Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: H Ελλάδα αποκτά ένα σαφές και λειτουργικό Σύστημα Ασύλου
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
31/10/2019 · 19:56

Μητσοτάκης: H Ελλάδα αποκτά ένα σαφές και λειτουργικό Σύστημα Ασύλου

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google


«H Ελλάδα αποκτά, επιτέλους, ένα σαφές, δομημένο και λειτουργικό Σύστημα Ασύλου. Γιατί ακριβώς οι ελλείψεις και οι αντιφάσεις στον τομέα αυτόν, ήταν που μέχρι τώρα επέτρεπαν λάθη, καθυστερήσεις και εικόνες χάους» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις».

«Το Μεταναστευτικό είναι, ήδη, απέναντί μας. Οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Και θα το αντιμετωπίσουμε, παρά τις διαπιστωμένες ανεπάρκειες ακόμη και ισχυρότατων οργανισμών και παρά τις διαφορετικές φωνές στην Ευρώπη. Με ανθρωπισμό, αλλά και ρεαλισμό.

Με πυξίδα την διεθνή αλληλεγγύη. Αλλά και την εθνική ευθύνη. Και με το βλέμμα μας στους κυνηγημένους του κόσμου. Αλλά και στα δικαιώματα των Ελλήνων!» πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια περιέγραψε την κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση λέγοντας ότι υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι στοιβαγμένοι στα νησιά και διάσπαρτοι στην ενδοχώρα, εγκαταστάσεις, όπως η προβληματική Μόρια, 70.000 αιτήσεις ασύλου να παραμένουν εκκρεμείς και ταυτόχρονα «παρά τις τεράστιες σπατάλες που ήδη ερευνά η OLAF, μόνο το 22% των ευρωπαϊκών κονδυλίων να έχει αξιοποιηθεί!»

Επισήμανε ότι από τις δεκάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έφταναν εδώ επί τεσσεράμισι χρόνια, έγιναν μόλις 1.806 επιστροφές, οι πιο πολλές, μάλιστα, οικειοθελείς. «Σήμερα εκκρεμούν 70.000 αιτήσεις ασύλου.

Κάτι που αποδεικνύει ότι το όλο σύστημα εξέτασης ασύλου έμενε σε παράλυση. Εκπέμποντας το σήμα ότι στην Ελλάδα μπορεί να έρχονται άνθρωποι για να μείνουν, χωρίς κανέναν έλεγχο. Αλλά και δίνοντας δικαίωμα στην Τουρκία να μην εφαρμόζει, καν, την κοινή δήλωση που έχει υπογράψει με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στην Ευρώπη να μας ασκεί κριτική γιατί δεν εφαρμόζουμε σωστά την κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας» υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι «η ψευδαίσθηση των «ανοιχτών συνόρων» απαιτεί οργάνωση για να προσαρμοστεί στη ρεαλιστική πολιτική των «ασφαλών συνόρων». Και η ιδεοληψία των «μεταναστών που λιάζονται» θέλει τόλμη και χρόνο, ώστε να μετατραπεί σε μια καθημερινότητα «κράτους και πολιτών που νοιάζονται».

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου είναι μια μεγάλη τομή που καθιερώνουν για πρώτη φορά στη χώρα ένα συμπαγή νόμο περί διεθνούς προστασίας και υπηρετεί τρεις κομβικές αρχές.

«Πρώτον, κωδικοποιεί 5 διαφορετικούς νόμους, ένα Προεδρικό Διάταγμα και δεκάδες διάσπαρτες διατάξεις ή μεταφορές Οδηγιών. Όλα αυτά τα εναρμονίζει με το κοινοτικό Δίκαιο και τις αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων

Δεύτερον, απλοποιεί και συντομεύει την χορήγηση ασύλου στους αληθινούς πρόσφυγες, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και στις οικογένειες. Στις οποίες, μάλιστα, παρέχει αμέσως πρόσβαση σε Υγεία και Εκπαίδευση.

Και τρίτον, εντάσσει όσους ζητούν προστασία σε ένα πλαίσιο σεβασμού και συνεργασίας με τις ελληνικές Αρχές. Όσοι παρελκυστικά θα διεκδικούν άσυλο, αλλά θα προσβάλλουν τη χώρα μας, δεν θα έχουν θέση εδώ».

«Είναι η ολοκληρωμένη απάντηση που δίνει στο Μεταναστευτικό και στο Προσφυγικό, ένα οργανωμένο και δημοκρατικό κράτος» είπε.

Αναφερόμενος στις προβλέψεις του νόμου που στοχεύουν στο να μπει τέλος σε παρανομίες και αυθαιρεσίες αλλά και να υπάρξει ευαισθησία, που παρέχει πρόσθετα δικαιώματα στους αδικημένους σημείωσε «Στο εξής, κάθε αίτηση θα πρέπει να εξετάζεται μέσα σε 6 μήνες αντί για 9 όπως ίσχυε. Και η απόφαση θα δίνεται στον ενδιαφερόμενο μέσα σε 10 ημέρες αντί για 20.

Αν, όμως, στο μεταξύ, ο αιτών δεν συνεργάζεται με τις Αρχές ή έχει αποχωρήσει από τη χώρα χωρίς άδεια, το αίτημά του θα κρίνεται αυτομάτως αβάσιμο. Και θα είναι υποψήφιος προς αναχώρηση.

Γι' αυτό, άλλωστε και με το νέο σύστημα θα εξετάζονται πρώτα οι περιπτώσεις ευάλωτων προσώπων, αλλά και ατόμων με παραβατική συμπεριφορά. Ώστε να δρομολογούνται εγκαίρως οι διαφορετικές πορείες τους. Θα διακόπτεται, επίσης, η φιλοξενία όποιου διαπιστώνεται ότι δεν υπέβαλε αίτηση προστασίας αμέσως μετά την άφιξή του. Αν απέκρυψε περιουσιακούς πόρους. Ή αν έχει παραβιάσει τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Δομών όπου διαμένει. Από τις προϋποθέσεις ευαλωτότητας, τέλος, απαλείφεται το γενικόλογο «μετατραυματικό στρες», που δύσκολα βεβαιώνεται από τους γιατρούς και που αρκετοί επικαλούνται ψευδώς».

«Αντίθετα, στα «ευάλωτα» και προς προστασία άτομα εντάσσονται, πλέον, όλοι οι ανήλικοι -και όχι μόνο οι ασυνόδευτοι. Επίσης εισάγονται νέες πρόνοιες υπέρ των πραγματικών προσφύγων: Μέλη της οικογένειας του αιτούντος θα θεωρούνται, πλέον, εκτός των συζύγων και των παιδιών του, και ο εκτός γάμου σύντροφός του. Το ίδιο θα ισχύει και για τα εκτός γάμου τέκνα του και τους γονείς του. Αλλά και για όποιον, γενικά, έχει την επιμέλεια ενός ανήλικου παιδιού. Ειδικά οι ανήλικοι, θα εισάγονται στις αντίστοιχες βαθμίδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Και αν οι γονείς τους δεν τηρούν αυτήν την υποχρέωση, θα έχουν κυρώσεις» συμπλήρωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι το δράμα εκατομμυρίων φυγάδων χρησιμοποιείται από κάποιες χώρες ως μοχλός πίεσης για τους δικούς τους ύπουλους σκοπούς και ότι γίνεται πεδίο δράσης κυκλωμάτων που εμπορεύονται πολύ ακριβά -και συχνά μάταια- την ανθρώπινη ελπίδα, όμως όπως είπε οφείλουμε να έχουμε και σχέδιο δράσης. «Σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι γνωστό πως αναδεικνύουμε το Μεταναστευτικό ως νέα πρόκληση για ολόκληρη την ήπειρο, διεκδικώντας κοινή φύλαξη των ανατολικών ορίων της. Υποδέχομαι θετικά, συνεπώς, τη νέα κινητικότητα που προκαλεί η πρόσφατη γερμανική πρωτοβουλία για επανεξέταση της ευρωπαϊκής πολιτικής ασύλου. Τις ελληνικές θέσεις τις είχα συζητήσει, προ μηνός, σε συνάντηση που είχα με τον κ. Ζεερχόφεν στο Μέγαρο Μαξίμου. Και ακριβώς το θέμα του ασύλου και την κοινή πολιτική για το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό είχα επισημάνει και προσωπικά στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής, ζητώντας την επανεξέταση του συστήματος του Δουβλίνου, και θέτοντας όλες τις χώρες προ των ευθυνών τους» είπε και σημείωσε «Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη a la carte δεν υπάρχει».

«Στο εθνικό πεδίο, από την άλλη, υπηρετούμε τρεις ανάγκες: Προστατεύουμε τα σύνορα, σώζουμε ζωές στο Αιγαίο, αποφορτίζουμε τα νησιά» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφέρθηκε στα μέτρα που θα ληφθούν, αυξημένες περιπολίες, θερμικές κάμερες και αύξηση των πλωτών μέσων με μοναδικό στόχο «Καμιά ζωή χαμένη στο Αιγαίο, αλλά και καμιά σπιθαμή των νερών μας χωρίς έλεγχο».

Για την ανακούφιση των νησιών μίλησε για τη μεταφορά προσφύγων στην ενδοχώρα με τη συνεργασία των δήμων και των κατοίκων, οι οποίοι δεν πρέπει να αιφνιδιάζονται. «Αντίθετα, πρέπει οι πρόθυμοι που βοηθούν, να επιβραβεύονται» είπε.

Ο νόμος για το Άσυλο είναι «ένας νόμος, που δυσκολεύει τους παράνομους διακινητές, εκπέμποντας το μήνυμα «Ως Εδώ»! Όσοι παράνομοι εντοπίζονται, θα επιστρέφουν αμέσως. Οι έμποροι θα χάνουν την ελευθερία τους. Και οι παράνομοι μετανάστες-πελάτες τους, θα χάνουν τα λεφτά τους» τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι το νέο σύστημα θέτει όρια στη θολή δράση ορισμένων αυτόκλητων Μ.Κ.Ο..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι εκατομμύρια άνθρωποι, αποτελούν δυνητικούς αιτούντες διεθνούς προστασίας όμως «η λύση δεν είναι να ανοίξουμε διάπλατα τις πύλες της χώρας για να τους δεχτούμε.

Κάτι τέτοιο, θα καταδίκαζε και τους ίδιους στη διάψευση του ονείρου. Αλλά και τους Έλληνες σε μία χειρότερη ζωή. Και αυτό, με τη σειρά του, θα έκλεινε την ανοιχτόκαρδη και φιλόξενη κοινωνία μας. Θα στρέβλωνε τις παραδόσεις και τα ιδανικά μας. Και θα όπλιζε τους οπαδούς της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, όπως συμβαίνει τώρα σε άλλες χώρες».

«Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι το ίδιο λάθος όσο η πολιτική των κλειστών συνόρων!» είπε.

Ολοκληρώνοντας ο πρωθυπουργός, και αφού αναφέρθηκε στο θαυμασμό που νιώθει για τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, και την αριστούχο μαθήτρια που υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την 28η Οκτωβρίου, με καταγωγή από την Αφρική, που κρατούσε τόσο περήφανα την γαλανόλευκη, υπογράμμισε με τη φράση της Χάνα Άρεντ ότι «H αλληλεγγύη ή θα εκδηλώνεται με σύστημα ή, απλούστατα, δεν θα υπάρχει παρά μόνο στα λόγια και στα συνθήματα».
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Νεανίδων: Πρώτη στον όμιλο με 4/4 - Με ανατροπή από το -14, 72-60 τη Δανία

All Content

Η Ζαλγκίρις έκλεισε το ρόστερ της - Πώς διαμορφώνεται η νέα ομάδα του Βαλαντσιούνας

All Content - BusinessNews.gr

GO Delivery: Άλμα 74,7% στον τζίρο, κέρδη 5,9 εκατ. ευρώ και μέρισμα 5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Κύπρου: Καθαρά κέρδη 252 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

H ΟΛΠ προετοιμάζει το έδαφος για εξαγορές και επέκταση πέρα από τον λιμάνι του Πειραιά

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

All Content

Βαλένθια: Οι σαρωτικές αλλαγές και η επόμενη μέρα

All Content

ΠΑΟΚ: Γνωστοποίησε τις αφίξεις επτά παικτών

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός «πληθωρισμός» -0,47% στα σούπερ μάρκετ τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ολοκλήρωσε την πρώτη παράδοση LNG στη Bulgartransgaz στο FSRU Αλεξανδρούπολης

All Content - BusinessNews.gr

UBS: Ξεκινά κάλυψη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τιμή στόχο τα 55 ευρώ

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

FleetNews

Ford: Θέμα χρόνου η είσοδος των Κινέζων στις ΗΠΑ

CSRΝews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

CSRΝews.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

CSRΝews.gr

Η EY Ελλάδος διακρίθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας για τη δέσμευσή της στη συμπερίληψη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνέλαβαν τους δικυκλιστές που άρπαζαν τσάντες
Συνέλαβαν τους δικυκλιστές που άρπαζαν τσάντες 31/10/2019 - 19:45
Αυτές είναι οι βασικές διατάξεις του ν/σ για την ηλεκτρική ενέργεια 31/10/2019 - 20:25
Αυτές είναι οι βασικές διατάξεις του ν/σ για την ηλεκτρική ενέργεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Revolut: Νέος Chief Banking Officer ο Sid Jajodia
    04/08/2026 - 18:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ford και Dacia σταματούν την παραγωγή στη Ρουμανία έως τις 19 Αυγούστου λόγω της ενεργειακής κρίσης
    04/08/2026 - 18:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΜΕΤΕΟ: Το 42% των δασών της Αττικής κάηκε τα τελευταία δέκα χρόνια
    04/08/2026 - 17:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η DOTSOFT ανανεώνει τη συνεργασία της με το International IDEA για ακόμη τρία χρόνια
    04/08/2026 - 17:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στους 75 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στην κρίση της Θέουτα, λέει η Ισπανία
    04/08/2026 - 17:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Volvo Car Hellas: Νέος CEO ο Gábor Bodrogai - Αποχωρεί η Jovana Jovic
    04/08/2026 - 16:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης από Βοιωτία: «Η κλιματική κρίση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι»
    04/08/2026 - 16:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη
    04/08/2026 - 15:52 ESG
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.618,39 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,25%
    04/08/2026 - 15:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fais Group: Στα 46,48 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ
    04/08/2026 - 15:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • H ΟΛΠ προετοιμάζει το έδαφος για εξαγορές και επέκταση πέρα από τον λιμάνι του Πειραιά
    04/08/2026 - 08:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζα Κύπρου: Καθαρά κέρδη 252 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2026
    04/08/2026 - 09:25 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • GO Delivery: Άλμα 74,7% στον τζίρο, κέρδη 5,9 εκατ. ευρώ και μέρισμα 5 εκατ. ευρώ
    04/08/2026 - 10:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Capital Clean Energy Carriers: Παρέλαβε το LNG carrier «Alcaios I»
    04/08/2026 - 08:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός «πληθωρισμός» -0,47% στα σούπερ μάρκετ τον Ιούλιο
    04/08/2026 - 11:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Ζαλγκίρις έκλεισε το ρόστερ της - Πώς διαμορφώνεται η νέα ομάδα του Βαλαντσιούνας

04/08/2026 - 20:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βαλένθια: Οι σαρωτικές αλλαγές και η επόμενη μέρα

04/08/2026 - 20:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

04/08/2026 - 09:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

04/08/2026 - 09:37
FleetNews
fleetnews.gr

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

04/08/2026 - 09:24
FleetNews
fleetnews.gr

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

04/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo