Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χιούμορ Τσακαλώτου για τα επεισόδια στον Πειραιά: "Είμαι στεναχωρημένος, θα γεράσω και δεν θα τα καταφέρω να πάω στο Κρεμλίνο"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
29/03/2018 · 03:00

Χιούμορ Τσακαλώτου για τα επεισόδια στον Πειραιά: "Είμαι στεναχωρημένος, θα γεράσω και δεν θα τα καταφέρω να πάω στο Κρεμλίνο"

Αναλυτικά, η ομιλία του υπουργού Οικονομικών σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ομιλία του στον Πειραιά τόνισε ότι «έχουμε να κάνουμε με μια τραυματισμένη οικονομία και κοινωνία. Όχι μόνο με την έννοια ότι χάσαμε 25% του ΑΕΠ, ή ότι μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις αλλά και μια κοινωνία που έχει χάσει πολλά όπλα για να μπορεί η ίδια η κοινωνία να διεκδικήσει».

Σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι «αυτό δεν είναι μόνο θέμα των μνημονίων, γιατί η ουσία του νεοφιλελευθερισμού εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν ήταν μόνο να αυξηθούν τα κέρδη και να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις αλλά να μειωθεί η δυνατότητα των εργαζομένων να μπορούν να αγωνίζονται. Το καλοκαίρι του 2015, μας απασχόλησε το ερώτημα εάν αυτές οι πληγές μπορούν να αντιμετωπιστούν εντός μνημονίων. Η ευθύνη ήταν μεγάλη και τότε και σήμερα γιατί στο ελληνικό πολιτικό σύστημα υπήρχε ένα βρώμικο μυστικό. Το 1974, όταν έπεσε η χούντα, η Ελλάδα ήταν η χώρα με τις μεγαλύτερες ανισότητες και την μεγαλύτερη φτώχια σε όλη την Ευρώπη, και το 2008, λίγο πριν από την κρίση ίσχυε ακριβώς το ίδιο. Μπορείς να αντιδράσεις σε αυτή την πραγματικότητα μέσα σε ένα μνημόνιο;», διερωτήθηκε ο κ. Τσακαλώτος.

«Προσπαθήσαμε σε πολλούς τομείς. Αλλάξαμε το νόμο Κατσέλη που παρείχε προστασία μόνο στους πιο φτωχούς και μπορεί πλέον να μπει μια οικογένεια με δυο παιδιά και σπίτι αξίας έως 230.000 ευρώ και με εισόδημα έως 30.000 ευρώ ετησίως. Το ίδιο έχει κάνει το υπουργείο Εργασίας. 730.000 οικογένειες θα πάρουν αυξημένα οικογενειακά επιδόματα τα οποία θα καταβληθούν αύριο, ενώ διανέμονται 130.000 σχολικά γεύματα κάθε μέρα σε 57 δήμους της χώρας. Αυξήθηκαν από 70.000 σε 110.000 οι θέσεις των βρεφονηπιακών σταθμών. Οι αντίπαλοι μας λένε ότι πρέπει να καταργηθούν όλα τα επιδόματα και να μείνει μόνο το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Όμως οι παροχές αυτές δεν είναι κάτι που δίνεται στους πιο φτωχούς αλλά κάτι που συνδυάζεται με την ιδιότητα του πολίτη».

Μιλώντας για το αναπτυξιακό σχέδιο που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση μετά την έξοδο από τα μνημόνια, ανέφερε ότι υπάρχει σε αυτό ένας πολύ ισχυρός πυλώνας. «Εμείς θέλουμε ένα σχέδιο που βεβαίως και θα πρέπει να είναι αξιόπιστο στις αγορές και τα κράτη μέλη της ΕΕ, ώστε να μπορούμε να χρηματοδοτηθούμε και να μπορούμε να έχουμε έναν βαθμό ελευθερίας, αλλά πρωτίστως θέλουμε ένα σχέδιο το οποίο θα είναι αξιόπιστο στην ελληνική κοινωνία», σημείωσε και αναφερόμενος στα μεσαία στρώματα και στους αυτοαπασχολούμενους, αναγνώρισε ότι «είναι ένα ταλαιπωρημένο κομμάτι της κοινωνίας με πολλά προβλήματα».

«Ο λόγος που δεν μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα ήταν ότι σαν Αριστερά είχαμε θέσει ως πρώτη μέριμνα την αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης. Επίσης μας πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από εκείνον που είχαμε υπολογίσει για να αντιμετωπίσουμε την φοροδιαφυγή και να αλλάξουμε την εικόνα που επικρατούσε πριν από την κρίση, ότι εάν ήσουν πλούσιος πλήρωνες φόρους στην ουσία σε εθελοντική βάση», υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών.

«Τα καλά νέα» συνέχισε, «είναι ότι στο μεσοπρόθεσμο που παρουσιάσαμε πέρυσι για τα επόμενα πέντε χρόνια υπάρχουν 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ, που τα έχουμε βάλει στην άκρη για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα μεσαία στρώματα. Υπάρχει όμως κι ένα "αλλά". Στην Αριστερά ξέρουμε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν μόνο την ιδιότητα του φορολογούμενου. Είναι ταυτόχρονα γονείς που τους ενδιαφέρουν τα σχολεία, εργαζόμενοι που τους ενδιαφέρουν τα δικαιώματα, ευάλωτοι στις αρρώστιες που τους ενδιαφέρει η υγεία. Χρειάζεται συνεχή αναδιάρθρωση το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα αλλά δεν μπορεί να μη δώσουμε τη μάχη: για μας δεν είναι πανάκεια η μείωση των φόρων. Θέλουμε τους φόρους αυτούς (...) για την παιδεία, την υγεία και την ανάπτυξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες σχέσεις με τα μεσαία στρώματα με τις μειώσεις στη φορολογία και μια άλλη σχέση στον παραγωγικό τομέα. Είναι από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας ότι πριν από εμάς το 80% των πόρων του ΕΣΠΑ πήγαινε σε μεγάλα έργα και το 20% στους μικρομεσαίους. Αυτό έχει αντιστραφεί εντελώς και το 80% πηγαίνει στους μικρομεσαίους και το 20% σε μεγαλύτερα έργα υποδομών. Μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες συμμαχίες με τα μεσαία στρώματα που δεν επιτρέπει το παλαιότερο μοντέλο που βασιζότανε σε φθηνό χρήμα και σε μεγάλα έργα και στο δόγμα ότι "η αγορά θα τα λύσει όλα"».

Αναφερόμενος στο χρέος είπε ότι «αυτό που θα πάρει η χώρα μας για το χρέος είναι σημαντικό και θα αλλάξει τα δεδομένα. Θα είμαστε και πάλι υπερχρεωμένη χώρα, αλλά με την έννοια που είναι χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Δηλαδή θα μπούμε σε μια ομάδα χωρών με κοινά προβλήματα που θα μπορούν σε ένα δεύτερο στάδιο να επαναδιαπραγματευθούν. Οι πιο σοβαροί οικονομολόγοι πιστεύουν ότι δεν είναι βιώσιμη η ευρωζώνη με τέτοιες διαφοροποιήσεις ανάμεσα στον ευρωπαϊκό Βορά και τον ευρωπαϊκό Νότο και κάποτε θα αντιμετωπισθεί.

Σχολιάζοντας την εκτίμηση του τέως προέδρου του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ, ότι το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ελληνική οικονομία υπέστη ζημίες περί τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά και του Διοικητή της ΤτΕ ότι το κόστος της διαπραγμάτευσης ήταν 86 δισεκατομμύρια ευρώ, είπε ότι όσοι τα λένε αυτά ή δεν έχουν διαβάσει πολύ ή έχουν διαβάσει και δεν τα έχουν καταλάβει. «Παίρνουν κάποια χρονολογία, βρίσκουν προβλέψεις εκείνης της χρονιάς για το μέγεθος της ανάπτυξης και εκτιμούν ότι αφού η ανάπτυξη ήταν χαμηλότερη από την αρχική πρόβλεψη, υπάρχει ζημιά. Αν έκανα την ίδια διαδικασία για την πρώτη κυβέρνηση που ήταν υπουργός Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωσταντίνου θα έβγαζα 500 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν το κάνω, δεν κατεβαίνω σε αυτό το επίπεδο. Δεν υπάρχει ζημιά 200 δισεκ. ευρώ». Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis, λέγοντας ότι είναι χαρακτηριστική του διαφορετικού τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει η Αριστερά αυτά τα ζητήματα.

«Σε μια ανακοίνωση ο πρωθυπουργός είπε ότι οι πρέπει οι ένοχοι να λογοδοτήσουν, οι αθώοι πρέπει να φύγουν χωρίς το παραμικρό στίγμα στο όνομά τους και πρέπει να υπάρξει η αποκατάσταση του πολιτικού συστήματος. Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή. Βεβαίως και πρέπει να αναδείξουμε πώς λειτουργούσε το κράτος, αλλά πρέπει συγχρόνως να επιδιώξουμε τη θωράκιση του κράτους. Γιατί εάν μείνουμε σε μια συζήτηση πως αυτοί είναι οι κακοί που θα τους βάλουμε φυλακή - αυτή είναι μια ατζέντα που οδηγεί κατευθείαν στη Χρυσή Αυγή. Στην προπαγάνδα ότι οι όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιο, όλοι τα παίρνουνε».

Η εκδήλωση είχε προγραμματισθεί να γίνει στον πολυχώρο «Κρεμλίνο», αλλά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε η μεταφορά της σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα από οπαδούς του Ολυμπιακού στο κέντρο του Πειραιά.

Στην αρχή της ομιλίας του ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε με χιούμορ την απόφαση για τη μεταφορά της εκδήλωσης. «Έχω μόνο μία στεναχώρια, ότι δεν είναι στη μοίρα μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο. Ως μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν με είχαν καλέσει ποτέ, σήμερα έγινε η προσπάθειά μου να πάω επιτέλους, αλλά φαίνεται ότι θα γεράσω και δεν θα τα καταφέρω», αστειεύτηκε ο κ. Τσακαλώτος.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Καλάθης: «Πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, στόχος να παίξουμε στη EuroLeague!» (vid)

All Content

Αντετοκούνμπο: Το 3ο Family Day από το CAFF και το σωματείο Δεσμός (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Project Voria: Τον Μάιο του 2028 τα εγκαίνια του καζίνο Αμαρουσίου στο κτήμα Δηλαβέρη

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Στο επίκεντρο οι νέες ταυτότητες, η άμυνα και τα έργα Τεχνητής Νοημοσύνης

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Καθαρά κέρδη στα 5,4 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Πωλήσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ

All Content

Μουντιάλ 2026: Σκοράροντας µετά το τελευταίο σφύριγµα

All Content

ΔΥΠΑ: Στην Choose το spec των 2,1 εκατ.

FleetNews

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

FleetNews

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

FleetNews

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes VLE

All Content

Ολυμπιακός: Ο δρόμος της δόξας! (video)

All Content

Block party στο Top-10 της σεζόν στη EuroLeague! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Οι λύσεις τηλεϊατρικής TytoCare στην έκθεση BEYOND 2026

All Content - BusinessNews.gr

Οι πρόεδροι ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν εξ αποστάσεως τη συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου

All Content - BusinessNews.gr

Theon: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για εξαγορά της HGH, deal 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Αποκάλυψη για το BMW M Concept Neue Klasse

FleetNews

Ξεκινάνε τα Ford Pro Blue Days σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Το Charles Antetokounmpo Family Foundation και ο «Δεσμός» στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί & ELPEN: Αναβαθμίζουν σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορεστιάδα

CSRΝews.gr

Shell V-Power: Στηρίζει τους “Flandy”και Κώστα Στεφανή στο Ράλλυ Ακρόπολις

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εισηγήθηκε Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης
Εισηγήθηκε Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης 29/03/2018 - 03:00
Ανδρέας Παχατουρίδης: «Η δικιά μου Περιφέρεια είναι το Περιστέρι» 29/03/2018 - 03:00
Ανδρέας Παχατουρίδης: «Η δικιά μου Περιφέρεια είναι το Περιστέρι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Υπ. Μετανάστευσης: Στις πρώην αποθήκες Σκουλούδη η προσωρινή κλειστή δομή μεταναστών στο Ηράκλειο
    18/06/2026 - 17:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ιδιωτικό Χρέος: Πρεμιέρα για τα δύο νέα ψηφιακά συστήματα παρακολούθησης και πιστοληπτικής αξιολόγησης
    18/06/2026 - 17:07 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΝΑΤΟ: Ο Μαρκ Ρούτε δε στηρίζει την απόσυρση αμερικανικών δυνάμεων από την Ευρώπη
    18/06/2026 - 17:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γάζα: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από ισραηλινά πυρά από την έναρξη της εκεχειρίας
    18/06/2026 - 16:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς): Τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης είναι μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής ανθεκτικότητας
    18/06/2026 - 16:46 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ισπανία: Κατηγορίες απαγγέλθηκαν κατά των θυγατέρων του Χοσέ Λουίς Θαπατέρο
    18/06/2026 - 16:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέα στρατηγική συνεργασία Lidl και Tomorrowland
    18/06/2026 - 16:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Όμιλος Τσέτη ξεχώρισε στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2026 με 12 διακρίσεις
    18/06/2026 - 16:36 ΥΓΕΙΑ
  • Τεχεράνη: "Το ιρανικό βαλλιστικό πρόγραμμα δεν είναι στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ"
    18/06/2026 - 16:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αυξήθηκε η κυκλοφορία των πλοίων στα Στενά του Ορμούζ
    18/06/2026 - 16:22 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέες ταυτότητες: Τι αλλάζει από 3 Αυγούστου 2026
    17/06/2026 - 19:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Intracom: Στις 22 Ioυνίου η αποκοπή μερίσματος - Από 26/6 η καταβολή του
    17/06/2026 - 21:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ολλανδία δεσμεύτηκε να χορηγήσει στην Ουκρανία 500 εκατ. ευρώ για drones και και εξοπλισμό αεράμυνας
    17/06/2026 - 20:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Ελλάδα στο επίκεντρο του σύγχρονου κοσμήματος στη Γαλλία μέσω της UNI.VERSUS Art Room
    17/06/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στενά του Ορμούζ: Τι μπορεί να συμβεί μετά το «άνοιγμα»
    17/06/2026 - 19:00 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αδριατική Λίγκα: Με 20 ομάδες τη σεζόν 2026-27

18/06/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα στρατηγική συνεργασία Lidl και Tomorrowland

18/06/2026 - 13:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Παμπαίδων: Οι παίκτες που κλήθηκαν για το Τουρνουά Φιλίας

18/06/2026 - 13:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Δέκα συμπαραγωγές της απέσπασαν 17 από τα 24 βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

18/06/2026 - 11:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Charles Antetokounmpo Family Foundation και ο «Δεσμός» στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες

18/06/2026 - 11:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί & ELPEN: Αναβαθμίζουν σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορεστιάδα

18/06/2026 - 10:48
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

18/06/2026 - 05:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

18/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo