Σάββατο, 18 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Λαμπερό το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
03/04/2019 · 03:00

Λαμπερό το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project

To MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία τη Δευτέρα 1η Απριλίου, για 9η συνεχόμενη χρονιά
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

To MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία τη Δευτέρα 1η Απριλίου, για 9η συνεχόμενη χρονιά, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Η μεγάλη προσμονή του κοινού για το μοναδικό θεσμό στη χώρα, που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα αποτυπώθηκε από το sold out που είχε σημειωθεί αρκετές ημέρες πριν!

Στο εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργήθηκε στο κατάμεστο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, παρουσιάστηκαν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές! Δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand προσέφεραν αξέχαστες στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική!

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς ήταν η Serkova Crystal Pure. Η premium vodka Serkova Crystal Pure με τη βελούδινη και απαλή γεύση που αγαπάει τη μόδα, το στυλ, την έκφραση, την μοναδικότητα δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη μεγάλη γιορτή μόδας και μουσικής.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού μία 40μελής συμφωνική ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου συνόδευσε τα ξεχωριστά διασκευασμένα τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», αφού μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συμμετοχή των παιδιών στο «ELPIDA Youth Summer Camp», το 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών που διοργανώνεται για τρίτο καλοκαίρι από την Επιτροπή «ELPIDA Youth». Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κατασκήνωση είναι η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα και αποτελεί μία ακόμα πρωτοπορία του «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη.

Το concept του 9ου MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Τσίγκoς, Fashion Director ο Νίκος Υφαντής, σκηνοθεσία στο stage ο Νίκος Μαριάνος και την επιμέλεια styling ο Κώστας Ζησης.

Το φετινό MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project παρουσίασε η λαμπερή Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσορίζοντας το κοινό στο opening act by Serkova Crystal Pure με τον FY, ο οποίος ερμήνευσε την επιτυχία του “Δε με θέλουν”.

Ο Σάκης Ρουβάς σε ένα δυνατό ντουέτο με τη Marina Jungwirth ερμήνευσαν το “Shallow” στο catwalk της Celia Kritharioti Haute Couture. Στη συνέχεια, η Καλομοίρα ξεσήκωσε το κοινό με το “No tears left to cry” στο catwalk της BSB. Τη σκυτάλη πήραν ο Δάκης με την Έλενα Τσαγκρινού με το διαχρονικό “Τσάι με λεμόνι” στο catwalk της Orsalia Parthenis.

Οι δημιουργίες του Sotiris Georgiou παρουσιάστηκαν by Envie Shoes με το “Self Control” που ερμήνευσε η Demy. Στο stage του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project η Κατερίνα Γερονικολού τραγούδησε το παραδοσιακό “Στο ‘πα και στο ξαναλέω” συνοδεύοντας το catwalk της Toi&moi.

Η Ήβη Αδάμου ερμήνευσε το “Black Velvet” και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε την έκπληξη όταν εμφανίστηκε στη σκηνή για ένα ιδιαίτερο dance performance, με τον Dimitris Petrou σε ένα special catwalk by SKIP Black Velvet να παρουσιάζει τις νέες του δημιουργίες. Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια με την Αφροδίτη Λιάντου παρουσίασαν ένα ιδιαίτερο act by Noxzema, με το τραγούδι “How it goes”.

Η Parabita παρουσίασε ένα ιδιαίτερο catwalk με plus size μοντέλα με τη Μαριέλλα Σαββίδου υπό τους ήχους της “Misirlou”. Το super band των The Other Side Project που αποτελείται από τον Αποστόλη Τότσικα και το Γιάννη Χατζηγεωργίου,με guest τον Ίαν Στρατή και τον Aναστάσιο Ράμμο παρουσίασαν μία εκρηκτική rock διασκευή του “Fuego” στο catwalk των Deux Hommes με τα κινητά Huawei P30 Pro και P30 να καταγράφουν όλη τη δράση.
Πρωτοποριακές δημιουργίες παρουσιάστηκαν στο catwalk των The Designers' Lab από 14 ανερχόμενους Έλληνες fashion designers με την Ευαγγελία Αραβανή που τραγούδησε το “Καταπληκτικά”.

Το φετινό MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project υποδέχθηκε στο stage την ερμηνεύτρια του soundtrack της σειράς φαινόμενο “La Casa De Papel”, Cecilia Krull που ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία της “My life is going on” για το catwalk του Atelier Loukia.

Στη συνέχεια ο Διονύσης Σχοινάς σε ένα ξεχωριστό act by MINI για τα 60 χρόνια ΜΙΝΙ που παρουσιάστηκε η ΜΙΝΙ Lifestyle Collection, τραγούδησε “Το Πάρτυ μας”. Μαζί του στο catwalk περπάτησε η Νικολέτα Ράλλη. Ο Ρώσος star Sergey Lazarev που θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision και συνεργάζεται με την ελληνική ομάδα των επιτυχιών, τον Δημήτρη Κοντόπουλο στην παραγωγή και τον Φωκά Ευαγγελινό στη σκηνοθεσία, ερμήνευσε το “Scream”, πλαισιωμένος από την ομάδα Ολυμπιάδα με το project “The Wolves”, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυμναστικής, υπό την καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη και παρουσιάζοντας ένα ανεπανάληπτο special act που καθήλωσε το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Ακολούθησε η BSB σε ένα special act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με την Ελένη Φουρέιρα να ερμηνεύει το τραγούδι “Gypsy Woman”. Mέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος, που για έκτη χρονιά δημιουργεί και παρουσιάζει στο Madwalk θα δοθούν επίσης στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Οι Barrice, Christopher Vee, Natasha K και Δανάη Παππά με το τραγούδι “Rockstar” συνόδευσαν το επόμενο catwalk 5226 by Celia Kritharioti. Το closing act by Serkova Crystal Pure ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ερμήνευσε τις επιτυχίες “Τι να το κάνω” και “Μαζί σου” σε μία μοναδική εμφάνιση με 200 μοντέλα μαζί του στη σκηνή.

Μετά το φαντασμαγορικό φινάλε, ακολούθησε after catwalk party στο lobby του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας. H Serkova Crystal Pure υποδέχτηκε τους καλεσμένους σε ένα εντυπωσιακό, premium περιβάλλον και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά signature cocktails από το εντυπωσιακό frosted bar που είχε στηθεί για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το νο1 event της χρονιάς στη μόδα και τη μουσική.
Άλλωστε η Serkova Crystal Pure σκέτη με πάγο ή σε αυθεντικά cocktails ξεχωρίζει σίγουρα με το απαράμιλλο στυλ της.

Στο πιο hot catwalk της Αθήνας βρέθηκαν για πρώτη φορά και 2 νέα μοντέλα που προέκυψαν απο το διαγωνισμό Athens Rule the Catwalk, που πραγματοποιήθηκε από το Athens Metro Mall, πιστό υποστηρικτή του θεσμού, και το Mad Radio 106.2.

Η Wella με τις σειρές styling Wellaflex και New Wave, και σύμμαχο της τη σχολή κομμωτικής Διαμαντόπουλος επιμελήθηκαν τα πιο in fashion hair looks που θα καθορίσουν τα hair trends της επόμενης σεζόν.

Η άρτια ομάδα των artists της ΝΥΧ Professional Makeup, επιμελήθηκε και απογείωσε τα ανεπανάληπτα makeup looks του Madwalk2019 by Serkova Crystal Pure με τον αέρα και τις τάσεις του Los Angeles makeup artistry.

Η εταιρία NYXI NYXI Beauty Lounge, που δεν ακολουθεί τάσεις αλλά τις δημιουργεί, δημιούργησε και επιμελήθηκε τα nail looks για όλο το show ταλαντούχων σχεδιαστών αλλά και των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

Shoe partner του φετινού Madwalk by Serkova Crystal Pure ήταν η ENVIE SHOES ντύνοντας την Καλομοίρα, τις παρουσιάστριες του Mad αλλά και συμμετέχοντας στα catwalks του Sotiris Gerorgiou και της Orsalia Parthenis, με τις ξεχωριστές δημιουργίες της νέας συλλογής Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019.

Στο lobby kiosk της RIST Hellas οι καλεσμένοι θαύμασαν και φωτογραφήθηκαν με το αγαπημένο τους ρολόι από τα διεθνή brands Emporio Armani, Michael Kors, Armani Exchange και GANT Time.

Το Madwalk by Serkova Crystal Pure θα προβληθεί από τον ΑLPHA την Κυριακή 14 Απριλίου στις 23:00.

  • SERKOVA CRYSTAL PURE
  • ·
  • MADWALK 2019 BY SERKOVA CRYSTAL PURE - THE FASHION MUSIC PROJECT
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά της Κρήτης (pic)

All Content

"Στη γωνία για Φρανσίσκο ο Παναθηναϊκός"!

All Content - BusinessNews.gr

Αμοιβαία Κεφάλαια: Πάνω από 32 δισ. ευρώ το ενεργητικό – Εισροές 27 δισ. ευρώ από το 2018

All Content - BusinessNews.gr

Φέτα και ελαιόλαδο: Οι δύο ελληνικοί «πρεσβευτές» των 2,1 δισ. ευρώ - Τι αλλάζει με το Ελαιοκομικό Μητρώο

All Content - BusinessNews.gr

Η ακτινογραφία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος σε 20 αριθμούς

All Content

Από την jetdrops το λανσάρισμα του WIRED στην ελληνική αγορά

All Content

NN Hellas: Στην BBDO ο διαφημιστικός λογαριασμός

FleetNews

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

All Content

Εθνική Νέων Ανδρών: Με Γερμανία στις 17:00 για τις θέσεις 5-8

All Content

Ντουμπάι: Νέο απόκτημα ο Ντέβιον Μιντζ από τη Βίρτσμπουργκ

All Content - BusinessNews.gr

Efood: Γιατί έμεινε εκτός από το deal Uber - Delivery Hero και τι θα γίνει με την Uber Eats

All Content - BusinessNews.gr

Agrino: Ιστορικό ρεκόρ το 2025 με τζίρο 52 εκατ. ευρώ και αύξηση 7%

All Content - BusinessNews.gr

Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιες οφειλές υπάγονται

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

CSRΝews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

CSRΝews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

CSRΝews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εγκρίθηκαν έργα αθλητικών εγκαταστάσεων προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ
Εγκρίθηκαν έργα αθλητικών εγκαταστάσεων προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ 03/04/2019 - 03:00
Η Εστία Νέας Σμύρνης συμμετέχει στο Open House Athens 03/04/2019 - 03:00
Η Εστία Νέας Σμύρνης συμμετέχει στο Open House Athens

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Π. Μαρινάκης: Επιστρέψαμε τα υπερκέρδη διυλιστηρίων και εταιρειών ενέργειας πίσω στην κοινωνία
    18/07/2026 - 14:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Κώτσηρας: Επενδύουμε σε φιλικές και αξιόπιστες συγκοινωνίες
    18/07/2026 - 14:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Γκάνος (Alpha Real Estate Services): Οι τέσσερις παράγοντες που στηρίζουν την ελληνική αγορά ακινήτων
    18/07/2026 - 14:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
    18/07/2026 - 13:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AI Act: Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη και η επόμενη ημέρα του ψηφιακού μετασχηματισμού
    18/07/2026 - 13:13 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί από τους δίδυμους σεισμούς – 346 εκατ. δολάρια για την ανοικοδόμηση
    18/07/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιες οφειλές υπάγονται
    18/07/2026 - 12:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου
    18/07/2026 - 12:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Πατούλης: Οι βασικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΙΣΑ
    18/07/2026 - 11:34 ΥΓΕΙΑ
  • Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων
    18/07/2026 - 11:17 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,15%, στα 317,63 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/07/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Βιετνάμ - Έμφαση στην οικονομική συνεργασία
    17/07/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Apple ξεπέρασε την Nvidia σε κεφαλαιοποίηση και έγινε η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο
    17/07/2026 - 21:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • SEAJETS: Τo SUPERSTAR επιστρέφει στη Ραφήνα με καθημερινά δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο
    17/07/2026 - 17:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΣΕΚΕΕ: Γενική Συνέλευση, Νέο Καταστατικό και Summer Meetup 2026 στο ΕΜΣΤ
    17/07/2026 - 16:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά της Κρήτης (pic)

18/07/2026 - 11:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Στη γωνία για Φρανσίσκο ο Παναθηναϊκός"!

18/07/2026 - 10:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media: Με συμμετοχή 78% ολοκληρώθηκε η επανεπένδυση μερίσματος

18/07/2026 - 07:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

17/07/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΕΚΕΕ: Γενική Συνέλευση, Νέο Καταστατικό και Summer Meetup 2026 στο ΕΜΣΤ

17/07/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

17/07/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

17/07/2026 - 05:22
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo