Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ευρωβαρόμετρο: Η εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκε από το περασμένο καλοκαίρι
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
26/04/2021 · 11:27

Ευρωβαρόμετρο: Η εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκε από το περασμένο καλοκαίρι

Την περίοδο αυτή που η καθημερινότητα των Ευρωπαίων επηρεάστηκε από την πανδημία του κορονοϊού, εδώ και πάνω από ένα έτος, η στάση τους απέναντι στην ΕΕ παραμένει θετική, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τελευταίου τακτικού Ευρωβαρόμετρου που διενεργήθηκε τον Φεβρουάριο-Μάρτιο 2021.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η εικόνα της ΕΕ και η εμπιστοσύνη σε αυτή ενισχύθηκαν και ανέρχονται στα υψηλότερα ποσοστά τους εδώ και πάνω από μία δεκαετία. Οι Ευρωπαίοι πολίτες ξεχωρίζουν την υγεία και την οικονομική κατάσταση ως τις δύο κορυφαίες ανησυχίες τους τόσο σε επίπεδο ΕΕ όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Σύμφωνα με την έρευνα σημειώθηκε επίσης αύξηση της ανησυχίας για την παρούσα κατάσταση των εθνικών οικονομιών: το 69% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι η κατάσταση είναι επί του παρόντος «κακή» και το 61% των Ευρωπαίων εξέφρασε τον φόβο ότι η οικονομία της χώρας τους θα ανακάμψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας «το 2023 ή αργότερα».

1. Εμπιστοσύνη και εικόνα της ΕΕ

Την Ευρωπαϊκή Ένωση εμπιστεύονται σχεδόν οι μισοί Ευρωπαίοι (49%), καθώς ο σχετικός δείκτης σημείωσε άνοδο κατά 6 εκατοστιαίες μονάδες σε σχέση με το Τακτικό Ευρωβαρόμετρο το καλοκαίρι του 2020. Βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί από την άνοιξη του 2008. Η εμπιστοσύνη στις εθνικές κυβερνήσεις (36%) και στα εθνικά κοινοβούλια (35%) έχει υποχωρήσει, αν και στις δύο περιπτώσεις παραμένει υψηλότερη από ό,τι το φθινόπωρο του 2019.

Σε 20 κράτη μέλη η πλειονότητα όσων απάντησαν δήλωσε ότι εμπιστεύονται την ΕΕ, με τα υψηλότερα επίπεδα να παρατηρούνται στην Πορτογαλία (78%) και την Ιρλανδία (74%).

Η θετική εικόνα της ΕΕ (46%) έχει φτάσει στο υψηλότερο σημείο της από το φθινόπωρο του 2009, αφότου σημείωσε αύξηση κατά 6 εκατοστιαίες μονάδες από το φθινόπωρο του 2020. Λιγότερα άτομα έχουν ουδέτερη εικόνα για την ΕΕ (38%, -2 εκατοστιαίες μονάδες), ενώ 15% (-4 εκατοστιαίες μονάδες) έχουν αρνητική εικόνα για την ΕΕ.

Η πλειονότητα όσων απάντησαν σε 25 κράτη μέλη της ΕΕ έχουν θετική εικόνα για την ΕΕ (το καλοκαίρι του 2020 αυτό ίσχυε για 13) με τα υψηλότερα ποσοστά να παρατηρούνται στην Πορτογαλία (76%) και στην Ιρλανδία (75%).

2. Βασικές πηγές ανησυχίας σε επίπεδο ΕΕ και σε εθνικό επίπεδο

Περίπου τέσσερις στους δέκα πολίτες της ΕΕ θεωρούν την υγεία ως το σημαντικότερο ζήτημα που αντιμετωπίζει επί του παρόντος η ΕΕ: το ζήτημα αυτό ξεχώρισε το 38% όσων απάντησαν, κάτι που αποτελεί απότομη αύξηση κατά 16 εκατοστιαίες μονάδες από το καλοκαίρι του 2020. Κατέλαβε την πρώτη θέση, πριν από την οικονομική κατάσταση (35%, αμετάβλητη), ενώ η κατάσταση των δημόσιων οικονομικών των κρατών μελών έπεσε στην τρίτη θέση (21%, -2 εκατοστιαίες μονάδες). Το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή κατέχουν πλέον την τέταρτη θέση (20%, αμετάβλητη), ενώ η μετανάστευση, στο 18% ύστερα από μείωση κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες, δεν αποτελεί πλέον μια από τις τρεις κυριότερες πηγές ανησυχίας για πρώτη φορά από το φθινόπωρο του 2014. Η ανεργία είναι στην έκτη θέση, με 15% των απαντήσεων (-2 εκατοστιαίες μονάδες).

Όσον αφορά τις κύριες πηγές ανησυχίας σε εθνικό επίπεδο, η υγεία θεωρείται επίσης ως το σημαντικότερο ζήτημα (44%), κάτι που συνιστά αύξηση κατά 13 ποσοστιαίες μονάδες από το καλοκαίρι του 2020. Η οικονομική κατάσταση έρχεται σε δεύτερη θέση, όπως ανέφερε το ένα τρίτο των Ευρωπαίων (33%, αμετάβλητο ποσοστό), ενώ το ένα τέταρτο ξεχώρισε την ανεργία (25%, -3 εκατοστιαίες μονάδες).

3. Η οικονομική κατάσταση και το ευρώ

Οι απόψεις για την εθνική οικονομία εξακολουθούν να επιδεινώνονται: μόνο το 29% των πολιτών της ΕΕ κρίνουν επί του παρόντος ότι η κατάσταση είναι «καλή» (-5 εκατοστιαίες μονάδες από το καλοκαίρι του 2020, -18 από το φθινόπωρο του 2019), το χαμηλότερο επίπεδο για τον συγκεκριμένο δείκτη από την άνοιξη του 2013. Η αναλογία των Ευρωπαίων που θεωρούν ότι η κατάσταση αυτή είναι «κακή» κερδίζει έδαφος αντίστοιχα (69%, +5%).

Οι θετικές απόψεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της εθνικής οικονομίας διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, από 86% στο Λουξεμβούργο έως 7% στην Ιταλία.

Η στήριξη για το ευρώ παραμένει πολύ υψηλή: Το 79% (+4) των πολιτών στη ζώνη του ευρώ είναι υπέρ του κοινού νομίσματος, το υψηλότερο επίπεδο από το 2004, με ποσοστά που κυμαίνονται από 95% στην Πορτογαλία έως 70% στη Γαλλία και την Αυστρία. Συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επτά στους δέκα Ευρωπαίους είναι υπέρ του ευρώ (70%, +3), το υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ.

4. Η πανδημία του κορονοϊού

Το 43% των Ευρωπαίων είναι ικανοποιημένο με τα μέτρα που έχουν μέχρι στιγμής λάβει οι εθνικές κυβερνήσεις για να καταπολεμήσουν την πανδημία (-19 εκατοστιαίες μονάδες από το περασμένο καλοκαίρι), ενώ το 56% δηλώνει δυσαρεστημένο (+19).

Η ίδια αναλογία παρατηρείται ως προς την ικανοποίηση των ατόμων που απάντησαν με τα μέτρα που έλαβε η ΕΕ (43%, -2), ενώ το 49% είναι δυσαρεστημένο (+5). Ωστόσο, το 59% εμπιστεύεται την ΕΕ να λάβει τις σωστές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας στο μέλλον.

Πάνω από έξι στους δέκα Ευρωπαίους (61%) πιστεύουν ότι η οικονομία της χώρας τους θα ανακάμψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού το 2023 ή αργότερα. Λιγότερο από το ένα τέταρτο πιστεύει ότι η ανάκαμψη θα έρθει το 2022 (23%) και μόλις το 5% πιστεύει ότι αυτό θα γίνει φέτος, το 2021. Σχεδόν ένας στους δέκα φοβούνται ότι η οικονομία της χώρας τους δεν θα ανακάμψει ποτέ από τις επιπτώσεις της πανδημίας (8%).

Η πλειονότητα των Ευρωπαίων πιστεύει ότι το NextGenerationEU, το σχέδιο ανάκαμψης της ΕΕ ύψους 750 δισ. ευρώ, αποτελεί αποτελεσματικό μέσο για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού (55%). Σχεδόν τέσσερις στους δέκα πιστεύουν ότι δεν είναι αποτελεσματικό (38%).

Από το καλοκαίρι του 2020, η προσωπική εμπειρία των Ευρωπαίων όσον αφορά τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, όπως ο εγκλεισμός, έχει επιδεινωθεί: οι περισσότεροι πολίτες της ΕΕ θεωρούν τώρα ότι ήταν δύσκολο να προσαρμοστούν σε αυτά (40%, +8 εκατοστιαίες μονάδες από το καλοκαίρι του 2020), ενώ λιγότεροι από τρεις στους δέκα δηλώνουν ότι τους ήταν «εύκολο να προσαρμοστούν σε αυτά» (29%, -9). Η αναλογία όσων δηλώνουν ότι «το να προσαρμοστούν σε αυτά ήταν εύκολο αλλά και δύσκολο» παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητη, σε 31% (+1).

5. Εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19

Το 45% των Ευρωπαίων απάντησε ότι θα επιθυμούσαν να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατόν, ή είχαν ήδη εμβολιαστεί κατά την έρευνα, και το 20% ότι θα επιθυμούσε να εμβολιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2021. Το 21% θα επιθυμούσε να εμβολιαστεί αργότερα. Μόνο το 12% δηλώνει ότι δεν θα εμβολιαστεί ποτέ και 2% απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Σε 21 χώρες η πλειονότητα των ατόμων που απάντησαν θα επιθυμούσε να εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατόν ή έχει ήδη εμβολιαστεί, με επικεφαλής την Ιρλανδία (74%), τη Δανία (73%) και τη Σουηδία (71%). Από την άλλη, λιγότεροι από ένας στου πέντε απαντήσαντες επιθυμεί να εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατόν στη Βουλγαρία (19%) και στην Κύπρο (16%).

Ιστορικό

Το τακτικό χειμερινό Ευρωβαρόμετρο 2020-2021 (EB 94) πραγματοποιήθηκε μέσω προσωπικών και διαδικτυακών συνεντεύξεων μεταξύ 12 Φεβρουαρίου και 18 Μαρτίου 2021 στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ και σε δώδεκα χώρες ή εδάφη [1]. Πραγματοποιήθηκαν 27.409 συνεντεύξεις στα κράτη μέλη της ΕΕ-27 από τις 12 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου 2021.

  • ΕΥΡΩΑΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

All Content

Αταμάν: «Το σκορ είναι 29-5, αλλά εγώ είμαι ο χειρότερος προπονητής και οι διαιτητές οι καλύτεροι» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Marina Hadrovic: Πως θα αυξήσει τον όγκο πωλήσεων η Mondelēz – Το νέο στοίχημα για την Lacta

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 1,14% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Μάιο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Intracom Defense: Αύξηση 96% του EBITDA το 2025, στα 7,4 εκατ. ευρώ

All Content

Initiative & Unilever: «Ανεβάζουν» την Ελλάδα στο Global TikTok for Business

All Content

InterMed: Νέα 360 καμπάνια για την Eva Intima

FleetNews

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

FleetNews

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

FleetNews

Tο MINI Aceman SE στους δρόμους του Σίδνεϊ

All Content

Μπαρτζώκας: «Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς πιο εύκολα» (vids)

All Content

Έτσι νίκησε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στον 1ο τελικό (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Softweb: Ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το επενδυτικό της πρόγραμμα 2024-2026

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Στο 17,17% διαμορφώνεται η συνολική συμμετοχή της CVC μετά την αύξηση κεφαλαίου

All Content - BusinessNews.gr

Philosofish: Επιστροφή στην κερδοφορία

FleetNews

Η τεχνολογία πίσω από το πανίσχυρο Audi RS 5

FleetNews

Ford Pro: Προληπτική συντήρηση με δεδομένα πραγματικού χρόνου

CSRΝews.gr

D-Marin: Σημαντική πρόοδος στο πλάνο βιωσιμότητας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

CSRΝews.gr

ΥΠΑΑΤ: Καθιερώνεται το Ετήσιο Βραβείο Βιώσιμης Αλιείας – Πρώτη βράβευση στο «Αμοργόραμα»

CSRΝews.gr

Affidea και Novo Nordisk συνεργάζονται για ενημέρωση και πρόληψη γύρω από την παχυσαρκία και τον διαβήτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ManpowerGroup Ελλάδας: Στην 4η θέση της λίστας με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον
ManpowerGroup Ελλάδας: Στην 4η θέση της λίστας με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον 26/04/2021 - 11:23
Tο Make-A-Wish και η L'oreal Hellas ενώνουν τα βήματά τους στο Walk for Wishes 2021 26/04/2021 - 11:31
Tο Make-A-Wish και η L'oreal Hellas ενώνουν τα βήματά τους στο Walk for Wishes 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Marina Hadrovic: Πως θα αυξήσει τον όγκο πωλήσεων η Mondelēz – Το νέο στοίχημα για την Lacta
    04/06/2026 - 01:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Με τον Μακρόν συναντήθηκε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο Μέγαρο των Ηλυσίων
    03/06/2026 - 22:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ρούμπιο: Η αμερικανική νομοθεσία κρατά την Τουρκία εκτός του προγράμματος των F-35
    03/06/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΤΕ: Αναβάθμισε σε Α- την πιστοληπτική του ικανότητα η S&P Global Ratings
    03/06/2026 - 21:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    03/06/2026 - 21:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 12,4%, τέταρτη η Καρυστιανού
    03/06/2026 - 20:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΕΤΠΕ: Ισχυρή ελληνική παρουσία στα Σκόπια για νέες τεχνολογικές συνεργασίες Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας
    03/06/2026 - 20:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΣτΕ: Συζητήθηκαν οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Πλάκα
    03/06/2026 - 20:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Crediabank: Πρεμιέρα διαπραγμάτευσης στις 5 Ιουνίου για 2,04 εκατ. νέες μετοχές
    03/06/2026 - 19:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Διαμαντής Μασούτης: Γιόρτασε πενήντα χρόνια δυναμικής παρουσίας και συνεχούς εξέλιξης
    03/06/2026 - 19:42 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Philosofish: Επιστροφή στην κερδοφορία
    03/06/2026 - 07:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Η μετοχή της εισάγεται στους δείκτες STOXX
    03/06/2026 - 10:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Έκτακτη ρύθμιση 72 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο: Ποιοι και πώς εντάσσονται
    03/06/2026 - 08:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πράσινες επενδύσεις άνω των 60 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Πάτρας
    03/06/2026 - 07:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΔΔΗΧ: Στο 2,41% η απόδοση των ετήσιων έντοκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου
    03/06/2026 - 12:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

03/06/2026 - 22:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιαννακόπουλος: «Κάποιοι θα φορέσουν πάλι μπλουζάκι με τις βολές»

03/06/2026 - 21:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

D-Marin: Σημαντική πρόοδος στο πλάνο βιωσιμότητας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

03/06/2026 - 13:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ετοιμασίες…

03/06/2026 - 13:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΥΠΑΑΤ: Καθιερώνεται το Ετήσιο Βραβείο Βιώσιμης Αλιείας – Πρώτη βράβευση στο «Αμοργόραμα»

03/06/2026 - 13:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Περίπολος»: Η νέα εκπομπή του flash.gr για την άμυνα, τη γεωπολιτική και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

03/06/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

02/06/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

02/06/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo