Παρασκευή, 22 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τουρισμός: Χάθηκαν 20,8 εκατομμύρια τουρίστες το φετινό καλοκαίρι
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
23/11/2020 · 14:26

Τουρισμός: Χάθηκαν 20,8 εκατομμύρια τουρίστες το φετινό καλοκαίρι

Τις χαμηλές πτήσεις του ελληνικού τουρισμού το φετινό καλοκαίρι επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το Σεπτέμβριο και το εννεάμηνο της φετινής χρονιάς.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Σεπτέμβριο του 2020 εμφάνισε πλεόνασμα 777 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2.672 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Ειδικότερα, μείωση κατά 71,4% κατέγραψαν το Σεπτέμβριο του 2020 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 826 εκατ. ευρώ, έναντι 2.886 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019, ενώ μείωση κατά 77,1% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Σεπτέμβριος 2020: 49 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2019: 214 εκατ. ευρώ).

Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 73,9%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι αυξήθηκε κατά 12,1%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 52,1% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 72,8% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2020, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 2.868 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 14.095 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Μείωση κατά 12.598 εκατ. ευρώ (-78,2%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.509 εκατ. ευρώ, ενώ πτώση κατά 1.371 εκατ. ευρώ (-68,1%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 641 εκατ. ευρώ. Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 2,2%, καθώς και της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 77,2%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 20,3% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 50,8% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Το Σεπτέμβριο του 2020, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 71,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 63,9% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 572 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκαν κατά 79,5% (Σεπτέμβριος 2020: 254 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2019: 1.237 εκατ. ευρώ).

Η πτώση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της μείωσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 59,6% (Σεπτέμβριος 2020: 493 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2019: 1.220 εκατ. ευρώ), όπως επίσης και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 78,3%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 79 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 52,1% και διαμορφώθηκαν στα 255 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 54,3% και διαμορφώθηκαν στα 77 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, μείωση κατά 57,8% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 192 εκατ. ευρώ.

Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 98,7% και διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 99,1% και διαμορφώθηκαν στο 1 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2020, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 78,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019 και διαμορφώθηκαν στα 3.509 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην πτώση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 73,4%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.321 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 83,0%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.186 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 1.903 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 72,4%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν πτώση κατά 77,4% και διαμορφώθηκαν στα 418 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 69,4% και διαμορφώθηκαν στα 785 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 68,9% και διαμορφώθηκαν στα 310 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, πτώση κατά 73,9% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 619 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 92,9% και διαμορφώθηκαν στα 72 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 96,9% και διαμορφώθηκαν στα 12 εκατ. ευρώ.

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση το Σεπτέμβριο του 2020 διαμορφώθηκε στις 1.335 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 73,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 63,3%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 95,1%. Η μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 70,2% και της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 79,9%.

Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 767 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 54,7%, ενώ πτώση κατά 87,9% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ (Σεπτέμβριος 2020: 179 χιλ., Σεπτέμβριος 2019: 1.483 χιλ.).

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 42,3% και διαμορφώθηκε στις 377 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 51,8% και διαμορφώθηκε στις 113 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 54,3% και διαμορφώθηκε στις 300 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ παρουσίασε πτώση κατά 98,0% και διαμορφώθηκε στις 4 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 99,0% και διαμορφώθηκε στις 1 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2020, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 77,2% και διαμορφώθηκε στις 6.147 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 26.953 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 74,5%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 82,9%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε στις 4.088 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας πτώση κατά 74,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκε κατά 81,0% και διαμορφώθηκε στις 2.059 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 70,7%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 80,2%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε πτώση κατά 66,7% και διαμορφώθηκε στις 1.103 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 72,2% και διαμορφώθηκε στις 385 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 73,7% και διαμορφώθηκε στις 828 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 90,2% και διαμορφώθηκε στις 97 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 95,1% και διαμορφώθηκε στις 23 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Να έχουμε την ίδια νοοτροπία και στον τελικό»

All Content

Έτσι απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και πέρασε στον τελικό ο Ολυμπιακός (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,11%, κέρδη 7,12% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Η Tetra Pak αλλάζει στρατηγική: Ποντάρει στα functional foods και στη χάρτινη «κονσέρβα» νέας γενιάς

All Content

Διεθνής διάκριση για την Global Link στο ετήσιο συνέδριο του MSPA

All Content

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τη McCann Greece

FleetNews

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

FleetNews

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

FleetNews

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

All Content

Μιλουτίνοβ: «Οι πρόεδροι το θέλουν περισσότερο από ποτέ»

All Content

Πίτερς: «Πρέπει να ηρεμήσουμε ενόψει Κυριακής»

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Τα 650 εκατ. ανεκτέλεστο στην πληροφορική και η δυναμική των ταχυμεταφορών

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις

FleetNews

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

FleetNews

Mercedes-Benz Vans ERGON Edition: Νέες εκδόσεις, νέες τιμές

CSRΝews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

CSRΝews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

CSRΝews.gr

Qualco Foundation: Στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στη 61η Biennale της Βενετίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΚΙΝΑΛ: Τροπολογία για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας
ΚΙΝΑΛ: Τροπολογία για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας 23/11/2020 - 14:23
Τσίπρας: "Η κυβέρνηση ούτε μπορεί αλλά ούτε θέλει να ενισχύσει το ΕΣΥ" 23/11/2020 - 14:31
Τσίπρας: "Η κυβέρνηση ούτε μπορεί αλλά ούτε θέλει να ενισχύσει το ΕΣΥ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fed: Ο Κέβιν Γουόρς ορκίστηκε νέος πρόεδρος και υπόσχεται «μεταρρυθμίσεις»
    22/05/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της εβδομάδας
    22/05/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Final Four - Νίκησε τη Φενέρμπαχτσε 79-61
    22/05/2026 - 20:25 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Κοινωνικός Τουρισμός: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες - Οι δικαιούχοι
    22/05/2026 - 20:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μπισκότα Παπαδοπούλου: Στρατηγική επένδυση στον Βόλο ύψους 59,6 εκατ. ευρώ - Σε δημόσια διαβούλευση
    22/05/2026 - 20:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε δημόσια διαβούλευση επένδυση 15,7 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα παραγωγής τροφών για ζώα συντροφιάς, στα Ιωάννινα
    22/05/2026 - 19:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε εφαρμογή ο Προσωπικός Αριθμός στον e-ΕΦΚΑ - Επίσκεψη των υπουργών Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
    22/05/2026 - 19:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ELTON: Ρωσικό πυραυλικό «χτύπημα» στα γραφεία της στο Κίεβο - Τι αναφέρει η εισηγμένη
    22/05/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΕΘΟΟ: Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας «γκρεμίζει» το αφήγημα του ΠΑΣΟΚ
    22/05/2026 - 18:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Lamda Development: Προχωρά στην έκδοση νέου κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους έως 350 εκατ. ευρώ
    22/05/2026 - 18:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ
    21/05/2026 - 22:13 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Αύξηση κεφαλαίου έως €530 εκατ. για το μεγάλο ενεργειακό σχέδιο του ΑΔΜΗΕ
    21/05/2026 - 21:47 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία
    22/05/2026 - 08:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις
    22/05/2026 - 07:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Tetra Pak αλλάζει στρατηγική: Ποντάρει στα functional foods και στη χάρτινη «κονσέρβα» νέας γενιάς
    22/05/2026 - 08:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πίτερς: «Πρέπει να ηρεμήσουμε ενόψει Κυριακής»

22/05/2026 - 17:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μιλουτίνοβ: «Οι πρόεδροι το θέλουν περισσότερο από ποτέ»

22/05/2026 - 17:42
FleetNews
fleetnews.gr

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

22/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

22/05/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης

22/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

22/05/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Athletiko app πλέον διαθέσιμο σε App Store και Google Play

22/05/2026 - 13:05
FleetNews
fleetnews.gr

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

22/05/2026 - 06:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo