Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κ. Μητσοτάκης: Προσήλωση στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
27/09/2023 · 13:06

Κ. Μητσοτάκης: Προσήλωση στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Αυτό τόνισε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργός ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ανασυγκρότησης των πληγεισών περιοχών στη Θεσσαλία.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την απόλυτη προσήλωση της κυβέρνησης στις μικρές και μεγάλες αλλαγές που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο Κυρ. Μητσοτάκης επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι αναλώνουμε χρόνο στη διαχείριση των κρίσεων και αυτό είναι πια μια πραγματικότητα η οποία πάντως δεν μπορεί να ακυρώνει τον κύριο πυρήνα του λόγου για τον οποίο μας εξέλεξαν οι πολίτες και αυτός δεν είναι άλλος από το να εφαρμόσουμε τολμηρές αλλαγές που θα στηρίξουν την ποιοτική ανάπτυξη, θα αντιμετωπίσουν την ανεργία, θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των πολιτών και θα παράσχουν καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους κρίσιμους τομείς όλων των δημοσίων πολιτικών».

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εν εξελίξει διαδικασία ανασυγκρότησης των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «οι συνομιλίες μας για την οριστικοποίηση της ευρωπαϊκής αρωγής προχωρούν ταχύτατα αλλά προφανώς η ανάταξη της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλία είναι ένα έργο που θα απαιτήσει καιρό και το οποίο θα παρακολουθούμε συνεχώς».

Τέλος ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε ειδική μνεία σε δυο από τα νομοσχέδια που συζητούνται σήμερα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Το πρώτο είναι του υπουργείου Εσωτερικών και αφορά την επιλογή διοικήσεων σε φορείς του δημοσίου τομέα χαρακτηρίζοντάς το τομή στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την αξιοκρατική λειτουργία της δημόσιας διοίκησης. Το δεύτερο είναι του υπουργείου Υγείας και αφορά στη λειτουργία ειδικών Μονάδων σε νοσοκομεία για την περίθαλψη ασθενών με εγκεφαλικά επεισόδια με τον Κυρ. Μητσοτάκη να επισημαίνει ότι ιδρύονται 17 ειδικές μονάδες Αντιμετώπισης των εγκεφαλικών προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η σοβαρή απειλή για την υγεία των πολιτών.

Αναλυτικά, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής:

Καλημέρα σας, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Η μηνιαία μας συνεδρίαση διεξάγεται, δυστυχώς, εν μέσω μιας ακόμα καιρικής δοκιμασίας, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί στις περιοχές που πλήττονται. Αυτή τη φορά εστιάζουμε, πρωτίστως την προσοχή μας στην Εύβοια με όλες μας τις δυνάμεις.

Ωστόσο, θα ξαναπώ το αυτονόητο, ότι η πυκνότητα των επιθέσεων της κλιματικής κρίσης είναι κάτι το οποίο επιβάλλει πλέον να εντάξουμε την Πολιτική Προστασία και τα ζητήματα προσαρμογής στην κλιματική κρίση ως οριζόντια προτεραιότητα όλων των πολιτικών μας. Στο πνεύμα αυτό θα υπάρξουν και σύντομα κάποιες ανακοινώσεις.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα μάς παρουσιάσει τη σημερινή κατάσταση στις πληγείσες περιοχές, δίνοντας έμφαση στη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα και στα επόμενα βήματα τα οποία γίνονται για να σταθούν ξανά όρθιες.

Όπως ξέρετε, οι πρώτες αποζημιώσεις έχουν καταβληθεί, θα έλεγα σε χρόνο ρεκόρ. Είναι μία πρώτη σημαντική αλλά προσωρινή ανακούφιση για τους ανθρώπους οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τη μανία της φύσης.

Εξελίσσονται ταχύτατα οι αυτοψίες για την αναλυτική εκτίμηση των ζημιών, ενώ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, θυμίζω, έχει ανασταλεί και κάθε καταβολή οφειλών των κατοίκων.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την πρωτοφανή ένταση του φαινομένου. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συναδέλφους που βρέθηκαν στο πεδίο στη Θεσσαλία για να αντιμετωπίσουμε άμεσα βασικά προβλήματα, είτε αυτά είχαν να κάνουν με την παροχή ρεύματος, την υδροδότηση, τα θέματα της δημόσιας υγείας, την απομάκρυνση των νεκρών ζώων, τη στήριξη στους Δήμους και στην Περιφέρεια, προκειμένου να ξεκινήσουν και αυτοί την άμεση αποκατάσταση κρίσιμων υποδομών.

Θέλω, επίσης, να σας ενημερώσω ότι οι συνομιλίες μας για την οριστικοποίηση της ευρωπαϊκής αρωγής προχωρούν ταχύτατα, αλλά προφανώς η ανάταξη της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας είναι ένα έργο το οποίο θα απαιτήσει καιρό. Θα το παρακολουθούμε συνεχώς και θα ξαναπώ ότι πρέπει να ξαναχτίσουμε καλύτερα από ό,τι πριν όλα όσα χάσαμε.

Παράλληλα, όμως, με την αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων, προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση του προγράμματός μας. Ο προγραμματισμός μας είναι πολύ ευρύς και γι’ αυτό η συζήτηση θα συνεχιστεί σε δεύτερη συνεδρίαση, γιατί έχουμε πολύ πυκνό έργο σε επίπεδο Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο πρέπει να συζητήσουμε.

Από τη σημερινή ατζέντα θέλω να ξεχωρίσω δύο μεταρρυθμίσεις, που αφορούν τη βελτίωση του κράτους αφενός, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, με έμφαση στα θέματα της υγείας.

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να μας παρουσιάσει η Υπουργός, το οποίο πιστεύουμε ότι θα δώσει πια μια οριστική απάντηση στη διαχρονική παθογένεια της ποιότητας των διορισμένων διοικήσεων των φορέων του Δημοσίου.

Έχουμε επεξεργαστεί ένα καινοτόμο, αδιάβλητο σύστημα με κριτήριο τη γνώση και την εμπειρία, προσαρμοσμένο όμως και στις ανάγκες του κάθε φορέα, έτσι ώστε να σταματήσουν όλες οι υποψίες ότι μπορεί κάποιος, παραδείγματος χάρη, να γίνει διοικητής ενός νοσοκομείου μόνο και μόνο επειδή μπορεί να έχει κάποιες κομματικές περγαμηνές ή κομματικές γνωριμίες.

Είναι μία ακόμα σημαντική προσπάθεια εκσυγχρονισμού του κράτους και είναι μια προσπάθεια την οποία θέλω να ζητήσω από όλες και από όλους να τη στηρίξουμε, γιατί προφανώς αφορά και εποπτευόμενους φορείς όλων των Υπουργείων.

Θέλω να σταθώ στη διαρκή αξιολόγηση των επιλογών που θα κάνουμε. Στην αξιολόγηση βάσει στόχων, στα κίνητρα εφόσον επιτυγχάνονται αποτελέσματα, αλλά και στις επιβεβλημένες διαδικασίες αντικατάστασης όταν αυτοί οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται. Είναι, θα τονίσω, μία σημαντική τομή στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αξιοκρατική λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.

Δεύτερο σημαντικό θέμα του Υπουργικού Συμβουλίου, μια ακόμα πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας, που μετά τη δρομολόγηση του εκσυγχρονισμού του ΕΚΑΒ, τις σημαντικές δράσεις στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, την επέκταση των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, τώρα στρέφεται σε έναν αθόρυβο αλλά εξαιρετικά οδυνηρό κίνδυνο. Αυτός δεν είναι άλλος από την αντιμετώπιση των εγκεφαλικών επεισοδίων στη χώρα μας.

Δυστυχώς, έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων και αναπηριών από αυτή την αιτία και ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι το εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να αντιμετωπιστεί πολύ αποτελεσματικά τις πρώτες ώρες από τη στιγμή της διάγνωσής του, εφόσον αυτό μπορέσει να αντιμετωπιστεί σε ένα κέντρο το οποίο έχει την υποδομή να το κάνει. Αν περάσει αυτό το κρίσιμο διάστημα, μετά ο κίνδυνος για την απώλεια της ανθρώπινης ζωής, αλλά και για μία πολύ βαριά αναπηρία, αυξάνεται εκθετικά.

Θα μας μιλήσει, λοιπόν, ο Υπουργός για το σχέδιό του, το οποίο στον πυρήνα του έχει την ίδρυση 17 ειδικών Μονάδων Αντιμετώπισης των Εγκεφαλικών, με αποκλειστικό αντικείμενο τη συγκεκριμένη απειλή.

Νομίζω ότι άπαξ και μπορέσουμε να δρομολογήσουμε αυτό το δίκτυο, θα σώσουμε πολλές ανθρώπινες ζωές, αλλά θα αποφύγουμε και ακόμα περισσότερα περιστατικά χρόνιας παράλυσης, τα οποία ταλαιπωρούν αφόρητα τους ίδιους τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, αλλά προφανώς συνιστούν και μια πολύ μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο. Έχουμε πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Να επαναλάβω την απόλυτη προσήλωσή μας στις μικρές και μεγάλες αλλαγές που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ξέρουμε ότι, εκ των πραγμάτων, αναλώνουμε αρκετό χρόνο στη διαχείριση των κρίσεων. Αυτό είναι πια μία πραγματικότητα η οποία έχω την εντύπωση ότι θα μάς συνοδεύει διαρκώς, αλλά δεν μπορεί να ακυρώνει τον κύριο πυρήνα του λόγου για τον οποίο μάς εξέλεξαν οι πολίτες και μάς έδωσαν αυτό το πολύ υψηλό ποσοστό, που δεν είναι άλλος από το να εφαρμόσουμε μεγάλες και τολμηρές αλλαγές που θα στηρίξουν την ποιοτική ανάπτυξη, θα αντιμετωπίσουν την ανεργία, θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των πολιτών και θα παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους κρίσιμους τομείς δημοσίων πολιτικών.

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Γαλλία στις 14:00 πριν από τα νοκ-άουτ

All Content

Ο ΛεMπρόν Τζέιμς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Σίξερς

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης: Νέες συμφωνίες από τη Γερμανία έως τη Σκανδιναβία

All Content - BusinessNews.gr

Hellenica: Στα 42 εκατ. ευρώ ο τζίρος, πτώση 31% στα κέρδη – Κάμψη σε Ρουμανία και Ουκρανία

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

All Content

Ermis Awards 2026: O Χρήστος Κουτσούκος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής -Oι φετινές αλλαγές στις κατηγορίες

All Content

Nέα Διοικούσα Επιτροπή στον ΙΑΒ Hellas

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

FleetNews

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

FleetNews

Στην Ελλάδα τον Οκτώβριο το νέο XPENG L03 σε δύο εκδόσεις

All Content

Φαβορί οι Λέικερς για τον Κουμίνγκα μετά την υπογραφή του Χεζόνια στους Καβαλίερς

All Content

Στράζελ: «Με ήθελαν όλες οι κορυφαίες ομάδες της EuroLeague, εκτός από Παναθηναϊκό και Χάποελ»!

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ Μάρκετ: Ξεκινά τη Δευτέρα η κατάθεση δεσμευτικών προτάσεων για τις μειώσεις τιμών

All Content - BusinessNews.gr

Αποστολή προστίμων €12 εκατ. σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα - Εξέταση των ενστάσεων μέσω AI

FleetNews

Νέα Mercedes-Benz GLC με AI, Hyperscreen και 715 χλμ. αυτονομίας

FleetNews

Nέο Opel Corsa GSE: Η συνέχεια στην παράδοση των hot hatch

CSRΝews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

CSRΝews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

CSRΝews.gr

Empiria Group: Παρουσιάζει το Impact Report του Ομίλου για το έτος 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση κατά 0,6% της δύναμης του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιούλιο
ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση κατά 0,6% της δύναμης του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιούλιο 27/09/2023 - 12:44
ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 439 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις τον Αύγουστο 27/09/2023 - 13:45
ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 439 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις τον Αύγουστο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η iStorm παρουσίασε τη Stormi, ενισχύοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών με τη χρήση του AI
    27/07/2026 - 10:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξηση της κίνησης σε Αττική Οδό και Εγνατία στο α’ εξάμηνο
    27/07/2026 - 10:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    27/07/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης: Νέες συμφωνίες από τη Γερμανία έως τη Σκανδιναβία
    27/07/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hellenica: Στα 42 εκατ. ευρώ ο τζίρος, πτώση 31% στα κέρδη – Κάμψη σε Ρουμανία και Ουκρανία
    27/07/2026 - 07:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδας
    26/07/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιράν: Οι ΗΠΑ έπληξαν τάνκερ που επιχείρησε να «σπάσει» τον ναυτικό αποκλεισμό
    26/07/2026 - 16:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νερό: 901 έργα ύδρευσης και αποχέτευσης ύψους 3,4 δισ. ευρώ σε περισσότερους από 170 δήμους
    26/07/2026 - 15:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η τιμή του κακάο έχει μειωθεί 34% αλλά η σοκολάτα παραμένει ακριβή
    26/07/2026 - 15:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χαρδαλιάς: Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας
    26/07/2026 - 14:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μητσοτάκης: Έξτρα μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο
    26/07/2026 - 12:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Εθνική Πόλο Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο
    26/07/2026 - 12:29 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Νερό: 901 έργα ύδρευσης και αποχέτευσης ύψους 3,4 δισ. ευρώ σε περισσότερους από 170 δήμους
    26/07/2026 - 15:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η τιμή του κακάο έχει μειωθεί 34% αλλά η σοκολάτα παραμένει ακριβή
    26/07/2026 - 15:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελλάδα- Κίνα: Το διμερές εμπόριο ξεπέρασε τα 7,18 δισ. ευρώ
    26/07/2026 - 13:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WNL: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

27/07/2026 - 07:22
FleetNews
fleetnews.gr

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

27/07/2026 - 07:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

CrediaBank - Unlimited Creativity: Μια ιδέα πέρα από τα τραπεζικά στερεότυπα

27/07/2026 - 07:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φαβορί οι Λέικερς για τον Κουμίνγκα μετά την υπογραφή του Χεζόνια στους Καβαλίερς

27/07/2026 - 06:41
FleetNews
fleetnews.gr

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

27/07/2026 - 05:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΕ: Η Επιτροπή κατηγορεί το TikTok ότι δεν προστατεύει επαρκώς τους ανήλικους χρήστες

24/07/2026 - 14:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

24/07/2026 - 10:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

24/07/2026 - 09:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo