Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο «Μάξιμος Σαράφης» εξαπατούσε επιχειρηματίες με «δάνεια» από τα Εμιράτα
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΛΛΑΔΑ
25/01/2023 · 13:41

Ο «Μάξιμος Σαράφης» εξαπατούσε επιχειρηματίες με «δάνεια» από τα Εμιράτα

Σε επίσημες ανακοινώσεις για τη σύλληψη του «Μάξιμου Σαράφη», όπως ήταν το ψευδώνυμό του ως προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση Novartis, προέβη η ΕΛ.ΑΣ.

Ο «Σαράφης» είναι ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες και πλαστογραφίες σε βάρος επιχειρηματιών με το πρόσχημα της διαμεσολάβησης για την εκταμίευση δανείων από ανύπαρκτη, όπως προέκυψε, χρηματομεσιτική εταιρεία με δήθεν έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ηγετικό ρόλο και δρούσε με «όπλα» την εμπειρία του ως σύμβουλος επενδύσεων και marketing και τις επαφές του.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλος, «για την αποδόμηση της οργάνωσης, από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό».

Πώς δρούσε η εγκληματική σπείρα του «Σαράφη»

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μια οργάνωση που δρούσε τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και οργανωτικότητα και στόχευε «ανθρώπους του επιχειρείν». Τα μέλη της εμφανίζονταν ως οι «σωτήρες» τους από τις δυσχερείς οικονομικές διεθνείς συνθήκες, οι οποίες είχαν εκμηδενίσει την πιστοληπτική τους ικανότητα κι επακόλουθα, τη δυνατότητα χρηματοδότησής τους από εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, αναζητούσαν επιχειρηματίες που επιθυμούσαν να λάβουν κάποιο δάνειο, πλην όμως δεν διέθεταν τα εχέγγυα δανειοδότησης από τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Πρότειναν λοιπόν ως εναλλακτική λύση την απευθείας δανειοδότησή τους από τραπεζικά ιδρύματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ή με μεσιτεία της ανύπαρκτης εταιρείας, για την οποία παρουσίαζαν στα θύματά τους φανταστικές περιπτώσεις επιτυχούς δανειοδότησης άλλων ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Δάβαλος υπογράμμισε ότι «για να είναι απόλυτα πιστευτοί, είχαν αναπτύξει έναν πολυεπίπεδο μηχανισμό, ο οποίος λειτουργούσε ανασταλτικά σε περίπτωση ανακάλυψης της παράνομης δράσης τους, καθώς κατά περίπτωση ενεργοποιούσαν διαφορετικό «εργαλείο», το οποίο καθησύχαζε τον εκάστοτε αμφισβητία και παρείχε στην οργάνωση πίστωση χρόνου.Ενδεικτικά, ο μηχανισμός αυτός περιελάμβανε δημιουργία ιστοσελίδων, δημιουργία λογαριασμών ηλεκτρονικών ταχυδρομείων υποτιθέμενων στελεχών της ανύπαρκτης εταιρείας, δημιουργία εταιρειών «ασφάλισης δανείων» με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δημιουργία και διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατάρτιση και διάθεση πλαστών πιστοποιητικών, οπτικό υλικό σε υποτιθέμενα γραφεία με πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου της ανύπαρκτης εταιρείας κι άλλες ευρηματικές ενέργειες».

Πάνω από 800.000 ευρώ τα κέρδη της οργάνωσης

Το κέρδος από την προαναφερθείσα εγκληματική δραστηριότητα προέρχονταν κυρίως από την είσπραξη, από τα θύματα, της αμοιβής του αρχηγικού μέλους, ως άμεσου εκπροσώπου της ανύπαρκτης εταιρείας στη χώρα μας, καθώς και των χρημάτων που «απαιτούνταν» για την ασφάλιση του υποτιθέμενου δανείου και των συνεπαγόμενων φόρων προς τη «φορολογική Αρχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων».

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επτά (7) περιπτώσεις απάτης, από τις οποίες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αποκόμισαν 800.000 ευρώ περίπου, ενώ η επαπειλούμενη ζημία ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων για την πολύμηνη, μεθοδική και επισταμένη έρευνα που πραγματοποίησαν, η οποία ομολογουμένως είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο προανακριτικό στάδιο συγκέντρωσης στοιχείων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και για την επιτυχή ολοκλήρωσή αυτής με τη χθεσινή επιχείρηση» είπε κλείνοντας ο Ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλος.

Ο ηγετικός ρόλος του «Σαράφη» -Έμπειρος σύμβουλος επιχειρήσεων, χρησιμοποίησε τον επαγγελματικό και κοινωνικό του κύκλο

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου σημείωσε ότι «σε βάρος των τριών (3) μελών της οργάνωσης, που συνελήφθησαν, καθώς και σε βάρος τεσσάρων (4) ακόμη ατόμων, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απάτες και πλαστογραφίες τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω, έχοντας συναποφασίσει τη διάπραξη πλημμελημάτων και κακουργημάτων, ενώθηκαν και συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με διαρκή, δομημένη και διακριτούς ρόλους δράση και, με σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος, από διετίας και πλέον, διέπρατταν κακουργηματικές απάτες και πλαστογραφίες σε βάρος επιχειρηματιών».

Πιο αναλυτικά, ηγετικό ρόλο στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης κατείχε συλληφθέν μέλος με μακροχρόνια επαγγελματική σταδιοδρομία, ως σύμβουλος επιχειρήσεων, marketing, επενδύσεων κ.λπ.

Ο συγκεκριμένος, μέσω του εύρους του κοινωνικού και επαγγελματικού του κύκλου, αναζητούσε υποψήφιους δανειολήπτες, συνήθως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι οποίοι δεν διέθεταν τα εχέγγυα δανειοδότησης από τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική τους θέση ή την ανάγκη τους για άμεση επιχειρηματική ανάπτυξη, παρουσίαζε ως εναλλακτική λύση τη δανειοδότησή τους απευθείας από τραπεζικά ιδρύματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ή με μεσιτεία της ανύπαρκτης εταιρείας, της οποίας εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος στη χώρα μας.

Οι «συνεργάτες» με... ειδίκευση στα Εμιράτα

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, εμφανίζονταν ως συνεργάτες του αρχηγικού μέλους και ως γνώστες των ιδιαίτερων συνθηκών των οικονομικών συναλλαγών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δη της ανύπαρκτης εταιρείας. Ένας από αυτούς μάλιστα, για να ενισχύσει την εικόνα της αυθεντίας, ισχυριζόταν ότι ζούσε στη χώρα επί σειρά ετών ή πως η σύζυγός του εργαζόταν στην εν λόγω ανύπαρκτη εταιρεία αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας ρόλο μεσολαβητή, έτοιμος να δώσει λύσεις σε όποιο πρόβλημα ανέκυπτε.

Επίσης, διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στην πλαστογραφία των εγγράφων που χρησιμοποιούνταν από την εγκληματική οργάνωση, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σφραγίδες εταιρειών και προσώπων, μήτρα σφραγίδας με αποσπώμενα ψηφία-ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, εντυπώματα υπογραφών, διάφορες εκτυπώσεις logo εταιρειών και υπογραφών στελεχών, τεμάχια χάρτου σφραγίδων εταιρειών και υπογραφών στελεχών τους επικολλημένα σε κόλλες Α4 κ.λπ.

Από τους συγκατηγορούμενους, τρεις (3) αλλοδαποί εμφανίζονταν ως στελέχη της ανύπαρκτης εταιρείας και καθησύχαζαν τα θύματα σε περίπτωση αμφιβολιών για το έγκυρο της διαδικασίας, ενώ η τέταρτη συγκατηγορούμενη, διαχειριζόταν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, όπου κατέληγαν τα χρήματα των θυμάτων.

Πέραν της ανύπαρκτης εταιρείας και προκειμένου το όλο εγχείρημα να φανεί αληθοφανές, τα μέλη της οργάνωσης είχαν συστήσει και ασφαλιστικές εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οποίων κατατίθονταν από τα θύματα, τα χρηματικά ποσά που αφορούσαν στα έξοδα δανείου.

Όλη η διαδικασία λάμβανε χώρα κατόπιν υποδείξεων του αρχηγικού μέλους και των συνεργών του, οι οποίοι σε διάφορες φάσεις της εγκληματικής τους δράσης παρέδιδαν στα θύματά τους πλαστογραφημένα έγγραφα, παραστατικά και πιστοποιητικά, με τα οποία τους έπειθαν για το έγκυρο και νόμιμο των δραστηριοτήτων τους.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 500 ευρώ,
  • πέντε φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, εκτυπωτής και tablet,
  • πλακέτα/μήτρα σφραγίδας αποτελούμενη από αποσπώμενους αριθμούς, ελληνικά γράμματα, σημεία στίξης και σύμβολα,
  • χειροκίνητες σφραγίδες και εντύπωμα σφραγίδας,
  • έγγραφα με σχέδια υπογραφών και σφραγίδων,
  • έγγραφα με επικολλημένα τεμάχια χάρτου με υπογραφές και σφραγίδες,
  • εκτυπωμένα ηλεκτρονικά μηνύματα,
  • έγγραφα σχετικά με την ανύπαρκτη εταιρεία, χειρόγραφες σημειώσεις και διάφορες συμβάσεις μεταξύ φυσικών ή νομικών προσώπων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες, για τη διακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας, συνεχίζονται.

  • ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
  • ·
  • ΕΜΙΡΑΤΑ
  • ·
  • ΔΑΝΕΙΑ
  • ·
  • ΑΠΑΤΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός, με Τάις και coach Μαρκοϊσβίλι η Μονακό

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις

All Content - BusinessNews.gr

SC Johnson Ελλάς: Ενίσχυση τζίρου και διατήρηση κερδοφορίας με πωλήσεις 19,5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Δ. Νομικός: Άλμα πωλήσεων 19,4% και καθαρά κέρδη άνω των 10 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Aegean: Καθαρά κέρδη 147,8 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα €0,90/ανά μετοχή το μέρισμα

All Content

Όμιλος Antenna: Συμφωνία Κυριακού – Piers Morgan για επένδυση στην πλατφόρμα Uncensored

All Content

Nova και NBCUniversal υπογράφουν νέα συμφωνία

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen ξεπερνά τα 4 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως

All Content

Μπαρτσελόνα: Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Λαπροβίτολα!

All Content

Με Μονακό εκτός ο Ολυμπιακός, με Ζαλγκίρις εντός ο Παναθηναϊκός απόψε στη EuroLeague

All Content - BusinessNews.gr

Γρ. Σαράντης: Στα 599,6 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Τι προβλέπει για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Εισοδήματα για ακίνητα: Οι νέοι κωδικοί στο Ε2 που φέρνουν φοροαπαλλαγές - Τα σημεία προσοχής

All Content - BusinessNews.gr

Βασίλης Καζάς (Grant Thornton): Η καινοτομία ως πυλώνας βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης

FleetNews

SKODA Cycling Team: Έτοιμη για το L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων

CSRΝews.gr

Epi Direct PR: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο των 50 χρόνων προσφοράς των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

CSRΝews.gr

TP Greece: Πρωτοβουλία ενδυνάμωσης 700 γυναικών με δεξιότητες AI και σύγχρονα εργαλεία επαγγελματικής ανάπτυξης

CSRΝews.gr

Το ντοκιμαντέρ εσωτερικής παραγωγής της ΕΡΤ3 για την Ομάδα Αιγαίου στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Public Issue: Οι Έλληνες (δεν) εμπιστεύονται την Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ)
Public Issue: Οι Έλληνες (δεν) εμπιστεύονται την Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) 25/01/2023 - 11:18
Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στα ανοικτά της Ρόδου 25/01/2023 - 14:55
Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στα ανοικτά της Ρόδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σταύρος Καλαφάτης: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ριζικά τον τομέα της Υγείας
    12/03/2026 - 14:54 ΥΓΕΙΑ
  • Ρωσία: Η ρωσική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας Rosatom δηλώνει ότι θα παραμείνει στο Ιράν παρά τον πόλεμο
    12/03/2026 - 14:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέο μέλος του ΣΕΤΠΕ η εταιρεία HATEC AE
    12/03/2026 - 14:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στ. Παπασταύρου: Μην βλέπουμε σκιές εκεί όπου υπάρχει φως
    12/03/2026 - 14:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας Κατς ζήτησε από τον στρατό να ετοιμαστεί να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στον Λίβανο
    12/03/2026 - 14:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νότια Κορέα: Το κοινοβούλιο ενέκρινε σχέδιο επενδύσεων 350 δισεκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ
    12/03/2026 - 14:23 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μ. Χρυσοχοΐδης: «Είμαστε σε εγρήγορση και επαγρύπνηση» – Παρεμβάσεις για κυκλοφορία και αστυνόμευση
    12/03/2026 - 14:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Lidl Ελλάς παρουσιάζει τον 5ο Απολογισμό Βιωσιμότητας για το 2024
    12/03/2026 - 14:05 ESG
  • ΤτΕ: Στα €2,83 δισ. το ενεργητικό των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης στο δ’ τρίμηνο 2025
    12/03/2026 - 14:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βασίλης Καζάς (Grant Thornton): Η καινοτομία ως πυλώνας βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης
    12/03/2026 - 14:00 CEO INSIGHTS
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μνημόνιο Συνεργασίας για την διαχείριση καταστροφών Ελλάδος – Βρετανίας
    11/03/2026 - 19:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Think Plus υπογράφει το έργο Shopify Plus που ανέδειξε το iStorm.gr καλύτερο eShop της χρονιάς
    12/03/2026 - 10:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γρ. Σαράντης: Στα 599,6 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Τι προβλέπει για το 2026
    11/03/2026 - 18:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η δράση του κυκλώματος για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια - Πάνω από 16 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
    11/03/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θ. Κοντογεώργης για τα μέτρα της κυβέρνησης: Προτεραιότητα ο έλεγχος της αγοράς και η αποτροπή της αισχροκέρδειας
    11/03/2026 - 19:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Λαπροβίτολα!

12/03/2026 - 12:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Concept Communication Strategies: PR Agency της Minoan Lines για 4η συνεχόμενη χρονιά

12/03/2026 - 12:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Στην πεντάδα της εβδομάδας του BCL ο ΡαϊΚουάν Γκρέι

12/03/2026 - 12:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Από την Choose η εκδήλωση για την παρουσίαση της πλατφόρμας Quality-for-All

12/03/2026 - 12:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Epi Direct PR: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο των 50 χρόνων προσφοράς των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

12/03/2026 - 11:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

TP Greece: Πρωτοβουλία ενδυνάμωσης 700 γυναικών με δεξιότητες AI και σύγχρονα εργαλεία επαγγελματικής ανάπτυξης

12/03/2026 - 11:12
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

12/03/2026 - 05:18
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

12/03/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

NAIL & BEAUTY AWARDS Μία εντυπωσιακη εκδήλωση και πλήθος κόσμου στο CAPSIS Hotel στην Θεσσαλονίκη

10/03/2026 - 17:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo