Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης σε ναυπηγεία Σύρου: H ζώνη αναγεννήθηκε - Είστε η απόδειξη ότι όλα τα προβλήματα λύνονται
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΛΛΑΔΑ
04/03/2022 · 12:55

Μητσοτάκης σε ναυπηγεία Σύρου: H ζώνη αναγεννήθηκε - Είστε η απόδειξη ότι όλα τα προβλήματα λύνονται

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού υπογράφονται έξι συμφωνίες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, την εκπαίδευση - κατάρτιση και την ανάπτυξη νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που με τη βοήθεια όλων όσοι εμπλέκονται σε αυτή την πολύ μεγάλη εθνική επιτυχία, του επενδυτή, των εργαζομένων, της Περιφέρειας, όλων των τοπικών φορέων, επισκέπτομαι σήμερα ένα ναυπηγείο το οποίο πραγματικά σφύζει από ζωή. Δεν νοείται Σύρος χωρίς ναυπηγείο. Συνεισφέρετε περίπου το 15% του ΑΕΠ του νησιού και παραπάνω από 500 καλές θέσεις εργασίας, με τεχνίτες, προκομμένους ανθρώπους, οι οποίοι δουλεύετε σε ένα κλάδο ο οποίος είναι τόσο σημαντικός για την πατρίδα μας», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της επίσκεψής του στα Ναυπηγεία Σύρου ONEX Neorion Shipyards, και υπενθύμισε την πρώτη φορά που είχε επισκεφθεί το ναυπηγείο.

«Θυμάμαι την πρώτη μου επίσκεψη στην Σύρο, όταν ακόμα το ζήτημα των Ναυπηγείων παρέπαιε, την ανησυχία στα μάτια των εκπροσώπων των εργαζομένων. Τότε, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γνωρίζοντας και το επενδυτικό ενδιαφέρον το οποίο υπήρχε για το Νεώριο, είχα δώσει τη διαβεβαίωση ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα γραφειοκρατικά και διοικητικά εμπόδια έτσι ώστε το Ναυπηγείο εδώ της Σύρου να λειτουργήσει και πάλι», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Χαίρομαι, επίσης, ιδιαίτερα κάθε φορά που μιλώ με Έλληνες πλοιοκτήτες, οι οποίοι μου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται εδώ στην Σύρο. Για την παραγωγικότητά σας, για την ταχύτητα, για την ποιότητα της δουλειάς σας. Και αυτό είναι μία πολύ μεγάλη παρακαταθήκη για την εθνική οικονομία. Δεν γίνεται η χώρα μας να έχει τον μεγαλύτερο ελληνόκτητο στόλο στον κόσμο και ταυτόχρονα να μην έχει ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία», υπογράμμισε.

«Πολύ χαίρομαι, λοιπόν, που εδώ τα έχετε καταφέρει. Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει εάν δεν βάζατε εσείς οι εργαζόμενοι πρώτοι πλάτη. Χρειάστηκε να παρθούν δύσκολες αποφάσεις. Κόψαμε γόρδιους δεσμούς, προβλήματα τα οποία έρχονταν από το παρελθόν. Τα λύσαμε και σήμερα αυτό το οποίο βλέπω, ένα ναυπηγείο γεμάτο πλοία να περιμένουν, πολλούς εργαζόμενους, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι και τα πιο σύνθετα προβλήματα μπορούν να λύνονται», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Έτσι οραματιζόμαστε την ανάπτυξη στη χώρα μας. Πάνω από όλα όταν μιλάμε για ανάπτυξη, μιλάμε για καλές δουλειές. Και πόσω μάλλον σε ένα νησί σαν την Σύρο, με μία τόσο βαριά ιστορία των ναυπηγείων ταυτισμένη με την ιστορία της πρωτεύουσας των Κυκλάδων», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σας εύχομαι ολόψυχα, από καρδιάς, καλή δύναμη, προσοχή πάντα στη δουλειά σας. Εύχομαι στη διοίκηση να εξακολουθεί να επενδύει στο ναυπηγείο, να κάνουμε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις έτσι ώστε η δουλειά αυτή, η βαριά δουλειά, να γίνεται όσο πιο φιλική προς το περιβάλλον και ξέρω ότι έχουν γίνει δουλειές σε αυτή την κατεύθυνση. Εμείς θα στηρίξουμε σε όλες τις κατευθύνσεις, να βάλουμε νέα τεχνολογία στο ναυπηγείο, να επενδύσουμε στην κατάρτιση, κάτι το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ανακοινώσουμε σήμερα, να μπαίνουν νέοι τεχνίτες, η επόμενη γενιά, να καταλαβαίνει ότι η δουλειά αυτή είναι μία δουλειά που αξίζει τον κόπο να την ακολουθεί κανείς», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θα είμαστε κοντά σε αυτή την επένδυση, όπως είμαστε κοντά σε κάθε παραγωγική επένδυση στη χώρα η οποία δημιουργεί θέσεις εργασίας. Να είστε καλά, καλή δύναμη και συγχαρητήρια και πάλι σε όλες και σε όλους», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Πρωθυπουργός.

Αναβίωση ενός ισχυρού κλάδου

Τα Ναυπηγεία Σύρου, αποτελούν απόδειξη της ανάκαμψης του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα και της τόνωσης της βιομηχανικής δραστηριότητας.

Η ιδιοκτήτρια ONEX έχει επενδύσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ στην μονάδα στο Νεώριο, καλύπτοντας παλιές οφειλές αλλά και αναβαθμίζοντας τις υποδομές.

Αποτέλεσμα είναι ότι πλέον τα ναυπηγεία απασχολούν 600 καλά αμειβόμενους εργαζόμενους, τη στιγμή που παλαιότερα διέθεταν 180 που ήταν απλήρωτοι επί χρόνια, και εξυπηρετεί περίπου 100 πλοία ανά έτος, πενταπλάσια σε σχέση με πριν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο νησί υπογράφονται σήμερα έξι συμφωνίες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, την εκπαίδευση - κατάρτιση και την ανάπτυξη νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων, ειδικά στον τομέα της ενέργειας.

Σε αυτές περιλαμβάνεται πρωτοβουλία για την κυβερνητική στήριξη της εκπαίδευσης νέων εργαζομένων για τη βιομηχανική ανασυγκρότηση, η οποία θα υλοποιηθεί μέσω μνημονίου συνεργασίας που υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γιώργου Βούτσινου, και την ONEX Neorion Shipyards.

«Υπάρχει ένα πλήρως μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση», είπε ο κ. Βούτσινος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στα γραφεία της εταιρείας. «Στόχος είναι να βρούμε τις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας, κι ένας από τους σπουδαιότερους μοχλούς αναπτυξης είναι το εξειδικευμένο προσωπικό», προσέθεσε.

Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε ότι έχουν επιλεγεί οι ειδικοτητες, όπως ελασματουργοί, σωληνουργοί και οξυγονοκολλητές, οι οποίες παρέχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και υψηλές αμοιβές. Προσέθεσε ότι στόχος είναι να ιδρυθεί στη Συρο η πρώτη σχολή κατάρτισης επιπέδου 3, σε συνεργασία με το Ναυπηγείο.

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν προβλέπουν επίσης εταιρική συμφωνία της ONEX Shipyards & Technologies με την Interamerican για την κάλυψη περιστατικών αερομεταφοράς σε νοσοκομεία της Αθήνας, συνεργασία μεταξύ του Κέντρου Καινοτομίας Aegean Neorion Innovation Center και του Πανεπιστημίου Αιγαίου για ερευνητικές δραστηριότητες, και συνεργασία της ONEX με την Arab Shipbuilding and Repair Yard από το Μπαχρέιν σε σειρά δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο και των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Επισφραγίστηκε ακόμα σύμπραξη των εταιρειών Ocean Energy, ΕΤΒ Energy Technologies and Biofuels και ONEX για την ανάπτυξη «Πρωτοτύπου ασφαλούς κυματικής ενέργειας» (Wave Energy Pilot Program, WEPP), η οποία μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στη μετάβαση στην πράσινη ηλεκτροπαραγωγή, ειδικά σε νησιωτικές περιοχές οι οποίες σήμερα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε ορυκτά καύσιμα.

Τέλος, υπογράφηκε σύμφωνο ΕΛΚΕΘΕ - ONEX για μελέτη της κατάστασης του βυθού του Λιμανιού Ερμούπολης, ώστε να αποτυπωθούν οι συνέπειες των διάφορων χρήσεων σε βάθος δεκαετιών και να δρομολογηθούν οι όποιες ενέργειες αποκατάστασης κριθούν αναγκαίες.

Στη σύσκεψη έλαβαν επίσης μέρος ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, η πρώην Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου, οι βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Σύρου Νίκος Λειβαδάρας, ο Πρόεδρος και CEO του Ομίλου ONEX Shipyards & Technologies Πάνος Ξενοκώστας, ο Αντιπρόεδρος και CFO του Ομίλου Ιωάννης Σταματόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΝΕΧ Neorion Shipyards Βασίλης Σαββίδης, ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας Ιωάννης Πασχαλίδης και ο Διευθυντής Παραγωγής της, Απόστολος Καλογεράκης.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΥΡΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μαρούσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη για δύο χρόνια

All Content

Περιστέρι Betsson: Στην Αθήνα ο Τάιταν Άντερσον (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Σε ισχύ το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις ΑΠΕ - Πού μπαίνουν «κόφτες» για νέα φωτοβολταϊκά και αιολικά

All Content - BusinessNews.gr

Έφυγε απο τη ζωή ο Μιχάλης Φανδρίδης - Σημαντική η πορεία του στον κλάδο FMCG

All Content - BusinessNews.gr

METKA: Διευρύνει τις δυνατότητες στις υποδομές με την απόκτηση του 49% της ΚΟΣΜΟ Κατασκευαστική

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

FleetNews

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

FleetNews

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

All Content

Εθνική: Γενική είσοδος 10 ευρώ με την Κύπρο

All Content

Μύκονος Betsson: Η πρώτη προπόνηση ενόψει της σεζόν 2026-27 (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Παροχές σε είδος στους εργαζόμενους: Τα όρια, οι φόροι και τι αλλάζει στις διατακτικές σίτισης

All Content - BusinessNews.gr

ΣΔΙΤ 451 εκατ. ευρώ: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR, METLEN και ΑΒΑΞ στην τελική μάχη για τις νέες φυλακές Ασπροπύργου

All Content - BusinessNews.gr

Eurostat:Στο 2,9% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Ιούλιο - Στο 2,7% στην Ελλάδα

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Προσφυγικό: 624.500 Ουκρανοί έχουν εισέλθει στην Πολωνία, 2.604 στην Ελλάδα
Προσφυγικό: 624.500 Ουκρανοί έχουν εισέλθει στην Πολωνία, 2.604 στην Ελλάδα 04/03/2022 - 11:55
Συνάντηση Παναγιωτόπουλου - Maisonnave για τον πόλεμο στην Ουκρανία 04/03/2022 - 13:57
Συνάντηση Παναγιωτόπουλου - Maisonnave για τον πόλεμο στην Ουκρανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ουκρανία: Ο δημοφιλής πρώην υπουργός Άμυνας Φεντόροφ ζητεί τη διεξαγωγή εκλογών εν μέσω πολέμου
    19/08/2026 - 13:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ανοδικά κινήθηκε η κρουαζιέρα στο λιμάνι της Κέρκυρας στο επτάμηνο
    19/08/2026 - 13:31 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Από τον παραμυθένιο γάμο στη δημιουργία οικογένειας
    19/08/2026 - 13:23 LIFESTYLE
  • Η Νέα Ζηλανδία υιοθετεί νόμο που προστατεύει τις επιχειρήσεις από δίκες για κλιματικούς λόγους
    19/08/2026 - 13:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Mαρκ Κάρνεϊ: Μένει «σημαντική δουλειά για να γίνει» στις διαπραγματεύσεις Καναδά-ΗΠΑ
    19/08/2026 - 12:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ρεκόρ ταχύτητας για το «Spider-Man: Brand New Day» με 800 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ
    19/08/2026 - 12:48 LIFESTYLE
  • Έξυπνες κάμερες στους δρόμους: 1.800 παραβάσεις σε μόλις 4 ημέρες στη Συγγρού
    19/08/2026 - 12:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurostat:Στο 2,9% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Ιούλιο - Στο 2,7% στην Ελλάδα
    19/08/2026 - 12:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OHE: Αριθμός ρεκόρ εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις δέχθηκαν επίθεση στη διάρκεια του 2025
    19/08/2026 - 12:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για ανέργους, επιχειρήσεις και νέους - Εμφαση σε απασχόληση και εξειδίκευση
    19/08/2026 - 12:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Eurobank: Η ανθεκτικότητα του λιανεμπορίου στην Ελλάδα, παρά τις διαδοχικές διαταραχές της τελευταίας επταετίας
    18/08/2026 - 17:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,49%, στα 235,89 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    18/08/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πλαστικά Κρήτης: Επιστολή πρόθεσης για εξαγορά της μαροκινής Naturplas Industrial
    18/08/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τρία μεγάλα blockbusters της Marvel το 2028
    18/08/2026 - 14:03 LIFESTYLE
  • Κολομβία: Σε πάνω από 9,5 δισεκ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές από τον φονικό σεισμό
    18/08/2026 - 16:52 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαρούσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη για δύο χρόνια

19/08/2026 - 09:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Transfer market: Οι κινήσεις των 14 ομάδων της GBL

19/08/2026 - 09:52
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

19/08/2026 - 09:49
FleetNews
fleetnews.gr

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

18/08/2026 - 10:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo