Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΔΑΑ: Έκθεση με θέμα "ταξίδι στη μαγεία της ελληνικής φορεσιάς"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
09/05/2017 · 03:00

ΔΑΑ: Έκθεση με θέμα "ταξίδι στη μαγεία της ελληνικής φορεσιάς"

Aπό στις 17 Ιουλίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι τρεις δραστήριοι φορείς με σημαντική παρουσία σε διαφορετικούς τομείς της χώρας, το Μουσείο Μπενάκη, η Costa Navarino και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον πολιτισμό και παρουσιάζουν το φιλόδοξο πολιτιστικό έργο «Ταξίδι στη μαγεία της ελληνικής φορεσιάς: Σύγχρονες δημιουργίες ζωντανεύουν τις συλλογές του Μουσείου Μπενάκη». Από τις 10 Απριλίου έως και τις 18 Νοεμβρίου 2017 στην Costa Navarino και από στις 17 Ιουλίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Πρόκειται για μια ομαδική έκθεση που φέρνει κοντά 15 παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές μόδας και ταλαντούχους εικαστικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι αγαπούν την Ελλάδα και ενστερνίζονται στο έργο τους το ελληνικό στοιχείο. Αξιοποιώντας τη συλλογή έντυπων πηγών της ελληνικής ενδυμασίας από τον 16ο έως τον 20ό αιώνα, δωρεά του Ι.Δ. Κοιλαλού στο Μουσείο Μπενάκη, οι καταξιωμένοι δημιουργοί, παρουσιάζουν έργα που εμπνέονται από την παραδοσιακή ελληνική φορεσιά και προβάλουν την ελληνική διαχρονικότητα στη μόδα και στην αισθητική.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες δημιουργούς είναι: ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, ο οίκος Zeus+Dione, οι σχεδιάστριες Μαίρη Κατράντζου και Σοφία Κοκοσαλάκη, ο σχεδιαστής Δημήτρης Ντάσιος, αλλά και οι εικαστικοί καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Κακανιάς, οι Blind Adam και Σοφία Στέβη από την The Breeder Gallery, οι Αντωνάκης, Χρύσα Βουδούρογλου, Βασίλης Ζωγράφος, Απόστολος Καραστεργίου και Μαργαρίτα Μυρογιάννη από την Eleftheria Tseliou Gallery. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης το Κέντρο Διατήρησης Παραδοσιακών Τεχνικών Κλωστοϋφαντουργίας ΜΕΝΤΗΣ, δωρεά της οικογένειας Μέντη στο Μουσείο Μπενάκη και το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας.

Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει μια φρέσκια ματιά σε μια διαχρονική κληρονομιά, ζωντανεύοντας τον πλούτο την ελληνικής ενδυμασίας και ενισχύοντας την πεποίθηση ότι η ελληνική παράδοση αποτελεί συνεχή πηγή έμπνευσής για σύγχρονούς δημιουργούς μέχρι και σήμερα.

Η συλλογή Ι.Δ. Κοιλαλού, η οποία αποτελείται από έντυπες παραστάσεις που απεικονίζουν την ελληνική φορεσιά σε όλες της τις εκφάνσεις, έχει παρουσιαστεί στο Μουσείο Μπενάκη (20 Σεπτεμβρίου – 12 Νοεμβρίου 2006) στην έκθεση «Η Ελληνική ενδυμασία. Έντυπες πηγές 16ου-20ού αιώνα από τη Συλλογή Ι.Δ. Κοιλαλού» και είναι πλήρως δημοσιευμένη στον ομώνυμο δίγλωσσο κατάλογο των εκδόσεών του. Τα περισσότερα, χαρακτικά και υδατογραφίες, είναι δημιούργημα ξένων περιηγητών, οι οποίοι στα χρόνια της φραγκοκρατίας και της τουρκοκρατίας επισκέφτηκαν τη χώρα μας, γοητεύτηκαν και κληροδότησαν ένα πλούσιο αρχείο οπτικών μαρτυριών για μία από τις πλέον λειτουργικές και ταυτόχρονα ευφάνταστες εκφράσεις της ελληνικής ζωής και της πολιτιστικής μας παράδοσης. Στην πλειοψηφία τους δεν αποτελούν μία απλή καταγραφή αλλά είναι απεικονίσεις από αφηγήματα «σκηνογραφημένα» στο περιβάλλον τους ή ενδυματολογικές επινοήσεις ξένων ζωγράφων. Πολλά από τα έργα αποτελούν μια ρομαντική αφήγηση της ελληνικής ιστορίας μέσα από τα μάτια επισκεπτών, γοητευμένων από έναν τόπο ξένο και μυστηριώδη.

Συγχρόνως και για το ίδιο χρονικό διάστημα, ο Jean Paul Gaultier επέλεξε να εκθέσει στο Μουσείο Μπενάκη, (Κουμπάρη 1, Αθήνα) μία δημιουργία από τη συλλογή του «Αφιέρωμα στην Ελλάδα», συνδέοντας με αυτό τον τρόπο τις παράλληλες δράσεις.

Η κυρία Ειρήνη Γερουλάνου, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη ανέφερε: «Μια ιδιαίτερη, παράξενη, απρόσμενη συνεργασία, με δημιουργικές, ενδιαφέρουσες και θεαματικές παράλληλες δράσεις. Το 2016, την πρώτη χρονιά, η Εύα Νάθενα, και η ομάδα της, ταξίδεψαν ψηφιακά το κοινό στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα του 1896, ζωντανεύοντας με ήχο και κίνηση τις ιστορικές φωτογραφίες του επίσημου φωτογράφου των Αγώνων, Άλμπερτ Μάγιερ, ένα μοναδικό υλικό των Ιστορικών Αρχείων του Μουσείου Μπενάκη. Φέτος, με αφετηρία έναν άλλο θησαυρό του ΜΜ -τη γοητευτική συλλογή των απεικονίσεων της ελληνικής ενδυμασίας από τους περιηγητές- διεθνείς σχεδιαστές μόδας και εικαστικοί δημιουργούν μια φρέσκια, συναρπαστική/εκρηκτική παρουσίαση που μιλάει στο κοινό με άλλη γλώσσα για την προέλευση και τη διαχρονικότητα των ενδυματολογικών επιλογών και της αισθητικής. Εκ μέρους όλων στο Μουσείο Μπενάκη θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Costa Navarino και συγκεκριμένα την κα Κωστάντζα Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου για την πρωτοβουλία αυτής της συνεργασίας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για τη συμμετοχή και την προβολή των δράσεων και ιδιαίτερα την κα Χαρά-Ελένη Μητσοτάκη, τον Jean-Paul Gautier που εγκατέστησε στο Μουσείο μια δημιουργία του ανάμεσα στις φορεσιές, και όλους τους σημαντικούς δημιουργούς που πάντοτε, τόσο πρόθυμα, εμπλέκονται στην παράξενη αυτή συνεργασία, εμπνέονται, συμμετέχουν, δημιουργούν και παρουσιάζουν μια πολύ διαφορετική, ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα ελκυστική όψη της Ελλάδας».

Η κ. Χαρά – Eλένη Μητσοτάκη, Τομεάρχης Δημοσίων Σχέσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: «Ως η πρώτη και η τελευταία εντύπωση της χώρας μας, το αεροδρόμιο της Αθήνας εκπέμπει καθημερινά την πολιτισμική ταυτότητά του. Προβάλλοντας το σύγχρονο ελληνικό πνεύμα σε εκατομμύρια επιβατών, το αεροδρόμιο έχει μέχρι σήμερα φιλοξενήσει περισσότερες από 75 εκθέσεις και εκδηλώσεις τέχνης, με επισκεψιμότητα 250.000 ανθρώπων κάθε χρόνο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η επόμενη πρωτοβουλία, σε συνεργασία -για δεύτερη συνεχή χρονιά- με το Μουσείο Μπενάκη και την Costa Navarino, θα παρουσιάσει, με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, την ελληνική ενδυμασία, μέσα από έργα καταξιωμένων δημιουργών, που εμπνέονται από την αισθητική της παραδοσιακής φορεσιάς. Επόμενος λοιπόν «προορισμός» στο αεροδρόμιο, ο ελληνικός πολιτισμός μέσα από τη διαχρονικότητα της ελληνικής φορεσιάς.»

Παράλληλα, για την Costa Navarino, η τέχνη έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο από την αρχή της λειτουργίας της. Πρωτότυπα αλλά και σπάνια έργα, παράλληλα με τα έργα γνωστών σύγχρονων εικαστικών από όλο τον κόσμο, καθώς και νέων καλλιτεχνών, φιλοξενούνται σε σταθερή βάση στους χώρους της Costa Navarino, καταδεικνύοντας τη σημασία που έχει η τέχνη σε αυτόν τον προορισμό. Άλλωστε, η Costa Navarino επενδύει σημαντικά στην τέχνη, τον πολιτισμό και την καινοτομία, δημιουργώντας ξεχωριστές εμπειρίες για τους επισκέπτες της. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με φορείς που ξεχωρίζουν για την πολιτιστική τους δράση αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό της Μεσσηνίας και της χώρας.

Από την πλευρά της, η κα. Κωστάντζα Σμπώκου - Κωνσταντακοπούλου, Διευθύντρια - ΤΕΜΕΣ Α.Ε., εταιρείας ανάπτυξης της Costa Navarino, επεσήμανε: «Η παρουσία του Μουσείου Μπενάκη στους χώρους της Costa Navarino και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μέσα από μια εδραιωμένη πια συνεργασία , επιβεβαιώνει την αδιάρρηκτη σχέση της ιστορίας, της τέχνης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας με τον τουρισμό και την εμπειρία των επισκεπτών στην Ελλάδα. Η εμπειρία αρχίζει από την άφιξη, εμπλουτίζεται κατά τη διαμονή αφήνοντας - ελπίζουμε - στην ψυχή του επισκέπτη την αίσθηση ενός τόπου πλούσιου σε πολιτισμό. Σύγχρονοι δημιουργοί έρχονται να ενισχύσουν την μοναδική συλλογή της ελληνικής παραδοσιακής ενδυμασίας του Μουσείου Μπενάκη, όπως αυτή αποτυπώνεται συγκεντρώνεται, ταξινομείται και σχολιάζεται στις έντυπες πηγές του Δημήτριου Κοιλαλούς. Οι δημιουργοί αυτοί φέρνουν μαζί τους τον αέρα της ελεύθερης δημιουργίας επιβεβαιώνοντας τους δυνατούς δεσμούς τους με την Ελλάδα και την ιστορία της, ο καθένας μέσα από το δικό του διαφορετικό βλέμμα».

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης έχει ο σκηνογράφος-ενδυματολόγος Παύλος Θανόπουλος, ο οποίος ζωντανεύει τις γυναικείες μορφές των χαρακτικών και τις λεπτομέρειες από τα ελληνικά τοπία της συλλογής, μέσα από ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο σκηνικό στην Costa Navarino και με μια αντίστοιχη παρουσίαση προσαρμοσμένη στον χώρο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

  • ΕΚΘΕΣΗ
  • ·
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με "βόμβα" Βιλντόσα η Βίρτους Μπολόνια 84-82 στο Μονακό

All Content

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός: Η photo gallery

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,20% με «έκρηξη» συναλλαγών - Σημαντικά περιθώρια ανόδου και το 2026 «βλέπουν» οι χρηματιστηριακές

All Content - BusinessNews.gr

Υπεγράφη η συμφωνία από CSG και ΕΑΣ για τη σύσταση της Hellenic Ammunition στο Λαύριο

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Εξασφάλιση χρηματοδότησης για νέο φωτοβολταϊκό έργο 20,75 MW στην Ιταλία

All Content

Τηλεοπτικά κανάλια: Τα περιφερειακά της Αττικής σε ρόλο πρωταγωνιστή

All Content

Νέο spec από την ΔΥΠΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Τιμήθηκε η μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ πριν από το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός (vid)

All Content

Gen A Stars: Έσπασε το αήττητο της ΔΕΚΑ με 79-75 ο Ολυμπιακός

All Content - BusinessNews.gr

Στο «τραπέζι» το πακέτο για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας – Κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Κομισιόν

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αύξηση πάνω από 80 δισ. στις καταθέσεις νοικοκυριών από το 2019 – Σε υψηλό 15ετίας τον Δεκέμβριο

All Content - BusinessNews.gr

Πρώτες αυξήσεις στους μισθούς από τη φορολογική μεταρρύθμιση - Νέοι και οικογένειες οι κερδισμένοι

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κύπρος: Πήγε μέσω κατεχομένων στο Βόλο να δει τον τελικό Κυπέλλου
Κύπρος: Πήγε μέσω κατεχομένων στο Βόλο να δει τον τελικό Κυπέλλου 09/05/2017 - 03:00
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο σε σύγχρονο μουσείο 09/05/2017 - 03:00
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο σε σύγχρονο μουσείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πιερρακάκης: Ανάπτυξη, δημοσιονομική πειθαρχία και ευρωπαϊκή συνοχή σε έναν ασταθή κόσμο
    30/01/2026 - 22:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παναμάς: Δικαστική νίκη για Τραμπ - Δικαστήριο ακύρωσε την παραχώρηση των λιμανιών στον όμιλο του Χονγκ Κονγκ
    30/01/2026 - 21:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΒΟΑΚ: Ξεκινά η κατασκευή του βασικού τμήματος Ηράκλειο – Χανιά – Κίσσαμος - Επεσαν οι υπογραφές
    30/01/2026 - 21:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με θετικό πρόσημo έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής - Με κέρδη ο Ιανουάριος
    30/01/2026 - 20:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας η ανεργία - Προειδοποιητικές απεργίες στο Δημόσιο
    30/01/2026 - 19:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπεγράφη η συμφωνία από CSG και ΕΑΣ για τη σύσταση της Hellenic Ammunition στο Λαύριο
    30/01/2026 - 18:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,20% με «έκρηξη» συναλλαγών - Σημαντικά περιθώρια ανόδου και το 2026 «βλέπουν» οι χρηματιστηριακές
    30/01/2026 - 18:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για τις αυξήσεις στις αποδοχές των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα: «Το είπαμε, το κάναμε»
    30/01/2026 - 18:13 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,85%, με υψηλά κέρδη 9,16% έκλεισε ο Ιανουάριος
    30/01/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Celestyal: Ανακοίνωσε δύο καινούργιες κρουαζιέρες επανατοποθέτησης
    30/01/2026 - 17:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πρώτες αυξήσεις στους μισθούς από τη φορολογική μεταρρύθμιση - Νέοι και οικογένειες οι κερδισμένοι
    30/01/2026 - 08:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο «τραπέζι» το πακέτο για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας – Κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Κομισιόν
    30/01/2026 - 09:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ComSys: Στρατηγική ανάπτυξης στην εποχή της ΤΝ - Η επένδυση στην Jaggle.eu και τα σχέδια για το 2026
    30/01/2026 - 08:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πωλήσεις έως 100.000€ χωρίς ΦΠΑ στην ΕΕ για μικρές επιχειρήσεις - Πώς λειτουργεί το νέο καθεστώς
    30/01/2026 - 07:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evergood και Γευσήνους αναλαμβάνουν την Ακτή Βουλιαγμένης - Στα 4,28 εκατ. ευρώ το τίμημα
    30/01/2026 - 09:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

30/01/2026 - 21:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

30/01/2026 - 21:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Στην κορυφή με πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρόμα

30/01/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην COSMOTE TV

30/01/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Vodafone: Στη λίστα ‘A’ του CDP για ακόμη μία χρονιά

30/01/2026 - 12:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Gorenje: Πλατινένια διάκριση από την EcoVadis για το 2025 – Ανάμεσα στο 1% των πιο βιώσιμων εταιρειών παγκοσμίως

30/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,8% οι ταξινομήσεις το 2025

30/01/2026 - 06:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo