Τρίτη, 19 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
KPMG Enterprise: Ισχυρές οι επενδύσεις επιχειρηματικών συμμετοχών το β' τρίμηνο
Newsroom Newsroom
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
30/07/2019 · 17:27

KPMG Enterprise: Ισχυρές οι επενδύσεις επιχειρηματικών συμμετοχών το β' τρίμηνο

Οι συνολικές επενδύσεις επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital, VC) διατηρήθηκαν σταθερές κατά το β’ τρίμηνο 2019.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με την έκθεση Venture Pulse της KPMG Enterprise, αποτιμήθηκαν στα US$ 52.7 δισ. παγκοσμίως. Παρότι οι επενδύσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη παρέμειναν ισχυρές, οι επενδύσεις στην Ασία ήταν υποτονικές για δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο (US$ 10,1 δισ.) καθώς παρατηρήθηκε μια παύση στις μεγάλες συναλλαγές στη Κίνα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όγκος συναλλαγών VC κατέγραψε πτώση για πέμπτο διαδοχικό τρίμηνο, με μόλις 3 855 συναλλαγές, καθώς οι υψηλές εκτιμήσεις και ο ισχυρός ανταγωνισμός - ειδικά στο στάδιο χρηματοδότησης σποράς - συνδυαστικά οδήγησαν σε μια εξομάλυνση του ρυθμού επίτευξης συμφωνιών. Η υποχώρηση του όγκου των συμφωνιών ήταν ιδιαίτερα αισθητή στην Ευρώπη το β’ τρίμηνο 2019, καταγράφοντας τα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαετίας, με τις εταιρείες πρώιμου σταδίου να δυσκολεύονται να προσελκύσουν επενδύσεις VC.

«Σε γενικές γραμμές, η δραστηριότητα VC παγκοσμίως παρέμεινε σταθερή κατά το β’ τρίμηνο 2019. Σε περιφερειακό επίπεδο ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν συγκεχυμένα, με τις ΗΠΑ, την αμερικανική ήπειρο και την Ευρώπη να αντλούν σημαντικά κεφάλαια, αλλά από την άλλη συνεχίζεται η πτώση στην Ασία», σημειώνει ο Kevin Smith, συν-επικεφαλής του δικτύου Enterprise Emerging Giants της KPMG και εταίρος της KPMG Enterprise στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Οι συμφωνίες-μαμούθ, που πραγματοποιήθηκαν στην Ασία το 2018, κυριάρχησαν περισσότερο στην Ευρώπη το τρίμηνο αυτό, με 10 συμφωνίες να αγγίζουν ή ξεπερνούν τα US$ 170 εκατ».

Βασικά σημεία του β’ τριμήνου 2019 παγκοσμίως

— Οι παγκόσμιες επενδύσεις VC υποχώρησαν από US$ 56.2 δισ. το α΄ τρίμηνο του 2019 σε US$ 52.7 δισ. το β΄ τρίμηνο του 2019. Στις μεγαλύτερες συμφωνίες του τριμήνου περιλαμβάνεται επένδυση ύψους US$ 1,1 δισ. στην εταιρεία «OYO Rooms» με έδρα στην Ινδία και επένδυση ύψους US$ 1 δισ. στην εταιρεία «Rappi» με έδρα στην Κολομβία
— Ανοδικές ήταν οι αποτιμήσεις σε όλα τα στάδια επενδύσεων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, με τη διάμεσο των προ-χρηματοδότησης αποτιμήσεων παγκοσμίως για τη Series D+ να αυξάνεται από τα US$ 350 εκατ. το 2018 στα US$ 477.5 εκατ. το 2019 (κατά τη τρέχουσα περίοδο)
— Οι τέσσερις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις για το τρίμηνο προήλθαν από τέσσερις διαφορετικές χώρες, και αφορούσαν επενδύσεις αξίας US$ 1,1 δισ. στην εταιρεία «OYO Rooms» (Ινδία), US$ 1 δισ. στην «Rappi» (Κολομβία), US$ 1 δισ. στην «JD Health» (Κίνα) και US$ 1 δισ. στην «Flexport» (ΗΠΑ)
— Οι επενδύσεις διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα στις ΗΠΑ, αγγίζοντας τα US$ 31,4 δισ. και τις 2379 συμφωνίες. Οι δημόσιες εγγραφές στις ΗΠΑ σημείωσαν απότομη αύξηση ως αποτέλεσμα των πρώτων “Initial Public Offering”(IPO)-μαμούθ από εταιρείες όπως οι Uber, Lyft, Zoom, Beyond Meat και άλλες
— Οι επενδύσεις VC στην Ασία παρέμειναν υποτονικές για δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο, με 484 συμφωνίες αξίας US$ 10.1 δισ., ενώ ο αριθμός των συμφωνιών-μαμούθ (άνω των US$ 100 εκατ.) παρέμεινε στάσιμος
— Παρά τον επιβραδυνόμενο ρυθμό των χρηματοδοτήσεων VC, αυτές συνέχισαν να εισρέουν στην Ευρώπη, αγγίζοντας τα US$ 8.4 δισ. το β’ τρίμηνο 2019, υπερβαίνοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των US$ 8.5 δισ. που καταγράφηκε το α’ τρίμηνο 2019. Μεταξύ τους περιλαμβάνονται 10 συναλλαγές αξίας US$ 170 εκατ. και άνω η κάθε μία, με κορυφαίες τις συναλλαγές για τις εταιρείες Deliveroo (US$ 575 εκατ.), AUTO1 Group (US$ 535.9 εκατ.) και GetYourGuide (US$ 484 εκατ.)

Οι ΗΠΑ διατηρούν την ισχυρή τους θέση το 2019

Οι επενδύσεις VC στις ΗΠΑ διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα κατά το β’ τρίμηνο 2019, αγγίζοντας τα US$ 31.5 δισ., έναντι US$ 34.4 δισ. το α’ τρίμηνο 2019, ως αποτέλεσμα της ισχυρής οικονομίας, της καλής απόδοσης των κεφαλαιαγορών και των προσδοκιών για χαμηλότερα επιτόκια.
Κατά τη διάρκεια του τριμήνου οι επενδυτές διαφοροποίησαν τις επενδύσεις τους σε πολλούς κλάδους, μεταξύ των οποίων η εφοδιαστική αλυσίδα, η παράδοση φαγητού, η αεροναυπηγική, τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά και η τεχνολογία. Τα εναλλακτικά του κρέατος προϊόντα, η τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτόνομα οχήματα επίσης προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Οι μεγαλύτερες συναλλαγές για το τρίμηνο περιλάμβαναν την Flexport (US$ 1 δισ.) και την DoorDash (US$ 600 εκατ.) από το Σαν Φρανσίσκο και την εταιρεία αυτοματοποίησης UiPath με έδρα στη Νέα Υόρκη, η οποία άντλησε US$ 568 εκατ.

23 νέες εταιρείες «μονόκεροι»

Κατά το β’ τρίμηνο 2019 δημιουργήθηκαν στις ΗΠΑ 23 νέες εταιρείες «μονόκεροι» στους τομείς του fintech (π.χ. StockX, iValua, Marqeta, Carta, Bill.com), της διαχείρισης δεδομένων (π.χ. Sumo Logic, Druva), της περιβαλλοντικής τεχνολογίας ή cleantech (π.χ. Sila Nanotechnologies), της εκπαιδευτικής τεχνολογίας ή edtech (π.χ. Coursera), της κυβερνοασφάλειας (π.χ. KnowBe4) και άλλων.

Οι επενδυτές στρέφονται προς τα εναλλακτικά τους κρέατος προϊόντα

Κατά το τρίμηνο αυτό, η εταιρεία Impossible Foods άντλησε χρηματοδότηση ύψους US$ 300 εκατ. Το γεγονός αυτό, αλλά και η επιτυχία της αρχικής δημόσιας προσφοράς της Beyond Meat, επιβεβαιώνουν το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επενδυτών για τα εναλλακτικά του κρέατος προϊόντα, συμβαδίζοντας με την κοινωνική συνείδηση της γενιάς των millenials και των post-millenials.

Η Ευρώπη επιτυγχάνει νέο ρεκόρ αξίας συναλλαγών αλλά ο όγκος συναλλαγών υποχωρεί

Στην Ευρώπη, οι επενδύσεις VC κατέγραψαν επίπεδα ρεκόρ αυτό το τρίμηνο, επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα παρά τη συνεχιζόμενη γεωπολιτική αβεβαιότητα και τις προκλήσεις που σχετίζονται με το Brexit. Η συνολική αξία των επενδύσεων VC άγγιξε τα US$ 8.74 δισ. κατά το β’ τρίμηνο 2019. Παρόλα αυτά, ο αριθμός συναλλαγών συνέχισε να μειώνεται - από 958 το α’ τρίμηνο σε μόλις 825 αυτό το τρίμηνο.

Η ισχύς της αγοράς VC στην Ευρώπη συνέχισε να καθορίζεται από την αυξανόμενη ποικιλομορφία των κέντρων καινοτομίας (innovation hubs). Ενώ οι επενδύσεις VC στο Ηνωμένο Βασίλειο απείχαν κατά πολύ από τα ιστορικά υψηλά, οι αυξανόμενες επενδύσεις στις σκανδιναβικές χώρες, στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Πολωνία και αλλού, σε συνδυασμό με τις σταθερές επενδύσεις σε ήδη καθιερωμένα κέντρα καινοτομίας στη Γερμανία και το Ισραήλ, βοήθησαν στη διατήρηση των επενδύσεων VC στην περιοχή σε υψηλά επίπεδα κατά το β’ τρίμηνο 2019.

Οι 10 κορυφαίες συναλλαγές στην Ευρώπη

Οι 10 κορυφαίες συμφωνίες προέρχονται από έξι διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων τρεις από τη Γερμανία (Auto1: US$ 535.9 εκατ., GetYourGuide: US$ 484 εκατ. adjust: US$ 227 εκατ.), 2 από το Ηνωμένο Βασίλειο (Deliveroo: US$ 575 εκατ., Checkout.com: US$ 230 εκατ.), και 2 από το Ισραήλ (Gett: US$ 200 εκατ. και Innoviz: US$ 170 εκατ.). Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις στην κορυφαία δεκάδα καταλαμβάνουν η Ελβετία, η Γαλλία και η Ισπανία.

Οι κορυφαίες 10 συναλλαγές αντιστοιχούν σε άνω των US$ 3 δισ. από τις συνολικές επενδύσεις ύψους US$ 8.74 δισ. της Ευρώπης, αντανακλώντας τη συγκέντρωση των επενδύσεων στις μεγαλύτερες συναλλαγές.

Υποτονικές οι επενδύσεις VC στην Ασία καθώς σταμάτησαν οι συναλλαγές μαμούθ

Οι επενδύσεις VC στην Ασία παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα για δεύτερο συνεχές τρίμηνο, οι οποίες ανήλθαν στα US$ 9.6 δισ. και αφορούν 468 συμφωνίες. Η συνεχιζόμενη επιβράδυνση των συναλλαγών στην Κίνα πιθανόν αντικατοπτρίζει τις επιπτώσεις από την εμπορική διαμάχη μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας που είναι σε εξέλιξη, με τους επενδυτές να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

Για αυτή τη μείωση των επενδύσεων VC στην Ασία ευθύνεται και η έλλειψη συναλλαγών-μαμούθ. Στα τέλη του β’ τριμήνου 2019, οι 10 μεγαλύτερες συναλλαγές στην Ασία αφορούσαν επενδύσεις αξίας US$ 4,6 δισ.

Αντιστοίχως, κατά το δ’ τρίμηνο 2018, οι 10 μεγαλύτερες συναλλαγές ήταν αξίας US$ 11 δισ. Στο γεγονός αυτό πιθανόν οφείλεται και η μείωση στον αριθμό των εταιρειών «μονόκερων» στην Κίνα; κατά το β’ τρίμηνο 2019 καθώς δεν δημιουργήθηκε καμία νέα εταιρεία «μονόκερος» στην Κίνα σε αντίθεση με τις 23 εταιρείες που δημιουργήθηκαν στις ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις. Η «OYO Rooms» με έδρα στο Gurgaon της Κίνας και η JD Health (Πεκίνο) άντλησαν US$ 1,1 δισ. και US$ 1 δισ. αντιστοίχως το τρίμηνο αυτό - απόδειξη της τεράστιας δυναμικής της παροχής λύσεων στον τομέα της υγείας. Τις υπόλοιπες θέσεις στην κορυφαία πεντάδα καταλαμβάνουν η Aihuishou με έδρα το Πεκίνο, που άντλησε US$ 500 εκατ. και η Hozon που προσέλκυσε US$ 437.7 εκατ.

Οι εταιρικοί επενδυτές παραμένουν ιδιαίτερα σημαντικοί στον κύκλο χρηματοδότησης του οικοσυστήματος επιχειρηματικών συμμετοχών στην Ασία, ειδικά στα μεταγενέστερα στάδια. Ωστόσο, μετά τα επίπεδα ρεκόρ του 2018, η συνδρομή τους στη χρηματοδότηση VC υποχώρησε κατά το β’ τρίμηνου του 2019.

Παγκόσμιες τάσεις

Καθώς μπαίνουμε στο γ’ τρίμηνο 2019, η τάση για μικρότερο αριθμό συναλλαγών προχωρημένου σταδίου αναμένεται να συνεχιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει τη δυνατότητα κάποιων υψηλής ποιότητας εταιρειών πρώιμου σταδίου να αντλήσουν χρηματοδότηση. Η Τεχνητή Νοημοσύνη ενδέχεται να ενισχύσει την τάση αυτή, δεδομένης της ικανότητάς να «διαταράσσει» τεχνολογικά την αγορά καθώς και της προσέλκυσης σημαντικού ενδιαφέροντος από τους εταιρικούς επενδυτές. Επιπλέον, οι προοπτικές για αρχικές δημόσιες εγγραφές παραμένουν αρκετά θετικές στις ΗΠΑ.

«Με σημαντικό ύψος διαθέσιμων ιδιωτικών κεφαλαίων στην αγορά, αναμένεται ότι οι επενδύσεις VC θα συνεχιστούν με σταθερό ρυθμό και το επόμενο τρίμηνο», σημειώνει ο Κρίστιαν Τόμας, Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της KPMG στην Ελλάδα. «Με τις αποδόσεις να παραμένουν υψηλές και τις οικονομίες των μεγάλων χωρών να παραμένουν ισχυρές, είναι επίσης πιθανό να πραγματοποιηθούν πολλές ακόμα αρχικές δημόσιες εγγραφές στα επόμενα τρίμηνα».

*Όλα τα μεγέθη αποτυπώνονται σε δολάρια ΗΠΑ (US$).

  • KPMG ENTERPRISE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

AS: Ο Πασκουάλ θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και θα αναλάβει την Ντουμπάι

All Content

Αδριατική Λίγκα: Πρώτο βήμα για πρόκριση στους τελικούς η Παρτιζάν, 100-94 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία

All Content - BusinessNews.gr

Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.

All Content - BusinessNews.gr

Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας

All Content

«Πού ήσουν;» από Stoiximan & Another Circus: Mια ερώτηση που κρύβει µέσα της εκατοµµύρια στιγµές

All Content

Από την Choose η καμπάνια για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, που αναδείχθηκε ως case study στο Viber

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

All Content

Ιταλία: Έκανε το 2-0 η Αρμάνι Μιλάνο, ισοφάρισε η Μπρέσια

All Content

Άρης: Η παρακάμερα από τη νίκη επί της ΑΕΚ και η απονομή στην ομάδα Γυναικών (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Ξεκίνησε σήμερα και καλύφθηκε η δημόσια προσφορά για την ΑΜΚ ύψους 4 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ryanair: Αύξηση 40% για τα καθαρά κέρδη του 2025 στα 2,26 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Υψηλά ο πήχης της πιστωτικής επέκτασης - Στόχος για νέα δάνεια πάνω από 15 δισ. ευρώ το 2026

FleetNews

Συνέδριο Ομίλου Συγγελίδη για την στρατηγική των μαρκών του

FleetNews

Στην Ελλάδα η επικεφαλής του Κέντρου Ασφαλείας της Volvo, μαζί με το EX60

CSRΝews.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

CSRΝews.gr

Η Miele συμμετείχε ως Platinum Sponsor στο Messinia Challenge 2026

CSRΝews.gr

Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: «Παρών» για 5η συνεχή χρονιά στο Messinia Challenge 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή: Ρύθμιση για την επίσπευση της επένδυσης στο Ελληνικό
Βουλή: Ρύθμιση για την επίσπευση της επένδυσης στο Ελληνικό 30/07/2019 - 16:30
Orascom Investment: Έτοιμοι για επενδύσεις στη χώρα μας 06/08/2019 - 15:50
Orascom Investment: Έτοιμοι για επενδύσεις στη χώρα μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Geeko Digital αναλαμβάνει την digital ανάπτυξη της Fenomilano
    18/05/2026 - 21:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Κομισιόν επιμένει στη χρήση των αχρησιμοποίητων κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
    18/05/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέσυρε αγωγή 10 δισ. κατά της Εφορίας για διαρροή των φορολογικών του δηλώσεων
    18/05/2026 - 20:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χαλκιδική: Το νέο Meravia «τρέχει» με υψηλές πληρότητες και στόχο τη σεζόν έως Νοέμβριο
    18/05/2026 - 20:01 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΙΣΝ - SNF Nostos: Πλούσιο πρόγραμμα και ονόματα εκπλήξεις γιορτάζοντας 30 χρόνια κοινωφελούς δράσης
    18/05/2026 - 19:30 ESG
  • Moody’s: Αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα – Τα 4 εκλογικά σενάρια και ο αντίκτυπος στην οικονομία
    18/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΑΑΤ: Προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων για τα έργα αγροτικής οδοποιίας με προϋπολογισμό 194 εκατ. ευρώ
    18/05/2026 - 18:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • PhARMA Innovation Forum: Νέα ηγεσία με επίκεντρο τον ασθενή και τη βιωσιμότητα του Συστήματος Υγείας
    18/05/2026 - 17:59 ΥΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,47%, στα 240,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    18/05/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία
    18/05/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας
    18/05/2026 - 06:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.
    18/05/2026 - 06:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ: Ξεκίνησε σήμερα και καλύφθηκε η δημόσια προσφορά για την ΑΜΚ ύψους 4 δισ. ευρώ
    18/05/2026 - 10:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντ. Τραμπ: «Δεν θα απομείνει τίποτα» από το Ιράν εάν η Τεχεράνη δεν κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ
    18/05/2026 - 09:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΑΑ: Μειωμένα στα 18,8 εκατ. ευρώ τα κέρδη για το α΄τρίμηνο του 2026 - Στα 55,3 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    18/05/2026 - 10:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιταλία: Έκανε το 2-0 η Αρμάνι Μιλάνο, ισοφάρισε η Μπρέσια

18/05/2026 - 20:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αδριατική Λίγκα: Πρώτο βήμα για πρόκριση στους τελικούς η Παρτιζάν, 100-94 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

18/05/2026 - 20:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

18/05/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

18/05/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Skip & Dove Men+Care της Unilever: Επίσημοι Xορηγοί της Euroleague Basketball για το Final Four 2026

18/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Miele συμμετείχε ως Platinum Sponsor στο Messinia Challenge 2026

18/05/2026 - 13:55
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

18/05/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

18/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo