Σάββατο, 18 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υπεγράφησαν οι συμβάσεις ύψους 65,7 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 3 ελικοπτέρων στο πλαίσιο του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
23/05/2024 · 13:48

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις ύψους 65,7 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 3 ελικοπτέρων στο πλαίσιο του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Τα τρία νέα ελικόπτερα θα είναι διαθέσιμα για την αντιπυρική περίοδο του 2026.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμβαση προμήθειας τριών ελικοπτέρων μεσαίου τύπου Leonardo AW139, συνολικού κόστους 65,7 εκατομμυρίων ευρώ, υπεγράφη σήμερα από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και την ανάδοχη ιταλική εταιρεία Leonardo με φορέα υλοποίησης του διεθνούς διαγωνισμού το ΤΑΙΠΕΔ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών.

Η προμήθεια των αεροσκαφών αποτελεί μέρος της υλοποίησης του προγράμματος ΑΙΓΙΣ.

«Όπως υποσχεθήκαμε παραδίδουμε το ΑΙΓΙΣ βήμα-βήμα στην Πολιτική Προστασία, στο Πυροσβεστικό Σώμα και στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας ότι ο διεθνής διαγωνισμός που διενεργήθηκε, ολοκληρώθηκε και υπογράφεται σήμερα, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα σε αυτήν την προσπάθεια.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, άλλα τρία ελικόπτερα μεσαίου τύπου ανήκουν από σήμερα στο Πυροσβεστικό Σώμα. «Θα τα έχουμε πριν την αντιπυρική περίοδο του 2026», ανέφερε και πρόσθεσε: «Νομίζω είναι μία πολύ μεγάλη προίκα για την Πολιτική Προστασία μιάς που το ΑΙΓΙΣ είναι από τα μεγαλύτερα προγράμματα Πολιτικής Προστασίας που τρέχουν αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη. Για μία ακόμη φορά, να παρακαλέσω όλους, θα έχουμε μία δύσκολη αντιπυρική περίοδον να συναισθανθούμε την ευθύνη και να βοηθήσουμε στο μέτρο που ο καθένας μπορεί».

Παράλληλα, ο υπουργός σημείωσε ότι η προσπάθεια που γίνεται στο υπουργείο είναι πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική στα επίπεδα της πρόληψης, στα επίπεδα του δόγματος του Πυροσβεστικού Σώματος, στα επίπεδα της αντιμετώπισης.

«Φέτος η ελληνική προεδρία της κυβέρνησης και ο κύριος πρωθυπουργός μάς έδωσαν το δικαίωμα να γίνουν ακόμη περισσότερες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, στους εποχικούς και στους δασοκομάντος. Έχουμε αξιωματικούς που είναι στις ακαδημίες μας, της Πολιτικής Προστασίας, που υπηρετούν και θα ολοκληρώσουν τη θητεία τους και θα γίνουν μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος. Απέναντι σε αυτήν τη νέα γενιά των ανθρώπων που θα υπηρετήσουν την πατρίδα είναι πολύ σημαντικό η πολιτεία να μπορεί να προμηθεύσει τα κατάλληλα μέσα. Γνωρίζετε τα εξοπλιστικά προγράμματα είναι υπερδεκαετή και με πάρα πολλά προβλήματα. Για ακόμα μια φορά θέλω να δηλώσω τη δέσμευση που είχαμε ότι θα τρέξουν τάχιστα, με διαφάνεια, με αποτελεσματικότητα και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και στους κινδύνους», τόνισε, επισημαίνοντας ότι η κλιματική κρίση δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Τέλος, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι προετοιμαζόμαστε για μία πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο και ζήτησε απ' όλους «να ενωθούν, να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια».

Στη συμμετοχή του ΤΑΙΠΕΔ στο πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλός του, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι η συμμετοχή σχετίζεται με την εθνική συμβολή και την προσπάθεια «που η χώρα καταβάλει για να αναβαθμίσει τις υποδομές και τον εξοπλισμό της Πολιτικής Προστασίας, σεβόμενοι την αγωνία, τον μόχθο και τον επαγγελματισμό των Σωμάτων, τα οποία εμπλέκονται για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, της ζωής και της ιδιοκτησίας των πολιτών».

Ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε ότι «πρόκειται για μία μεγάλη σύμβαση, ίσως από τις μεγαλύτερες τις οποίες υπογράφουν, και έπονται και άλλες». «Χαίρομαι που η διεθνής αγορά ανταπεξήλθε σε έναν ανοιχτό διαγωνισμό που για πρώτη φορά πραγματοποιεί η χώρα σε τέτοιο επίπεδο και είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη περίοδο θα συμμετέχει ξανά η αγορά στον, επίσης, μεγάλο διαγωνισμό για την προμήθεια των μεσαίων ελικοπτέρων, τα οποία έχετε ήδη υπογράψει και είμαστε στη διαγωνιστική διαδικασία ύψους, 155 εκατομμυρίων ευρώ. Άρα, θεωρώ ότι είμαστε σε μια φάση που πρέπει να πούμε προς τους πάντες ότι το ΤΑΙΠΕΔ, παρότι δεν ήταν στο DNA του να συμμετέχει σε τέτοιου τύπου διαδικασίες, ήρθε η προεδρία της κυβέρνησης, ο Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Επικρατείας, ο Θανάσης Κοντογιώρης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την έγκλησή του και δημιούργησαν εντός του ΤΑΙΠΕΔ τη Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας, που επί της ουσίας αλλάζει την ιστορία στον δημόσιο τομέα. Πρώτη φορά η χώρα έχει αποκτήσει έναν μηχανισμό, ο οποίος υλοποιεί μεγάλες συμβάσεις, συμβάσεις που ξεπερνούν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, σε χρόνο ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για τα δεδομένα όλων των ευρωπαϊκών χωρών, καθότι το πλαίσιο για τις δημόσιες προμήθειες είναι εντός της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πολλές στρεβλώσεις και με πολλές γραφειοκρατίες, αλλά εντός αυτής κινούμεθα, προκειμένου να το φέρουμε εις πέρας», επεσήμανε και πρόσθεσε ότι έχει δεσμευθεί να φέρουν εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο που τους έχει ανατεθεί και εμπιστευτεί.

«Η δική σας συμβολή δίνει τον τόνο ότι δεν έχουμε μέρα να χάσουμε και αυτό βοηθάει πάρα πολύ στην υλοποίηση του προγράμματος. Και αυτό που μπορώ να πάω ως πρωτοβουλία, να δεσμευτώ για τα δικά μου τα στελέχη, είναι ότι θα συνεχίσουν να παράγουν την ίδια ποιοτική δουλειά και θέλω να τους ευχαριστήσω δημοσίως και θα φέρουν τα ίδια αποτελέσματα. Να μας εμπιστευτείτε και για μας αποτελείτε τη διαφήμιση πώς μπορούμε να συμβάλουμε στις δημόσιες συμβάσεις», κατέληξε ο κ. Σταμπουλίδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Σταμάτης Κριμιζής, υπογράμμισε ότι η εν λόγω σύμβαση έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς τα ελικόπτερα θα αναβαθμίσουν σημαντικά τον εναέριο στόλο του Πυροσβεστικού Σώματος στο πλαίσιο εφαρμογής του Εθνικού Προγράμματος Πολιτικής Προστασίας ΑΙΓΙΣ. «Είναι αδιαμφισβήτητη η αξία της τεχνολογικής ανάπτυξης, όταν βεβαίως έχει σαφείς εφαρμογές στην καθημερινότητα των πολιτών. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν η πολιτεία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που στοχεύουν όχι μόνο στην αντιμετώπιση, αλλά και στην πρόληψη εκτάκτων καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα μας. Τα ελικόπτερα αποτελούν σωτήρια εργαλεία για τον άνθρωπο και είναι μέσα που εξελίσσονται σε επίπεδο κατασκευής, ώστε να εξυπηρετούν συγκεκριμένες λειτουργίες και ανάγκες ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Σε μια χρονική περίοδο που, δυστυχώς, βιώνουμε ήδη τις νοσηρές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, παρατηρώντας την όξυνση των καταστροφικών φαινομένων, όπως είναι οι πυρκαγιές, είναι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη και να οχυρωθεί η χώρα μας επαρκώς ενάντια σε αυτούς τους σοβαρούς κινδύνους. Είναι εξίσου σημαντικό να ενισχυθεί το ανθρώπινο δυναμικό που μάχεται για την εξουδετέρωση αυτών των απειλών, όπως είναι το Πυροσβεστικό μας Σώμα, με τις κατάλληλες υποδομές, με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, αλλά και με την κατάλληλη εκπαίδευση, που θα επιτρέψει την πλήρη αξιοποίηση των διαθέσιμων μέσων», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κριμιζής, συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα έχει προμηθευτεί και σύγχρονα εργαλεία παρακολούθησης μέσω δορυφορικών υπηρεσιών του Ελληνικού Κέντρου Διαστήματος, τα οποία επιτρέπουν την παρακολούθηση των πυρκαγιών και άλλων φυσικών φαινομένων, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών.

Στη συνεργασία και τη φιλία μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας αναφέρθηκε η επιτετραμμένη της πρεσβείας της Ιταλίας, Susanna Schlein. «Αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει μία νέα αφετηρία για τη συνεργασία μας ώστε να βρούμε πολλούς περισσότερους τρόπους και πεδία για να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος», τόνισε.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ανάδοχης ιταλικής εταιρείας, Αντρέα Μιρτέτο, επεσήμανε ότι το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ «αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες Πολιτικής Προστασίας στην Ευρώπη, καθώς και παράδειγμα διαφάνειας και αξιοκρατίας». «Αυτές οι προκλήσεις απαιτούν καινοτόμες και αποδεδειγμένες λύσεις. Αυτή είναι μόνο η αρχή μίας μακροχρόνιας συνεργασίας. Καθώς προχωράμε μπροστά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μαζί πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα», υπογράμμισε.

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  • ·
  • ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
  • ·
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΙΓΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ευρωμπάσκετ U20: Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων ημερών

All Content

Εθνική Εφήβων: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 77-66 επί της διοργανώτριας Ιταλίας

All Content - BusinessNews.gr

Efood: Γιατί έμεινε εκτός από το deal Uber - Delivery Hero και τι θα γίνει με την Uber Eats

All Content - BusinessNews.gr

Agrino: Ιστορικό ρεκόρ το 2025 με τζίρο 52 εκατ. ευρώ και αύξηση 7%

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Ταμειακό έλλειμμα 3,16 δισ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2026

All Content

Από την jetdrops το λανσάρισμα του WIRED στην ελληνική αγορά

All Content

NN Hellas: Στην BBDO ο διαφημιστικός λογαριασμός

FleetNews

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

All Content

Εθνική Κορασίδων: Νίκησε τη Ρουμανία στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας

All Content

Εθνική Παίδων: Νίκη επί της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤ: Ετήσια εξοικονόμηση 180 εκατ. ευρώ από την ψηφιοποίηση 1,2 δισ. σελίδων αρχείων του Δημοσίου

All Content - BusinessNews.gr

Αφοί Παπαγιάννη-Όλυμπος: Άλμα 84,5% στα καθαρά κέρδη, στα 42,5 εκατ. ευρώ ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα σούπερ μάρκετ με το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

CSRΝews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

CSRΝews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

CSRΝews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σταϊκούρας: Το αεροσκάφος της ΟΑ στο Ελληνικό ζωντανό μνημείο της ιστορίας της ελληνικής αεροπλοΐας
Σταϊκούρας: Το αεροσκάφος της ΟΑ στο Ελληνικό ζωντανό μνημείο της ιστορίας της ελληνικής αεροπλοΐας 23/05/2024 - 09:55
Metron Analysis: 4 στους 10 θεωρούν αρκετά πιθανή την απόκτηση παιδιού στο μέλλον 23/05/2024 - 15:25
Metron Analysis: 4 στους 10 θεωρούν αρκετά πιθανή την απόκτηση παιδιού στο μέλλον

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Σε υψηλό πέντε μηνών η καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Ιούλιο
    17/07/2026 - 22:08 ΚΟΣΜΟΣ
  • “Daniel”: Περισσότερες από 5.000 οι άδειες για επισκευή πληγέντων κτιρίων
    17/07/2026 - 21:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Apple ξεπέρασε την Nvidia σε κεφαλαιοποίηση και έγινε η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο
    17/07/2026 - 21:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ελλάδα και ΗΠΑ ενισχύουν τη συνεργασία τους για τη διαχείριση του μεταναστευτικού
    17/07/2026 - 20:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το Ελεγκτικό Συνέδριο διαπίστωσε ελλείμματα στον Ε.Λ.Ε.ΓΕ.Π. και λανθασμένες πληρωμές
    17/07/2026 - 20:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ – Ιράκ: Συμφωνίες άνω των 60 δισ. δολαρίων στην ενέργεια με BP και ConocoPhillips
    17/07/2026 - 19:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Γ. Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Βιετνάμ - Έμφαση στην οικονομική συνεργασία
    17/07/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τις εργασίες στο Σισμανόγλειο, μετά τη φωτιά, επιθεώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης
    17/07/2026 - 18:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,15%, στα 317,63 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/07/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • SEAJETS: Τo SUPERSTAR επιστρέφει στη Ραφήνα με καθημερινά δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο
    17/07/2026 - 17:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Efood: Γιατί έμεινε εκτός από το deal Uber - Delivery Hero και τι θα γίνει με την Uber Eats
    17/07/2026 - 07:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αφοί Παπαγιάννη-Όλυμπος: Άλμα 84,5% στα καθαρά κέρδη, στα 42,5 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/07/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα σούπερ μάρκετ με το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών
    17/07/2026 - 12:59 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Netflix: Αύξηση καθαρών κερδών 8,8% στα 3,4 δισ. δολάρια για το β΄ τρίμηνο
    17/07/2026 - 10:38 MEDIA
  • Σε νέα τροχιά η Avramar: Η Cooke φέρνει αλλαγές στη διοίκηση - Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις
    17/07/2026 - 13:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Εφήβων: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 77-66 επί της διοργανώτριας Ιταλίας

17/07/2026 - 20:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φουρνιέ: «Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στη SUNEL Arena»

17/07/2026 - 20:56
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

17/07/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΕΚΕΕ: Γενική Συνέλευση, Νέο Καταστατικό και Summer Meetup 2026 στο ΕΜΣΤ

17/07/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

17/07/2026 - 11:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η People for Business επεκτείνεται στη Ρουμανία

17/07/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

17/07/2026 - 05:22
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo