Σάββατο, 25 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
JA Greece: Πρώτο βραβείο στην οικολογική μαθητική «επιχείρηση» ΕCO WAVE S.A.
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
04/03/2020 · 12:35

JA Greece: Πρώτο βραβείο στην οικολογική μαθητική «επιχείρηση» ΕCO WAVE S.A.

Εξαιρετικές επιδόσεις από 1.000 μαθητές.

Μεγάλη περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία επέδειξαν οι 1.000 έφηβοι «επιχειρηματίες» από 45 Γυμνάσια και Λύκεια της Βόρειας Ελλάδας και της Κρήτης, που συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης του Junior Achievement Greece, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Το πρώτο βραβείο της εμπορικής έκθεσης κατέκτησε η Mαθητική «Εικονική Επιχείρηση» ECO WAVE S.A. από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, με ένα προϊόν που η ομάδα παρουσίασε με εντυπωσιακό επαγγελματισμό και δυναμισμό.

Πρόκειται για το «Bio-veil», ένα καινοτόμο, οικολογικό ρολό για τα εξεταστικά κρεβάτια νοσοκομείων, ιατρικών κέντρων, ιδιωτικών ιατρείων, φυσικοθεραπευτηρίων και κέντρων αισθητικής που είναι απολύτως βιοαποικοδομήσιμο και έχει στόχο να αντικαταστήσει άμεσα τα ρολά που χρησιμοποιούνται σήμερα. Στο ρολό «Bio-veil», η αδιάβροχη επένδυση που έχει το χαρτί δεν είναι από πλαστικό, αλλά από φυτικές πρώτες ύλες, όπως άμυλο, σιτάρι και πολτός κυτταρίνης.

«Σύμφωνα με το νόμο, τα ιατρικά απόβλητα αποτεφρώνονται ή απλώς πετιούνται και έτσι είτε θα κάνουν 400 χρόνια να εξαφανιστούν από τη γη, είτε θα υπάρχουν ως μικροπλαστικά στην ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΕCO WAVE A.E. Θοδωρής Μάτσης, μαθητής της Α’ Λυκείου Αριστοτέλειου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και τόνισε: «Το δικό μας οικολογικό ρολό μέσα σε δύο μήνες εξαφανίζεται, γίνεται λίπασμα και δεν αφήνει κανένα οικολογικό αποτύπωμα».

Τους νικητές του πρώτου βραβείου ανακοίνωσε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφία Ζαχαράκη, μέσα σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού. Νωρίτερα, η Υφυπουργός επισκέφθηκε πολλά μαθητικά «καταστήματα»-περίπτερα και εντυπωσιάσθηκε από τις πολύ έξυπνες ιδέες, την άριστη υλοποίηση, την οικολογική και κοινωνική διάσταση των μαθητικών επιχειρήσεων αλλά και τη θετική ενέργεια και το ομαδικό πνεύμα που καλλιέργησε στα παιδιά το project της Μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης».

«Από την πρώτη βόλτα που έκανα στα μαθητικά «καταστήματα», άκουσα από τα παιδιά τις λέξεις συνεργασία, οικολογία, αλληλεγγύη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τον εξαιρετικό τρόπο που αξιοποιούν την εμπειρία της δημιουργίας της δικής τους «επιχείρησης» από τα σχολικά θρανία. Όπως ήδη γνωρίζετε η επιχειρηματικότητα είναι από τα νέα μαθήματα που θα εισάγουμε στα σχολεία και μαζί με το Junior Achievement Greece θα το εξελίξουμε», δήλωσε η κυρία Ζαχαράκη.

Το δεύτερο βραβείο απένειμε στη Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» οcLean από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου. Η ομάδα εντυπωσίασε με την εφαρμογή για κινητά που έχει ως στόχο τον καθαρισμό της θάλασσας. Η εφαρμογή εντοπίζει τη μόλυνση από σκουπίδια στο βυθό και χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες δίνει στοιχεία για το βάθος που βρίσκονται έτσι ώστε οι συνεργαζόμενοι με την εταιρεία δύτες-εθελοντές να τα απομακρύνουν και να αφήνουν το βυθό καθαρό.

Το τρίτο βραβείο κατέκτησε η Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» ΚΙΝΕSIS από το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το παρέλαβε από την Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Αυγέρη. Οι μικροί «επιχειρηματίες» εμπνεύστηκαν ένα σύστημα «έξυπνων φαναριών» που λειτουργούν σαν «αόρατοι τροχονόμοι» και αλλάζουν τη σηματοδότηση από κόκκινο σε πράσινο ανάλογα με την κίνηση αυτοκινήτων και πεζών, δίνοντας προτεραιότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το βραβείο «Καλύτερο Περίπτερο» απένειμε το μέλος της κριτικής επιτροπής Ιωάννης Δάγκαρηςαπό την MetLife στη Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» Ηοspinstall από το Αρσάκειο Γυμνάσιο Ιωαννίνων. Η μαθητική «εταιρεία», δημιούργησε ένα καινοτόμο σύστημα που ειδοποιεί άμεσα ασθενείς και ιατρικό προσωπικό με στόχο να μειωθούν οι ουρές στα νοσοκομεία και τα διαγνωστικά κέντρα.

Το βραβείο «Κοινωνικού Αντικτύπου» κέρδισε η Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» SSW (SoufliSilkline Worms) από το Γενικό Λύκειο Σουφλίου και το παρέλαβε από το μέλος της κριτικής επιτροπής Νίκο Μπρή της ΕΥ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες «στελέχη» της «επιχείρησης» δημιούργησαν οικολογικό, αλέκιαστο, μεταξωτό τραπεζομάντηλο με σκοπό να αντικαταστήσει τα πλαστικά τραπεζομάντηλα μιας χρήσης σε εκδηλώσεις και πάρτι. Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε και η δεύτερη συμμετοχή από τον Έβρο, η μαθητική «επιχείρηση» Save on Sight από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης με εφαρμογή αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Ιδιαίτερο θαυμασμό και συγκίνηση προκάλεσαν οι εξαιρετικές Μαθητικές «Εικονικές Επιχειρήσεις» «Digital Fournoi» από το Γυμνάσιο των ακριτικών Φούρνων Ικαρίας, οι δύο επιχειρήσεις «ΚΡΗΤ-Ίκαρος» και «Χαζιρομπουκιές» από το Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης, στο οποίο φοιτούν εργαζόμενοι, ενήλικες μαθητές αλλά και όλες οι συμμετοχές των ειδικών σχολείων.

«Τα μέλη της κριτικής επιτροπής εξήραν την εφευρετικότητα και το επιχειρηματικό ταλέντο των μαθητών και όπως μου είπαν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να βγάλουν τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του JA Greece και Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του JA Eυρώπης, Αργύρης Τζικόπουλος. Ο κ. Τζικόπουλος, η υπεύθυνη του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» Ελένη Χελιώτη και όλα τα στελέχη του JA Greece και ευχαρίστησαν θερμά τους κριτές για τον ουσιαστικό ρόλο τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν:
Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Επίτιμη Πρόεδρος ΣΕΝ/JA Greece, Κονταξιάν Κυριάκος Center ManagerMediterranean Cosmoς, Ιωάννης Δάγκαρης, Συντονιστής Γραφείου Πωλήσεων MetLife Θεσσαλονίκης, Νίκος Μπρης, ΕΥ Υπεύθυνος Γραφείου Θεσσαλονίκης Τμήμα Υπηρεσιών Χρηματοοικονομικού Συμβούλου & Υποστήριξης Συναλλαγών, Παναγιώτης Κετικίδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του City College Sheffield, Αθηνά Αγατζιώτη, Εργοστάσιο Θεσ/νίκης Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν, Προϊσταμένη Λογιστηρίου, Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος ΔΣ Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Ιφιγένεια Παπαρούση, Leaders’ Lab Founder & Management Director, Βασίλης Στενός, Solmeyea- Founder & CEO.
Το Junior Achievement Greece εκφράζει ευγνωμοσύνη στους χορηγούς του, με την πολύτιμη συνδρομή των οποίων υλοποιήθηκε η Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης:
Κύριοι Χορηγοί JA Greece: MetLife, Citi Foundation, Εθνική Τράπεζα, Raycap, EY, Accenture

Η Μαθητική Εμπορική Έκθεση της Αθήνας του Junior Achievement Greece, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στο The Mall Athens και στην οποία θα συμμετείχαν 75 σχολεία από την Κεντρική, Νότια Ελλάδα και τα νησιά του Νότιου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και -αναλόγως των εξελίξεων- σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία την άνοιξη. Όλες οι ομάδες θα καταθέσουν το businessplan, θα αναδειχθούν οι 10 καλύτερες μαθητικές «επιχειρήσεις» της Ελλάδας και θα διαγωνισθούν στον Μεγάλο Πανελλαδικό Τελικό Διαγωνισμό που θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του JA Europe που θα πραγματοποιηθεί 24-26 Ιουλίου 2020 στην Πορτογαλία.

  • JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 18:15: Λεπτό προς λεπτό η 26η αγωνιστική της GBL

All Content

Aποθέωση και... κάλεσμα στον Γιάννη για πρωτάθλημα με τον Άρη (vids)!

All Content - BusinessNews.gr

Theon International: Στόχος για τζίρο 1 δισ. ευρώ έως το 2029 – Επιταχύνεται η τεχνολογική και διεθνής επέκτασή

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 3,86%, άνοδος 4,68% από τις αρχές του 2026 - Το επενδυτικό story των τραπεζών

All Content - BusinessNews.gr

Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται θα είμαστε εδώ για εσάς»

All Content

In-house παραγωγές στο μικροσκόπιο: Η προειδοποίηση της EPA και η άποψη της PACT

All Content

Στην Birdie η καμπάνια για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

FleetNews

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

FleetNews

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

FleetNews

StarLeasing: Νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Mercedes-Benz & smart

All Content

Ο Παναθηναϊκός 97-76 τη Μύκονο πριν από τη Βαλένθια (gallery & vids)

All Content

Με Λεσόρ στην κορυφή και... διπλό Manimal το Top-10 από τα play-in της EuroLeague (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Pernod Ricard Hellas: «Σφηνάκι» +223% στα κέρδη σε μια αγορά που υποχωρεί

All Content - BusinessNews.gr

Y/KNOT Invest: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ, αντλήθηκαν €22,78 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Επενδύσεις €24 δισ. έως το 2030 - Τι προβλέπει το νέο στρατηγικό, επενδυτικό πλάνο

FleetNews

Η επαναχρησιμοποίηση μπαταριών BEV, προτιμότερη της ανακύκλωσης;

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen περνά στην αντεπίθεση στην Κίνα

CSRΝews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

CSRΝews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

CSRΝews.gr

ΘΕΟΝΗ: Συμμετοχή στον διάπλου της +πλευσης, στηρίζοντας κοινότητες ακριτικών νησιών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Απεβίωσε η αγαπημένη ηθοποιός από το «Ντόλτσε Βίτα», Κατερίνα Ζιώγου
Απεβίωσε η αγαπημένη ηθοποιός από το «Ντόλτσε Βίτα», Κατερίνα Ζιώγου 04/03/2020 - 12:28
Ο κορονοϊος ακυρώνει τις απονομές πτυχίων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 04/03/2020 - 12:41
Ο κορονοϊος ακυρώνει τις απονομές πτυχίων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    25/04/2026 - 19:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει»
    25/04/2026 - 15:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου
    25/04/2026 - 14:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF 2026 Μ. Χρυσοχοΐδης: 100–120 καταγγελίες καθημερινά για ενδοοικογενειακή βία
    25/04/2026 - 14:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κ.Τασούλας: «H πολύ-επίπεδη σχέση Ελλάδας-Γαλλίας έχει μετουσιωθεί σε μία ισχυρή συμμαχία»
    25/04/2026 - 14:06 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF2026: Οι προκλήσεις και οι παγίδες που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο σύγχρονο γεωπολιτικό περιβάλλον
    25/04/2026 - 13:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εννέα συμφωνίες μεταξύ Ελλαδας και Γαλλίας υπεγράφησαν στο Μέγαρο Μαξίμου
    25/04/2026 - 13:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DEF 2026: Η Ελλάδα, κόμβος διεθνών επενδύσεων
    25/04/2026 - 12:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DEF 2026: Από την Εκπαίδευση στην Παραγωγή: Το Νέο Στοίχημα των Δεξιοτήτων
    25/04/2026 - 12:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Google: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 40 δισεκατομμύρια δολάρια στην Anthropic
    25/04/2026 - 12:02 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται θα είμαστε εδώ για εσάς»
    24/04/2026 - 21:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
    24/04/2026 - 21:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Απριλίου
    24/04/2026 - 19:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    24/04/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο αρχείο η έρευνα της ομοσπονδιακής εισαγγελίας σε βάρος του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ
    24/04/2026 - 19:10 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης-Πανιώνιος: Η photo gallery από το Nick Galis Hall

25/04/2026 - 15:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παντρεύτηκε και αποθεώθηκε στη Sunel Arena ο εκφωνητής της ΑΕΚ! (vids)

25/04/2026 - 15:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

24/04/2026 - 12:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: «Τα τραγούδια μας, η Φωνή μας» – Νέα μουσική ζώνη στη Φωνή της Ελλάδας

24/04/2026 - 11:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
FleetNews
fleetnews.gr

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

23/04/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

23/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo