Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΥΠΕΞ: Βασική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
20/04/2021 · 10:51

ΥΠΕΞ: Βασική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της

Βασική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της, τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών.

Αυτός, όπως τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου, ήταν και ο στόχος του πρόσφατου ταξιδιού του κ. Δένδια στην Άγκυρα, καθώς επίσης και η βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας όσο και Ευρωπαϊκής Ένωσης -Τουρκίας. Είναι, όπως τόνισε, σημαντικό να βελτιωθούν στη βάση θεμελιωδών κανόνων και αξιών, όπως ορίζονται από το Διεθνές Δίκαιο, τις σχέσεις καλής γειτονίας, την αποφυγή χρήσης βίας, τον χάρτη του ΟΗΕ και τις ευρωπαϊκές αξίες.

"Δεν μπορούμε να κρύβουμε ότι υπάρχει σημαντική απόκλιση και κάθε πλευρά εξέφρασε τις θέσεις της για τα διάφορα ζητήματα", υπογράμμισε ο κ. Παπαϊωάννου και προσέθεσε: "Ο υπουργός αναφέρθηκε στις πάγιες ελληνικές θέσεις. Αρκετές φορές δεν υπάρχει σύγκλιση, αλλά βεβαίως η πρόθεσή μας είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούν να βελτιωθούν μακροπρόθεσμα οι σχέσεις αυτές".

Ανέφερε ότι οι κατ' ιδίαν συναντήσεις τόσο με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν όσο και με τον Τούρκο ομόλογό του ήταν σε θετικό κλίμα, μέχρι και τη συνέντευξη τύπου.

Η επίσκεψη έγινε με στόχο να τεθεί και μια θετική ατζέντα και, στο πλαίσιο αυτό, τον υπουργό συνόδευε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης. Η Ελλάδα πρότεινε 15 σημεία για συνεργασία στον οικονομικό τομέα, τα οποία έγιναν αποδεκτά θετικά από την τουρκική πλευρά, η οποία επίσης από την πλευρά της υπέβαλε τις δικές της προτάσεις. Ο κ. Φραγκογιάννης θα είναι ο συντονιστής για τα θέματα οικονομικής συνεργασίας.

Όπως σημείωσε ακόμη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, η Ελλάδα περιμένει από την τουρκική πλευρά ημερομηνία για τον 63ο γύρο των διερευνητικών επαφών που θα γίνει στην Τουρκία, καθώς και να συνεχιστεί και ο επόμενος γύρος για τα ΜΟΕ. Υπάρχει ακόμη ανοιχτή πρόσκληση στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί την Αθήνα σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί μεταξύ των δυο πλευρών. Η επίσκεψη, όπως υπενθύμισε, θα μπορούσε να συνεισφέρει σε μια πιθανή συνάντηση κορυφής μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

"Η μερική αποκλιμάκωση τους τελευταίους μήνες είναι και αυτή που επέτρεψε την επίσκεψη του κ. Δένδια", επεσήμανε ο κ. Παπαϊωάννου και τόνισε πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να απαντήσει στις αιτιάσεις του Τούρκου ομολόγου του.

Ο κ. Παπαϊωάννου υπογράμμισε ακόμη πως ο υπουργός Εξωτερικών εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και πως είναι σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συντονισμό με τον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας μάλιστα ότι είχε κατ' ιδίαν συνάντηση τόσο την προηγούμενη της επίσκεψης στην Άγκυρα όσο και την επόμενη, ενώ είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Άγκυρα.

Ερωτηθείς σχετικά με το γαλλικό ερευνητικό πλοίο, ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε ότι είχε κατατεθεί αίτημα για να κάνει έρευνες από το Δεκέμβριο. Ξεκίνησε από το Ιόνιο για να πάει νότια της Κρήτης, ενώ τώρα βρίσκεται μεταξύ Καρπάθου και Κάσου.

"Οποιοεσδήποτε αιτιάσεις της Τουρκίας τις απορρίπτουμε", ανέφερε ο εκπρόσωπος και τόνισε πως στην περιοχή όπου κινήθηκε αρμόδιος για να εκδώσει NAVTEX ήταν ο σταθμός του Ηρακλείου.

Η Ελλάδα επιστρέφει για να μείνει στη Λιβύη

Ο κ. Παπαϊωάννου έκανε εκτενή αναφορά και στις επαφές που είχε ο υπουργός Εξωτερικών με Λίβυους αξιωματούχους κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στη Βεγγάζη, αλλά και κατά τη συνάντησή του με το Λίβυο Πρόεδρο Αλ Μένφι το Σάββατο.

Τα βασικά σημεία που τονίστηκαν σε αυτές τις επαφές είναι ότι η Ελλάδα επιστρέφει για να μείνει στη Λιβύη, τόσο με την επαναλειτουργία της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη όσο και με το άνοιγμα του γενικού προξενείου στη Βεγγάζη. Η Ελλάδα, τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου, είναι η πρώτη χώρα που ξανανοίγει προξενική αρχή στη Βεγγάζη.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκε η ανάγκη προετοιμασίας της χώρας για τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Δεκεμβρίου και η Ελλάδα θέλει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

"Απαραίτητο στοιχείο για ομαλή διεξαγωγή των εκλογών είναι η διατήρηση της ανακωχής και η αποχώρηση των ξένων δυνάμεων από τη Λιβύη", σημείωσε.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ακόμη πως η Ελλάδα θέλει να είναι παρούσα στην ανοικοδόμηση της Λιβύης, ενώ οι ελληνικές εταιρείες που έχουν εμπειρία στη Μέση Ανατολή μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το τουρκολιβυκό μνημόνιο, ο κ. Δένδιας επανέλαβε τη θέση της Ελλάδας, που είναι και θέση της ΕΕ, ότι αυτό είναι άκυρο και ανυπόστατο και δεν παράγει έννομα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, τονίστηκε η ανάγκη να μην υπάρξει κάποια περαιτέρω κίνηση, ενώ ο πρόεδρος της Λιβυκής Βουλής ήταν ξεκάθαρος ότι αυτό δεν θα κυρωθεί.

Όσον αφορά τις σχέσεις ΕΕ - Λιβύης, ο πρωθυπουργός πρότεινε να υπάρξει συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τη Λίβυα υπουργό Εξωτερικών, κάτι που θα μπορούσε να γίνει στο περιθώριο κάποιου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων.

Την Παρασκευή ο κ. Δένδιας παρεβρέθηκε στην πρώτη τετραμερή συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ- ΗΑΕ. Συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας των χωρών αυτών και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ο κ. Δένδιας είχε διμερείς συναντήσεις και με τους τρεις συμμετέχοντες.

Όσον αφορά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτειρκών στο Κάιρο και τη συνάντησή του με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι, ο κ. Δένδιας τον ενημέρωσε για τις επαφές του σε Τουρκία και Λιβύη, ενώ ο Αιγύπτιος υπουργός τον ενημέρωσε για το επικείμενο ταξίδι του στην υποσαχάρια Αφρική.

Τέλος, κατά την τηλεδιάσκεψη του ΣΕΥ νωρίτερα σήμερα, ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους ομολόγους του της ΕΕ για τις επαφές του στη Λιβύη, την Τουρκία καθώς και την Αίγυπτο, ενώ μετέφερε τις έντονες ανησυχίες της Αιγύπτου όσον αφορά τις μονομερείς ενέργειες της Αιθιοπίας.

Το πρόγραμμα του ΥΠΕΞ

Ο κ. Δένδιας καθώς και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος θα βρεθούν στο Ριάντ αύριο. Ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να γίνει δεκτός από τον διάδοχο, ενώ θα έχει ακόμη επαφές με τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Επικρατείας και το ΓΓ του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου. Αναμένεται να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου για πολιτικές διαβουλεύσεις. Επίσης, αναμένεται υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας- Σαουδικής Αραβίας για τη στάθμευση ξένων δυνάμεων στο έδαφος της άλλης χώρας.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στην οποία θα παρεβρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών. Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Σλοβάκο υπουργό Εξωτερικών και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στη συνέχεια θα παρεβρεθεί στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Σλοβάκο υπουργό.

Την Πέμπτη θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με την αρχηγό της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια. Την Παρασκευή 23 Απριλίου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Μαυροβουνίου στην Αθήνα και θα αξολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση 5+1 στη Γενεύη, από Μεγάλη Τρίτη μέχρι Μεγάλη Πέμπτη. Η συνάντηση θα ξεκινήσει αργά το απόγευμα της Τρίτης με ένα δείπνο. Ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε πως δεν έχει προγραμματιστεί αυτή τη στιγμή κάποια άτυπη συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό στο περιθώριο της πενταμερούς, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί.

Επεσήμανε ακόμη ότι στόχος της Ελλάδας στο επόμενο ΣΕΥ που θα γίνει δια ζώσης, πιθανόν το Μάιο, είναι να οργανώσει ένα πρόγευμα εργασίας με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα συμμετάσχει αύριο στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την Πέμπτη 22 Απριλίου θα έχει τηλεδιάσκεψη με την Πορτογαλίδα ομόλογό του, την υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδια για ευρωπαϊκά θέματα 'Ανα Πάουλα Ζακάριας (Ana Paula Zacarias), όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η προτεραιοποίηση της κοινωνικής Ευρώπης στο πλαίσιο της πορτογαλικής προεδρίας.

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, θα ενημερώσει την επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής αναφορικά με τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Την ίδια ημέρα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επίσημη επίσκεψή της στη Σλοβενία.

Τέλος, στις 23 Απριλίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης θα μεταβεί στη Λευκωσία, όπου θα συμμετάσχει σε τριμερείς διαβουλεύσεις Ελλάδας- Κύπρου και Αιγύπτου για θέματα αποδήμων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΙΡΚΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live: Άρης-Πάνθηρες Καβάλας

All Content

ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο 79-73: Η παρακάμερα από τον πρώτο τελικό του FEC (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου €4 δισ. για το Στρατηγικό Σχέδιο 2030 - Θα συμμετάσχει το ΥΠΕΘΟ

All Content - BusinessNews.gr

DEF2026 - Σπ. Θεοδωρόπουλος (ΣΕΒ): Η γραφειοκρατία το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επαναβιομηχανοποίηση της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Μελέτη ΔΝΤ: Η ΑΑΔΕ αποτελεί πρότυπο εκσυγχρονισμού και ψηφιακού μετασχηματισμού της φορολογικής διοίκησης

All Content

Μαρίνα Φλοίσβου: Ένα premium περιβάλλον προβολής με την υπογραφή της Interbus

All Content

Ενώνουν δυνάμεις Brave και Αdmine

FleetNews

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

FleetNews

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

FleetNews

StarLeasing: Νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Mercedes-Benz & smart

All Content

Χάποελ Τελ Αβίβ: Ήττα-σοκ από την ουραγό Γκαλίλ Ελιόν των 8 παικτών!

All Content

Χάποελ Τελ Αβίβ: Στο Μπότεβγκραντ οι αναμετρήσεις με Ρεάλ

All Content - BusinessNews.gr

Κομισιόν: Εκταμιεύει 1,18 δισ. ευρώ για την Ελλάδα στο πλαίσιο του NextGenerationEU

All Content - BusinessNews.gr

Δημήτρης Ματεμτζής Intrafashion: Η επιστροφή της Bodytalk σε κερδοφορία και η νέα συνεργασία στα καλλυντικά

All Content - BusinessNews.gr

ΣΕΑΟΠ: Ξεπέρασαν τα 100 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το 2025

FleetNews

Η επαναχρησιμοποίηση μπαταριών BEV, προτιμότερη της ανακύκλωσης;

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen περνά στην αντεπίθεση στην Κίνα

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Υπογραφή αναβάθμισης των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

CSRΝews.gr

HELLAGRO: Διακρίθηκε με το Silver Medal από την EcoVadis

CSRΝews.gr

«Κινητή Βιβλιοθήκη Ανάσας»: Μια νέα κοινωνική δράση για ασθενείς σε κατ’ οίκον φροντίδα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Επίσκεψη Ν. Δένδια και Ν. Παναγιωτόπουλου στη Σαουδική Αραβία
Επίσκεψη Ν. Δένδια και Ν. Παναγιωτόπουλου στη Σαουδική Αραβία 20/04/2021 - 10:44
Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 55-59 20/04/2021 - 10:52
Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 55-59

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    23/04/2026 - 20:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Λάμπρος Παπακωνσταντίνου (IDEAL Holdings): Ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις η Ελλάδα - Σε εγρήγορση για τη Μέση Ανατολή
    23/04/2026 - 20:40 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Τραπεζική ενοποίηση τώρα ή μόνιμη υστέρηση: Η παρέμβαση Βασίλη Ψάλτη της Alpha Bank στους Δελφούς
    23/04/2026 - 20:26 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Βουλή - Τάκης Θεοδωρικάκος: Εθνικός στόχος ο παραγωγικός μετασχηματισμός της ελληνικής οικονομίας
    23/04/2026 - 20:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF2026 - Τζαννετάκης (Motor Oil): «Ισορροπία μεταξύ διύλισης καυσίμων και πράσινης μετάβασης
    23/04/2026 - 20:02 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Υπουργείο Οικονομικών: Αναστέλλονται φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις για πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό
    23/04/2026 - 19:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΗ: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου €4 δισ. για το Στρατηγικό Σχέδιο 2030 - Θα συμμετάσχει το ΥΠΕΘΟ
    23/04/2026 - 18:53 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • DEF2026 - Μανουσάκης: Στα μέσα Ιουνίου ξεκινάει η ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ - Υλοποιούνται εκτεταμένες επενδύσεις
    23/04/2026 - 18:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κικίλιας: Δέσμη μέτρων στήριξης της ακτοπλοΐας, ύψους 55-57 εκατ. - Στόχος η συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
    23/04/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Citroën: Αύξηση 10% στις πωλήσεις αυτοκινήτων το α΄τρίμηνο - Διέθεσε 190.000 οχήματα παγκοσμίως
    23/04/2026 - 17:58 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • DEF2026-Κυριάκος Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί
    22/04/2026 - 21:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημήτρης Ματεμτζής Intrafashion: Η επιστροφή της Bodytalk σε κερδοφορία και η νέα συνεργασία στα καλλυντικά
    23/04/2026 - 07:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΚΡΙ-ΚΡΙ: Δυναμική χρονιά το 2025 με ισχυρή ανάπτυξη - Επενδύσεις έως 30 εκατ. ευρώ το 2026
    23/04/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κομισιόν: Εκταμιεύει 1,18 δισ. ευρώ για την Ελλάδα στο πλαίσιο του NextGenerationEU
    23/04/2026 - 12:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αλ. Εξάρχου: Ιστορική ευκαιρία για την Ελλάδα ο Κάθετος Διάδρομος
    23/04/2026 - 12:18 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και VIPs τα παιχνίδια κόντρα στη Χάποελ

23/04/2026 - 17:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπόλντγουιν: «Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα βραβεία αγνόησης της Φενέρμπαχτσε»

23/04/2026 - 16:49
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το ERT εcho αποχαιρετά τον Στέφανο Ληναίο

23/04/2026 - 14:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Υπογραφή αναβάθμισης των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

23/04/2026 - 14:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Κυρίες μου!»

23/04/2026 - 13:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLAGRO: Διακρίθηκε με το Silver Medal από την EcoVadis

23/04/2026 - 12:24
FleetNews
fleetnews.gr

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

23/04/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

23/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo