Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χαρδαλιάς: Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στη Βαρυμπόμπη - 76 σπίτια με σοβαρές ζημιές
NewsRoom NewsRoom
ΕΛΛΑΔΑ
04/08/2021 · 13:09

Χαρδαλιάς: Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στη Βαρυμπόμπη - 76 σπίτια με σοβαρές ζημιές

Διάσπαρτες αναζοπυρώσεις στη Βαρυμπόμπη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τεράστια είναι η καταστροφή σε περιουσίες και καμένο δάσος, που έχει προκαλέσει η πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, ενώ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη βόρεια Εύβοια, όπου εκκενώθηκαν άλλοι δύο οικισμοί, σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση που έκανε πριν από λίγη ώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, ως προς την περιοχή που κάηκε στην Αττική, μια πρώτη εκτίμηση ανέρχεται σε περίμετρο 12.500 στρεμμάτων, ενώ έχει ήδη ενεργοποιηθεί και η Υπηρεσία Copernicus της Ε.Ε. για την άμεση χαρτογράφηση της περιοχής που επλήγη.

Ως προς τις ζημιές, όπως ανέφερε ο υφυπουργός, μια πρώτη εκτίμηση που μένει βεβαίως να επιβεβαιωθεί πλήρως από τα αρμόδια συνεργεία, είναι: 76 σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, 18 σπίτια έχουν υποστεί μερικές ζημιές, 27 επιχειρήσεις στην περιοχή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ 82 οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και 64 έχουν υποστεί μερικές ζημιές.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι στην Βαρυμπόμπη πλέον, χάρη στη δουλειά που έγινε τη νύχτα από τα πεζοπόρα τμήματα κυρίως, τώρα υπάρχουν μόνο διάσπαρτες αναζωπυρώσεις και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μέσα στη μέρα θα υπάρξει τουλάχιστον οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Ο υφυπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο έργο αστυνομικών και πυροσβεστών για την απομάκρυνση των κατοίκων από τις φλεγόμενες περιοχές, καθώς και στην χρήση του 112, το οποίο συνέβαλε ώστε η απομάκρυνση να είναι ασφαλής, ενώ αναφέρθηκε στη μέριμνα της Πολιτείας για την φιλοξενία των ανθρώπων που βρέθηκαν στο δρόμο δίνοντας αναλυτικά στοιχεία.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας προχωρήσαμε σε επιπλέον απομακρύνσεις πολιτών από τις περιοχές όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά, καθώς και σε οργανωμένες εκκενώσεις περιοχών. Συγκεκριμένα, Πυροσβεστικές και Αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να επέμβουν σε τουλάχιστον 71 περιπτώσεις και να απομακρύνουν 182 άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς και ηλικιωμένων. Στο σύνολο έχουν πραγματοποιηθεί 442 διασώσεις - απομακρύνσεις πολιτών. Ως προς τις εκκενώσεις περιοχών, εστάλη ένα ακόμα μήνυμα μέσω του 112, στις 03.20 για την εκκένωση της οδού Ανοίξεως στο Κρυονέρι», είπε ο κ. Χαρδαλιάς και υπογράμμισε:

«Χθες ζήσαμε μια ακόμα εξαιρετικά δύσκολη νύχτα, όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, στη Λίμνη Ευβοίας, στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας, στην Ανατολική Μάνη. Σε όλα αυτά τα μέτωπα όπου ακόμα δίνουμε τη μάχη, καθώς από χθες το βράδυ ως και τώρα έχουμε 41 νέες ενάρξεις πυρκαγιάς».

Για την κατάσταση στην Βαρυμπόμπη ανέφερε:

«Στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, η δουλειά που έγινε όλη τη νύχτα από τα πεζοπόρα τμήματα έχει βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση. Από τα τέσσερα μέτωπα που αντιμετωπίσαμε τη νύχτα, το ξημέρωμα μας βρήκε με ένα ενεργό και τα υπόλοιπα σε ύφεση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια- οι άντρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος και όλοι οι εμπλεκόμενοι παραμένουμε στο πεδίο, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μαζί με την Αστυνομία, τις εθελοντικές μας οργανώσεις, καθώς και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας. Με το πρώτο φως τα εναέρια μέσα κάνουν διαρκώς ρίψεις κι ευελπιστούμε ότι μέσα στη μέρα θα έχουμε τουλάχιστον οριοθέτηση της κατάστασης. Αυτή τη στιγμή οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν διάσπαρτες αναζωπυρώσεις στην ευρύτερη περιοχή χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα».

Στο πεδίο της πυρκαγιάς επιχειρούν 520 πυροσβέστες, με 17 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 150 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και το κινητό επιχειρησιακό κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ. Έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν περιοδικά 5 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχει ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα και εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Επίσης, συνδράμουν η ΕΛ.ΑΣ., πολυάριθμες εθελοντικές ομάδες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

«Θα ήθελα εδώ να υπογραμμίσω ότι αν και οι επιχειρήσεις αυτές έγιναν μέσα στον αστικό ιστό και υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και των κατοίκων που ακολουθούσαν τις οδηγίες μας, εξελίχθηκαν απολύτως ομαλά, τόνισε ο υφυπουργός και συμπλήρωσε: «Θα το επαναλάβω ότι απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ανθρώπινη ζωή. Μπροστά στον κίνδυνο, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο».

Σε ό,τι αφορά στου πολίτες που υποχρεώθηκαν να ξεσπιτωθούν ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε:

«Ανακοινώσαμε χθες ότι οι συμπολίτες μας που δεν μπορούν να επιστρέψουν στις οικίες τους, μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ, στο 1135, όπου θα λάβουν καθοδήγηση για τα ξενοδοχεία όπου μπορούν να φιλοξενηθούν με έξοδα του κράτους για όσο χρειαστεί μέχρι να αποκατασταθεί η πρόσβαση στις οικίες τους. Εξυπηρετήσαμε μέχρι τώρα 672 άτομα σε όλη τη χώρα που κάλεσαν για να ενημερωθούν, εκ των οποίων οι 538 επέλεξαν τελικά να φιλοξενηθούν στα ξενοδοχεία που τους υποδείχθηκαν».

Στο σημείο αυτό ο υφυπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον αντιπεριφεριάρχη αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία Βασίλη Κόκκαλη, «καθώς κινητοποίησαν όλο το μηχανισμό τους και συνδράμουν πολύ σημαντικά, ιδίως με τις υδροφόρες και τα άλλα μηχανήματά τους, στο έργο της πυρόσβεσης».

Η πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοια

Δραματική όμως παραμένει και η κατάσταση από την πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοιας, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς και αυτή την ώρα υπάρχει κλιμάκωση της κινητοποίησης και ενίσχυση δυνάμεων καθώς άλλαξαν τα δεδομένα, με την αλλαγή της φοράς των ανέμων σε βορειοανατολικούς. Για το λόγο αυτό πριν από λίγο, στις 12.20, εστάλη sms 112 στους κατοίκους των περιοχών Κούλουρος και Μαρούλι για να εκκενώσουν άμεσα προς Ιστιαία.

Πιο αναλυτικά, ως προς την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση στην περιοχή Μυρτιά, μέσω 112 εστάλησαν 3 sms, το 1ο στις 18:00 για εκκένωση στις περιοχές Καλαμούδι και Ρετσινόλακκος και το 2ο στις 19:55 για εκκένωση στις περιοχές Σηπιάδα και Ρετσινόλακκος προς ασφαλή κατεύθυνση, ενώ σήμερα στις 03:00 τα ξημερώματα εστάλη το 3ο sms για εκκένωση στους οικισμούς Κουρκουλοί και Σκεπαστή.

Σήμερα το πρωί μετά από σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε η οργανωμένη απομάκρυνση των κατοίκων από τους μικρούς οικισμούς Καλαμούδι, Παλαιοχώρι και Δαμιά και από τον Όσιο Δαυίδ. Επιχειρούν 95 πυροσβέστες 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 35 οχήματα και από αέρος περιοδικά 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σχετικά με τις άλλες πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε:

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Βασιλίτσι Μεσσηνίας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 74 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Καστανιά του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, είναι επίσης σε εξέλιξη και εκεί επιχειρούν 55 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη.

Πριν από λίγο, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Καυκανία της Αρχαίας Ολυμπία, όπου κινητοποιήθηκαν άμεσα 46 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων,16 οχήματα και 4 αεροσκάφη.

Ο κ. Χαρδαλιάς, όπως είπε, η χώρα μας απέστειλε χθες αίτημα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και ήδη η Κύπρος αποστέλλει βοήθεια μετά και από απ' ευθείας επικοινωνία μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, αλλά και επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Επιχειρούν ήδη 40 Κύπριοι πυροσβέστες, ενώ εντός της επόμενης ώρας αναμένονται 2 αεροσκάφη Airtractor για συνδρομή στη Ρόδo. Επίσης, σήμερα το πρωί, η Σουηδία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας και αποστέλλει δύο αεροσκάφη Airtractor μέσω του RescEU.

Μηνύματα μέσω 112 σε Ρόδο και Κρήτη

Ειδική επισήμανση έκανε ο υφυπουργός και για την σημερινή κατάσταση στη Ρόδο, που, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Για το λόγο αυτό, στις 9:30 εστάλη μήνυμα από το 112 στη Ρόδο που ενημερώνει για τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, δίνοντας οδηγίες στους κατοίκους προκειμένου να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά στην ύπαιθρο. Αντίστοιχο μήνυμα απεστάλη αμέσως μετά στις 09.45 στην Κρήτη, όπου επίσης ο κίνδυνος εκδήλωσης κινδύνου πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός με ιδιαίτερα καιρικά χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε έκκληση στους πολίτες να είναι σε εγρήγορση όλες τις επόμενες μέρες και να αποφύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά.

«Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να τονίσω ότι η προσοχή όλων μας είναι απολύτως αναγκαία. Οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες, ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Παραμένουμε σε εγρήγορση, αποφεύγουμε κάθε μα κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά», είπε ο υφυπουργός και κατέληξε:.

«Όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, ενώ όλες οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος παραμένουν σε γενική επιφυλακή και σε πλήρη ανάπτυξη και διασπορά, όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε όλη την επικράτεια.

Και μαζί με τον υπουργό μας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος παρέμεινε στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής όλο το βράδυ και τον Γενικό μας Γραμματέα, Βασίλη Παπαγεωργίου που βρίσκεται διαρκώς στο πεδίο, παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη της κατάστασης».

  • ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
  • ·
  • ΦΩΤΙΑ
  • ·
  • ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
  • ·
  • ΕΥΒΟΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Έφτασε Κύπρο για το «Νεόφυτος Χανδριώτης» (pics & vid)

All Content

Άρης: Χωρίς Μοκόκα, Γιόβιτς, Πουλιανίτη και Τανούλη στην Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Στα 296,9 εκατ. ευρώ ο τζίρος - Eπενδύσεις 23,2 εκατ. ευρώ και νέα παραγωγική δυναμικότητα

All Content - BusinessNews.gr

Λουξ: "Δροσιστική" άνοδος 23,7% στα καθαρά κέρδη το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,2% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή τον Ιούλιο φέτος

All Content

ΕΡΤ: Νέα οπτική ταυτότητα για τα τηλεοπτικά της κανάλια

All Content

Aπό την Ogilvy το επίσημο λανσάρισμα της Telekom

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

All Content

Φρανσίσκο: "Καλύτερα και από όσο τα περίμενα στον Παναθηναϊκό!"

All Content

Ιστορική νίκη πρόκριση της Γερμανίας στους "4" 93-74 το Βέλγιο

All Content - BusinessNews.gr

Η ΕΚΤ αύξησε κατά 0,25% τα επιτόκια, στο 2,5% το βασικό επιτόκιο

All Content - BusinessNews.gr

Σε 8,91 δισ. ευρώ ανήλθαν το 2024 τα συνολικά έσοδα από τους περιβαλλοντικούς φόρους

All Content - BusinessNews.gr

ELBISCO: Οριακή αύξηση τζίρου στα 131,38 εκατ. ευρώ για το 2025 - Στα 11,02 εκατ. ευρώ τα EBITDA

FleetNews

Opel: Σχεδόν 60 χρόνια πρωτοπορίας στην ηλεκτροκίνηση

FleetNews

Αποκάλυψη για το αμιγώς ηλεκτρικό Dacia Spring

CSRΝews.gr

Food for Thought by Lidl Ελλάς: Τι συμβαίνει όταν επενδύεις στα ταλαντούχα παιδιά της χώρας;

CSRΝews.gr

Σε 8,91 δισ. ευρώ ανήλθαν το 2024 τα συνολικά έσοδα από τους περιβαλλοντικούς φόρους

CSRΝews.gr

Αυξάνονται οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καύσωνας: Στους 43-45 βαθμούς οι μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα
Καύσωνας: Στους 43-45 βαθμούς οι μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα 04/08/2021 - 12:57
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 77 άτομα σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα 04/08/2021 - 13:16
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 77 άτομα σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΝΤ: Αντέχει η παγκόσμια οικονομία, αλλά οι κίνδυνοι μεγαλώνουν – Πετρέλαιο, πληθωρισμός και χρέος στο επίκεντρο
    10/09/2026 - 21:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Στα "κόκκινα" τερμάτισαν την Πέμπτη, σε χαμηλό δύο μηνών
    10/09/2026 - 21:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 107 δολάρια έφτασε το Brent - Σε υψηλά τριετίας οι τιμές του φυσικού αερίου - Πιέσεις στην αγορά ομολόγων
    10/09/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurobank: Θετικές προοπτικές από τη Morningstar DBRS – Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση στο A (low)
    10/09/2026 - 20:33 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί – Τα νέα ευρήματα που αλλάζουν τα δεδομένα
    10/09/2026 - 19:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανάρτηση Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030»
    10/09/2026 - 19:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα €2,34 εκατ. τα κέρδη στο εξάμηνο - Στα €0,67 ανά μετοχή οι συνολικές διανομές για το έτος
    10/09/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε δημοπρασία το "revenge dress" που φόρεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα
    10/09/2026 - 18:47 LIFESTYLE
  • Χρηματιστήριο- κλείσιμο: Με οριακές απώλειες κάτω από τις 2.700 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
    10/09/2026 - 18:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΚΤ: Υψηλή αβεβαιότητα και αυξημένους κινδύνους «βλέπει» η Λαγκάρντ
    10/09/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δημοσκόπηση GPO: Στο 30,6% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου και άνοδο 2 μονάδες μετά τη ΔΕΘ - Στο 16% ο Τσίπρας
    09/09/2026 - 22:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σαράντης: Κρατά τον πήχη στα 97 εκατ. ευρώ EBITDA και επιταχύνει τις επενδύσεις
    10/09/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fourlis: Αλλαγή τακτικής με έμφαση στις τιμές και τα μερίδια - Τα σχέδια για IKEA, αθλητικά είδη και Ρουμανία
    10/09/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια: Νέα «γραμμή άμυνας» για τα καύσιμα εξετάζει η κυβέρνηση
    10/09/2026 - 07:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΜΕΓΑ: Στα 296,9 εκατ. ευρώ ο τζίρος - Eπενδύσεις 23,2 εκατ. ευρώ και νέα παραγωγική δυναμικότητα
    10/09/2026 - 12:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνικός Διστόμου: Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές με Χουχούμη!

10/09/2026 - 19:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Με Λεσόρ αλλά χωρίς Σλούκα στη Ρόδο

10/09/2026 - 18:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Food for Thought by Lidl Ελλάς: Τι συμβαίνει όταν επενδύεις στα ταλαντούχα παιδιά της χώρας;

10/09/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Food for Thought by Lidl Ελλάς: Τι συμβαίνει όταν επενδύεις στα ταλαντούχα παιδιά της χώρας;

10/09/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Σε 8,91 δισ. ευρώ ανήλθαν το 2024 τα συνολικά έσοδα από τους περιβαλλοντικούς φόρους

10/09/2026 - 14:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Πέτρος Κουσουλός επιστρέφει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

10/09/2026 - 14:38
FleetNews
fleetnews.gr

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

10/09/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

10/09/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo