Α. Γεωργιάδης: Δέσμευση για το έργο ανάπλασης - Θα παραδοθεί σε 36 μήνες

Α. Γεωργιάδης: Δέσμευση για το έργο ανάπλασης - Θα παραδοθεί σε 36 μήνες

Ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε τη μεγάλη σημασία του μελλοντικού έργου και ανακοίνωσε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο παράδοσης.

«Το έργο της διπλής αναπλάσεως θα αλλάξει την εικόνα της Αθήνας τα επόμενα χρόνια και δέσμευσή μας είναι σε 36 μήνες από σήμερα να είναι όλα έτοιμα» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Δήμου Αθηναίων, του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, της ΠΑΕ Παναθηναϊκόςκαι της ΑΕΠ Ελαιώνα για την έναρξη της Διπλής Ανάπλασης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Βοτανικό.

Ο υπουργός δήλωσε:

«Μετά από πολλά χρόνια που οι αθηναίοι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού άκουσαν πολλά λόγια για τη διπλή ανάπλαση και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια στο παρελθόν, του τότε υπουργού, κ. Γιώργου Σουφλιά που δυστυχώς δεν ευοδώθηκε, η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά αναλαμβάνουν τη δέσμευση να υλοποιηθεί το έργο της διπλής ανάπλασης στον Βοτανικό και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σκοπός μας είναι να δώσουμε ένα μεγάλο πνεύμονα πρασίνου στους πολίτες της Αθήνας, ένα μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου που θα ικανοποιεί τις διεθνείς ανάγκες του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια, αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και μια καινούργια μεγάλη γειτονιά για όλους τους κατοίκους της Αθήνας. Το έργο της διπλής αναπλάσεως θα αλλάξει την εικόνα της Αθήνας τα επόμενα χρόνια και δέσμευσή μας είναι σε 36 μήνες από σήμερα να είναι όλα έτοιμα».

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
 
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020