Τρίτη, 31 Μαρτίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Κακοκαιρία «ERMINIO»: Σε κόκκινο συναγερμό Αττική και άλλες έξι περιφέρειες
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία Μαρινέλλα
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
31/03/2026 · 15:05

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία Μαρινέλλα

Η σορός της Μαρινέλλας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών το περασμένο Σάββατο, έμεινε στο παρεκκλήσι για λαϊκό προσκύνημα έως τη 1 το μεσημέρι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για την εξόδιο ακολουθία, με τον κόσμο να την χειροκροτά για μια τελευταία φορά.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στους δρόμους γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο «αντίο» στη μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, μία από τις φωνές που σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι.

Η σορός της Μαρινέλλας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών το περασμένο Σάββατο, έμεινε στο παρεκκλήσι για λαϊκό προσκύνημα έως τη 1 το μεσημέρι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για την εξόδιο ακολουθία, με τον κόσμο να την χειροκροτά για μια τελευταία φορά.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρίστανται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Παρόντες είναι, επίσης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Χάρης Δούκας καθώς και πλήθος καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Κιμούλης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αντώνης Ρέμμος, η Έλλη Κοκκίνου, η Άντζελα Δημητρίου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Πασχάλης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Τάκης Ζαχαράτος και πολλοί άλλοι.

69cbaaf92b44a_4cf4d.jpg

69cb74198da71_73b82.jpg

69cbae6925076_973cc.jpg

69cbae758a46b_24958.jpg

69cba4f02acb6_9b5cd.jpg

69cba41b075b0_825ce.jpg

69cba2df127c0_38789.jpg

69cba5b31d5eb_9ed70.jpg

69cb7e1f038ae_a435b.jpg

Η οικογένειά της έχει ζητήσει η ταφή να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων δε, έχει ενημερώσει πως επιθυμία της είναι να γίνουν δωρεές στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».

Μολαταύτα, από νωρίς η Μητρόπολη είχε κατακλυσθεί από στεφάνια που είχαν στείλει και επιφανείς ιδιώτες εις μνήμην της Μαρινέλλας.

Από το πρωί πλήθος κόσμου ανέμενε τη σορό της μεγάλης ερμηνεύτριας, η οποία έφθασε στο παρεκκλήσι συνοδεία της οικογένειάς της, της κόρης της Τζωρτζίνας και των εγγονών της Μελίνας και Δημήτρη, καθώς και στενών της φίλων. Αμέσως μετά το προσκύνημα, ο κόσμος περνούσε την πόρτα της Μητρόπολης για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη της.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνιζαν τη μεγάλη προσφορά, τη μοναδική φωνή και την πληθωρική παρουσία της Μαρινέλλας στη σκηνή και τον κινηματογράφο, που συντροφεύει με τα αξέχαστα τραγούδια της. Τη μεγάλη προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι σημείωναν και γνωστές προσωπικότητες και τραγουδιστές, που επίσης από νωρίς άρχισαν να καταφθάνουν για να προσκυνήσουν και να καταλάβουν θέση στη Μητρόπολη για την εξόδιο λειτουργία.

Επικήδειο εκφώνησε η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία με συγκίνηση ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Μέσα στη γλύκα του φθινοπώρου, στις 25 Σεπτεμβρίου 2024 πάνω στην ωραιότερη σκηνή της χώρας στο Ηρώδειο, εκεί που κάθε Έλληνας και ξένος καλλιτέχνης ποθεί να εμφανιστεί, στη σκιά της Ακρόπολης, στη σκιά του Παρθενώνα διάλεξες Μαρινέλλα αρχόντισσά μας, να τραγουδήσεις ακαπέλα το μεγάλο αντίο σου.

Ο επικήδειος της Χαρούλας Αλεξίου

«Στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, πάνω στην ωραιότερη σκηνή της χώρας, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το Ηρώδειο. Εκεί που κάθε Έλληνας και ξένος καλλιτέχνης ποθεί να εμφανιστεί, στη σκιά της Ακρόπολης, στην σκιά του Παρθενώνα.

Εκεί διάλεξες Μαρινέλλα, αρχόντισσά μας να τραγουδήσεις ακαπέλα το μεγάλο αντίο σου. Άφησες την τελευταία σταγόνα της φωνής σου στον βωμό του Ηρωδείου. Έκλεισες τα μάτια σου και δεν μας ξανατραγούδησες. Κι ας χτυπούσε ακόμα η καρδιά σου.

Ο κόσμος που σε λάτρεψε όμως δεν σε άφηνε να φύγεις. Δεν σου επέτρεπε να τον αφήσεις. Περίμενε να επιστρέψεις, γιατί έτσι τον είχες μάθει, να παίζεις μαζί του με τα πήγαινε έλα σου.

Όλη η Ελλάδα μιλάει για σένα και οι τραγουδιστές της χώρας είναι εδώ να σε τιμήσουν. Κι όχι μόνο οι συνάδελφοί σου, οι τραγουδιστές, αλλά οι συνάδελφοι σου, οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες σου, οι συγγραφείς σου, οι μουσικοί σου, οι ηχολήπτες σου, οι φωτιστές, οι χορευτές, οι παραγωγοί, οι μόδιστροι, οι μακιγιέρ, οι κομμωλες, οι μετρ, οι δημοσιογράφοι και όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Μιλάει για σένα όλος ο Ελληνισμός που κατοικεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και που τον κατέκτησες και αυτόν. Μιλά με λόγια αληθινά, λατρευτικά.

Σε λένε εμβληματική τραγουδίστρια, πολλοί σε λένε μάνα, σε λένε φίλη, σε λένε εξαιρετική συνάδελφο. Σε λένε γενναιόδωρη δασκάλα, αιώνια φωνή, γυναίκα με τσαγανό. Μιλάνε για το χιούμορ σου, το νοιάξιμο σου για τους αδύναμους και την ευγνωμοσύνη που νιώθουν όσοι σε γνώρισαν. Και είναι οι νεότεροι για όσα τους δίδαξες.

Ένας φίλος είπε, όποιον δεν τον αγκάλιασε η Μαρινέλλα κι όποιον δεν του έσφιξε το χέρι, τίποτα δεν ένιωσε από την αγάπη της. Το φως σου το λάβαμε όμως κι από μεγάλες αποστάσεις.

Μαρινέλλα μου καπετάνισσα. Αυτή η φωνή από ποια κρυστάλλινη πηγή γεννήθηκε; Σήμερα κάνω κάτι που δεν είχα ποτέ φανταστεί πως θα κάνω.

Στην πρώτη μου ακρόαση πέρασα με δικό σου τραγούδι. Και τώρα καλέστηκα από το παιδί σου να μιλήσω για τις χαρές σου εδώ μπροστά σου και μπροστά σε τόσους αγαπημένους σου που έχετε ζήσει κι έχετε μοιραστεί πολλά περισσότερα.

Για όσους συνεργαστήκαμε μαζί σου, ήσουνα δώρο μεγάλης αξίας. Μας πλούτισες με πολύτιμες αναμνήσεις κυρά μου, το καταλαβαίνεις;

Θυμάμαι το αφιέρωμά μας στη Βίκυ Μοσχολιού. Ήμασταν δέκα τραγουδίστριες και σε είχαμε κορυφαία. Πόσο όμορφη ήσουν!

Σε θυμάμαι στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων να ανοίγεις τα χέρια σου σαν να ήθελες να πετάξεις, κι εκεί κορυφαία, Κορυφαία και άλλοτε ταπεινή.

Έκανα μια γιορτή στο σπίτι μου μια μέρα και θυμάμαι πως μπήκες μέσα σαν βασίλισσα, φορώντας μια χρυσή χάρτινη κορόνα και κρατούσες για μένα ένα πλαστικό διάδημα γιατί θα ήμουν η πριγκίπισσα σου. Αγκαλιαστήκαμε και γελάσαμε πολύ κι όλοι έτσι θέλουμε να σε θυμόμαστε.

Να γελάς μ’ αυτή την κρυστάλλινη φωνή και να είσαι η βασίλισσα μας γιατί σου άρεσε πολύ να γελάς, Μαρινέλλα. Να γελάς, να κουβεντιάζεις, να τραγουδάς και να αγαπάς, να αγαπάς πολύ»

Ο επικήδειος του Γιώργου Νταλάρα

«Ου γαρ έρχεται μόνον. Μαρινέλλα μου, είναι πολύ βαρύ και δύσκολο αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Μου το ζήτησες όμως και δεν μπορώ να το αρνηθώ.

Ξέρω ότι δεν ήθελες τα πολλά λόγια. Και γιατί να τα πω άλλωστε; Υπάρχει άνθρωπος που δεν σε ξέρει; Δεν ξέρει τα τραγούδια σου, την ιστορία σου, την περιπετειώδη πορεία σου που δεν ήταν καθόλου εύκολη, μια ζωή γεμάτη περιπέτειες και ανατροπές.

Άνοιξες πόρτες, έσπασες ταμπού, γκρέμισες κάστρα. Ήσουν γενναία, ανατρεπτική, μοναδική και επίμονη μέχρι το τέλος, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο που ακολούθησαν οι επόμενες γενιές.

Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ με πόσο μεγάλο θαυμασμό και σεβασμό μιλούσες για τις μεγάλες φωνές πριν από σένα και έπειτα, όταν μου μιλούσες για τη Βίκυ Μοσχολιού και τα εκπληκτικά τραγούδια που τραγούδησε και μετά για την Χαρούλα μας.

Θέλω ακόμα να σου θυμίσω σαν μουσικός ότι κατάφερες κάτι απίστευτο, οι δεύτερες φωνές σου να ακούγονται σαν πρώτες και να είναι αδιανόητο να φανταστεί κανείς ότι στα τραγούδια που τραγουδάς, αν φύγει η φωνή σου, τα τραγούδια δεν θα είναι ποτέ ίδια.

Όταν σε ρώτησα βρε μάνα, πως τα κάνεις όλα αυτά; Πώς παίρνεις τέτοιο ρίσκο; Μου απάντησες: Η ανάγκη αγόρι μου.

Μαρινέλα εσύ δεν πέθανες προχθές. Έφυγες, πέταξες πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, τον περασμένο Σεπτέμβρη, σαν αρχαία τραγωδός, σαν την Εκάβη, όπως σε βάφτισε ο Μίνως Βολανάκης πριν από χρόνια.

Προχθές όμως, Μαρινέλλα για μένα πέθανε η δεύτερη μάνα μου, αυτή που με πήρε παιδί σχεδόν από το χέρι και με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου.

Τζωρτίνα, Τίμο, Μελίνα, Δημητράκη να είστε περήφανοι όπως ήταν κι εκείνη για σας! Καλό ταξίδι μάνα και καλή τύχη όπου κι αν πας»

  • ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
  • ·
  • ΚΗΔΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την 1η Απριλίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Ο όμιλος της Εθνικής Γυναικών στη Β' Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2027

All Content - BusinessNews.gr

Estée Lauder Hellas: Πάνω από 75 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Αύξηση 275% στα κέρδη και επέκταση σε Ρουμανία και Βουλγαρία

All Content - BusinessNews.gr

Στο 3,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο – Άνοδος στο 2,5% στην Ευρωζώνη

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 4,5% σημείωσε ο όγκος πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο φέτος

All Content

Cleon.tv: Η υποδοµή που µετατρέπει το content σε έσοδο

All Content

Ακόμη 2,4 εκατ. ευρώ για κρατική διαφήμιση

FleetNews

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

FleetNews

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

All Content

Ο Χολ έκανε πόστερ τον Φαρίντ και βρέθηκε στην κορυφή του Top-10 της GBL (vid)

All Content

GBL: Ο Αμίν Νουά MVP της 23ης αγωνιστικής (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Aυτοκίνητο: Υβριδικό ή plug-in υβριδικό; - Τι συμφέρει περισσότερo

All Content - BusinessNews.gr

Snappi: Πάνω από 75.000 πελάτες και δυναμική ανάπτυξη μέσω συνεργασιών

All Content - BusinessNews.gr

Διάφανο: Τα προβλήματα συνεχίζονται παρά την επιστροφή στην κερδοφορία

FleetNews

Νέες εκδόσεις της Mercedes GLC για τα 140 χρόνια καινοτομίας της μάρκας

FleetNews

Skoda: Νέα αναβάθμιση για Elroq και Enyaq

CSRΝews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου & BCA College: Ενημερωτική δράση για τη σπατάλη τροφίμων

CSRΝews.gr

Δήμος Αθηναίων:Τη Διεθνή Ημέρα Μηδενικών Αποβλήτων ενημέρωσε 170 μαθητές δημοτικού για τη σωστή διαχείριση επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων

CSRΝews.gr

KPMG: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Πρακτικής Άσκησης 2026 της KPMG

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ν. Χαρδαλιάς: «Η πρόληψη δεν είναι υπερβολή, είναι ευθύνη» - Ανοιχτά τα σχολεία αύριο στην Αττική
Ν. Χαρδαλιάς: «Η πρόληψη δεν είναι υπερβολή, είναι ευθύνη» - Ανοιχτά τα σχολεία αύριο στην Αττική 31/03/2026 - 14:57
Navruz στην Αθήνα: Μια γιορτή πολιτισμού που γεφυρώνει αγορές και ανθρώπους 31/03/2026 - 15:40
Navruz στην Αθήνα: Μια γιορτή πολιτισμού που γεφυρώνει αγορές και ανθρώπους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Όμιλος Fourlis: Επιταχύνει την ανάπτυξη του brand Holland & Barrett στην Ελλάδα επενδύοντας στον κλάδο του φαρμακείου
    31/03/2026 - 16:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρ. Κέλλας: Στήριξη των αγροτών με επιδότηση λιπασμάτων και δέσμη μέτρων απέναντι στην ενεργειακή κρίση
    31/03/2026 - 15:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ: Με 151 χρόνια εμπειρίας, δυναμικά στη Food Expo 2026
    31/03/2026 - 15:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Περισσότερα από τα μισά τροχαία της χώρας συμβαίνουν στην Αττική
    31/03/2026 - 15:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Welcome Pickups & Airbnb: Νέα συνεργασία για την αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτώ
    31/03/2026 - 15:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Public: Επεκτείνουν και ανανεώνουν το δίκτυο καταστημάτων τους στην Κέρκυρα με νέο “Public + home”
    31/03/2026 - 15:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας - Κωνσταντοπούλειο
    31/03/2026 - 15:45 ΥΓΕΙΑ
  • Celestyal: Ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες του Απριλίου
    31/03/2026 - 15:42 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Navruz στην Αθήνα: Μια γιορτή πολιτισμού που γεφυρώνει αγορές και ανθρώπους
    31/03/2026 - 15:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αλ. Εξάρχου: Οι μακροχρόνιες συμφωνίες προμήθειας LNG είναι κλειδί για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
    31/03/2026 - 15:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιάννης Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021 - 22
    30/03/2026 - 21:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Υπερκάλυψη της ΑΜΚ των €300 εκατ. από το ξεκίνημα και ισχυρές δεσμεύσεις
    30/03/2026 - 18:45 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • BriQ Properties: Αύξηση 55% στα καθαρά κέρδη 2025, στα 11,5 εκατ. ευρώ - Μέρισμα €0,2 ανά μετοχή
    30/03/2026 - 18:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤΟ ΔΝΤ προειδοποιεί για ένα «παγκόσμιο, αλλά ασύμμετρο» οικονομικό σοκ, λόγω Μέσης Ανατολής
    30/03/2026 - 19:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες TN και των λεωφορείων – Ψηφιακά οι ειδοποιήσεις Gov.gr Wallet
    30/03/2026 - 21:11 ΕΛΛΑΔΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου & BCA College: Ενημερωτική δράση για τη σπατάλη τροφίμων

31/03/2026 - 13:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δήμος Αθηναίων:Τη Διεθνή Ημέρα Μηδενικών Αποβλήτων ενημέρωσε 170 μαθητές δημοτικού για τη σωστή διαχείριση επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων

31/03/2026 - 13:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηρακλής: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρονάλντο Σέγκου

31/03/2026 - 12:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl: Διεθνής καμπάνια για το brand SILVERCREST και νέα εταιρική ταυτότητα

31/03/2026 - 12:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα: «Έτοιμοι να τα δώσουμε όλα» - Στο T-Center προπονήθηκε η Μπανταλόνα

31/03/2026 - 12:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MEGA News: 1 χρόνος ζωντανής ενημέρωσης

31/03/2026 - 12:40
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

31/03/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

30/03/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo