Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
H Γαλλία μετράει τις πληγές της
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
14/11/2015 · 02:00

H Γαλλία μετράει τις πληγές της

Τουλάχιστον 127 νεκροί στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τουλάχιστον 127 άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής --σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro-- σε μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της Γαλλίας, συμπεριλαμβανομένης της σφαγής σε έναν συναυλιακό χώρο υπό τον ήχο των κραυγών «Αλλάχου Άκμπαρ» και μιας επίθεσης βομβιστή-καμικάζι στο Σταντ ντε Φρανς.Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα που διεξάγουν οι γαλλικές αρχές άλλοι 200 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι 80 θεωρούνται βαριά τραυματίες.

Περίπου 1.500 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο συναυλιών Μπατακλάν, ένα πολύ γνωστό κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων --κοντά στον χώρο όπου τζιχαντιστές είχαν αποδεκατίσει τα μέλη της σύνταξης της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo τον Ιανουάριο-- όταν εισέβαλαν οι ένοπλοι.

«Δύο ή τρία πρόσωπα χωρίς μάσκες μπήκαν με αυτόματα τουφέκια εφόδου τύπου Καλάσνικοφ και άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά εναντίον του πλήθους», αφηγήθηκε ένας νεαρός δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1, ο Ζιλιάν Πιρς, που βρισκόταν στην αίθουσα. «Υπήρχαν πτώματα παντού».

«Διήρκεσε πάνω από ένα δεκάλεπτο, τέταρτο. Ήταν εξαιρετικά βίαιο και επικράτησε πανικός», με τον κόσμο να ποδοπατιέται για να σωθεί, πρόσθεσε.

«Πυροβολούσαν μέσα στο πλήθος φωνάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ"», αφηγήθηκε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info. «Τους άκουσα να ξαναγεμίζουν... συνέχισαν να ρίχνουν στον κόσμο... πηδούσα πάνω από πτώματα, ήταν εφιάλτης», πρόσθεσε, με τη φωνή του να διακόπτεται από λυγμούς.

Συνολικά, έξι ως επτά ταυτόχρονες επιθέσεις διαπράχθηκαν σε διάφορους τομείς της γαλλικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην έρευνα.

Τουλάχιστον τρεις εκρήξεις, η μία εκ των οποίων οφειλόταν σε βομβιστή-καμικάζι, σημειώθηκαν κοντά στο Σταντ ντε Φρανς, όπου διεξαγόταν φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Γαλλίας και της Γερμανίας με 80.000 θεατές, περιλαμβανομένου του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Η επίθεση βομβιστή-καμικάζι είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη Γαλλία, τουλάχιστον στη σύγχρονη ιστορία της.

Στο Παρίσι η αστυνομική διεύθυνση κατέγραψε πολλές επιθέσεις ενόπλων, στο Μπισά (10ο διαμέρισμα) και στη Ρι ντε Σαρόν (11ο διαμέρισμα), κοντά στην Πλας ντε λα Ρεπιμπλίκ.

Στη Ρι Μπισά, μέσα στο εστιατόριο Le Petit Cambodge, η κατάσταση «ήταν σουρεαλιστική, όλος ο κόσμος ήταν στο πάτωμα, κανένας δεν κινιόταν», αφηγήθηκε μια γυναίκα. «Ο κόσμος δεν καταλάβαινε τι είχε γίνει. Ένας νεαρός μετέφερε ένα μικρό κορίτσι στα χέρια. Έμοιαζε να είναι νεκρό», πρόσθεσε.

Μπροστά στην έκταση των επιθέσεων, οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες της γαλλικής πρωτεύουσας να αποφεύγουν να βγαίνουν από τα σπίτια τους εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη, ενώ στα νοσοκομεία του Παρισιού κηρύχθηκε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Οκτώ «τρομοκράτες» σκοτώθηκαν στις επιθέσεις στο Παρίσι, οι επτά εκ των οποίων πυροδότησαν γιλέκα με εκρηκτικά που είχαν φορέσει, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Τέσσερις από τους δράστες σκοτώθηκαν στον χώρο συναυλιών Μπατακλάν, εκ των οποίων οι τρεις πυροδότησαν γιλέκα με εκρηκτικά και ο τέταρτος έπεσε νεκρός από πυρά ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων που επενέβησαν. Τρεις βομβιστές-καμικάζι σκοτώθηκαν στην περιοχή του Σταντ ντε Φρανς και άλλος ένας στην λεωφόρο Βολτέρου, κοντά στο Μπατακλάν, στο ανατολικό τμήμα του Παρισιού, διευκρίνισε η πηγή αυτή.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ανέφερε ότι κηρύσσεται κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, επανέρχονται οι έλεγχοι στα σύνορα και ζήτησε να σταλούν ενισχύσεις από τις ένοπλες δυνάμεις, άλλοι 1.500 άνδρες, που προστίθενται στους 7.000 στρατιωτικούς που είναι μόνιμα ανεπτυγμένοι εντός της Γαλλίας για αποστολές ασφαλείας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιανουαρίου. «Είναι φρίκη», είπε ο Ολάντ, καταγγέλλοντας τις «τρομοκρατικές ενέργειες χωρίς προηγούμενο» που διαπράχθηκαν.

«Γνωρίζουμε από πού προήλθαν αυτές οι επιθέσεις», τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος χωρίς να κατονομάσει κάποια οργάνωση. «Υπάρχουν πράγματι καλοί λόγοι να φοβόμαστε», πρόσθεσε.

Ο Ολάντ, ο οποίος ακύρωσε το ταξίδι που προγραμμάτιζε να κάνει την Κυριακή στην Τουρκία για την ετήσια σύνοδο των ηγετών των κρατών μελών της G20, μετέβη αμέσως μετά τη λήξη της κρίσης στο Μπατακλάν, όπου διεμήνυσε ότι η κυβέρνησή του θα διεξαγάγει έναν «αδυσώπητο» αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας και των δραστών των χθεσινοβραδινών επιθέσεων.

Μια ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης συστήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών. Ένα έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκλήθηκε για αργότερα σήμερα το πρωί. Η διεύθυνση της εισαγγελίας που είναι αρμόδια για υποθέσεις τρομοκρατίας άρχισε να διεξάγει έρευνα.

Ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολέν δήλωσε ότι πέντε από τους δράστες των επιθέσεων «εξουδετερώθηκαν».

Το Γαλλικό Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης (CFCM) καταδίκασε τις «ειδεχθείς και ταπεινωτικές επιθέσεις» και κάλεσε τους «μουσουλμάνους της Γαλλίας να προσευχηθούν η Γαλλία να μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτή την φρικτή δοκιμασία με ηρεμία και αξιοπρέπεια».

Δηλώσεις καταδίκης και αλληλεγγύης έφθασαν πολύ γρήγορα από όλο τον κόσμο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα υποσχέθηκε ότι η κυβέρνησή του θα βοηθήσει τη Γαλλία να «προσαγάγει τους τρομοκράτες ενώπιον της δικαιοσύνης», το Κρεμλίνο καταδίκασε τις «απάνθρωπες» επιθέσεις, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε «συγκλονισμένη» από τις «προφανώς τρομοκρατικές» επιθέσεις, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου διαβεβαίωσε τη Γαλλία ότι την υποστηρίζει στον «κοινό πόλεμο» εναντίον της τρομοκρατίας.

Οι χθεσινές επιθέσεις καταγράφηκαν δέκα μήνες μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό και ενός εβραϊκού πολυκαταστήματος στο Παρίσι με 17 νεκρούς. Εκείνες τις επιθέσεις είχαν διαδεχθεί και άλλες, ή απόπειρες για επιθέσεις.

Η πιο πρόσφατη είχε γίνει την 21η Αυγούστου σε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας Thalys που εκτελούσε δρομολόγιο από το Άμστερνταμ στο Παρίσι. Το μακελειό σε εκείνη την περίπτωση είχε αποφευχθεί χάρη στην επέμβαση επιβατών, περιλαμβανομένων Αμερικανών στρατιωτών που έκαναν διακοπές, που κατάφεραν να εξουδετερώσουν έναν άνδρα οπλισμένο με ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Δύο άνθρωποι είχαν τραυματιστεί. Ο δράστης, ο Αγιούμπ ελ Χαζανί, ένας νεαρός Μαροκινός γνωστός στις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών, είχε συλληφθεί.

Μετά τις επιθέσεις του Ιανουαρίου, βάσει του σχεδίου εθνικής ασφαλείας Vigipirate της Γαλλίας το επίπεδο ασφαλείας στην περιοχή του Παρισιού παρέμενε στο ύψιστο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, μια αποστολή εσωτερικής ασφάλειας έχει ανατεθεί στον γαλλικό στρατό.

Η Γαλλία συμμετέχει εδώ και πάνω από δύο χρόνια στον συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που δρα εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στο Ιράκ. Τον Οκτώβριο, η γαλλική Πολεμική Αεροπορία άρχισε να διεξάγει πλήγματα εναντίον στόχων του ΙΚ και στη Συρία.

Το Παρίσι είχε ανακοινώσει την 5η Νοεμβρίου ότι τον Δεκέμβριο θα πλεύσει εκ νέου στον Κόλπο το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, κίνηση που ακολούθησε την αμερικανική απόφαση να κλιμακωθούν οι συμμαχικοί βομβαρδισμοί στη Συρία.

  • ΠΑΡΙΣΙ
  • ·
  • ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ
  • ·
  • ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ
  • ·
  • ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
  • ·
  • ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
  • ·
  • ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τρινκιέρι: "Ό,τι είναι καλό σήμερα, αύριο δεν είναι αρκετό"

All Content

Δεν μέτρησε τρίποντο του Ηρακλή στο φινάλε της ήττας 83-84 από την Μπόρατς

All Content - BusinessNews.gr

BriQ Properties: Επενδυτικό πλάνο 83 εκατ. ευρώ για νέες αγορές και υπεραξίες στα ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Πόλος έλξης η Ελλάδα για διεθνή funds - Σε χρηματοοικονομικό κέντρο αναδεικνύεται η χώρα

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Υπερκάλυψη στη δημόσια προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ - Προσφορές 656 εκατ. ευρώ

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

FleetNews

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

All Content

Τρομάζει ο ΠΑΟΚ 89-77 την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία! (pics)

All Content

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Σπαρτάκ (video)

All Content - BusinessNews.gr

Το έτοιμο φαγητό κερδίζει τους Ελληνες καταναλωτές - Τα σούπερ μάρκετ διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο

All Content - BusinessNews.gr

myKataggelies από τον Οκτώβριο - Νέα ψηφιακά εργαλεία και στοχευμένοι έλεγχοι στην αγορά

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης από Καστελόριζο: Στόχος να προσελκύσουμε περισσότερο μόνιμο πληθυσμό στο νησί

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παρέμβαση σε τρία ταμπλώ από το IFC
Παρέμβαση σε τρία ταμπλώ από το IFC 14/11/2015 - 02:00
Γαλλία: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο 14/11/2015 - 02:00
Γαλλία: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΙΣΑ: Επικαιροποιεί τις προτάσεις που έχει καταθέσει από το 2020 για την θωράκιση της δημόσιας υγείας
    12/09/2026 - 19:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    12/09/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
    12/09/2026 - 18:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ενισχύεται σημαντικά ο κλιματικός κίνδυνος του καύσωνα στην Αττική έως το 2060
    12/09/2026 - 17:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σύνοδος Πρυτάνεων: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί αποκλεισμού ελληνικών ΑΕΙ από την κατάταξη Webometrics
    12/09/2026 - 16:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης από Καστελόριζο: Στόχος να προσελκύσουμε περισσότερο μόνιμο πληθυσμό στο νησί
    12/09/2026 - 15:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χατζηδάκης: Πέντε συμπεράσματα από την παρουσία του Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
    12/09/2026 - 15:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τη Δευτέρα στην Αγία Τριάδα Νίκαιας η κηδεία Μαζωνάκη - Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του
    12/09/2026 - 14:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Κουμπαράς για τη νέα γενιά»: Ο Κ. Πιερρακάκης εξηγεί τη λειτουργία του ειδικού λογαριασμού
    12/09/2026 - 14:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης σε Ρω και Στρογγύλη: Επίσκεψη στα ακριτικά φυλάκια και μήνυμα στήριξης στις Ένοπλες Δυνάμεις
    12/09/2026 - 13:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πόλος έλξης η Ελλάδα για διεθνή funds - Σε χρηματοοικονομικό κέντρο αναδεικνύεται η χώρα
    12/09/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Star Bulk: Υπερκάλυψη στη δημόσια προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ - Προσφορές 656 εκατ. ευρώ
    12/09/2026 - 10:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το έτοιμο φαγητό κερδίζει τους Ελληνες καταναλωτές - Τα σούπερ μάρκετ διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο
    12/09/2026 - 11:10 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τη Δευτέρα στην Αγία Τριάδα Νίκαιας η κηδεία Μαζωνάκη - Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του
    12/09/2026 - 14:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΕΘ 2026: Όλα τα νέα μέτρα μέχρι το 2027 - Τα οφέλη για κάθε κοινωνική ομάδα και τις επιχειρήσεις
    12/09/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τρινκιέρι: "Ό,τι είναι καλό σήμερα, αύριο δεν είναι αρκετό"

12/09/2026 - 20:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Ρεάλ 113-74 στη Μάλαγα και... παίρνει Νικ Σμιθ Τζούνιορ!

12/09/2026 - 20:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με την ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», το τελευταίο αντίο της ΕΡΤ στον Γιώργο Μαζωνάκη

11/09/2026 - 15:02
FleetNews
fleetnews.gr

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

11/09/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το μεγάλο στοίχημα Αλαφούζου στα media και τις τηλεπικοινωνίες

11/09/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
FleetNews
fleetnews.gr

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

11/09/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo