Παρασκευή, 3 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ψήφος αποδήμων: Συναινετική διάθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
11/10/2019 · 19:35

Ψήφος αποδήμων: Συναινετική διάθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς

Συναινετική διάθεση διαπιστώθηκε στις σημερινές συναντήσεις τους πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς, όπου συζητήθηκε το ζήτημα της άσκησης του δικαιώματος της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, μετά το πέρας των συναντήσεων, «στις συναντήσεις αυτές ο πρωθυπουργός προσήλθε με ανοιχτό πνεύμα και διάθεση συνεννόησης, όπως παραγωγική ήταν και η στάση των πολιτικών αρχηγών. Βασική προϋπόθεση για την εξεύρεση κοινού τόπου αποτελεί για την κυβέρνηση η παραδοχή της συνταγματικής αρχής της ισότητας της ψήφου, που σημαίνει ότι η ψήφος των Ελλήνων που διαμένουν στο εξωτερικό προσμετράται στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα, δίχως διαχωρισμούς σε πολίτες α’ και β’ κατηγορίας».

«Η διαδικασία της άσκησης του δικαιώματος αυτού, καθώς και το πώς εκλέγονται οι αντιπρόσωποι των εκτός Επικρατείας εκλογέων είναι ζητήματα που αποτελούν αντικείμενο διαβούλευσης. Πάνω σε αυτά τα ζητήματα, στις σημερινές συναντήσεις, εκφράστηκαν διάφορες απόψεις. Φάνηκε πάντως ότι υπάρχει σοβαρό περιθώριο ουσιαστικής σύγκλισης για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα συζητήσει μέσα σε ένα μήνα με εκπροσώπους των κομμάτων έτσι ώστε στη συνέχεια, να έρθει νομοσχέδιο στη Βουλή που να μπορεί να ψηφιστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία.

«Οι Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό πρέπει να διευκολυνθούν στην άσκηση ενός θεμελιώδους συνταγματικού δικαιώματός τους, όπως γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τσίπρας: Ναι στην ψήφο των ομογενών, όχι στην μικροπολιτική εκμετάλλευση

Πρόθυμος για συναίνεση εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως φοβάται μικροπολιτική εκμετάλλευση από τη Νέα Δημοκρατία.

«Επιθυμούμε να εντάξουμε τους Έλληνες της διασποράς δημιουργικά στα πολιτικά πράγματα της χώρας, επιθυμούμε την ψήφο τους και την εκλογή των εκπροσώπων τους στην ελληνική Βουλή. Δεν επιθυμούμε όμως -και θα μας βρει απέναντι οποιαδήποτε πρόταση το επιχειρήσει- να μετατρέψουμε τους Έλληνες του εξωτερικού σε αντικείμενο ψηφοθηρίας ή να χωρίσουμε τους ομογενειακούς τους συλλόγους, ανάλογα με το κόμμα που υποστηρίζουνε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι η πρόταση που του παρουσίασε προφορικά ο κ. Μητσοτάκης «δυστυχώς εκεί κατατείνει».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι προέτρεψε τον πρωθυπουργό «να αλλάξει ρότα» ώστε να βρεθεί κοινός τόπος, να προχωρήσουν συναινετικά και να μην οδηγηθούν οι Έλληνες της διασποράς σε διχασμό.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «οι μεγάλες θεσμικές τομές απαιτούν ευρύτατες συναινέσεις και κυρίως συνθέσεις ανάμεσα στις παρατάξεις που αποτελούν τους κεντρικούς πόλους διεκδίκησης της διακυβέρνησης στον τόπο» και τόνισε πως «οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι επιλογή πολιτικής αλλά και θεσμικής εκτροπής. Από την οποία δεν θα κερδίσει κανείς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρόταση του κόμματος του για την ψήφο των αποδήμων και δήλωσε ανοικτός ότι «να συζητήσουμε και κάθε άλλη σχετική πρόταση που μπορεί να διευκολύνει τη ψήφο των Ελλήνων εκλογέων του εξωτερικού», θέτοντας όμως «μία και μόνο» προϋπόθεση: «Να μην επιχειρηθεί η ανάμιξη της ομογένειας σε παιχνίδια μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, με κρυφό και δόλιο στόχο την αλλοίωση των εκάστοτε πολιτικών συσχετισμών στο εσωτερικό της χώρας».

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη «να ζητήσει επιτέλους την εφαρμογή των κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, που από κοινού με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη πετύχαμε ως απόφαση στο προηγούμενο Συμβούλιο Κορυφής».

Σύγκλιση απόψεων με Γεννηματά

Σύγκλιση απόψεων σημειώθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στο ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού, σύμφωνα με πηγές του ΚΙΝΑΛ. Η συζήτηση των δυο πολιτικών αρχηγών διήρκησε 45 λεπτά, ενώ, όπως έγινε γνωστό, προέκυψε κλίμα συνεννόησης και για τα εθνικά θέματα.

Σύμφωνα με έγκυρες κι ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά συνέπεσαν στη θέση πως πρέπει να έχουν το δικαίωμα οι Έλληνες πολίτες κάτοικοι εξωτερικού να ψηφίζουν και η ψήφος τους να προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα. Επίσης ο πρωθυπουργός και η κ. Γεννηματά βρέθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με την εκλογή αντιπροσώπων από τον απόδημο ελληνισμό, στη Βουλή, χωρίς ωστόσο να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες. Ακόμη συμφώνησαν ότι αναφέρονται σε όσους είναι γραμμένοι στα δημοτολόγια και τους εκλογικούς καταλόγους οι οποίοι χρειάζονται επικαιροποίηση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από το Κίνημα Αλλαγής ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθούν οι 200 ψήφοι που απαιτούνται για να ψηφιστούν στη Βουλή οι σχετικές ρυθμίσεις καθώς ήταν δεκτικός να ισχύσει ως κριτήριο του ποιος έχει δικαίωμα να ψηφίσει, το να έχει, π.χ., ΑΦΜ στην Ελλάδα, πρόταση που έχει διατυπώσει το ΚΚΕ. «Για το Κίνημα Αλλαγής αυτό δεν είναι θα είναι πρόβλημα», ανέφερε αρμόδια πηγή.

Κουτσούμπας: Οπωσδήποτε πρέπει να εξασφαλιστεί η ψήφος των ομογενών

Θετικά ως προς το να προσμετράται η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών εκφράστηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επανέλαβε όμως τις προϋποθέσεις που θέτει το ΚΚΕ.

«Η ψήφος των αποδήμων Ελλήνων ήταν το βασικό θέμα συζήτησης με τον κ. πρωθυπουργό, στον οποίο θέσαμε τις απόψεις του ΚΚΕ γύρω απ΄ αυτό το ζήτημα. Οπωσδήποτε πρέπει να εξασφαλιστεί η ψήφος των ομογενών, των Ελλήνων δηλαδή που εργάζονται, ζουν και σπουδάζουν σε άλλες χώρες με συγκεκριμένα κριτήρια» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θέσαμε την πάγια θέση του ΚΚΕ. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να έχουν σχέση με την Ελλάδα, περιουσία, οικογένεια, αυτό να εκφράζεται με τον ΑΦΜ ο οποίος δεν πρέπει να είναι γενικά και αφηρημένα, αλλά να φορολογείται, να αφορά φορολογητέα περιουσία, περιουσιακά στοιχεία, κατοικία, να υπάρχει κάποια κατοικία στην Ελλάδα, να έχει σχέσεις δηλαδή ο μετανάστης, ο απόδημος με τη χώρα, και να έχει και λόγο έτσι ώστε να ψηφίζει και να εκφράζει τη θέση του για την εκάστοτε πολιτική ηγεσία που εκλέγεται και τους νόμους που πλήττουν και τον ίδιο και τον αφορούν, και το εισόδημά του κλπ» είπε ο Δ. Κουτσούμπας.

«Δεύτερο κριτήριο σοβαρό, εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να είναι εύλογο το χρονικό διάστημα που απουσιάζει από την Ελλάδα, δεν μπορεί να έχει φύγει πριν 100 χρόνια και να έχει κάνει οικογένεια δεύτερης, τρίτης, τέταρτης γενιάς με βάση το «δίκαιο του αίματος». Πρέπει δηλαδή να ορίζεται συγκεκριμένα με βάση, για παράδειγμα, ενδεικτικά τριάντα χρόνια– θα μπορούσε να είναι αυτό το κομβικό διάστημα που απουσιάζει. Έτσι πιάνονται και όλοι οι μετανάστες που έφυγαν την περίοδο της κρίσης ή έφυγαν να σπουδάσουν και δεν βρίσκονται στην Ελλάδα» προσέθεσε.

Ως τρίτο στοιχείο, ο Δ. Κουτσούμπας ανέφερε το ζήτημα της «έκφρασης της ψήφου». «Αποκλείουμε την επιστολική ψήφο στο συγκεκριμένο ζήτημα, πρέπει να είναι αυτοπρόσωπη η εκλογή, όπως γίνεται και με όλους τους Έλληνες πολίτες εδώ στην Ελλάδα, είτε ζουν στην Αλεξανδρούπολη και ψηφίζουν στην Αθήνα, ή στην Κρήτη και ψηφίζουν αλλού. Και βεβαίως να υπάρχουν εκλογικά τμήματα, παραβάν με ευθύνη των πρεσβειών, των προξενείων και οπουδήποτε αλλού μπορούσαν να δημιουργηθούν τέτοια εκλογικά τμήματα που να διευκολύνουν την έλευση των αποδήμων Ελλήνων στο χώρο για να ψηφίσουν», σημείωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ και συμπλήρωσε:

«Φυσικά όλα αυτά τα ζητήματα θα προσμετρώνται οπωσδήποτε στην ψήφο του εκλογικού αποτελέσματος του συνολικού. Τα συζητάμε αυτά τα ζητήματα, θα δούμε τις διαδικασίες και πού θα καταλήξει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση. Θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη συζήτηση και η τελική μας στάση θα καθοριστεί από το πώς θα έλθει το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων στη Βουλή και τι ακριβώς θα προβλέπει για όλα αυτά τα ζητήματα που θέσαμε. Εκεί θα είναι και η οριστική μας στάση».

Βελόπουλος: Αυτονόητο να μπορούν να ψηφίζουν οι Έλληνες ομογενείς

Την πλήρη συμφωνία του κόμματός του στο θέμα της ψήφου των ομογενών, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Βελόπουλος είπε ότι θεωρεί αυτονόητο το ότι θα πρέπει να ψηφίζουν οι ομογενείς.

«Είμαι άνθρωπος της ομογένειας, γεννήθηκα στη Γερμανία και θεωρώ αυτονόητο οι Έλληνες ομογενείς να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να ψηφίζει ο κάθε ελληνοποιηθέντας Ιμπραήμ, Χασάν, Μεχμέτ και να μην ψηφίζει ο Έλληνας, ο Γιώργος, ο Νίκος, ο Σταύρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συνέχισε

«’Αρα λοιπόν, σε αυτό συμφωνούμε επί της αρχής. Στις λεπτομέρειες θα τα βρούμε βέβαιοι γι’ αυτό γιατί μας ενώνει ο κανόνας της λογικής. Οι ομογενείς είναι Έλληνες και πρέπει να τους δοθεί το δικαίωμα να ψηφίσουν».

Ερωτηθείς γιατί η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό ήταν σύντομη, ο κ. Βελόπουλος απάντησε.

«Εγώ δεν είμαι πολιτικός με τη στενή έννοια του όρου για να αμπελοφιλοσοφώ. Είμαι πολιτικός και επιχειρηματίας. Ο επιχειρηματίας ξέρει ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν και ο χρόνος είναι χρήμα. Αφού συμφωνούμε, δεν θα συζητάμε για τις εντυπώσεις. Συμφωνούμε και προχωρούμε παρακάτω».

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΜΑΞΙΜΟΥ
  • ·
  • ΑΠΟΔΗΜΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Θάντερ διέλυσαν 139-96 τους Λέικερς - Μαγνητική ο Ντόντσιτς (vid)

All Content

Οι Πίστονς 113-108 τους Τίμπεργουλβς -Εκτός βραβείων φέτος Κάνινγκχαμ-Έντουαρντς!

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: Γιατί επενδύει 35 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες και πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Premia: Υπερκάλυψη 1,4 φορές του ομολόγου - Επιτυχημένη έκδοση με επιτόκιο 4,10%

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ και διαφοροποίηση δραστηριοτήτων έως το 2030

All Content

Διεθνής διάκριση για την Ogilvy Greece ως Social Listening Leader

All Content

Από την Epi Direct PR η Πρώτη Ελληνική Απονομή Βραβείων ΧΟΠΑ Ήρωες 112

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content

Αταμάν: Δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Μόλις 2 στους 10 φορολογούμενους δικαιώνονται στις προσφυγές κατά φόρων και προστίμων

All Content - BusinessNews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση των ξενοδοχείων του χαρτοφυλακίου

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Στα 39,4 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη το 2025 - Οι στόχοι της διοίκησης για 2026

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος: Η διαχείριση των υδατικών πόρων στο επίκεντρο εκδήλωσης

CSRΝews.gr

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα

CSRΝews.gr

Γευματί_ΖΩ: Δράσεις διατροφικής εκπαίδευσης στα σχολεία από την εταιρεία Αγγελάκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

AntetokounBros Academy: Άνοιξαν οι εγγραφές για αθλητές και προπονητές
AntetokounBros Academy: Άνοιξαν οι εγγραφές για αθλητές και προπονητές 11/10/2019 - 19:21
Υπόθεση χρυσού: Απαλλαγή Ριχάρδου προτείνει ο εισαγγελέας 11/10/2019 - 19:50
Υπόθεση χρυσού: Απαλλαγή Ριχάρδου προτείνει ο εισαγγελέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γιώργος Φλωρίδης: Σήμερα στη Βουλή οι δύο δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
    03/04/2026 - 09:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ONEX: Επένδυση «20+20» ρυμουλκών: Στρατηγική επανεκκίνησης της ναυπηγικής βιομηχανίας
    03/04/2026 - 09:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ και διαφοροποίηση δραστηριοτήτων έως το 2030
    03/04/2026 - 09:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    03/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • Allwyn: Ειδική διανομή 0,80 ευρώ ανά μετοχή με επιλογή επανεπένδυσης
    03/04/2026 - 08:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τσίπρας: Το κόμμα θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο - Δεν αποκλείεται να επισπευσθεί, αν χρειαστεί
    03/04/2026 - 08:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Νέοι τελωνειακοί δασμοί από τον Τραμπ ως και 100% σε εισαγόμενα φάρμακα -Τροποποιεί αυτούς σε μέταλλα
    03/04/2026 - 08:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μόλις 2 στους 10 φορολογούμενους δικαιώνονται στις προσφυγές κατά φόρων και προστίμων
    03/04/2026 - 08:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bluegr Hotels & Resorts: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση των ξενοδοχείων του χαρτοφυλακίου
    03/04/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνιδιοκτησία ακινήτων: Το νέο επενδυτικό μοντέλο που μπαίνει στην ελληνική αγορά
    03/04/2026 - 07:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το πλήρωμα της αποστολής «Άρτεμις 2» σε τροχιά γύρω από τη Γη, προτού κινηθεί προς τη Σελήνη
    02/04/2026 - 09:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Performance Technologies: Αύξηση EBITDA κατά 37,1% - Πάνω από 89 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών
    02/04/2026 - 10:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα
    02/04/2026 - 17:09 ESG
  • Αναστάσιος Λωσταράκος (nrg): Η εποχή του ΑΙ και των big data στην ενέργεια είναι τελικά μια εποχή έντονης μεταβλητότητας
    02/04/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS
  • McDonald's: Λανσάρει προϊόντα κάτω των 3 δολαρίων και προσφορές πρωινού κάτω των 4 δολαρίων στις ΗΠΑ
    02/04/2026 - 17:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάρλοτ-Φίνιξ 127-107: Τρίποντα-ρεκόρ Κνεπλ-Γκιλέσπι -Οι Καβς 118-111 τους Γουόριορς (vids)

03/04/2026 - 06:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χωρίς Γουέμπι οι Σπερς 118-99 τους Κλίπερς και προσπέρασμα Πόρτλαντ 118-106 τους Πέλικανς (vids)

03/04/2026 - 06:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος: Η διαχείριση των υδατικών πόρων στο επίκεντρο εκδήλωσης

02/04/2026 - 14:52
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

02/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα

02/04/2026 - 14:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Sleed: Νέα οργανωτική δομή με επίκεντρο τη Στρατηγική και το Digital Excellence

02/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ»: Πρεμιέρα Μ. Δευτέρα, 6 Απριλίου, στις 20:00

02/04/2026 - 12:01
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo