νίκος Λαβίδας (ΑΒ Βασιλόπουλος): Χρονιά ανθεκτικότητας και επαναπροσδιορισμού για το ελληνικό επιχειρείν το 2026

FleetNews

Skoda: Νέα αναβάθμιση για Elroq και Enyaq

FleetNews

Volvo Car Hellas: Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες

CSRΝews.gr

JTI Hellas: Δίνει στο προσωπικό της bonus ως 3 μισθούς και πρόσθετη άδεια

CSRΝews.gr

Kindness in Full Bloom: Τα πολυκαταστήματα attica στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί»

CSRΝews.gr

Mellon Technologies: Διπλή πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA Hellas

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Best Workplaces in Europe 2021: 11 εταιρείες από την Ελλάδα στις καλύτερες της Ευρώπης
Best Workplaces in Europe 2021: 11 εταιρείες από την Ελλάδα στις καλύτερες της Ευρώπης 21/09/2021 - 15:02
Interamerican και Anytime στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος 22/09/2021 - 14:25
Interamerican και Anytime στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μέση Ανατολή: Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
    30/03/2026 - 13:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΣΠ: Θετικές οι αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, αλλά με απορίες για την ταχύτητα εξυπηρέτησης
    30/03/2026 - 13:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Digital Europe: Νέες παρεμβάσεις για σχολεία, υγεία και ασφάλεια στο Διαδίκτυο
    30/03/2026 - 13:37 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΣΤΟΑ: Οι 17 συνεργάτες που συνθέτουν τον νέο προορισμό της Αθήνας
    30/03/2026 - 13:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανοίγει αύριο Τρίτη 31/03/2026 η πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού
    30/03/2026 - 13:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τέμπη: Πρώτη απόφαση για αποζημίωση από το Δημόσιο – 400.000 ευρώ σε συγγενείς θύματος
    30/03/2026 - 13:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Car Cost Index 2026 - Ayvens: Νέα δεδομένα για το συνολικό κόστος χρήσης αυτοκινήτου σε Ελλάδα και Ευρώπη
    30/03/2026 - 13:21 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Π. Μαρινάκης: Η αύξηση στον κατώτατο μισθό συμβάλλει στη διεύρυνση του διαθέσιμου εισοδήματος των εργαζομένων
    30/03/2026 - 13:13 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.009,68 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,73%
    30/03/2026 - 13:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών: Νέος πρόεδρος ο François-Louis Michaud
    30/03/2026 - 13:06 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    29/03/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΥΚΝΟΣ: Ξεπέρασε τα 40 εκατ. τζίρο με ώθηση από εξαγωγές και καινοτομία
    30/03/2026 - 07:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Adthisway.com: Η μοναδική διεθνώς πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων με οργανισμούς και ταλέντα σε πραγματικό χρόνο
    30/03/2026 - 09:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φορολογικές: Υψηλές επιβαρύνσεις για λίγους, μικρές επιστροφές για πολλούς - Τα πρώτα στοιχεία
    30/03/2026 - 08:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Τριήμερη δημόσια προσφορά για την αύξηση κεφαλαίου - Στα 0,8 ευρώ η τιμή διάθεσης
    30/03/2026 - 08:56 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

JTI Hellas: Δίνει στο προσωπικό της bonus ως 3 μισθούς και πρόσθετη άδεια

30/03/2026 - 10:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

WPP Media: Νέα συνεργασία με τη Red Bull

30/03/2026 - 10:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

JTI Hellas: Δίνει στο προσωπικό της bonus ως 3 μισθούς και πρόσθετη άδεια

30/03/2026 - 10:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Προτίμησε ψηλούς για 12άδα, εκτός ο Νιλικίνα

30/03/2026 - 09:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός: Nτέρμπι γοήτρου απόψε στο Τ-Center

30/03/2026 - 09:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Kindness in Full Bloom: Τα πολυκαταστήματα attica στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί»

30/03/2026 - 09:26
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

30/03/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

30/03/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo