Κυριακή, 2 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΥΠΕΞ: Βασική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
20/04/2021 · 10:51

ΥΠΕΞ: Βασική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της

Βασική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η αποκλιμάκωση και η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές της, τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αυτός, όπως τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου, ήταν και ο στόχος του πρόσφατου ταξιδιού του κ. Δένδια στην Άγκυρα, καθώς επίσης και η βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας όσο και Ευρωπαϊκής Ένωσης -Τουρκίας. Είναι, όπως τόνισε, σημαντικό να βελτιωθούν στη βάση θεμελιωδών κανόνων και αξιών, όπως ορίζονται από το Διεθνές Δίκαιο, τις σχέσεις καλής γειτονίας, την αποφυγή χρήσης βίας, τον χάρτη του ΟΗΕ και τις ευρωπαϊκές αξίες.

"Δεν μπορούμε να κρύβουμε ότι υπάρχει σημαντική απόκλιση και κάθε πλευρά εξέφρασε τις θέσεις της για τα διάφορα ζητήματα", υπογράμμισε ο κ. Παπαϊωάννου και προσέθεσε: "Ο υπουργός αναφέρθηκε στις πάγιες ελληνικές θέσεις. Αρκετές φορές δεν υπάρχει σύγκλιση, αλλά βεβαίως η πρόθεσή μας είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούν να βελτιωθούν μακροπρόθεσμα οι σχέσεις αυτές".

Ανέφερε ότι οι κατ' ιδίαν συναντήσεις τόσο με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν όσο και με τον Τούρκο ομόλογό του ήταν σε θετικό κλίμα, μέχρι και τη συνέντευξη τύπου.

Η επίσκεψη έγινε με στόχο να τεθεί και μια θετική ατζέντα και, στο πλαίσιο αυτό, τον υπουργό συνόδευε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης. Η Ελλάδα πρότεινε 15 σημεία για συνεργασία στον οικονομικό τομέα, τα οποία έγιναν αποδεκτά θετικά από την τουρκική πλευρά, η οποία επίσης από την πλευρά της υπέβαλε τις δικές της προτάσεις. Ο κ. Φραγκογιάννης θα είναι ο συντονιστής για τα θέματα οικονομικής συνεργασίας.

Όπως σημείωσε ακόμη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, η Ελλάδα περιμένει από την τουρκική πλευρά ημερομηνία για τον 63ο γύρο των διερευνητικών επαφών που θα γίνει στην Τουρκία, καθώς και να συνεχιστεί και ο επόμενος γύρος για τα ΜΟΕ. Υπάρχει ακόμη ανοιχτή πρόσκληση στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί την Αθήνα σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί μεταξύ των δυο πλευρών. Η επίσκεψη, όπως υπενθύμισε, θα μπορούσε να συνεισφέρει σε μια πιθανή συνάντηση κορυφής μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

"Η μερική αποκλιμάκωση τους τελευταίους μήνες είναι και αυτή που επέτρεψε την επίσκεψη του κ. Δένδια", επεσήμανε ο κ. Παπαϊωάννου και τόνισε πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να απαντήσει στις αιτιάσεις του Τούρκου ομολόγου του.

Ο κ. Παπαϊωάννου υπογράμμισε ακόμη πως ο υπουργός Εξωτερικών εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και πως είναι σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συντονισμό με τον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας μάλιστα ότι είχε κατ' ιδίαν συνάντηση τόσο την προηγούμενη της επίσκεψης στην Άγκυρα όσο και την επόμενη, ενώ είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Άγκυρα.

Ερωτηθείς σχετικά με το γαλλικό ερευνητικό πλοίο, ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε ότι είχε κατατεθεί αίτημα για να κάνει έρευνες από το Δεκέμβριο. Ξεκίνησε από το Ιόνιο για να πάει νότια της Κρήτης, ενώ τώρα βρίσκεται μεταξύ Καρπάθου και Κάσου.

"Οποιοεσδήποτε αιτιάσεις της Τουρκίας τις απορρίπτουμε", ανέφερε ο εκπρόσωπος και τόνισε πως στην περιοχή όπου κινήθηκε αρμόδιος για να εκδώσει NAVTEX ήταν ο σταθμός του Ηρακλείου.

Η Ελλάδα επιστρέφει για να μείνει στη Λιβύη

Ο κ. Παπαϊωάννου έκανε εκτενή αναφορά και στις επαφές που είχε ο υπουργός Εξωτερικών με Λίβυους αξιωματούχους κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στη Βεγγάζη, αλλά και κατά τη συνάντησή του με το Λίβυο Πρόεδρο Αλ Μένφι το Σάββατο.

Τα βασικά σημεία που τονίστηκαν σε αυτές τις επαφές είναι ότι η Ελλάδα επιστρέφει για να μείνει στη Λιβύη, τόσο με την επαναλειτουργία της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη όσο και με το άνοιγμα του γενικού προξενείου στη Βεγγάζη. Η Ελλάδα, τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου, είναι η πρώτη χώρα που ξανανοίγει προξενική αρχή στη Βεγγάζη.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκε η ανάγκη προετοιμασίας της χώρας για τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Δεκεμβρίου και η Ελλάδα θέλει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

"Απαραίτητο στοιχείο για ομαλή διεξαγωγή των εκλογών είναι η διατήρηση της ανακωχής και η αποχώρηση των ξένων δυνάμεων από τη Λιβύη", σημείωσε.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ακόμη πως η Ελλάδα θέλει να είναι παρούσα στην ανοικοδόμηση της Λιβύης, ενώ οι ελληνικές εταιρείες που έχουν εμπειρία στη Μέση Ανατολή μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το τουρκολιβυκό μνημόνιο, ο κ. Δένδιας επανέλαβε τη θέση της Ελλάδας, που είναι και θέση της ΕΕ, ότι αυτό είναι άκυρο και ανυπόστατο και δεν παράγει έννομα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, τονίστηκε η ανάγκη να μην υπάρξει κάποια περαιτέρω κίνηση, ενώ ο πρόεδρος της Λιβυκής Βουλής ήταν ξεκάθαρος ότι αυτό δεν θα κυρωθεί.

Όσον αφορά τις σχέσεις ΕΕ - Λιβύης, ο πρωθυπουργός πρότεινε να υπάρξει συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τη Λίβυα υπουργό Εξωτερικών, κάτι που θα μπορούσε να γίνει στο περιθώριο κάποιου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων.

Την Παρασκευή ο κ. Δένδιας παρεβρέθηκε στην πρώτη τετραμερή συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ- ΗΑΕ. Συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας των χωρών αυτών και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ο κ. Δένδιας είχε διμερείς συναντήσεις και με τους τρεις συμμετέχοντες.

Όσον αφορά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτειρκών στο Κάιρο και τη συνάντησή του με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι, ο κ. Δένδιας τον ενημέρωσε για τις επαφές του σε Τουρκία και Λιβύη, ενώ ο Αιγύπτιος υπουργός τον ενημέρωσε για το επικείμενο ταξίδι του στην υποσαχάρια Αφρική.

Τέλος, κατά την τηλεδιάσκεψη του ΣΕΥ νωρίτερα σήμερα, ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους ομολόγους του της ΕΕ για τις επαφές του στη Λιβύη, την Τουρκία καθώς και την Αίγυπτο, ενώ μετέφερε τις έντονες ανησυχίες της Αιγύπτου όσον αφορά τις μονομερείς ενέργειες της Αιθιοπίας.

Το πρόγραμμα του ΥΠΕΞ

Ο κ. Δένδιας καθώς και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος θα βρεθούν στο Ριάντ αύριο. Ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να γίνει δεκτός από τον διάδοχο, ενώ θα έχει ακόμη επαφές με τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Επικρατείας και το ΓΓ του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου. Αναμένεται να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου για πολιτικές διαβουλεύσεις. Επίσης, αναμένεται υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας- Σαουδικής Αραβίας για τη στάθμευση ξένων δυνάμεων στο έδαφος της άλλης χώρας.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στην οποία θα παρεβρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών. Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Σλοβάκο υπουργό Εξωτερικών και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στη συνέχεια θα παρεβρεθεί στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Σλοβάκο υπουργό.

Την Πέμπτη θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με την αρχηγό της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια. Την Παρασκευή 23 Απριλίου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Μαυροβουνίου στην Αθήνα και θα αξολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση 5+1 στη Γενεύη, από Μεγάλη Τρίτη μέχρι Μεγάλη Πέμπτη. Η συνάντηση θα ξεκινήσει αργά το απόγευμα της Τρίτης με ένα δείπνο. Ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε πως δεν έχει προγραμματιστεί αυτή τη στιγμή κάποια άτυπη συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό στο περιθώριο της πενταμερούς, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί.

Επεσήμανε ακόμη ότι στόχος της Ελλάδας στο επόμενο ΣΕΥ που θα γίνει δια ζώσης, πιθανόν το Μάιο, είναι να οργανώσει ένα πρόγευμα εργασίας με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα συμμετάσχει αύριο στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την Πέμπτη 22 Απριλίου θα έχει τηλεδιάσκεψη με την Πορτογαλίδα ομόλογό του, την υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδια για ευρωπαϊκά θέματα 'Ανα Πάουλα Ζακάριας (Ana Paula Zacarias), όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η προτεραιοποίηση της κοινωνικής Ευρώπης στο πλαίσιο της πορτογαλικής προεδρίας.

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, θα ενημερώσει την επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής αναφορικά με τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Την ίδια ημέρα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επίσημη επίσκεψή της στη Σλοβενία.

Τέλος, στις 23 Απριλίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης θα μεταβεί στη Λευκωσία, όπου θα συμμετάσχει σε τριμερείς διαβουλεύσεις Ελλάδας- Κύπρου και Αιγύπτου για θέματα αποδήμων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΙΡΚΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η Εθνική Νεανίδων συνέτριψε με 73-42 τα Σκόπια και έκανε το 2/2 στο Ευρωμπάσκετ

All Content

Μια νίκη μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 η Εθνική Εφήβων, 84-64 το Ισραήλ - Με Γερμανία την Κυριακή

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στα 497 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Καθαρά κέρδη 27 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Άλμα 92,8% στα EBITDA

All Content

AI Act και διαφήµιση: Τι αλλάζει από 2 Αυγούστου

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

FleetNews

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

FleetNews

Το Ford Ranger τώρα σε εκδόσεις ντίζελ και PHEV

All Content

«Μη εγγυημένο το συμβόλαιο του Χεζόνια στους Καβαλίερς»!

All Content

Χαρτώνας: «Ξεκινώ από το… μηδέν, τιμή μου που θα έχω προπονητή τον κύριο Σάκοτα»

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Καθαρά κέρδη 661 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Συμφωνία με ΔΕΔΔΗΕ για πώληση ακινήτου στον Ελαιώνα έναντι 134,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Σε άνοδο η αγορά επαγγελματικών της ΕΕ

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

CSRΝews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

CSRΝews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Επίσκεψη Ν. Δένδια και Ν. Παναγιωτόπουλου στη Σαουδική Αραβία
Επίσκεψη Ν. Δένδια και Ν. Παναγιωτόπουλου στη Σαουδική Αραβία 20/04/2021 - 10:44
Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 55-59 20/04/2021 - 10:52
Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 55-59

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παράταση διαμονής για πυρόπληκτους στον Δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου
    01/08/2026 - 15:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • GBR: Η ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχείων στηρίζεται πλέον στις τιμές και όχι στον όγκο
    01/08/2026 - 14:43 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Oυγγαρία: Πιθανή διακοπή της λειτουργίας πυρηνικού σταθμού Paks λόγω χαμηλής στάθμης υδάτων στον Δούναβη
    01/08/2026 - 14:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΗ: Αμετάβλητο το πράσινο τιμολόγιο με πλήρη απορρόφηση της αύξησης πάνω από 18% στη χονδρική
    01/08/2026 - 13:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο στρατός του Κουβέιτ ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε εχθρικά drones
    01/08/2026 - 13:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Meteo: Στα 130 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές ανέμου στην Κάρυστο
    01/08/2026 - 12:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026
    01/08/2026 - 12:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Υπ. Υγείας: Μόνιμη εθνική πολιτική το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» έως το 2030 με κάλυψη από τον Προϋπολογισμό
    01/08/2026 - 12:25 ΥΓΕΙΑ
  • Ο "χάρτης" των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 3 έως 7 Αυγούστου
    01/08/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βρεφονηπιακοί σταθμοί: 3+1 ερωτήσεις - Τι αλλάζει, ποιοι επωφελούνται
    01/08/2026 - 11:40 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μάχη με τις φλόγες στα δύο μέτωπα στη Βοιωτία
    01/08/2026 - 10:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026
    01/08/2026 - 12:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Dimand: Συμφωνία με ΔΕΔΔΗΕ για πώληση ακινήτου στον Ελαιώνα έναντι 134,7 εκατ. ευρώ
    01/08/2026 - 10:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • GBR: Η ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχείων στηρίζεται πλέον στις τιμές και όχι στον όγκο
    01/08/2026 - 14:43 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Στήριξη 60 εκατ. ευρώ στην ακτοπλοΐα με φόντο το υψηλό κόστος καυσίμων
    01/08/2026 - 10:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στους Μπλέιζερς ο Σόχαν, ανανέωσε στους Γουόριορς ο Πέιτον

01/08/2026 - 20:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Εθνική Νεανίδων συνέτριψε με 73-42 τα Σκόπια και έκανε το 2/2 στο Ευρωμπάσκετ

01/08/2026 - 20:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

31/07/2026 - 13:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Έλλη Κασόλη στο ΕΡΤnews

31/07/2026 - 11:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

31/07/2026 - 09:40
FleetNews
fleetnews.gr

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

31/07/2026 - 09:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

31/07/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

31/07/2026 - 06:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo