Παρασκευή, 1 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τέμπη: Η αποκαλυπτική κατάθεση του σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
11/03/2023 · 10:52

Τέμπη: Η αποκαλυπτική κατάθεση του σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων

«Το τρένο κινούνταν σε μονή γραμμή από τα Παλαιοφάρσαλα ως τη Λάρισα» - «Άπειρος και επιπόλαιος ο Σαμαράς»

Την κατάθεση του σταθμάρχη της Λάρισας που τη μοιραία νύχτα εκτελούσε χρέη σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων, Γιώργου Ζήνδρου, αποκαλύπτει το protothema.gr.

Ο 53χρονος, στην κατάθεση που έδωσε στις 15:35 της 6ης Μαρτίου, ενώπιον της ανακρίτριας κυρίας Ελένης Σούρλα, οπού παρουσιάστηκε αυτοβούλως, έδωσε την εικόνα των πραγμάτων. Μια ανατριχιαστική περιγραφή που αφορά στον αρχαιότερο σταθμάρχη Παυλόπουλο, σε βάρος του οποίου έχει επίσης ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, ο οποίος αν και όφειλε να είναι στη θέση του να επιτηρεί τον άπειρο και επιπόλαιο Βασίλη Σαμαρά, σηκώθηκε και έφυγε, αφήνοντας το σταθμαρχείο στην τύχη του με ολέθρια αποτελέσματα που οδήγησαν στην τραγωδία. Όπως χαρακτηριστικά λέει, όταν τηλεφώνησε στον Παυλόπουλο και τον ρώτησε που είναι εκείνος απάντησε κυνικά πως έφυγε, συμπληρώνοντας πως «Πόσο να καθίσω; Αυτόν θα φυλάω;».

«Όταν αναχώρησε το τρένο από το Παλαιοφάρσαλο, μίλησα με το σταθμάρχη Λάρισας Βασίλειο Σαμαρά. Ο Βασίλης Σαμαράς είναι άπειρος και υπάρχει μια δυσκολία στην συνεργασία όταν υπάρχουν ανωμαλίες στην κυκλοφορία. Αφού μίλησα με τον Σαμαρά μετά από λίγο κάλεσα τον Παυλόπουλο στο κινητό του περί ώρα 22:45 και τον ρώτησα που βρίσκεται και μου απάντησε ότι είχε φύγει. Και τον ρώτησα γιατί έφυγε και μου απάντησε «Πόσο να καθίσω; Αυτόν θα φυλάω;» κατέθεσε ο κ. Ζήνδρος.

Όλη η κατάθεση του Γιώργου Ζήντρου έχει ως εξής:

Ερώτηση: Τι ιδιότητα έχετε;
Απάντηση: Είμαι σταθμάρχης Λάρισας.

Ερώτηση: Πόσοι σταθμάρχες υπηρετούν στην Λάρισα;
Απάντηση: Υπηρετούν 27 σταθμάρχες, εκ των οποίων οι 13 είναι παλιοί και 14 νέοι, οι οποίοι προσελήφθησαν στον ΌΣΕ ως σταθμάρχες, από το καλοκαίρι του 2022. Οι σταθμάρχες εξυπηρετούμε τους σταθμούς Καλαμπάκας, Παλαιοφαρσάλων, Λάρισας, Νέων Πόρων, Λιτόχωρου, Κατερίνης και Βόλου.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι αρμοδιότητες του σταθμάρχη;
Απάντηση: Η ασφαλής διεκπεραίωση της κίνησης των αμαξοστοιχιών και η ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Ερώτηση: Όταν επίκειται η άφιξη ή η αναχώρηση μιας αμαξοστοιχίας ποια είναι τα καθήκοντά του σταθμάρχη;
Απάντηση: Θα εξασφαλίσει την άφιξη και την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας στην σωστή τροχιά. Η αμαξοστοιχία πριν εισέλθει στο σταθμό είναι υποχρεωμένη να ελέγξει τα σήματα εισόδου. Δηλαδή τα φωτοσημα. Τα οποία αν είναι πράσινα, μπορεί να εισέλθει χωρίς ειδοποίηση. Αν είναι κόκκινα σταμάτα, ειδοποιεί τον σταθμάρχη ότι πλησιάζει και αναμένει οδηγίες. Ο σταθμάρχης οφείλει να εκδώσει τηλεγράφημα με ραδιοτηλέφωνο και η αμαξοστοιχία εισέρχεται στο σταθμό στη γραμμή που θα της υποδείξει ο σταθμάρχης. Αντιστοίχως, όταν η αμαξοστοιχία αναχωρεί από τον σταθμό εάν τα φωτοσήμα είναι πράσινα θα φύγει, εφόσον ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας έχει ειδοποιήσει τον σταθμάρχη, ότι έχει ολοκληρωθεί οι αποβίβαση και η επιβίβαση επιβατών και λάβει εντολή αναχώρησης από τον σταθμάρχη. Εάν το φωτοσημο είναι πράσινο αναχωρεί χωρίς υπόδειγμα 1001 τηλεγράφημα ενώ σε περίπτωση που το φωτοσημο είναι ερυθρό, πρώτου αναχωρήσει πρέπει να λάβει υπόδειγμα 1001 ή τηλεγράφημα από τον σταθμάρχη για να υπερβεί το κόκκινο φωτοσημο και να αναχωρήσει. Όταν μια αμαξοστοιχία αναχωρεί από τον σταθμό των Παλαιοφάρσαλων ή τον σταθμό των Νέων Πόρων, οι σταθμάρχες ενημερώνουν τον σταθμάρχη Λάρισας ότι η αμαξοστοιχία έχει αναχωρήσει και σε περίπτωση που η αμαξοστοιχία κινείται σε μόνη γραμμή πρέπει να το αναφέρει.

Ερώτηση: Λαμβάνοντας ειδοποίηση ότι αμαξοστοιχία αναχώρησε από τον προηγούμενο σταθμό, ο σταθμάρχης τι πρέπει να κάνει;
Απάντηση: Να εξασφαλίσει την ασφαλή είσοδο της αμαξοστοιχίας εντός του σταθμού. Αυτό γίνεται, είτε σήματοτεχνικά, είτε χειροκίνητα. Το σήματοτεχνικά, σημαίνει ότι είσοδος θα γίνει με τα φωτόσημα, τα οποία ρυθμίζονται από τον ηλεκτρικό πίνακα που βρίσκεται στο γραφείο του σταθμάρχη. Χειροκίνητα σημαίνει ότι διευθετεί τις αιχμές ο κλειδούχος την θέση που θα του υποδείξει ο σταθμάρχης. Στον ηλεκτρικό πίνακα ελέγχου που βρίσκεται στο γραφείο του σταθμάρχη, αποτυπώνονται τα φωτόσημα, οι αιχμές και η αμαξοστοιχίες που βρίσκονται εντός του σταθμού. Οι λυχνίες αυτές έχουμ χρώματα κόκκινο, πράσινο και κίτρινο και ενεργοποιούνται με μπουτόν που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου. Με τα κλειδιά που βρίσκονται πάνω στον πίνακα ελέγχου, διευθετούνται οι αιχμές, είτε σε ευθεία γραμμή, είτε στην παρακαμπτήριο. Το κλειδί έχει δύο θέσεις κυρία (Κ) και (ΙΙ) παρακαμπτήριο και μία θέση (Α) αυτόματο για χάραξη δρομολογίου. Όταν το κλειδί μπει στη θέση (Α) αυτόματο χαράσσεται το δρομολόγιο και συγχρόνως υπάρχει δυνατότητα να γυρίσουν αυτόματα και οι αιχμές. Όταν το κλειδί είναι στην θέση (Κ) κυρία δηλαδή σημαίνει ότι είναι σε ευθύγραμμο κλάδο. Την στιγμή δηλαδή που κάποιος γυρίζει το κλειδί στη θέση (Κ) οι αιχμές γυρίζουν αυτόματα στην ευθεία. Όταν γυρίσουν οι αιχμές και ασφαλίσουν, η αντίστοιχη λυχνία της αιχμής στον πίνακα έχει χρώμα κίτρινο μη παλλόμενο, ενώ σε περίπτωση που δεν ασφαλίζουν το χρώμα είναι κίτρινο και αναβοσβήνει. Όταν το κλειδί είναι στην θέση (ΙΙ) σημαίνει ότι είναι σε παρακαμπτήριο και πάλι λυχνία όταν ασφαλίσει είναι σταθερή σε κίτρινο χρώμα όταν το κλειδί είναι στην θέση (Α) γίνεται και χάραξη δρομολογίου αυτόματα.

Ερώτηση: 28 Φεβρουαρίου 2023 εργαζόσασταν;
Απάντηση: Εκτελούσα βάρδια από ώρα 14:00 έως 23:00 στο σταθμό Παλαιοφαρσαλων. Η αμαξοστοιχία 62 ήρθε στον σταθμό με λίγη καθυστέρηση, επιβίβασε και αποβίβασε επιβάτες και ανέμενε την αμαξοστοιχία 63, η οποία έκανε δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Η μία αμαξοστοιχία ανέμενε την άλλη για να γίνει αλλαγή του προσωπικού έλξης – μηχανοδηγοί. Η αμαξοστοιχία 62 αναχώρησε από μόνη γραμμή καθόδου μέχρι την είσοδο της Λάρισας, διότι στην άνοδο είχε κοπεί γραμμή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Όταν η αμαξοστοιχία 62 αναχώρησε από τον σταθμό Παλαιοφαρσάλων περίπου στις 10:40 ενημέρωσα τον σταθμάρχη Λάρισας Βασίλειο Σαμαρά, μέσω σταθερού τηλεφώνου και τηλεγραφήματος ότι η αμαξοστοιχία αναχώρησε αντίθετα, με προορισμό τον σταθμό της Λάρισας. Η αμαξοστοιχία κινήθηκε σε μόνη γραμμή καθόδου μέχρι την είσοδο της Λάρισας και με διευθέτηση σε παρακαμπτήριο από τον κλειδούχο στο κλειδί 101, εισήλθε κανονικά στην γραμμή ανόδου την δεύτερη (2). Με βάση το πρόγραμμα ωρών εργασίας, η τελευταία ώρα κάθε βάρδιας συμπίπτει με την πρώτη ώρα της επόμενης και συνεπώς τις ώρες 14:00 έως 15:00, 22:00 έως 23:00 και 06:00 έως 07:00, στον σταθμό της Λάρισας πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον δύο σταθμάρχες. Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα της υπηρεσίας, στον σταθμό της Λάρισας, στις 28 Φεβρουαρίου 2023 από ώρα 14:00 έως 23:00 υπηρετούσε μετά από αλλαγή στην βάρδια, ο Κωνσταντίνος Παυλόπουλος ως αρχαιότερος και ο Παναγιώτης Χαμηλός ως εφεδρικός. Ο τελευταίος έχει βάρδια 14: 00 έως 22:00 γιατί εργάζεται με παροχή υπηρεσιών – μπλοκάκι. Ο Κωνσταντίνος Παυλόπουλος είναι έμπειρος σταθμάρχης, ενώ ο Παναγιώτης Χαμηλός έγινε σταθμάρχης πρόσφατα. Ο Βασίλης Σαμαράς υπηρετούσε μόνος του από 22:00 έως 07:00 νυχτερινή βάρδια.

Ερώτηση: Στην βραδινή βάρδια στον σταθμό της Λάρισας υπηρετεί ένας ή δύο σταθμάρχες;
Απάντηση: Παλαιότερα εργάζονταν από δύο σταθμάρχες σε κάθε βάρδια, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένας σε κάθε βάρδια, διότι δεν υπήρχε προσωπικό. Μετά την πρόσληψη των νέων συναδέλφων και την πιστοποίηση τους περί τα τέλη Γενάρη εργάζονται δύο σταθμάρχες στην πρωινή και στην απογευματινή βάρδια και ένας στην νυχτερινή. Το πρόγραμμα των υπηρεσιών το βγάζει ο προϊστάμενος ο Δημήτριος Νικολάου.

Ερώτηση: Επικοινωνήσατε τηλεφωνικά εκείνο το βράδυ με τον Κωνσταντίνο Παυλόπουλο;
Απάντηση: Όταν αναχώρησε το τρένο από το Παλαιοφάρσαλο, μίλησα με το σταθμάρχη Λάρισας Βασίλειο Σαμαρά. Ο Βασίλης Σαμαράς είναι άπειρος και υπάρχει μια δυσκολία στην συνεργασία όταν υπάρχουν ανωμαλίες στην κυκλοφορία. Αφού μίλησα με τον Σαμαρά μετά από λίγο κάλεσα τον Παυλόπουλο στο κινητό του περί ώρα 22:45 και τον ρώτησα που βρίσκεται και μου απάντησε ότι είχε φύγει. Και τον ρώτησα γιατί έφυγε και μου απάντησε «Πόσο να καθίσω; Αυτόν θα φυλάω;».

Ερώτηση: Αν το τρένο έχει καθυστερήσει, ο σταθμάρχης στην βάρδια του οποίου έπρεπε να φτιαχτεί το τρένο, έχει υποχρέωση να μείνει ως την άφιξη του τρένου ή μπορεί με τη λήξη της βάρδιας του να αποχωρήσει;
Απάντηση: Εφόσον έρθει αντικαταστάτης του μπορεί να φύγει. Συνήθως όταν υπάρχει φόρτος εργασίας, όμως δεν φεύγει κανένας. Όταν αποχώρησε ο Παυλόπουλος, στο σταθμό τησ Λάρισας θα ερχόταν η αμαξοστοιχία 62 και η αμαξοστοιχία 2597 προαστιακού και μετά από αυτές τις αμαξοστοιχίες, θα αναχωρούσε η αμαξοστοιχία για το Βόλο.

Ερώτηση: Ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου κυκλοφορίας πότε εγκαταστάθηκε στο σταθμαρχείο της Λάρισας;
Απάντηση: Όταν ήρθα στη Λάρισα το 1994 ο πίνακας κυκλοφορίας υπήρχε ήδη. Τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια δεν δουλεύει γιατί ήταν χαλασμένος και κυκλοφορία γινόταν με τους κλειδούχους. Είναι σε λειτουργία τους τελευταίους τέσσερις με πέντε μήνες από αρχές Νοεμβρίου του 2022. Έγινε κάποια μαθητεία από την εταιρεία που επισκέπτεται τον πίνακα την ΑΛΣΤΟΜ δηλαδή κάποιοι ήρθαν και μας έδειξαν την λειτουργία. Οι παλιοί τον θυμόμασταν τον πίνακα και εκπαιδεύσαμε τους νέους.

Ερώτηση: Όταν η αμαξοστοιχία εισέρχεται, είτε αναχωρεί από τον σταθμό τησ Λάρισας, υπάρχει Φωτεινή ένδειξη στον πίνακα ελέγχου;
Απάντηση: Ναι, υπάρχει Φωτεινή ένδειξη. Οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν κάποιο σύστημα και όταν περνάει το τρένο από εκεί ανάβει αντίστοιχη κόκκινη λυχνία στον πίνακα ελέγχου, οι λυχνίες ανάβουν διαδοχικά μέσα στα όρια της εμβέλειας του πίνακα ελέγχου.

Ερώτηση: Ποια είναι η εμβέλεια του πίνακα ελέγχου;
Απάντηση: Η εμβέλεια του πίνακα ελέγχου είναι 10 χιλιόμετρα εκατέρωθεν, δηλαδή 5 χιλιόμετρα βόρεια και 5 χιλιόμετρα νότια από το γραφείο του σταθμάρχη. Άρα όταν ένα τρένο αναχωρεί από τον σταθμό, το αποτύπωμα του φαίνεται στον πίνακα ελέγχου για 5 χιλιόμετρα καθώς στον πίνακα ανάβουν οι αντίστοιχες κόκκινες λυχνίες.

Ερώτηση: Ξέρετε περίπου σε τι απόσταση βρίσκεται το κλειδί 118 από τον σταθμό Λαρίσης;
Απάντηση: Εκτιμώ ότι είναι γύρω στα 500 μέτρα.

Ερώτηση: Η εμβέλεια του πίνακα ελέγχου, μετά την αιχμή 118 πόση είναι;
Απάντηση: Εκτιμώ ότι είναι περίπου στα 4-5 χιλιόμετρα.

Ερώτηση: Αυτή η απόσταση από το τρένο που κινήθηκε όπως η αμαξοστοιχία 62 δηλαδή ανάποδα στη γραμμή καθόδου, πόσο χρόνο χρειάζεται για να διανυθεί;
Απάντηση: Περίπου 5 λεπτά.

Ερώτηση: Αν ο σταθμάρχης κοιτούσε τον ηλεκτρικό πίνακα ελέγχου όπως του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, θα μπορούσε να διαπιστωθεί ότι το τρένο κινούνταν αντίθετα;
Απάντηση: Ναι θα μπορούσε.

Ερώτηση: Γνωρίζετε αν υπήρχε βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα ελέγχου 28 Φεβρουαρίου 2023;
Απάντηση: Όχι δεν γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση η όποια βλάβη μπορεί να συμβεί, δεν αφορά όλο τον πίνακα και δεν μπορεί να επηρεαστούν ταυτοχρόνως οι λυχνίες που αποτελούν το αποτύπωμα του τρένου.

Ερώτηση: Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;
Απάντηση: Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Πηγή: protothema.gr

  • ΤΕΜΠΗ
  • ·
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
  • ·
  • ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
  • ·
  • ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Μπροστά από τα αποδυτήριά μας είναι 10 αστυνομικοί που θέλουν να συλλάβουν τον Γιαννακόπουλο» (vid)

All Content

Πέδρο Μαρτίνεθ και Βαλένθια κατά Γιαννακόπουλου!

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Aktor: Αυξημένα κατά 137% τα EBITDA - Στα 1,39 δισ. ευρώ ο τζίρος για το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤ: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια - Μήνυμα αυξημένης επιφυλακής από την Κριστίν Λαγκάρντ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 281 εκατ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026

All Content

EΔΕΕ: Θεσμική παρέμβαση για τους διαγωνισμούς από ΟΑΣΑ και ΟΣΕΘ

All Content

Σε spec η NN Hellas

FleetNews

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

FleetNews

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

FleetNews

80 χρόνια Vespa με νέα Primavera και GTS

All Content

Βαλένθια-Παναθηναϊκός 105-107: Τα highlights της ματσάρας (vid)

All Content

Το νικητήριο buzzer-beater του Χέις-Ντέιβις που... ξέρανε τη Βαλένθια! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Fais Group: Αύξηση 7% των πωλήσεων το 2025, στα 226 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

O Βίκτωρας Ρέστης στην εστίαση- Φέρνει στην Ελλάδα την Jollibee, τον γίγαντα τού fast-food από τις Φιλιππίνες

All Content - BusinessNews.gr

Ο Βακάκης για τα σχέδια της Jumbo: Επιλέγω τη στρατηγική της κότας -Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ

FleetNews

Το Audi Q4 e-tron αναβαθμίζεται και αποκτά αμφίδρομη φόρτιση

FleetNews

VW ID. Buzz: Νέα αναβαθμισμένη έκδοση 4MOTION

CSRΝews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

CSRΝews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

CSRΝews.gr

Η Lidl Ελλάς Μεγάλος Χορηγός στο 10ο No Finish Line Athens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πλεύρης: Δίπλα στους τραυματίες και τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Πλεύρης: Δίπλα στους τραυματίες και τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη 10/03/2023 - 21:03
Χωρίς τρένα και προαστιακό και σήμερα Σάββατο 11/03/2023 - 11:09
Χωρίς τρένα και προαστιακό και σήμερα Σάββατο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εθνική Τράπεζα: Υψηλές αποδόσεις και μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα
    30/04/2026 - 22:00 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Eυρωαγορές: Με κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές της Πέμπτης
    30/04/2026 - 21:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Attica Group: Στα 756,9 εκατ. ευρώ,ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών το 2025
    30/04/2026 - 20:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Mermeren: Βελτιώθηκε η κερδοφορία το 2025 , μειώθηκε ο κύκλος εργασιών
    30/04/2026 - 20:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AVE: Ισχυρή αύξηση εσόδων το 2025, Ανάκαμψη λειτουργικών επιδόσεων, πιέσεις στα καθαρά μεγέθη
    30/04/2026 - 19:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τζιρακιάν Profil: Θετικό EBITDA το 2025, αλλά ζημιογόνο τελικό αποτέλεσμα
    30/04/2026 - 19:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Λάμψα: Εσοδα 126 εκατ. ευρώ το 2025 - Ποια επενδυτικά σχέδια είναι σε εξέλιξη
    30/04/2026 - 19:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΔΕΗ διατηρεί αμετάβλητες τις τιμές ενέργειας για τον Μάιο
    30/04/2026 - 18:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Αττικές εκδόσεις: Οριακή αύξηση τζίρου, ισχυρή βελτίωση καθαρών αποτελεσμάτων το 2025
    30/04/2026 - 18:37 MEDIA
  • MIG: Έσοδα 2,5 εκατ. ευρώ στο α' τρίμηνο 2026 - Κάμψη στη λειτουργική κερδοφορία
    30/04/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • O Βίκτωρας Ρέστης στην εστίαση- Φέρνει στην Ελλάδα την Jollibee, τον γίγαντα τού fast-food από τις Φιλιππίνες
    30/04/2026 - 06:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Conrad Athens The Ilisian: Ένα σύγχρονο Urban Resort στην καρδιά της Αθήνας
    30/04/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Βακάκης για τα σχέδια της Jumbo: Επιλέγω τη στρατηγική της κότας -Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ
    30/04/2026 - 08:47 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
    30/04/2026 - 11:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εργατική Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Απεργιακό «μπλόκο» σε πλοία και λιμάνια
    30/04/2026 - 07:59 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πέδρο Μαρτίνεθ και Βαλένθια κατά Γιαννακόπουλου!

30/04/2026 - 22:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Μπροστά από τα αποδυτήριά μας είναι 10 αστυνομικοί που θέλουν να συλλάβουν τον Γιαννακόπουλο» (vid)

30/04/2026 - 21:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Freenow by Lyft και Sleed για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

30/04/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

30/04/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

30/04/2026 - 13:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Deepfakes ονομάζουμε τη νέα κρίση εμπιστοσύνης για τα media

30/04/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

30/04/2026 - 07:44
FleetNews
fleetnews.gr

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

30/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo