Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Σε εγρήγορση παραμένει η Πολιτική Προστασία στην περιοχή των Κυκλάδων
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
10/02/2025 · 13:29

Π. Μαρινάκης: Σε εγρήγορση παραμένει η Πολιτική Προστασία στην περιοχή των Κυκλάδων

Οι κάτοικοι θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τις οδηγίες που είχαν δοθεί τις προηγούμενες ημέρες, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Παρίσι για τη σύνοδο κορυφής για την δράση στην τεχνητή νοημοσύνη. Στις 15.15 τοπική ώρα θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Στη συνάντηση οι δύο ηγέτες θα προχωρήσουν σε μία συνολική επισκόπηση των ελληνογαλλικών σχέσεων ενώ θα συζητήσουν για ζητήματα ευρωπαϊκού αλλά και περιφερειακού ενδιαφέροντος με αιχμή την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία».

Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί ακόμα με στελέχη εταιρειών και επιστήμονες του χώρου της τεχνητής νοημοσύνης ενώ το βράδυ θα παραστεί στο δείπνο των ηγετών που συμμετέχουν στη σύνοδο κορυφής.

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι παραμένει σε εγρήγορση η Πολιτική Προστασία «λόγω της σεισμικής δραστηριότητας που συνεχίζεται στη θαλάσσια περιοχή της Ανύδρου μεταξύ Θήρας και Αμοργού. Σε συνεδρίαση που πραγματοποίησαν το Σάββατο οι επιτροπές εκτίμησης σεισμικού κινδύνου και παρακολούθησης του ηφαιστειακού τόξου του ΟΑΣΠ οι επιστήμονες κατέληξαν ομόφωνα ότι η σεισμική ακολουθία παραμένει σταθερή, η τρέχουσα δραστηριότητα στην περιοχή της Ανύδρου οφείλεται σε υποθαλάσσια ρήγματα με διεύθυνση βορειοανατολικά-νοτιοδυτικά και δεν σχετίζεται με την ηφαιστειακή δραστηριότητα των Καμμένων και του υποθαλάσσιου ηφαιστείου του Κολούμπου ενώ η σεισμική δραστηριότητα εντός της Καλντέρας παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα με τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης, εισηγήθηκαν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου σε Θήρα, Ίο, Ανάφη και Αμοργό. Οι κάτοικοι θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τις οδηγίες που είχαν δοθεί τις προηγούμενες ημέρες, όπως αποφυγή συναθροίσεων εντός κτιρίων, προσέγγιση εγκαταλελειμμένων κτισμάτων, πρόσβαση στα λιμάνια Αμμουδίου, Αρμένης, Κόρφου και Παλαιού Λιμένα Φηρών κλπ».

Πρόσθεσε ότι για την καλύτερη, ταχύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών- και με πρωτοβουλία του αρμόδιου υπουργού Βασίλη Κικίλια- ορίστηκε ως εκπρόσωπος των δύο επιστημονικών Επιτροπών, ο καθηγητής Φυσικής Λιθόσφαιρας, Σεισμολογίας και Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι με ευρύτατη συναίνεση υπερψηφίστηκε το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού αθλητισμού», που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Αναλυτικά επεσήμανε ότι μεταξύ άλλων στο νέο νόμο προβλέπονται η δυνατότητα ηλεκτρονικής τήρησης των βιβλίων των αθλητικών σωματείων, που θα τηρούνται ψηφιακά στο «e-Kouros», συστήνεται 13μελής Διαρκής Επιτροπή Ασφάλειας και Ευημερίας στον Αθλητισμό με εκπροσώπους από τα υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Υγείας, Δικαιοσύνης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και από την ΕΟΕ, θεσπίζεται και υπεύθυνος Ασφαλείας και Ευημερίας των Αθλητών σε κάθε αθλητική Ομοσπονδία. Επίσης εξισώνονται οι διακεκριμένοι Αθλητές με Αναπηρία με τους διακεκριμένους αρτιμελείς αθλητές, ως προς το Προπονητικό τους δικαίωμα. Διευκολύνονται όλα τα σωματεία ΑμεΑ με υποχρέωση απασχόλησης προπονητή για τουλάχιστον ένα 3μηνο κατ' έτος με 150 ευρώ μηνιαίως, αντί 6μήνου με 250 ευρώ μηνιαίως, που ίσχυε έως τώρα. Θωρακίζονται οι διαδικασίες για την έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή και μετατρέπεται σε Ψηφιακή, μέσω του Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας στο «e-Kouros».Επιβραβεύονται οικονομικά και αποκτούν δικαίωμα διορισμού στο Δημόσιο -ως «εξαιρετικά διακριθέντες»- και οι αθλητές/τριες που κατέλαβαν από 4η έως 6η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ανατίθεται στο ΤΕΕ η υλοποίηση της δράσης για τη διενέργεια πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου προσεισμικού ελέγχου των αθλητικών εγκαταστάσεων, με την εποπτεία του ΟΑΣΠ. Πρόσθεσε επίσης ότι ρυθμίζονται οι απαραίτητες εργασίες για την ανακαίνιση των δύο Ολυμπιακών Κλειστών Γυμναστηρίων στην Παιανία (για τον κλειστό στίβο, την ξιφασκία κλπ) και χωροθετείται αθλητικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά ο περιβάλλων χώρος τους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πέρασε στη συνέχεια στον διεθνή διαγωνισμό για την αγορά 125 νέων, ηλεκτρικών λεωφορείων, 12 μέτρων, για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας που προκήρυξε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος ανανέωσης του στόλου των αστικών συγκοινωνιών.

«Η σημαντική ανανέωση του στόλου των λεωφορείων με επιπλέον τελευταίας τεχνολογίας οχήματα, φιλικά προς το περιβάλλον και τους πολίτες, ειδικά για τα άτομα με αναπηρία, αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και μια ακόμα έμπρακτη απάντηση στο που κατευθύνονται οι ευρωπαϊκοί πόροι και κυρίως αυτοί του Ταμείου Ανάκαμψης», τόνισε.

Είπε ακολούθως ότι «προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες για το Flyover το οποίο θα παραδοθεί τον Μάιο του 2027. Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποιεί ότι μετά την παράδοση, στον Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης του συνόλου των εκτάσεων, που είναι αναγκαίες για την κατασκευή του έργου, η ανάδοχος κατασκευάστρια κοινοπραξία έχει αναπτύξει ένα ευρύ εργοτάξιο, σε όλο το μήκος της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, κατόπιν εφαρμογής των εγκεκριμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι εργασίες υλοποιούνται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς στο μεγαλύτερο μήκος του εργοταξίου».

Αναλυτικά κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στο Παρίσι για τη Σύνοδο Κορυφής για τη Δράση στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Στις 15.15 (τοπική ώρα) θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Στη συνάντηση οι δύο ηγέτες θα προχωρήσουν σε μια συνολική επισκόπηση των ελληνογαλλικών σχέσεων, ενώ θα συζητήσουν για ζητήματα ευρωπαϊκού, αλλά και περιφερειακού ενδιαφέροντος με αιχμή την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί ακόμα με κορυφαία στελέχη εταιρειών και επιστήμονες του χώρου της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ενώ, το βράδυ θα παραστεί στο δείπνο των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής.

Σε εγρήγορση παραμένει η Πολιτική Προστασία λόγω της σεισμικής δραστηριότητας που συνεχίζεται στη θαλάσσια περιοχή της Ανύδρου, μεταξύ Θήρας και Αμοργού.

Σε συνεδρίαση που πραγματοποίησαν το Σάββατο οι Επιτροπές Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Παρακολούθησης του Ηφαιστειακού Τόξου του ΟΑΣΠ, οι επιστήμονες κατέληξαν ομόφωνα ότι η σεισμική ακολουθία παραμένει σταθερή, η τρέχουσα δραστηριότητα στην περιοχή της Ανύδρου οφείλεται σε υποθαλάσσια ρήγματα με διεύθυνση ΒΑ-ΝΔ και δεν σχετίζεται με την ηφαιστειακή δραστηριότητα των Καμμένων και του υποθαλάσσιου ηφαιστείου του Κολούμπου, ενώ η σεισμική δραστηριότητα εντός της Καλντέρας παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα με τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης, εισηγήθηκαν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου σε Θήρα, Ίο, Ανάφη και Αμοργό. Οι κάτοικοι θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τις οδηγίες που είχαν δοθεί τις προηγούμενες ημέρες, όπως αποφυγή συναθροίσεων εντός κτιρίων, προσέγγιση εγκαταλελειμμένων κτισμάτων, πρόσβαση στα λιμάνια Αμμουδίου, Αρμένης, Κόρφου και Παλαιού Λιμένα Φηρών κλπ.

Τέλος, για την καλύτερη, ταχύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών- και με πρωτοβουλία του αρμόδιου Υπουργού Βασίλη Κικίλια- ορίστηκε ως εκπρόσωπος των δύο επιστημονικών Επιτροπών, ο Καθηγητής Φυσικής Λιθόσφαιρας, Σεισμολογίας και Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος.

Με ευρύτατη συναίνεση υπερψηφίστηκε το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού αθλητισμού», που κατέθεσε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Πρόκειται για τον τρίτο νόμο μέσα στον τελευταίο έναν χρόνο, με σημαντικές διατάξεις που συμπληρώνουν τους δύο προηγούμενους, απλοποιούν διαδικασίες και απαντούν σε χρονίζοντα αιτήματα των αθλητικών διοικήσεων και των ίδιων των αθλητών.

Στον νέο νόμο προβλέπονται, μεταξύ άλλων:

- η δυνατότητα ηλεκτρονικής τήρησης των βιβλίων των αθλητικών σωματείων, που θα τηρούνται ψηφιακά στο «e-Kouros»

- Συστήνεται 13μελής Διαρκής Επιτροπή Ασφάλειας και Ευημερίας στον Αθλητισμό, με εκπροσώπους από τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Υγείας, Δικαιοσύνης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και από την ΕΟΕ.

- Θεσπίζεται και Υπεύθυνος Ασφαλείας και Ευημερίας των Αθλητών σε κάθε αθλητική Ομοσπονδία.

- Εξισώνονται οι διακεκριμένοι Αθλητές με Αναπηρία με τους διακεκριμένους αρτιμελείς αθλητές, ως προς το Προπονητικό τους δικαίωμα.

- Διευκολύνονται όλα τα σωματεία ΑμεΑ με υποχρέωση απασχόλησης προπονητή για τουλάχιστον ένα 3μηνο κατ' έτος με 150 ευρώ μηνιαίως, αντί 6μήνου με 250 ευρώ μηνιαίως, που ίσχυε έως τώρα.

- Θωρακίζονται οι διαδικασίες για την έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή και μετατρέπεται σε Ψηφιακή, μέσω του Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας στο «e-Kouros».

- Επιβραβεύονται οικονομικά και αποκτούν δικαίωμα διορισμού στο Δημόσιο -ως «εξαιρετικά διακριθέντες»- και οι αθλητές/τριες που κατέλαβαν από 4η έως 6η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες (πέραν των μεταλλιούχων, που ισχύει έως σήμερα), αρχής γενομένης από τους ΟΑ «Λονδίνο 2012».

- Ανατίθεται στο ΤΕΕ η υλοποίηση της δράσης για τη διενέργεια πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου προσεισμικού ελέγχου των αθλητικών εγκαταστάσεων, με την εποπτεία του ΟΑΣΠ.

- Σε κάθε περίπτωση επόμενης κύρωσης της ΔΕΑΒ, έπειτα από υφιστάμενη υποτροπή, η νέα ποινή των αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών διατηρείται στο επίπεδο της υφιστάμενης υποτροπής.

- Αναγνωρίζεται το δικαίωμα των ΠΑΕ και ΚΑΕ να λαμβάνουν τα στοιχεία ταυτότητας τυχόν οπαδού τους παραβάτη, από την ταυτοποίησή του μέσω του υλικού καταγραφής των καμερών στα γήπεδα, που λειτουργούν με ευθύνη της ΕΛΑΣ, προκειμένου να προβαίνουν σε ενέργειες απαγόρευσης χορήγησης εισιτηρίων.

- Επιπλέον, η ΔΕΑΒ επιβάλει, στα παραπάνω υπαίτια φυσικά πρόσωπα, πρόστιμο 3.000Euro-50.000Euro και απαγόρευση εισόδου τους σε αθλητικές εγκαταστάσεις από ένα έως και πέντε χρόνια.

- Υποχρεώνεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών να ανακοινώνει, στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας και στην οικεία αθλητική Ομοσπονδία, κάθε ποινική δίωξη που ασκείται περί δωροδοκίας και δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.

- Ρυθμίζονται οι απαραίτητες εργασίες για την ανακαίνιση των δύο Ολυμπιακών Κλειστών Γυμναστηρίων στην Παιανία (για τον κλειστό στίβο, την ξιφασκία κλπ) και χωροθετείται αθλητικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά ο περιβάλλων χώρος τους.

Διεθνή διαγωνισμό για την αγορά 125 νέων, ηλεκτρικών λεωφορείων, 12 μέτρων, για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας προκήρυξε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος ανανέωσης του στόλου των αστικών συγκοινωνιών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νικόλαος Παπαθανάσης υπέγραψε απόφαση με την οποία προβλέπεται η δέσμευση ευρωπαϊκών πόρων, ύψους 88.350.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το καλοκαίρι του 2026.

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη πρόβλεψη αφορά νέα οχήματα, επιπλέον του προγραμματισμού για την προμήθεια 950 νέων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εντός του 2025, που υλοποιείται ήδη.

Η σημαντική ανανέωση του στόλου των λεωφορείων με επιπλέον τελευταίας τεχνολογίας οχήματα, φιλικά προς το περιβάλλον και τους πολίτες, ειδικά για τα άτομα με αναπηρία, αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση και μια ακόμα έμπρακτη απάντηση στο που κατευθύνονται οι ευρωπαϊκοί πόροι και κυρίως αυτοί του Ταμείου Ανάκαμψης.

Προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες για το Flyover το οποίο θα παραδοθεί τον Μάιο του 2027.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποιεί ότι μετά την παράδοση, στον Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης του συνόλου των εκτάσεων, που είναι αναγκαίες για την κατασκευή του έργου, η ανάδοχος κατασκευάστρια κοινοπραξία έχει αναπτύξει ένα ευρύ εργοτάξιο, σε όλο το μήκος της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, κατόπιν εφαρμογής των εγκεκριμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι εργασίες υλοποιούνται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς στο μεγαλύτερο μήκος του εργοταξίου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, οι εργασίες κατασκευής στον Αυτοκινητόδρομο Πάτρα - Πύργος, για τα 65 χλμ., προβλέπεται να ολοκληρωθούν στις 31 Ιουλίου 2025. Αφορούν στο οδικό τμήμα Πύργος - Αλισσός, το οποίο θα αποδοθεί άμεσα σε χρήση και λειτουργία. Το υπολειπόμενο οδικό τμήμα μήκους 10 χλμ, προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2025 και τότε θα αποδοθεί σε χρήση και λειτουργία το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος.

Με απόφαση του Υπουργείου θα υλοποιηθούν πρόσθετες συμπληρωματικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο, εντός του ορίου του έργου Παραχώρησης, οι οποίες περιλαμβάνουν επέκταση και ασφαλτόστρωση παράπλευρου οδικού δικτύου και διαμορφώσεις κόμβων».

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ·
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  • ·
  • ΣΕΙΣΜΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 15:30 Ελλάδα-Σκόπια

All Content

Μαρούσι-Περιστέρι και Μύκονος-Προμηθέας το Σάββατο στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

Moody’s: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή - Προσοχή σε προσυμπληρωμένα στοιχεία, τεκμήρια και ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,47% - Yψηλές διακυμάνσεις στις συνεδριάσεις

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Οι μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content

Τα live streams του Σαββάτου σε Elite League, NL1, Α2 Γυναικών, W Rising Stars

All Content - BusinessNews.gr

Πόσο θα «χτυπηθούν» οι αγορές από τον πόλεμο; Οι «Μαύροι Κύκνοι» ...εμφανίζονται σχεδόν κάθε Μάρτιο

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Νέος σχεδιασμός έως το 2029 με ψηφιακό μετασχηματισμό - Οι στόχοι

All Content - BusinessNews.gr

Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα - Επέβαιναν 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έργα 322,7 εκατ. ευρώ στην Ανατ. Αττική περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας
Έργα 322,7 εκατ. ευρώ στην Ανατ. Αττική περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας 10/02/2025 - 13:15
Λάρισα: Νέο μπλόκο των αγροτών στη Γυρτώνη - Εντείνονται οι κινητοποιήσεις 10/02/2025 - 13:54
Λάρισα: Νέο μπλόκο των αγροτών στη Γυρτώνη - Εντείνονται οι κινητοποιήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το υπουργείο Παιδείας φέρνει ρύθμιση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ
    14/03/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μέση Ανατολή: Αμερικανικοί βομβαρδισμοί στο νησί Χαργκ και σκληρές απειλές από την Τεχεράνη
    14/03/2026 - 14:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι δυο εβδομάδες πολέμου στη Μέση Ανατολή και οι επιλογές υψηλού κινδύνου για τη συνέχεια
    14/03/2026 - 13:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • «Κούρσα» ανόδου στα ναύλα εμπορευματοκιβωτίων - Tα container επιλέγουν τον διάπλου της Αφρικής
    14/03/2026 - 12:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Gov.gr Wallet στον δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι (EUDI Wallet)
    14/03/2026 - 12:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή - Προσοχή σε προσυμπληρωμένα στοιχεία, τεκμήρια και ακίνητα
    14/03/2026 - 11:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πόσο θα «χτυπηθούν» οι αγορές από τον πόλεμο; Οι «Μαύροι Κύκνοι» ...εμφανίζονται σχεδόν κάθε Μάρτιο
    14/03/2026 - 10:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Νέος σχεδιασμός έως το 2029 με ψηφιακό μετασχηματισμό - Οι στόχοι
    14/03/2026 - 09:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα - Επέβαιναν 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες
    14/03/2026 - 09:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    14/03/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στα 103,14 δολάρια έκλεισε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ, αύξηση 42% από την έναρξη του πολέμου
    13/03/2026 - 21:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε ΦΕΚ το πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για την αισχροκέρδεια - Τα 63 προϊόντα υπό παρακολούθηση
    13/03/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΤΕ: Ο στρατηγικός ρόλος του στην ψηφιακή ωριμότητα της Ελλάδας - Οι προηγμένες υποδομές συνδεσιμότητας
    13/03/2026 - 20:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Αμοιβή $10 εκατ. σε πληροφοριοδότες για τον Χαμενεΐ και τους Φρουρούς της Επανάστασης
    13/03/2026 - 19:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παρατάσεις για «Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και ΑΠΕ σε στέγες και χωράφια -Οι νέες προθεσμίες
    13/03/2026 - 18:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 15:30 Ελλάδα-Σκόπια

14/03/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εντυπωσιακή εμφάνιση Γιούρτσεβεν στην G-League (pic)

14/03/2026 - 12:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Effie Kostaki βρίσκεται πίσω από το σύγχρονο ελληνικό brand EFFIEKTHEBRAND

13/03/2026 - 18:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026

13/03/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Βραβευμένες με Όσκαρ» ταινίες στο Ertflix

13/03/2026 - 14:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo