Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ημερίδα για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας (ERSC)
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
26/03/2018 · 03:00

Ημερίδα για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας (ERSC)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η Ημερίδα για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας (ERSC), τη μεγαλύτερη πλατφόρμα της Κοινωνίας των Πολιτών σχετικά με την Οδική Ασφάλεια, η οποία λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η Ημερίδα για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας (ERSC), τη μεγαλύτερη πλατφόρμα της Κοινωνίας των Πολιτών σχετικά με την Οδική Ασφάλεια, η οποία λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ως εκπρόσωπος της Χάρτας στην Ελλάδα, και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (ΑΕΕΕ). Σκοπός της Ημερίδας ήταν να ενημερώσει φορείς και οργανισμούς στην Ελλάδα σχετικά με το τι είναι η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, γιατί πρέπει να ενταχθούν και πώς μπορούν να το πραγματοποιήσουν.

Καθώς η Ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 11ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), κ. Δημήτριος Κατσώχης, και η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, παρουσίασαν το πρόγραμμα με τις δράσεις, τις εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα για να προωθήσουν το μείζον θέμα της Οδικής Ασφάλειας. Γιατί, όπως είπε και η κα Δανέλλη-Μυλωνά, το μήνυμα αυτής της Εβδομάδας-Θεσμού είναι ότι «η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μπορεί και πρέπει να σώζει ζωές». Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η νέα ενημερωτική καμπάνια του Ινστιτούτου “…There is a reason” («Βάλε ζώνη… Υπάρχει λόγος»), το βίντεο της οποίας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της εκδήλωσης. Την τεράστια σημασία της ζώνης ασφαλείας τόνισε ο κ. Κατσώχης, λέγοντας πως είναι αποδεδειγμένα χρήσιμη στο 98%-99/% των τροχαίων συμβάντων.

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί θεσμικοί παράγοντες από Φορείς και Οργανισμούς, οι οποίοι εξήραν τις προσπάθειες του Ινστιτούτου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς τον κοινό στόχο για την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων συμβάντων στην Ελλάδα. Στο χαιρετισμό του ο κ. Θάνος Βούρδας, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αναφέρθηκε στη βούληση της πολιτείας για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας και της ασφαλούς μετακίνησης μέσα από συντονισμένες δράσεις και παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας, καθώς και στις τρεις νέες δράσεις του Υπουργείου προς αυτή την κατεύθυνση: το νέο σχέδιο νόμου για τις μεταφορές, η ανασυγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και την ηλεκτρονική πλατφόρμα edrive academy.

Την ανάγκη για συνέργειες τόνισε στο χαιρετισμό του ο κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας ότι τα θλιβερά στατιστικά στοιχεία για τα τροχαία προβάλλουν «μία τρομακτική απαίτηση, να μην ταμπουρωθούμε ο καθένας πίσω από το δικό του αυστηρό ρόλο που έχει είτε ως φορέας είτε ως Υπηρεσία είτε ως σύλλογος να επιτελέσει, αλλά απαιτείται συνεργασία».

«Προσπαθούμε να δραστηριοποιούμαστε προς μια κατεύθυνση που νομίζω είναι κοινός στόχος όλων, που είναι η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην πατρίδα μας, αναδεικνύοντας πέρα από τον ανθρώπινο πόνο και το κόστος που έχει για την ανάπτυξη του τόπου» τόνισε στο χαιρετισμό του ο κ. Γεώργιος Ουρσουζίδης Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, μεταφέροντας και το χαιρετισμό του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

«Ένα από τα βασικότερα αίτια, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η έλλειψη σωστής οδικής διαπαιδαγώγησης και η πλημμελής εκπαίδευση των νέων, αναφορικά με τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας. Η ευρύτερη παιδεία στα θέματα οδικής ασφάλειας και η βελτίωσή της πρέπει να αποτελούν θεμέλιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού Οδικής Ασφάλειας» υπογράμμισε στο γραπτό της μήνυμα η κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.

Το όραμα της Ευρώπης για την Οδική Ασφάλεια

Το στόχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μειώσει κατά το ήμισυ το συνολικό αριθμό των θανάτων από τροχαία συμβάντα στην ΕΕ μεταξύ του 2010 και του 2020, δηλαδή τη μείωση της τάξης του 6,7% κάθε χρόνο, παρουσίασε στην κεντρική ομιλία της η κα Χριστίνα Καραϊτίδη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η ΕΕ έχει θέσεις 3 βασικές αρχές και 7 στρατηγικούς στόχους που αφορούν την επιδίωξη των υψηλότερων προτύπων οδικής ασφάλειας για ολόκληρη την Ευρώπη, μία ολοκληρωμένη προσέγγιση της οδικής ασφάλειας, και την συντρέχουσα ευθύνη σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα όσον αφορά τη συντρέχουσα ευθύνη (shared responsibility), η κα Καραϊτίδη, υπογράμμισε την ανάγκη για δραστηριοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με δράσεις σε διαφορετικά επίπεδα, και από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα, καθώς και την ενθάρρυνση των πολιτών της ΕΕ να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί για την ασφάλειά τους και την ασφάλεια των άλλων στους δρόμους της Ευρώπης.

«Το όραμα για τη μείωση του αριθμού των θανάτων από τροχαία συμβάντα μέχρι το 2020 μοιράζονται τα 3.400 μέλη της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας, που στόχο πλέον έχει να ενθαρρύνει, να ενδυναμώσει και να διευρύνει αυτή την κοινότητα» τόνισε η κα Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, Εκπρόσωπος Στρατηγικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας (European Road Safety Charter Strategic Board) και Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Στην παρουσίαση της Χάρτας η κα Δανέλλη-Μυλωνά υπογράμμισε ότι μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες όλων των μεγεθών, ενώσεις και ομοσπονδίες, πόλεις και περιφέρειες, ιδρύματα, σχολεία και άλλες ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών, Δημόσιοι και ιδιωτικοί Οργανισμοί από τα 28 κράτη μέλη της, όλοι όσοι δεσμεύονται να αναλάβουν δράσεις για την οδική ασφάλεια. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «όλες οι δεσμευμένες οντότητες έχουν γνήσια αναγνώριση και οι δράσεις τους δημοσιοποιούνται στον ιστότοπο της Χάρτας, επιτρέποντας στους υπόλοιπους να μάθουν και να εμπνευστούν από αυτές».

Καλές πρακτικές από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη

Πολύτιμες πληροφορίες για το πώς μπορεί ένας φορέας ή Οργανισμός να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, για το σήμα ορθής πρακτικής που θέσπισε η Χάρτα προκειμένου να αναγνωριστούν οι προσπάθειες όλων των οντοτήτων και να προωθηθούν οι εξαιρετικές πρακτικές, καθώς και για τα βραβεία Αριστείας για την Οδική Ασφάλεια από την ΕΕ, παρουσίασε ο κ. Βαγγέλης Μακρής, κοινωνιολόγος και συνεργάτης του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, ο κ. Μακρής παρουσίασε πρωτοβουλίες από την υπόλοιπη Ευρώπη που διακρίθηκαν το 2017 με το βραβείο Αριστείας, καθώς και τις νέες κατηγορίες βραβείων για το 2018.

Η ελληνική διάκριση για το Βραβείο Αριστείας Οδικής Ασφάλειας 2017 ανήκει στο Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας «Καλός Οδηγός» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ (LafargeHolcim). Στην παρουσίασή του ο κ. Βασίλης Καμπάνης, Δ/ντής Υγείας & Ασφάλειας Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ τόνισε ότι «στόχος του προγράμματος ήταν να υπενθυμίσει στους επαγγελματίες οδηγούς του Ομίλου τους κανόνες ορθής οδικής συμπεριφοράς, να τους εκπαιδεύσει σύμφωνα με την κουλτούρα ασφάλειας που ακολουθεί ο Όμιλος σε παγκόσμιο επίπεδο, να τους ενθαρρύνει και να τους εμπνεύσει, καθιστώντας τους και προσωπικά υπεύθυνους για την ασφάλειά τους. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα είναι διαδραστικό ώστε να επιτυγχάνει τη δέσμευση του συμμετέχοντα και δίνει απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα για το engagement που επιτυγχάνει σε ό,τι αφορά στη θέαση και την κατανόηση του περιεχομένου».

Στο πλαίσιο δράσεων για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία εντάσσεται και το πρόγραμμα θεωρητικής και βιωματικής εκπαίδευσης στην οδηγική συμπεριφορά για στελέχη εταιρειών, «AVENUE for Traffic Safety», που υλοποιείται από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Ο κ. Βαγγέλης Μακρής παρουσίασε το πρόγραμμα τονίζοντας τη χρήση προσομοιωτών μέσω της Κινητής Μονάδας (Mobile NEST) και δραστηριοτήτων (βάσει ευρωπαϊκών βέλτιστων πρακτικών), καθώς και τη χρήση μοναδικού τεχνολογικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, και πόσο θετικό αντίκτυπο είχε η εκπαίδευση αυτή όσον αφορά στην αλλαγή συμπεριφορών και στάσεων στο δρόμο.

Με κύριο σκοπό την πρόληψη, καθώς «ασφαλείς οδηγοί σημαίνει λιγότερες ζημιές», η εταιρεία AXA Ασφαλιστική έχει εστιάσει τις προσπάθειές της στην εκπαίδευση των νέων για τη Οδική Ασφάλεια, τόνισε ο κ. Ευγένιος Πετούμενος, Διεύθυνση Επικοινωνίας AXA Greece. Στην παρουσίασή του ο κ. Πετούμενος έδωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κάν’το Σωστά» που υλοποιείται και στην τάξη και On line, σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και για την εκπαίδευση σχετικά με την Οδική Ασφάλεια που παρέχει η εταιρεία στους συνεργάτες και τους ανθρώπους της. Παρουσίασε επίσης τις ιδιαίτερα πετυχημένες καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της εταιρείας που επικεντρώνονται στην πρόληψη και έχουν εξαιρετική αποδοχή στα κοινωνικά δίκτυα.

Τις Δράσεις Οδικής Ασφάλειας για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» παρουσίασε ο Διευθυντής του Λυκείου, Δρ. Εμμανουήλ Αποστολάκης. Τη μέγιστη σημασία της εκπαίδευσης, της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης από τις μικρές ηλικίες, όσον αφορά την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια, τόνισε ο Δρ. Αποστολάκης, καθώς οι δράσεις του σχολείου ξεκινούν από το Νηπιαγωγείο και συνεχίζονται μέχρι το Λύκειο, αλλά και προς τους γονείς των παιδιών καθώς και τους οδηγούς των σχολικών λεωφορείων που εκπαιδεύονται στην αμυντική οδήγηση. Πρόσθεσε, επίσης, τη μεγάλη αποδοχή των παιδιών για τα προγράμματα αυτά και την εξαίρετη συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. και τους εκπαιδευτές του, τους οποίους μάλιστα παρομοίασε με «διασώστες πριν καν γίνει το ατύχημα».

Στη συζήτηση που ακολούθησε με το κοινό δόθηκαν απαντήσεις σε περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με την ένταξη στη Χάρτα και τα κριτήρια για το πώς ορίζεται μια ορθή πρακτική. Πολύτιμα ήταν τα σχόλια από τους παριστάμενους σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα όσον αφορά την αστυνόμευση στους δρόμους, την οδηγική συμπεριφορά και τις αντιλήψεις των χρηστών του οδικού δικτύου, καθώς και τις μεθόδους για να υιοθετηθούν θετικές συνήθειες και συμπεριφορές όσον αφορά στην Οδική Ασφάλεια.

Κλείνοντας τις εργασίες της Ημερίδας, ο κ. Κατσώχης και η κα Δανέλλη-Μυλωνά ευχαρίστησαν τους φορείς και Οργανισμούς που συμμετείχαν ενεργά στην Ημερίδα, και προέτρεψαν τους παριστάμενους να εγγραφούν στην Ευρωπαϊκή Χάρτα και να υποβάλουν τις δικές τους υποψηφιότητες για ορθή πρακτική στον ιστότοπο της Χάρτας http://www.erscharter.eu

  • ΗΜΕΡΙΔΑ
  • ·
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΑΡΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Το απόγευμα της Κυριακής (19/7) στη Θεσσαλονίκη ο Τζέντι Όσμαν

All Content

ΑΕΚ: Πρότεινε την αύξηση των ξένων στη Stoiximan GBL - Θα συζητηθεί στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

All Content - BusinessNews.gr

Αλέξανδρος Εξάρχου: H AKTOR γίνεται η υγιέστερη και ισχυρότερη οικονομικά εταιρεία στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% για την ελληνική οικονομία το 2026 και 2% το 2027

All Content - BusinessNews.gr

ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας

All Content

Effie Awards Hellas 2026: McCann και Wikifarmer ξεχώρισαν ξανά

All Content

Spec 9,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

All Content

Μαρούσι: Κατέθεσε πρόταση στην ΕΟΚ για να παίξει στην ENBL

All Content

ΑΕΚ: Έστειλε προσωρινό παραχωρητήριο της Sunel Arena στον Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤΕΡ: Το πτυχίο της 7ης τάξης που ανοίγει την πόρτα των mega projects - Νέα δεδομένα για τον όμιλο

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo: Πώς ο Βακάκης σχεδιάζει τον όμιλο του 2035

All Content - BusinessNews.gr

Τέλος εποχής για το Ταμείο Ανάκαμψης – Το νέο τοπίο των δημόσιων επενδύσεων από το 2027

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

FleetNews

BMW Group: Ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Ευρώπη το Α’ εξάμηνο

CSRΝews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

CSRΝews.gr

UM Greece & Save Your Hood: Καθάρισε τον Κηφισό συλλέγοντας 4.600 λίτρα απορριμμάτων για την 9η Impact Day

CSRΝews.gr

ΕΠΑΨΥ και ΙΑΣΙΣ: H ταινία «Ένα άλλο σήμερα» φωτόζει όσα κρύβονται πίσω από την νεανική παραβατικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το ΤΕΕ για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών: "Να συμπληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο"
Το ΤΕΕ για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών: "Να συμπληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο" 26/03/2018 - 03:00
Σχεδόν 40% αυξήθηκε η χρήση των αντιβιοτικών 27/03/2018 - 03:00
Σχεδόν 40% αυξήθηκε η χρήση των αντιβιοτικών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η METLEN πραγματοποίησε το «First Fire» στο έργο CCGT Grudziądz στην Πολωνία
    16/07/2026 - 17:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,40%, στα 325,99 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    16/07/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕΑ: Φορολογικά κίνητρα και θεσμικό πλαίσιο στο επίκεντρο εκδήλωσης για την ιδιωτική ασφάλιση
    16/07/2026 - 17:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Interwood Ξυλμπορία: Μερική κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και έκδοση 19,17 εκατ. νέων μετοχών
    16/07/2026 - 17:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Engel & Völkers Ελλάδος: Σε ιστορικά υψηλά η ζήτηση για premium εξοχικά
    16/07/2026 - 17:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΚΠΟΙΖΩ: Καταγγελία για τη χορήγηση νέων χρεωστικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας με ετήσια συνδρομή
    16/07/2026 - 17:32 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Allwyn Rockets: Νέο πρόγραμμα αποφοίτων μεταπτυχιακών σπουδών της Allwyn Hellas
    16/07/2026 - 17:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: «Απέτυχε η επιχείρηση ηθικής απαξίωσης της παράταξής μας»
    16/07/2026 - 17:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών στους παιδικούς σταθμούς
    16/07/2026 - 17:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Cloud Office: Επέκταση στην Κύπρο - Νέα εποχή του Multi-Cloud και του Agentic AI
    16/07/2026 - 16:57 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γρηγόρης: Αύξηση 5,8% στον κύκλο εργασιών το 2025 – Επέκταση δικτύου και επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό
    15/07/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στις 24 Ιουλίου η καταβολή του υπολοίπου μερίσματος για τη χρήση 2025
    15/07/2026 - 19:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας
    16/07/2026 - 06:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ουκρανία: Ο Ζελέσνκι πρότεινε για τη θέση του νέου πρωθυπουργού τον διευθύνοντα σύμβουλο της Naftogaz
    15/07/2026 - 18:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • Aktor: Συμμετέχει στην ΑΜΚ η Blue Silk -Nέα επένδυση έως 50 εκατ. ευρώ
    15/07/2026 - 19:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

16/07/2026 - 14:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

UM Greece & Save Your Hood: Καθάρισε τον Κηφισό συλλέγοντας 4.600 λίτρα απορριμμάτων για την 9η Impact Day

16/07/2026 - 14:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαρούσι: Κατέθεσε πρόταση στην ΕΟΚ για να παίξει στην ENBL

16/07/2026 - 14:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βαλαντσιούνας: «Ήθελα να γίνω μέρος αυτού που έχει χτίσει η Ζαλγκίρις» (vid)

16/07/2026 - 14:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day

16/07/2026 - 14:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Foundever “Greek Business Champion” στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

16/07/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

16/07/2026 - 04:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo